Skip to content

Baardtransplantatie in Istanbul, Turkije

Rehair Istanbul Haartransplantatie Kliniek biedt u Baardtransplantaties in Turkije aan als een All Inclusief VIP pakket.
Vul het formulier in voor gedetailleerde informatie over de kosten van een Baardtransplantatie, Baardtransplantatie voor en na, de voordelen en wat u moet weten!

Baardtransplantatie

Baardtransplantatie biedt zeer belangrijke voordelen voor mensen die problemen met zelfvertrouwen hebben vanwege het gebrek aan baardhaar. Het is ook mogelijk om gezondheidsproblemen of littekens veroorzaakt door verbranding of letsel in het baardgebied met een baardtransplantatie te camoufleren. Kortom, het belangrijkste voordeel dat baardtransplantatie aan mensen biedt, is dat het zelfvertrouwen herstelt vanuit een psychologisch oogpunt en esthetische schoonheid biedt.

De eerste dagen na een haartransplantatie kan er lichte jeuk en acne optreden in de wortels van de baard. Scheren binnen 1 maand kan het haar in het getransplanteerde gebied beschadigen. Om deze reden kan het alleen worden gecorrigeerd met een schaar. Bovendien kan binnen 2 weken na een baardtransplantatie een proces van shock haaruitval worden ervaren, dit kan het uiterlijk storen.

Hoe verloopt het baardtransplantatie proces?

Het proces vóór een baardtransplantatie is net als een haartransplantatie. Eerst moet de juiste klinische en ervaren arts worden gekozen. Vervolgens moet de baardanalyse worden uitgevoerd en moet worden bepaald hoeveel haarwortels uit het donorgebied moet worden verwijderd. Terwijl baard- en donorgebied analyse wordt uitgevoerd, wordt de patiënt geïnformeerd over het proces. Voor degenen die geen baard hebben, is het noodzakelijk om een baardlijn te bepalen die het esthetische uiterlijk zal verfraaien, afhankelijk van zijn wens. In dit proces is het belangrijk om het advies van de arts op te volgen. Het belangrijkste punt waar artsen tijdens baardtransplantatie op moeten letten, is echter dat de wortels die uit het donorgebied zijn genomen, worden getransplanteerd in overeenstemming met de richting van de baarden. Hoeveel wortels verwijderd worden, wordt bepaald op basis van de behoefte in het probleemgebied. Tijdens dit proces moet de conditie van de baard in detail worden geanalyseerd en moet ook rekening worden gehouden met de wensen van de patiënt. Over het algemeen zullen tussen de 1000 en 3000 haarzakjes voldoende zijn voor een baardtransplantatie. Na een baardtransplantatie kan milde roodheid worden waargenomen in het baardgebied gedurende maximaal 2 weken. Na 2 weken zal deze roodheid verdwijnen.
Baardtransplantatie in Istanbul, Turkije

Baardtransplantatie Veel gestelde vragen

Baardtransplantatie is net zoals een haartransplantatie een van de meest uitgevoerde cosmetische behandeling in de afgelopen jaren, In gevallen zoals het gebrek aan baardhaar, door bijvoorbeeld wondjes of doordat het niet groeit kan een baardtransplantatie worden uitgevoerd. Het is een zeer ideale operatie voor mensen die psychologisch versleten zijn door tekort aan baardhaar. Over het algemeen wordt baardtransplantatie net als een haartransplantatie toegepast. De haarwortels uit de nek worden geplaatst in de kanalen die worden geopend op het probleemgebied met behulp van de FUE-techniek. Met deze methode, waar geen incisie wordt gemaakt in het gebied waar de baard zal worden geplant, zijn de hersteltijden erg kort. Zelfs als een natuurlijke uitstraling wordt verkregen na de baardtransplantatie, vraagt iedereen zich af of de getransplanteerde baardharen zullen groeien of niet. Onze reactie op degenen die zich dit afvragen zal positief zijn. De haarwortels uit het donorgebied beginnen weer te groeien tussen 4 en 6 maanden in het baardgebied waar ze worden geplant. Het is belangrijk om de voorkeur te geven aan een volledig uitgeruste gezondheidscentra met gespecialiseerde artsen en de benodigde apparatuur voor baardtransplantatie operaties, omdat zelfs als een operatie wordt uitgevoerd met lokale anesthesie, er een risico is op complicaties tijdens de baardtransplantatie. Het belangrijkste dat het normale uiterlijk van een baard zal versnellen, is echter de deskundige arts en zijn ervaring met baardtransplantatie.
Iedereen die problemen heeft vanwege het gebrek aan gezichtshaar of littekens op de baard kan een baardtransplantatie overwegen. Ze kunnen in een zeer korte tijd een gezond en esthetisch uiterlijk krijgen.
Bijwerkingen waargenomen bij mensen met baardtransplantaties zijn tot vandaag niet gemeld, maar zelfs als het een kleine chirurgische ingreep is, zijn er enkele risico’s aan verbonden. Als u tijdens de operatie geen aandacht besteedt aan sterilisatie, kan dit tot bijwerkingen leiden. Als er na de operatie geen aandacht wordt besteed aan de zorgregels dan kunnen er vervelende complicaties optreden.
Na een baardanalyse en onderzoek van het donorgebied kan worden bepaald hoeveel grafts er moeten worden gebruikt. De juiste prijsstelling kan daarom pas worden gegeven na een baardanalyse. Als u hebt besloten om een baardtransplantatie te laten uitvoeren, kunt u informatie krijgen over de meest geschikte prijzen voor een baardtransplantatie bij Rehair Istanbul.

