Skip to content

FUE Haartransplantatie in Istanbul, Turkije

Rehair Istanbul Haartransplantatie kliniek biedt u FUE Haartransplantatie in Turkije als ALL Inclusief haartransplantatie pakket met onbeperkt aantal grafts en vliegtickets. Geen verborgen kosten of wijzigingen!

Neem contact met ons op voor meer informatie over de kosten van FUE haartransplantatie, FUE haartransplantatie voor en na, FUE Saffier haartransplantatie met VIP-service in Turkije.

FUE-haartransplantatie

 • FUE Haartransplantatie is de meest toegepaste haartransplantatie methode ter wereld.
 • Gezonde en sterke haarzakjes worden individueel geselecteerd uit het donorgebied.
 • Het donorgebied geneest sneller met FUE-methode en deze methode vormt geen littekens.
 • Dankzij de FUE-methode kunnen haarwortels uit verschillende delen van het lichaam worden gebruikt.
 • Met FUE-haartransplantatie kunnen haarzakjes één voor één worden verzameld.
 • FUE haartransplantatie methode beschadigt de omliggende haarzakjes niet.

Het haar van de patiënt moet voor de haartransplantatie gemillimeterd worden. Dit kan een groot probleem zijn voor degenen die graag hun lange haren willen behouden. Bovendien duurt de FUE-methode langer dan andere methoden, omdat de haarwortels een voor een worden verwijderd. Als het probleemgebied te groot is, zijn extra sessies nodig. Al deze kunnen worden genoemd als de nadelen van de FUE-techniek.

Wat is inbegrepen in het all-inclusive FUE haartransplantatie pakket?

 • Een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts
 • Pijnloze verdoving d.m.v. de spraytechniek
 • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt (5 sterren)
 • V.I.P transfer (Alle transfers luchthaven-hotel, hotel-ziekenhuis, hotel-luchthaven)
 • Medicijnen pakket
  Cosmetica pakket
 • Vitaminen-behandeling
 • 24/7 medisch advies
 • Garantie certificaat (levenslang garantie)
 • Persoonlijke begeleiding in het Nederlands tijdens het gehele proces
 • Nazorg in Nederland

Waarom moet u voor Istanbul kiezen voor uw FUE haartransplantatie?

Turkije is een van de belangrijkste centra ter wereld geworden op het gebied van haartransplantatie volgens de FUE-methode. Dit komt omdat de operatieprijzen bijna de helft van de prijs zijn vergeleken met andere landen en er zeer succesvolle haartransplantaties worden gedaan. Naarmate het aantal operaties toeneemt, neemt de reputatie van haartransplantaties in Turkije met de dag toe. Istanbul is de grootste provincie in Turkije. Istanbul, een van de meest toeristische steden ter wereld, geeft de mogelijkheid om allerlei activiteiten te doen voor gasten van alle leeftijden. Historische locaties, uniek uitzicht op zee en de Bosporus, prachtige uren om alleen met de natuur door te brengen, aantrekkelijke Turkse gerechten en nog veel meer. Daarnaast blijft Istanbul een aantrekkelijk centrum voor gezondheidstoerisme.

Wat u moet weten voordat u besluit voor een FUE haartransplantatie?

De FUE-methode is de laatste tijd een van de meest geprefereerde methoden voor haartransplantatie. Mensen die haartransplantaties willen hebben, moeten beslissen welke methode moet worden toegepast na een analyse van gespecialiseerde artsen. De haaranalyse en fysieke en mentale toestand van de patiënt zullen door artsen worden onderzocht en de meest geschikte methode zal worden bepaald. Het is mogelijk om een vergelijking te maken door artikelen over haartransplantatiemethoden op onze site te onderzoeken.Neem contact met ons op voor meer informatie.

FUE Saffier Haartranplantatie - Veelgestelde Vragen

FUE (Follicular Unit Extraction) is een haartransplantatiemethode ontwikkeld in de vroege jaren 2000. Bij deze methode worden de haarwortels in het donorgebied één voor één verzameld met speciale getipte micromotoren onder lokale anesthesie. Daarna worden de gezonde haarwortels verplaatst naar de kale gebieden op het hoofd, rekening houdend met de natuurlijke haar uitvoerhoek en richtingen. Deze methode wordt toegepast zonder toevlucht te nemen tot snijwonden of steken. Zeer kleine schaafwonden kunnen optreden waar de wortels worden genomen. Deze schaafwonden genezen binnen drie tot vijf dagen en er zullen geen littekens ontstaan in het donorgebied.

