Skip to content

PRP Behandeling

Een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts met de nieuwste technieken. Pijnloze verdoving d.m.v. de spray techniek. Geen verborgen kosten of wijzigingen.
injection treatment hair loss

PRP

Er worden geen vreemde stoffen of medicijnen aan het lichaam gegeven bij de behandeling van PRP. Het is belangrijk dat het zonder pijn kan worden aangebracht en dat het geen sporen achterlaat bij de patiënt. Op deze manier kunnen mensen hun routine leven voortzetten zonder hen te onderbreken. Een van de belangrijke voordelen van PRP is dat het droge en doffe beeld op de huid begint te verbeteren na de eerste sessie, vooral tijdens de huidbehandeling. Het feit dat PRP op veel medische gebieden kan worden toegepast, vooral bij lichaamspijnen, huidproblemen en orthopedische aandoeningen, valt ook op als een belangrijk voordeel.

Het belangrijkste nadeel van deze methode is dat het een zeer lang proces is en geduld vereist. De behandelingen moeten 3-4 maanden lang één of twee keer per maand worden uitgevoerd en vervolgens elk jaar worden herhaald. De opkomst van extra kosten in alle sessies is ook een van de grootste problemen.

Hoe moet u zich voorbereiden vóór de behandeling?

U moet voorafgaand aan de behandeling in contact zijn met uw arts en kliniek. Vóór deze behandeling, waarvoor geen zeer gedetailleerde voorbereiding vereist is, moet u een duidelijke beslissing nemen en de behandeling starten door het advies van uw arts te volgen.
platelet rich plasma injection procedure hair growth stimulation prp therapy process
plateletrich plasma preparation tubes with blood centrifuge

Wat u moet weten voordat u besluit voor een PRP-behandeling?

Voordat u begint met de PRP-behandeling, moet u heel goed weten dat dit een langdurige behandeling vereist. Er zijn enkele praktijken geweest die snelle veranderingen hebben gezien in een enkele sessie. PRP is echter over het algemeen een proces van een jaar. Deze methode, die voor veel behandelingen kan worden toegepast, wordt niet aanbevolen voor mensen die niet het nodige geduld kunnen tonen. Bovendien variëren de kosten voor sessies op de lange termijn. Daarom is het in uw belang om een voorspelling te krijgen over de prijzen.

Alles Wat U Moet Weten Over De PRP-Behandeling (Haarbehandeling)!

PRP tedavisi ile kişinin kendi kanıyla vücuttaki bazı hastalıkları iyileştirmek ve cildi gençleştirmek mümkündür. İlaç yerine kişinin kendi kanının kullanıldığı PRP tedavisinde özellikle çevresel ve genetik faktörlerle hücre yenilenmesinin yavaşlaması engellenir.

Günlük 100 ila 150 saç dökülmesi normal kabul edilir. Fazla ise saç dökülmesi ciddiye alınmalıdır. PRP ayrıca saç tedavisinden sonra çiçek açan sonuçlar sunar. Özellikle saç dökülmesi olan hastalarda olumlu sonuç sunmaktadır. PRP işlemi sırasında hastanın kendi kanı alınır ve bir cihazdan geçirilir. Burada saç köklerini besleyecek kısım ayrılır ve ardından problemli bölgeye enjekte edilir. Bu yöntem özellikle genetik saç dökülmesi için yararlıdır. Saç mezoterapisi, genetik saç dökülmesi olanlarda PRP ile kombinasyon halinde de uygulanabilir.

PRP tedavisi sırasında hastanın kanından 10 CC (çay bardağının 1/10’u) alınır. Santrifüj edilen kan beyaz ve kırmızı kan olarak ikiye ayrılır. Kırmızı kan, beyaz kan hücreleri, trombositler, pıhtılaşma faktörleri, PGF (Platelet Büyüme Faktörü) içerir. Bu uygulamanın temeli doku rejenerasyonudur. PRP ile saç tedavisi 30 dakika kadar sürmektedir. PRP tedavisi sonrasında herhangi bir iz oluşmaz ve kişi rutin hayatına hemen devam edebilir.

