Skip to content

DHI Haartransplantatie in Istanbul, Turkije

Rehair Istanbul Haartransplantatie kliniek biedt u de beste DHI haartransplantatie in Turkije, als een AlL Inclusief VIP pakket met onbeperkt aantal grafts en vliegtickets.
Wat is DHI haartransplantatie? Hoeveel kost DHI haartransplantatie? Neem contact met ons op voor meer informatie.

DHI-haartransplantatie

Bij DHI-haartransplantatie wordt het verwijderen van de haarwortels en verplaatsen naar het probleemgebied tegelijkertijd uitgevoerd en daarom kunnen de grafts in een kortere tijd worden geïmplanteerd. Zowel tijdens als na de operatie is het verlies van haarzakjes erg klein en omdat er niet gesneden wordt in de huid, treden geen weefselschade en bloedingen op. Door deze redenen is de hersteltijd korter. De DHI techniek, die zonder pijn en litteken kan worden uitgevoerd, geeft goede resultaten indien toegepast door de juiste arts. In tegenstelling tot andere technieken kan het worden uitgevoerd zonder het haar geheel te scheren. Hierdoor heeft het de voorkeur van vrouwen en mannen die van lang haar houden.

DHI Haartransplantatie is een operatie die meer expertise vereist in tegenstelling tot andere technieken. Verder duurt de behandeling langer dan bij andere technieken en is daarom duurder.

Kiest u voor FUE of DHI als haartransplantatie techniek?

Bij het vergelijken van FUE- en DHI-technieken moet rekening worden gehouden met persoonlijke verschillen tussen patiënten. Haarstructuur en grootte van het probleemgebied helpen bepalen welke techniek het meest geschikt is. Hoewel DHI wordt aanbevolen voor mensen met lang haar die hun haar niet willen inkorten, wordt de FUE-methode aanbevolen voor mensen met grote probleemgebieden. De FUE-methode is echter voordelig wanneer de evaluatie wordt uitgevoerd in termen van hersteltijden, prijs en natuurlijk uiterlijk. Tijdens deze vergelijking is het vooral handig om een voorbeeld te geven met betrekking tot de behandeltijden. Een FUE haartransplantatie operatie met 3000 grafts kan bijvoorbeeld binnen 1 dag, maximaal 6 uur worden voltooid. Wanneer dezelfde operatie echter wordt uitgevoerd met DHI methode, duurt het ongeveer 12 uur. De FUE Saffier methode, een geavanceerde versie van de FUE-methode, is onze eerste aanbeveling voor u dankzij de positieve resultaten die het oplevert.

Wat u moet weten voordat u besluit voor de DHI-transplantatie techniek?

Raadpleeg een gespecialiseerde arts voordat u een haartransplantatie met DHI techniek laat uitvoeren en kies een uitgeruste kliniek. Volg de adviezen en waarschuwingen van uw arts zorgvuldig op. Als u de prijsinformatie en hersteltijden en het natuurlijke uiterlijk van de DHI grondig onderzoekt, zult u later niet worden teleurgesteld. Daarom is het belangrijk om in nauw contact te staan met uw specialist voordat u een haartransplantatie met DHI kiest.

Wat u moet weten voordat u besluit voor een DHI-haartransplantatie?

Haartransplantatie met de DHI-techniek is een minder ingrijpende chirurgische procedure. Ongeacht het type operatie zal het risico op complicaties echter worden verminderd dankzij de voorbereidingen die eerder zullen worden getroffen. Mensen die een haartransplantatie ondergaan, moeten vóór de operatie zeker weten dat hun algehele gezondheid in goede staat is. In dit verband moeten de nodige bloedtesten worden uitgevoerd en moeten de instructies van de arts tot op de letter worden opgevolgd. Roken en alcohol drinken moet twee weken voor de operatie worden gestopt. Er mogen geen medicijnen of vitamines worden gebruikt die het bloed verdunnen.

