Skip to content

DHI Haartransplantatie in Istanbul, Turkije

Rehair Istanbul Haartransplantatie kliniek biedt u de beste DHI haartransplantatie in Turkije, als een AlL Inclusief VIP pakket met onbeperkt aantal grafts en vliegtickets.
Wat is DHI haartransplantatie? Hoeveel kost DHI haartransplantatie? Neem contact met ons op voor meer informatie.

DHI-haartransplantatie

 • Het belangrijkste voordeel van deze techniek is de dichtheid van de haartjes. Er kunnen ongeveer 40 tot 60 grafts geplaatst worden per vierkante centimeter. Deze dichtheid zorgt voor een vol resultaat op het kalende gebied.
 • Het biedt een natuurlijk resultaat, vooral wanneer het wordt toegepast op de haarlijn waarbij transplanteren in verschillende hoeken mogelijk is. Zo kunnen de haartjes in de natuurlijke groeihoek van het haar worden geplaatst.
 • Dankzij de fijne pen wordt het risico op eventuele littekenvorming geminimaliseerd.
 • De DHI-methode moet heel precies uitgevoerd worden, daardoor wordt het uitgevoerd door zeer gespecialiseerd personeel.
 • Met de DHI-pen is een hoek en richting van het haarzakje bepalen en uitvoeren comfortabeler.
 • DHI biedt de mogelijkheid om direct in het gewenste gebied te implanteren zonder de huidige haartjes te beschadigen, dit is een voordeel voor mensen waarbij de haaruitval nog niet geheel is gestopt.
 • Tijdens het haartransplantatie proces worden gaten geboord in de breedte van het haarzakje; aldus wordt de behandeling met de minste schade voltooid.

DHI Haartransplantatie is een operatie die meer expertise vereist in tegenstelling tot andere technieken. Verder duurt de behandeling langer dan bij andere technieken en is daarom duurder.

Kiest u voor FUE of DHI als haartransplantatie techniek?

Bij het vergelijken van FUE- en DHI-technieken moet rekening worden gehouden met persoonlijke verschillen tussen patiënten. Haarstructuur en grootte van het probleemgebied helpen bepalen welke techniek het meest geschikt is. Hoewel DHI wordt aanbevolen voor mensen met lang haar die hun haar niet willen inkorten, wordt de FUE-methode aanbevolen voor mensen met grote probleemgebieden. De FUE-methode is echter voordelig wanneer de evaluatie wordt uitgevoerd in termen van hersteltijden, prijs en natuurlijk uiterlijk. 

Tijdens deze vergelijking is het vooral handig om een voorbeeld te geven met betrekking tot de behandeltijden. Een FUE haartransplantatie operatie met 3000 grafts kan bijvoorbeeld binnen 1 dag, maximaal 6 uur worden voltooid. Wanneer dezelfde operatie echter wordt uitgevoerd met DHI methode, duurt het ongeveer 12 uur. De FUE Saffier methode, een geavanceerde versie van de FUE-methode, is onze eerste aanbeveling voor u dankzij de positieve resultaten die het oplevert.

Wat is de DHI-haartransplantatie methode?

DHI-haartransplantatie methode is een van de meest geprefereerde behandeling in de afgelopen jaren, ook bekend als pen techniek of directe haartransplantatie. De DHI is geen haartransplantatie techniek, maar een vorm van toepassing. Hoewel de DHI-methode een nieuwe toepassing is, wordt vaak de voorkeur gegeven aan deze methode vanwege de voordelen ervan.

DHI is een toepassing waarbij kwalitatieve haarzakjes uit het donorgebied met behulp van speciale pennen naar het probleemgebied worden verplaatst.

Met een medisch apparaat dat op een pen lijkt wordt er een kanaal geopend en de graft wordt geïmplanteerd in één keer. De DHI-haartransplantatie procedure wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en begint met het losmaken van de grafts met behulp van een bepaald apparaat waar ze individueel verzamelen. De grafts die ook een stuk weefsel hebben, worden in het probleemgebied geplaatst nadat ze zijn gescheiden door een speciale medische pen.

Wat u moet weten voordat u besluit voor een DHI-haartransplantatie?