PRP ile saç tedavisi 3-4 ayda bir uygulanması halinde daha etkilidir. Bundan sonra yılda bir kez yeterlidir. Bu yöntemin en büyük avantajı plazmanın hastanın kendi kanından elde edilmesi ve alerji riski taşımamasıdır.

prp
PRP Behandeling

Veelgestelde Vragen

PRP (Platelet Rich Plasma) is een methode bereid uit eigen bloed en wordt tegenwoordig in veel medische gebieden gebruikt om ziekten te genezen, huid- en huidproblemen op te lossen en te reguleren. Bij deze methode wordt iemands eigen bloed gebruikt in plaats van chemische medicijnen. Het is met name nuttig bij zowel genetische problemen als celvertragingsproblemen veroorzaakt door de schadelijke effecten van de omgeving. Naast dermatologische problemen zoals haarverlies en huidziekten, is het een methode geworden voor pijnbehandeling en orthopedische problemen.Voordat de PRP-behandeling wordt toegepast, wordt een zeer kleine hoeveelheid bloed afgenomen van de patiënt. Vervolgens wordt dit bloed in een laboratoriumomgeving in hun plasma afgebroken. De bloedplaatjes in deze plasma’s zijn verantwoordelijk voor de stolling van het bloed. Vanwege zijn vermogen om groei te stimuleren, heeft het echter het vermogen om celregeneratie uit te voeren. Zodra het plasma dat rijk is aan bloedplaatjes terug in het lichaam wordt geïnjecteerd, begint de celregeneratie. Op deze manier wordt het genezen van wonden, het verminderen van scheuren, het zorgen voor een jeugdige uitstraling van de huid zonder drugs of vreemde stoffen aan het lichaam te geven, verschaft.Naast deze is het een van de methoden geworden die worden gebruikt bij de behandeling van haarverlies. Haarbehandeling met PRP wordt gemiddeld in sessies van 30 minuten toegepast. Na deze pijnloze applicatie treden er geen littekens op in het haar of de huid. Patiënten kunnen hun routine-leven voortzetten.
Hoe lang gaat het effect van een PRP-behandeling mee? Hoewel PRP een wonderbehandeling lijkt te zijn, is het eigenlijk te wijten aan het gebruik van een natuurlijk bestaand kenmerk uit het eigen bloed. De cel regenererende bloedplaatjes in het bloed uit het lichaam worden geïnjecteerd in het gewenste behandelingsgebied. Op deze manier wordt de natuurlijke wondgenezing van het lichaam geactiveerd. Deze methode werkt niet bij sommige mensen. De belangrijkste reden hiervoor zijn de PRP-behandelingen die niet onder toezicht van een gespecialiseerde arts staan en niet in een bevoegde kliniek worden uitgevoerd. Goedkopere en ongezonde PRP-kits kunnen hier worden toegepast, dit kan de kans op succes van PRP verkleinen.Een andere reden voor het falen is dat PRP regelmatig moet worden uitgevoerd om effectief te zijn. Het is niet juist om te denken dat PRP een eenmalige genoeg is. PRP is een proces die 1 of 2 keer per maand gedurende minimaal 2-3 maanden moet worden herhaald. In sommige toepassingen kunnen in totaal 4 sessies worden uitgevoerd met een tussenstop van 2 weken, afhankelijk van het advies van uw arts. In feite moet het 1 keer per jaar worden gedaan indien nodig of met extra toepassingen in geval van nood.Het effect varieert van persoon tot persoon, maar kan niet in één sessie worden voltooid. Het moet meestal eenmaal of 2 keer per maand worden toegepast en na een tijdje 1 of 2 keer per jaar herhalen.