DHI Haartransplantatie in Istanbul, Turkije

DHI - Veelgestelde Vragen

DHI (Directe haarimplantatie) is een soort operatie waarbij de gezonde haarzakjes uit het donorgebied worden geplaatst in het probleemgebied met behulp van speciaal materiaal. Bij deze methode moeten de haarzakjes worden losgemaakt met behulp van een speciaal hulpmiddel om vervolgens met behulp van speciale pennen in het transplantatiegebied te worden geplaatst. In dit geval moeten de haarzakjes één voor één worden verzameld onder lokale anesthesie. Het belangrijkste verschil tussen de DHI techniek en andere technieken is dat de wortels die met chirurgische pennen worden verwijderd, direct in het probleemgebied worden geplaatst zonder eerst kanalen te openen. Deze procedure wordt een directe haartransplantatie genoemd, omdat de procedure in één keer kan worden uitgevoerd, wat normaal twee fasen vereist.
De pen dat nodig is voor de DHI techniek is een erg duur apparaat. Tijdens de DHI haartransplantatie moeten de haarzakjes uit het donorgebied echter snel in het probleemgebied worden geplaatst, daarom is een groot team nodig. Als u meer wilt weten over de prijzen, kunt u contact opnemen met Rehair Istanbul.
De DHI methode is een nieuwe techniek en over een ernstige bijwerking is nog niet te spreken. Het is wel bekend dat alle operaties bepaalde risico’s met zich meebrengen, zoals infectie, overmatig bloeden, permanente wonden of te laat genezen. Lokale anesthesie tijdens haartransplantatie en onbewust gebruik van geneesmiddelen tegen pijn na de operatie zonder overleg met de expert kunnen ernstige bijwerkingen veroorzaken. Een interactie met verschillende medicijnen kan een andere ziekte veroorzaken of een orgaan beschadigen. Om deze redenen moet het proces worden verbeterd door de aanbevelingen van de deskundige arts op te volgen. Om gedetailleerde informatie over dit onderwerp te krijgen, kunt u contact opnemen met ReHair Istanbul.
Haartransplantatie met de DHI techniek moet de voorkeur hebben van degenen wier lichaam na analyse geschikt wordt geacht voor deze techniek. Langharige mannen en vrouwen die niet willen dat hun haar wordt gekort, kunnen voor deze techniek kiezen met toestemming van de arts. Aangezien meer dan een bepaald aantal grafts niet in 1 keer kunnen worden verzameld is het niet geschikt voor mensen met grote probleemgebieden.

De prijs is inclusief:

 • Een haartransplantatie in een volwaardig ziekenhuis met de DHI techniek (onbeperkt aantal grafts)
 • Heen en terug vliegtickets
 • Twee hotel overnachtingen inclusief ontbijt (5 sterren)
 • V.I.P- transfer (Alle transfers luchthaven-hotel, hotel-ziekenhuis, hotel-luchthaven)
 • Medicijnen pakket
 • Cosmetica pakket
 • PRP behandeling
 • 24/7 medisch advies
 • Garantiecertificaat (levenslang garantie)
 • Persoonlijke begeleiding in het Nederlands tijdens het gehele proces
 • Bloedonderzoek
 • PCR Covid tests voor de heen en terugreis

Het gehele proces wordt van A tot Z door ons geregeld, u hoeft alleen een gewenste datum door te geven.

Istanbul, met zijn prachtige natuurlijke schoonheid en historische textuur, staat altijd bovenaan de lijst van plaatsen die door mensen over de hele wereld moeten worden gezien. Istanbul, dat twee continenten combineert, is een metropool die bekend staat als het centrum van sport, kunst en entertainment. Turkije daarentegen is een land dat bezocht moet worden vanwege zijn kosmopolitische structuur en zijn respect voor elke cultuur en zijn gastvrije bevolking. Haartransplantaties, vooral op het gebied van gezondheid die een grote ontwikkeling in Turkije vertonen, zijn in dit opzicht het populairste geworden. Naast deze, zal een zeer redelijk prijsvoordeel worden toegevoegd aan het antwoord op deze vraag.

ONZE PLUSPUNTEN

INCLUSIEF VLIEGTICKET

Het gehele proces wordt van A tot Z door ons geregeld, u hoeft alleen een gewenste datum door te geven.

ONBEPERKT AANTAL GRAFTS

Wij bieden u een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts.

NAZORG IN NEDERLAND

Na de haartransplantatie kunt u voor de nazorg op onze locatie in Nederland terecht.

VIP SERVICE

Wij bieden een VIP haartransplantatie arrangement voor elke patiënt. Er wordt slechts 1 patiënt op een behandeldag geholpen, zodat de patiënt alle aandacht krijgt.

HAARTRANSPLANTATIE PROCES

Stap 1

Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. Of stuur direct een WhatsApp bericht.

Stap 2

Voor een persoonlijke analyse vragen wij u om een aantal foto's van uw haar te sturen, graag door iemand anders laten fotograferen; voor-boven-zij & achter aanzicht. Na de analyse kunnen wij u gericht informeren over de mogelijkheden en de kosten van een haartransplantatie. Of maak een afspraak voor een intake gesprek in Nederland.

Stap 3

Voor het reserveren van een behandeldatum vragen wij een aanbetaling, vervolgens word uw VIP haartransplantatie arrangement (inclusief reis en verblijf) van A tot Z door ons georganiseerd.

Stap 4

Vanaf het moment dat u voet aan wal zet in Istanbul word u door het team van ReHair Istanbul opgevangen. U hoeft geen Turks of Engels te spreken, u word in het Nederlands begeleidt.

Whatsapp

NEEM CONTACT OP

MAANDAG T/M ZATERDAG
09:00 – 18:00

ReHair Istanbul - Tevreden Klanten