Haartransplantatie met de DHI-techniek is een minder ingrijpende chirurgische procedure. Ongeacht het type operatie zal het risico op complicaties echter worden verminderd dankzij de voorbereidingen die eerder zullen worden getroffen. Mensen die een haartransplantatie ondergaan, moeten vóór de operatie zeker weten dat hun algehele gezondheid in goede staat is. In dit verband moeten de nodige bloedtesten worden uitgevoerd en moeten de instructies van de arts tot op de letter worden opgevolgd. Roken en alcohol drinken moet twee weken voor de operatie worden gestopt. Er mogen geen medicijnen of vitamines worden gebruikt die het bloed verdunnen.

DHI Haartransplantatie in Istanbul, Turkije

DHI - Veelgestelde Vragen

DHI (Directe haarimplantatie) is een soort operatie waarbij de gezonde haarzakjes uit het donorgebied worden geplaatst in het probleemgebied met behulp van speciaal materiaal. Bij deze methode moeten de haarzakjes worden losgemaakt met behulp van een speciaal hulpmiddel om vervolgens met behulp van speciale pennen in het transplantatiegebied te worden geplaatst. In dit geval moeten de haarzakjes één voor één worden verzameld onder lokale anesthesie. Het belangrijkste verschil tussen de DHI techniek en andere technieken is dat de wortels die met chirurgische pennen worden verwijderd, direct in het probleemgebied worden geplaatst zonder eerst kanalen te openen. Deze procedure wordt een directe haartransplantatie genoemd, omdat de procedure in één keer kan worden uitgevoerd, wat normaal twee fasen vereist.
De pen dat nodig is voor de DHI techniek is een erg duur apparaat. Tijdens de DHI haartransplantatie moeten de haarzakjes uit het donorgebied echter snel in het probleemgebied worden geplaatst, daarom is een groot team nodig. Als u meer wilt weten over de prijzen, kunt u contact opnemen met Rehair Istanbul.
De DHI methode is een nieuwe techniek en over een ernstige bijwerking is nog niet te spreken. Het is wel bekend dat alle operaties bepaalde risico’s met zich meebrengen, zoals infectie, overmatig bloeden, permanente wonden of te laat genezen. Lokale anesthesie tijdens haartransplantatie en onbewust gebruik van geneesmiddelen tegen pijn na de operatie zonder overleg met de expert kunnen ernstige bijwerkingen veroorzaken. Een interactie met verschillende medicijnen kan een andere ziekte veroorzaken of een orgaan beschadigen. Om deze redenen moet het proces worden verbeterd door de aanbevelingen van de deskundige arts op te volgen. Om gedetailleerde informatie over dit onderwerp te krijgen, kunt u contact opnemen met ReHair Istanbul.
Haartransplantatie met de DHI techniek moet de voorkeur hebben van degenen wier lichaam na analyse geschikt wordt geacht voor deze techniek. Langharige mannen en vrouwen die niet willen dat hun haar wordt gekort, kunnen voor deze techniek kiezen met toestemming van de arts. Aangezien meer dan een bepaald aantal grafts niet in 1 keer kunnen worden verzameld is het niet geschikt voor mensen met grote probleemgebieden.

De prijs is inclusief:

 • Een haartransplantatie in een volwaardig ziekenhuis met de DHI techniek (onbeperkt aantal grafts)
 • Heen en terug vliegtickets
 • Twee hotel overnachtingen inclusief ontbijt (5 sterren)
 • V.I.P- transfer (Alle transfers luchthaven-hotel, hotel-ziekenhuis, hotel-luchthaven)
 • Medicijnen pakket
 • Cosmetica pakket
 • PRP behandeling
 • 24/7 medisch advies
 • Garantiecertificaat (levenslang garantie)
 • Persoonlijke begeleiding in het Nederlands tijdens het gehele proces
 • Bloedonderzoek
 • PCR Covid tests voor de heen en terugreis

Het gehele proces wordt van A tot Z door ons geregeld, u hoeft alleen een gewenste datum door te geven.

Istanbul, met zijn prachtige natuurlijke schoonheid en historische textuur, staat altijd bovenaan de lijst van plaatsen die door mensen over de hele wereld moeten worden gezien. Istanbul, dat twee continenten combineert, is een metropool die bekend staat als het centrum van sport, kunst en entertainment. Turkije daarentegen is een land dat bezocht moet worden vanwege zijn kosmopolitische structuur en zijn respect voor elke cultuur en zijn gastvrije bevolking. Haartransplantaties, vooral op het gebied van gezondheid die een grote ontwikkeling in Turkije vertonen, zijn in dit opzicht het populairste geworden. Naast deze, zal een zeer redelijk prijsvoordeel worden toegevoegd aan het antwoord op deze vraag.