Het haar dat met de FUE-methode is getransplanteerd zal aan het einde van de eerste maand uitvallen. Dit is een normaal proces en na 2-3 maanden zal het haar weer beginnen te groeien. Over het algemeen groeit nieuw haar permanent binnen 5 maanden en na 1 jaar kan het worden geschoren.
Tegenwoordig worden natuurlijke resultaten verkregen volgens de FUE-methode, die op een heel gebruikelijke manier wordt toegepast. Een zeer geavanceerde versie van de FUE-methode, is de FUE Saffier methode die toegepast wordt met behulp van een saffieren gereedschap. Met Saffieren tips kunnen veel kleinere kanalen worden geopend en is het genezingsproces veel korter geworden. Met deze methode wordt weefseltrauma bijna nooit ervaren en treedt er geen probleem in de bloedbaan op. Het is momenteel een van de meest hygiënische en antibacteriële methoden die bekend zijn.
Wij hebben een vast tarief voor het all-inclusief haartransplantatie arrangement, de kosten zijn €2.850,-inclusief: Inclusief vliegticket – Een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts- Inclusief vliegticket – Pijnloze verdoving d.m.v. de spraytechniek – Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt (5 sterren) – V.I.P- transfer (Alle transfers luchthaven-hotel, hotel-ziekenhuis, hotel-luchthaven) – Medicijnen pakket- Cosmetica pakket – PRP-behandeling- 24/7 medisch advies- Garantie certificaat (levenslang garantie)- Persoonlijke begeleiding in het Nederlands tijdens het gehele proces
Van deze twee methoden is bekend dat ze de nieuwste technologische faciliteiten gebruiken. Welke van deze twee methoden de voorkeur verdient, moet worden bepaald op basis van het advies van experts in plaats van patiënten. De DHI-techniek wordt bijvoorbeeld aanbevolen voor mensen met een hoog risico op bloedingen. Om deze redenen moeten de nodige voorafgaande analyses en onderzoeken voor haartransplantatie in detail worden uitgevoerd. Het is heel belangrijk dat patiënten het advies van artsen opvolgen in plaats van hun eigen gedachten.
De FUE Saffier methode is een van de meest recent ontwikkelde haartransplantatie methoden en is een geavanceerde versie van de standaard FUE-methode. Toen de resultaten van de twee methoden werden onderzocht bij verschillende patiënten, werd waargenomen dat de FUE Saffier methode zeer belangrijke voordelen had. 15% snellere haargroei en 30% meer haargroei zijn voorbeelden van deze voordelen. Bovendien treedt er geen weefselverlies op en is de vorming van oedeem minder. Dit zorgt voor sneller herstel en een natuurlijk uiterlijk. Onze aanbeveling zou dus de FUE Saffier methode zijn.
Als u een haartransplantatie met DHI-methode zult ondergaan, moet u weten dat deze procedure langere periodes en meer kosten vereist dan andere methoden. Voor de operatie moet de haaranalyse op de juiste manier worden uitgevoerd en moet de arts zorgdragen voor de haartransplantatieplanning.
De FUE-methode kan worden toegepast op iedereen die over de juiste omstandigheden voor haartransplantatie beschikt. Het is een methode die kan worden toegepast op mensen met een hoge esthetische zorg en die de hersteltijd na haartransplantatie willen verkorten.

Weetjes Over De FUE-Haartransplantatie Techniek

FUE is een haartransplantatie methode die is gestart na 2002 en die is gebaseerd op het verzamelen van haarzakjes uit het donorgebied zonder een litteken te vormen. Tijdens het transplantatie proces wordt met behulp van een speciale micromotor de haarzakjes een voor een verwijderd en verzameld. Vervolgens worden deze geplaatst in het kalende gebied.

Nadat de haartransplantatie-experts FUE-haartransplantatie hebben geaccepteerd, is er een aanzienlijke toename van haartransplantatie operaties geweest.

De FUE-techniek die veel comfortabeler en gezonder is dan de vorige methoden, vereist geen hechtingen in het donorgebied, daarom wordt er geen permanent litteken gevormd. Bovendien heeft de FUE-techniek ervoor gezorgd dat verschillende delen van het lichaam kunnen worden gebruikt als donorgebied.

Afhankelijk van de dikte en de structuur van het haar, worden de haarzakjes samen met de folliculaire eenheid verwijderd door veel kleinere holtes rond de haarzakjes te creëren waardoor het donorgebied snel kan genezen. Tegenwoordig zijn veel haartransplantatiemethoden (robot, DHI, Micromotor, enz.) die onder verschillende namen worden voorgesteld, gebaseerd op de FUE-methode als het belangrijkste toepassingsprincipe.

De FUE-methode is een methode om haarzakjes te verzamelen. Tegenwoordig is de toepassing voor robot haartransplantatie, waarover we vaak horen, een proces waarmee de haarzakjes kunnen worden verkregen met behulp van een geautomatiseerde robot volgens de FUE-methode.

De FUE-methode werd in de eerste jaren uitgevoerd met een apparaat dat handmatige punch wordt genoemd en in de afgelopen jaren wordt het uitgevoerd met behulp van een medisch apparaat dat micromotor wordt genoemd. Daarom kan in sommige bronnen dezelfde methode verschijnen als “micromotor FUE”.

ONZE PLUSPUNTEN

INCLUSIEF VLIEGTICKET

Het gehele proces wordt van A tot Z door ons geregeld, u hoeft alleen een gewenste datum door te geven.

ONBEPERKT AANTAL GRAFTS

Wij bieden u een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts.

NAZORG IN NEDERLAND

Na de haartransplantatie kunt u voor de nazorg op onze locatie in Nederland terecht.

VIP SERVICE

Wij bieden een VIP haartransplantatie arrangement voor elke patiënt. Er wordt slechts 1 patiënt op een behandeldag geholpen, zodat de patiënt alle aandacht krijgt.

FUE HAARTRANSPLANTATIE PROCES

Stap 1

Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. Of stuur direct een WhatsApp bericht.

Stap 2

Voor een persoonlijke analyse vragen wij u om een aantal foto's van uw haar te sturen, graag door iemand anders laten fotograferen; voor-boven-zij & achter aanzicht. Na de analyse kunnen wij u gericht informeren over de mogelijkheden en de kosten van een haartransplantatie. Of maak een afspraak voor een intake gesprek in Nederland.

Stap 3

Voor het reserveren van een behandeldatum vragen wij een aanbetaling, vervolgens word uw VIP haartransplantatie arrangement (inclusief reis en verblijf) van A tot Z door ons georganiseerd.

Stap 4

Vanaf het moment dat u voet aan wal zet in Istanbul word u door het team van ReHair Istanbul opgevangen. U hoeft geen Turks of Engels te spreken, u word in het Nederlands begeleidt.

Whatsapp

NEEM CONTACT OP

MAANDAG T/M ZATERDAG
09:00 – 18:00

ReHair Istanbul - Tevreden Klanten