De prijs is inclusief:

  • Een baardtransplantatie in een volwaardig ziekenhuis (onbeperkt aantal grafts)
  • RETOUR VLIEGTICKET
  • Twee hotel overnachtingen inclusief ontbijt (5 sterren)
  • V.I.P- transfer (Alle transfers luchthaven-hotel, hotel-ziekenhuis, hotel-luchthaven)
  • Medicijnen pakket
  • Cosmetica pakket
  • PRP behandeling
  • 24/7 medisch advies
  • Garantiecertificaat (levenslang garantie)
  • Persoonlijke begeleiding in het Nederlands tijdens het gehele proces

In Istanbul zijn de meest gespecialiseerde artsen ter wereld op het gebied van haar- en baardtransplantatie. Op deze manier zijn veel van de operaties succesvol en neemt het aantal tevreden patiënten elke dag toe. Om deze reden staat Istanbul op de eerste plaats van gezondheidstoerisme. De prijzen zijn in vergelijking met Europa ook veel lager. Iedereen die onderzoek heeft gedaan naar baardtransplantatie in Europa en andere delen van de wereld is zich bewust van dit voordeel. Wanneer zowel prijsvoordeel als succesvolle resultaten samenkomen, worden uw redenen om voor Istanbul te kiezen onthuld. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om een baardtransplantatie te laten uitvoeren in Istanbul, een van de meest populaire steden ter wereld, evenals een vakantie waarbij elk detail door Rehair Istanbul wordt verzorgd.

Voor een baardtransplantatie is het absoluut noodzakelijk om onderzoek naar de juiste kliniek en de beste artsen te doen. Hoewel Istanbul een zeer geavanceerde stad is op het gebied van baardtransplantatie, zijn er enkele voorbeelden van mislukkingen in dit opzicht. Om deze reden moet onderzoek voorafgaand aan de baardtransplantatie correct worden uitgevoerd. Voor meer informatie kunt u een aanvraag doen voor een gratis persoonlijke analyse.

ONZE PLUSPUNTEN

INCLUSIEF VLIEGTICKET

Het gehele proces wordt van A tot Z door ons geregeld, u hoeft alleen een gewenste datum door te geven.

ONBEPERKT AANTAL GRAFTS

Wij bieden u een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts.

NAZORG IN NEDERLAND

Na de haartransplantatie kunt u voor de nazorg op onze locatie in Nederland terecht.

VIP SERVICE

Wij bieden een VIP haartransplantatie arrangement voor elke patiënt. Er wordt slechts 1 patiënt op een behandeldag geholpen, zodat de patiënt alle aandacht krijgt.

HAARTRANSPLANTATIE PROCES

Stap 1

Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. Of stuur direct een WhatsApp bericht.

Stap 2

Voor een persoonlijke analyse vragen wij u om een aantal foto's van uw haar te sturen, graag door iemand anders laten fotograferen; voor-boven-zij & achter aanzicht. Na de analyse kunnen wij u gericht informeren over de mogelijkheden en de kosten van een haartransplantatie. Of maak een afspraak voor een intake gesprek in Nederland.

Stap 3

Voor het reserveren van een behandeldatum vragen wij een aanbetaling, vervolgens word uw VIP haartransplantatie arrangement (inclusief reis en verblijf) van A tot Z door ons georganiseerd.

Stap 4

Vanaf het moment dat u voet aan wal zet in Istanbul word u door het team van ReHair Istanbul opgevangen. U hoeft geen Turks of Engels te spreken, u word in het Nederlands begeleidt.

Whatsapp

NEEM CONTACT OP

MAANDAG T/M ZATERDAG
09:00 – 18:00

ReHair Istanbul - Tevreden Klanten