Welke Haartransplantatie Methode Moet Ik Kiezen? DHI Of FUE?

De DHI-haartransplantatiemethode wordt beschouwd als een van de FUE-methoden.

Voor een FUE-haartransplantatie krijgt de patiënt lokale anesthesie. Eerst worden de haarwortels met een micromotor verwijderd. Vervolgens worden er kanaaltjes op het probleemgebied geopend en tot slot worden de haartjes één voor één in de kanaaltjes geïmplanteerd.

Met de DHI-methode worden de haarwortels direct in het probleemgebied geïmplanteerd, zonder kanaaltjes te openen. Het belangrijkste verschil bij deze methode, is dat er geen gat of kanaal hoeft te worden geopend in het gebied waar de haartransplantatie zal worden uitgevoerd. Dankzij de pennen die tijdens de DHI-methode worden gebruikt, is het niet nodig om een kanaal in de hoofdhuid te openen. Daarom wordt het ook wel de penmethode genoemd, omdat elke haarwortel afzonderlijk in pennen moet worden geplaatst, moeten tijdens de operatie minimaal 2 experts samenwerken.

De prijs van deze methode is iets hoger dan de haartransplantatie operaties die worden uitgevoerd met de FUE-methode. Als u echter de opmerkingen leest van mensen die een haartransplantatie hebben ondergaan, zult u de voordelen van de DHI-methode kunnen begrijpen. Om deze redenen moet u serieus onderzoek doen om te beslissen of u de DHI-methode of de FUE-methode kiest. Vervolgens kunt u uw arts raadplegen over de methode die het beste bij u past.

Als u twijfelt tussen de FUE-techniek en de DHI-techniek, is het handig om de voordelen van beide methoden te kennen. De FUE-methode kan worden toegepast op grotere probleemgebieden en er kunnen ongeveer 4500/5000 haarwortels in één sessie worden verplaatst. De DHI-methode vereist preciezer werk en er kan ongeveer 3000 haarwortels worden verplaatst. Hierdoor is de FUE-methode een zeer gemakkelijke en succesvolle haartransplantatie-operatie in termen van kosten.

Het belangrijkste nadeel van de FUE-methode ten opzichte van de DHI-methode is de noodzaak om het haar te scheren. Voor operaties met de FUE-methode moet het haar worden ingekort tot ongeveer 3 cm lang. Bij de DHI-methode hoeft het haar niet te worden geschoren. Hierdoor is DHI de meest populaire methode voor mannen en vrouwen met lang haar.

Voor alle patiënten met een hoog bloedingsrisico is DHI een gezondere oplossing. Verder is de DHI-methode een redelijk ideale keuze voor degenen die een klein probleemgebied hebben en een hoge dichtheid willen.

Haartransplantaties zijn een belangrijke operatie die zou moeten variëren afhankelijk van de persoon en de situatie. Factoren zoals werk omstandigheden, klimaat, evenals individuele en fysieke kenmerken van mensen zijn zeer effectief bij het kiezen van een haartransplantatiemethode. Daarom moeten patiënten die een haartransplantatie wille ondergaan, hun onderzoek doen, maar ze moeten samen met de arts beslissen welk type techniek het beste bij hun past.

Mensen met kaalheid in een groot deel van hun haar zouden bijvoorbeeld de voorkeur moeten geven aan de FUE-methode.

Alleen handelen volgens de wensen en eisen van de persoon die een haartransplantatie zal ondergaan, levert echter enkele problemen op, omdat het belangrijk is dat artsen ook een actieve rol spelen bij de beslissing welke haartransplantatie geschikt is. In een goede haartransplantatie kliniek wordt zorgvuldig gekeken naar de fysiologische en psychologische kenmerken van de mensen die een haartransplantatie ondergaan.

FUE en DHI behoren tot de methoden voor haartransplantatie, die, zelfs als ze vergelijkbaar zijn, sterk variëren in termen van toepassingsmethoden, duur en gebruikte chirurgische instrumenten. Hierdoor is er een prijsverschil tussen deze twee methoden. De FUE-methode groefmethode is een chirurgische ingreep die moeiteloos en snel is. Er is echter een veel nauwkeurigere studie vereist met de chirurgische pennen die tijdens de DHI-methode worden gebruikt. Ook moeten de twee chirurgen samenwerken en snel handelen. Om deze redenen is haartransplantatie met de DHI-methode iets duurder.

