Skip to content

All Inclusief VIP Haartransplantatie Arrangement met Onbeperkt Aantal Grafts en Vliegticket

Een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts met de nieuwste technieken. Pijnloze verdoving d.m.v. de spray techniek. Geen verborgen kosten of wijzigingen.

Voorzorg Haartransplantatie

WAAR U OP MOET LETTEN VOOR DE HAARTRANSPLANTATIE

Iedereen wil natuurlijk en gezond uitziend haar. In de afgelopen jaren zijn haartransplantaties gegroeid ten behoeve van mensen die hun haar hebben verloren, daarom neemt de vraag naar haartransplantaties elke dag toe. Als de stressfactoren, milieuvervuiling en onevenwichtige eetgewoonten die haarverlies veroorzaken, niet verdwijnen, zal deze vraag naar verwachting nog meer toenemen. Het aantal mensen met haarverlies neemt toe, maar het succes van haartransplantaties neemt toe dankzij de ontwikkeling van technologie. Een volwaardige kliniek en gespecialiseerde en ervaren artsen moeten aanwezig zijn bij haartransplantaties. In het licht van enige ervaring die is opgedaan in operaties, kunnen we zeggen dat vóór de haartransplantatie een aantal aandachtspunten in acht moeten worden genomen. Het is een wettelijke verplichting om enkele van deze kwesties door te geven. Als u aandacht besteedt aan deze kwesties ziet u dat de kans op succes van uw haartransplantatie groter wordt. Kortom, als met deze kwesties rekening wordt gehouden, hebt u uw gewetensvolle en wettelijke verantwoordelijkheid vervuld en verkort u de tijd om uw haar er gezonder uit te laten zien.

ALS U ONLANGS EEN OPERATIE HEEFT ONDERGAAN, EEN CHRONISCHE ZIEKTE HEEFT, BEPAALDE MEDICIJNEN GEBRUIKT, HIV / HEPATITIS OF ANDERE GEZONDHEIDSPROBLEMEN

Zelfs als de haartransplantatie heel eenvoudig is in vergelijking met andere operaties, is het uiteindelijk een chirurgische ingreep. U moet elk detail van uw gezondheid vóór uw operatie met uw arts delen, waarbij plaatselijke verdoving wordt toegepast. Als u onlangs een andere operatie heeft ondergaan, moet u uw chirurg hiervan op de hoogte stellen. Als u een chronische aandoening heeft of continu medicijnen gebruikt, is het belangrijk om dit aan uw arts te melden. Vooral als u een fataal en besmettelijk gezondheidsprobleem hebt, zoals hiv en hepatitis, is het een wettelijke verplichting om de chirurg te informeren. U moet ook uw arts informeren over gezondheidsproblemen die u ervaart, zelfs als deze niet belangrijk voor u zijn, en over de medicijnen die u gebruikt. De precisie in uw verklaringen zal u eerst ten goede komen en daarna het operationele team.

U MAG NIET ROKEN OF ALCOHOL CONSUMEREN 1 WEEK VOOR DE OPERATIE.

Alcohol drinken en roken is altijd schadelijk voor de menselijke gezondheid. Alcohol en sigaretten, vooral geconsumeerd vóór een operatie, zullen echter veel meer schade aan het lichaam toebrengen. Het gebruik van alcohol kan de effecten van lokale anesthesie verminderen. Dit kan ertoe leiden dat de patiënt meer lijdt tijdens de operatie. Roken daarentegen zorgt ervoor dat het slijmvliesmembraan te veel wordt belast en vermindert de snelheid en kwaliteit van het bloed dat in het lichaam circuleert. Deze aandoening kan de kwaliteit van het proces verminderen, vooral na een haartransplantatie. Sommige patiënten die roken, kunnen na de operatie ongewenste complicaties hebben. Bij de meeste patiënten die roken, wordt waargenomen dat het genezingsproces na haartransplantatie langer duurt. Kortom, als u wilt dat uw haartransplantatie succesvol is en het herstel snel is, moet u een of twee weken vóór de operatie stoppen met roken en alcohol drinken.

U MAG 1 WEEK VOOR DE OPERATIE GEEN BLOEDVERDUNNERS MEER GEBRUIKEN.

Zoals bij elke chirurgische ingreep, moet het gebruik van bloedverdunners worden gestopt vóór de haartransplantatie. Aspirine, NSAID’s (Advil), Warfarine (Coumadin en generieke medicijnen), Heparine, DabigatranEtexylaat (Pradaxa) en Clopidogrel (Plavix) merkgeneesmiddelen zijn enkele van de bloedverdunners. Deze medicijnen worden heel vaak gebruikt en het doel van deze medicijnen is om bloedstolling te voorkomen, wat problemen kan veroorzaken zoals een beroerte en een hartaanval. Omdat deze geneesmiddelen, die het natuurlijke proces van bloedstolling voorkomen, aan patiënten worden gegeven vanwege de bovengenoemde problemen, moet het proces van stopzetting van het medicijn zorgvuldig worden besloten. Voor een haartransplantatie, moet u eerst praten met de arts die u deze medicijnen heeft voorgeschreven, Omdat de aanbevelingen van uw arts in dit stadium erg belangrijk zijn. Vervolgens moet u overleggen met de arts die uw haartransplantatie uitvoert en beslissen wanneer de medicijnen moeten worden gestopt. Over het algemeen moet deze periode een week voor de haartransplantatie plaatsvinden. Aldus zal tijdens de operatie de barrière voor stolling van het bloed worden weggenomen en zullen de kansen op een succesvolle operatie toenemen.

ONTBIJT GOED VOOR DE OPERATIE, U KRIJGT EEN LOKALE VERDOVING EN DIT MAG NIET OP EEN LEGE MAAG.

Het is in het algemeen wenselijk om nuchter te zijn vóór operaties. Het wordt echter aanbevolen dat u hebt ontbeten en vol zit vóór de haartransplantatie, die zal worden uitgevoerd met plaatselijke verdoving. De reden hiervan is om ervoor te zorgen dat u een comfortabelere tijd doorbrengt tijdens de haartransplantatie, die 3 tot 6 uur kan duren. Tijdens een haartransplantatie is het de eerste paar uurtjes niet mogelijk om tussendoor iets te eten of te drinken.

TREK COMFORTABELE KLEDING AAN, BIJ VOORKEUR EEN VEST OF TRUI MET RITS OF KNOPEN.

Een van de dingen waar u op moet letten voordat de haartransplantatie wordtuitgevoerd, is de keuze van de kleding die u tijdens de operatie draagt. Het kiezen van comfortabele en gemakkelijk uitneembare kleding verhoogt uw comfort tijdens de operatie. Als u kleding kiest met knopen of rits om te dragen tijdens de operatie, zult u geen moeite hebben om ze aan en uit te doen.

HUIDAANDOENINGEN ZOALS DERMATITIS EN ACNE MOETEN ALTIJD AAN UW CONTACTPERSOON WORDEN GEMELD.

Haartransplantaties behoren tot de operaties die direct contact met de huid vereisen. Als u huidproblemen heeft zoals jeuk, branderigheid, roodheid, dermatitis of als u huidproblemen zoals acne heeft, moeten deze problemen aan de betrokkenen worden gemeld. Deze informatie die u vóór de operatie zult verstrekken, voorkomt complicaties die kunnen optreden tijdens en na uw haartransplantatie. De informatie die nodig is voor een gezonder en sneller genezingsproces moet worden gedeeld met de arts.