Binnen een paar dagen onmiddellijk na de huidbehandeling met PRP, zal een verschil of merkbare helderheid op de huid worden gevoeld. Dit wordt permanent wanneer de behandeling een paar keer wordt uitgevoerd. Als u rimpels of diepe littekens wilt verwijderen zijn hiervoor meer sessies en tijd vereist. Daarom is het noodzakelijk om te handelen volgens wat de arts zegt.Het is niet juist om te denken dat de PRP-methode een zeer snel en blijvend voordeel zal opleveren, of te veronderstellen dat de gezondheid na een enkele sessie terugkomt. PRP is een behandeling die een lang proces vereist en door sessies moet worden verspreid. Na een behandeling van 2 maanden kunnen succesvolle resultaten worden verkregen of kan het nodig zijn om de behandelingen nog een tijd te herhalen.
Mensen van elke leeftijd of geslacht die de medische problemen die ze ervaren op een natuurlijke manier willen oplossen, kunnen de PRP-methode kiezen. Ons advies is echter om voorbereid te zijn op langdurige behandeling en geduldig te zijn.
PRP is een pijnloze en gemakkelijke methode en heeft geen bijwerkingen die heel duidelijk voelbaar zijn. De PRP-methode is volledig compatibel met het lichaam en veroorzaakt geen allergische reacties vanwege het feit dat het een natuurlijke methode is. Er kan echter een zeer kleine hoeveelheid blauwe plekken in het gebied waar het bloed wordt afgenomen, lichte roodheid of korte zwelling optreden in de gebieden waar de naald wordt ingebracht.
Het is niet mogelijk om een nettoprijs voor een PRP-behandeling te geven zonder de patiënt te zien. Het probleemgebied en het type PRP-behandeling zijn belangrijke factoren bij het bepalen van de prijs. De PRP-prijzen die gepland zijn om in de gezichtsregio te worden uitgevoerd, zijn bijvoorbeeld duurder dan de PRP-behandeling die op de hand of op de hoofdhuid wordt uitgevoerd. Bovendien is het aantal PRP-sessies dat door de arts moet worden aanbevolen, een van de factoren die prijsvariabiliteit bepaald. Neem contact op met Rehair Istanbul voor meer informatie over de meest geschikte PRP-behandelingsprijzen.
Rehair Istanbul heeft alles tot in de puntjes gepland voor patiënten uit het buitenland. Ontvangst op de luchthaven, reizen en transfer met VIP-voertuigen, accommodatie in de meest luxueuze hotels en gratis gebruik van alle diensten in onze kliniek zijn inbegrepen in dit pakket. Bovendien wordt de operatieperiode voorzien van een algemene gezondheidscontrole en een gratis levering van noodzakelijke verzorgingsproducten. Ons doel is dat u de gezondheidszorg krijgt die u verdient, zonder dat u te maken hebt met details.
Istanbul is de grootste provincie in Turkije en zelfs Europa. Naast het historische erfgoed is ook de natuurlijke schoonheid van groot belang. In deze aspecten is Istanbul een belangrijk aantrekkingscentrum geworden op het gebied van cultureel, sportief, artistiek en toerisme. Op het gebied van gezondheidstoerisme en PRP-behandeling staat de stad bekend om zijn moderne technologische klinieken met de meest gekwalificeerde chirurgen. Het kiezen van klinieken in Istanbul, die ook bekend staan om hun zeer betaalbare prijzen, zal eerst voordelig zijn voor uw gezondheid en daarna voor uw portemonnee.
Voordat u begint met de PRP-behandeling, moet u heel goed weten dat dit een langdurige behandeling vereist. Er zijn enkele praktijken geweest die snelle veranderingen hebben gezien in een enkele sessie. PRP is echter over het algemeen een proces van een jaar. Deze methode, die voor veel behandelingen kan worden toegepast, wordt niet aanbevolen voor mensen die niet het nodige geduld kunnen tonen. Bovendien variëren de kosten voor sessies op de lange termijn. Daarom is het in uw belang om een voorspelling te krijgen over de prijzen.
icon phone

Whatsapp

NEEM CONTACT OP

MAANDAG T/M ZATERDAG
09:00 – 18:00
bg floating oval

ONZE TEVREDEN KLANTEN