De prijs is voor iedereen belangrijk, maar de meest geschikte beslissing moet worden genomen in overleg met uw arts, niet alleen. Zorg daarom voor de nodige consulten en onderzoeken vóór de haartransplantatie. Kies samen met uw arts de methode die het beste bij u past. Kom niet voor onaangename verrassingen te staan ​​…

Een van de eerste vragen die bij iedereen opkomt bij de besluitvorming van een haartransplantatie is: welke kliniek? Ervaringen, positieve beoordelingen, referenties, een redelijke prijs en een goede reputatie van de kliniek zijn enkele van de redenen voor een voorkeur. Ook zijn de kwalificaties van de specialisten die verantwoordelijk zijn voor uw behandeling en de fysieke omstandigheden in de kliniek zijn een van de factoren waar u rekening mee moet houden. Als u overweegt om een haartransplantatie in Turkije te ondergaan, kunt u bij ReHair Istanbul alle bovenstaande voorwaarden vinden.

Onze kliniek Rehair Istanbul, die al jaren gespecialiseerd is in haartransplantatie, zet een stap voorwaarts. Chirurgische instrumenten en de nieuwste modellen van apparatuur die in de kliniek worden gebruikt, worden voortdurend vernieuwd met het oog op uw comfort en gezondheid. De hygiënische omstandigheden en maatregelen die nodig zijn om de gezondheid van de patiënt in noodgevallen te beschermen, worden op elk moment bijgewerkt. Ook worden alle noodzakelijke maatregelen voor uw comfort vanaf uw aankomst in Turkije tot in het kleinste detail overwogen.

Zowel voor als na de haartransplantatie operatie heeft u voor uw vragen en problemen de ondersteuning van een specialist. Na de operatie kunt u desgewenst direct terugkeren naar uw land. Alle nodige aanbevelingen en controles kunnen voor u worden gedaan via online communicatiekanalen. U kunt dus zowel tijd als geld besparen bij ReHair Istanbul.

Naarmate haartechnieken zich ontwikkelen, nemen ook de slagingspercentages bij haartransplantatie toe. De permanentie van haartransplantatie is ook aanzienlijk toegenomen dankzij het succes van haartransplantatie. FUE- ​​en DHI-methoden die de afgelopen jaren zijn ontwikkeld, maken het mogelijk om in korte tijd gezonder en natuurlijker uitziend haar te hebben.

ONZE PLUSPUNTEN

INCLUSIEF VLIEGTICKET

Het gehele proces wordt van A tot Z door ons geregeld, u hoeft alleen een gewenste datum door te geven.

ONBEPERKT AANTAL GRAFTS

Wij bieden u een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts.

NAZORG IN NEDERLAND

Na de haartransplantatie kunt u voor de nazorg op onze locatie in Nederland terecht.

VIP SERVICE

Wij bieden een VIP haartransplantatie arrangement voor elke patiënt. Er wordt slechts 1 patiënt op een behandeldag geholpen, zodat de patiënt alle aandacht krijgt.

HAARTRANSPLANTATIE PROCES

Stap 1

Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. Of stuur direct een WhatsApp bericht.

Stap 2

Voor een persoonlijke analyse vragen wij u om een aantal foto's van uw haar te sturen, graag door iemand anders laten fotograferen; voor-boven-zij & achter aanzicht. Na de analyse kunnen wij u gericht informeren over de mogelijkheden en de kosten van een haartransplantatie. Of maak een afspraak voor een intake gesprek in Nederland.

Stap 3

Voor het reserveren van een behandeldatum vragen wij een aanbetaling, vervolgens word uw VIP haartransplantatie arrangement (inclusief reis en verblijf) van A tot Z door ons georganiseerd.

Stap 4

Vanaf het moment dat u voet aan wal zet in Istanbul word u door het team van ReHair Istanbul opgevangen. U hoeft geen Turks of Engels te spreken, u word in het Nederlands begeleidt.

Whatsapp

NEEM CONTACT OP

MAANDAG T/M ZATERDAG
09:00 – 18:00

ReHair Istanbul - Tevreden Klanten