Skip to content

Haartransplantatie Turkije

Bent u op zoek naar een haartransplantatie kliniek in Turkije?
Rehair Istanbul biedt u de beste Haartransplantatie in Turkije.
Vul het formulier in voor een onbeperkt aantal grafts haartransplantatie in Istanbul met vliegtickets, accommodatie in luxe hotels en ALL Inclusief VIP Haartransplantatie pakket. Geen extra kosten.

Haartransplantatie Turkije all-inclusive

De prijs is inclusief:

Als ReHair Istanbul maken we de nodige plannen voor alle comfort van onze gasten.

We verwelkomen ze in een luxe hotel en begeleiden ze in het Nederlands. Transfers tussen de luchthaven, het ziekenhuis en het hotel worden uitgevoerd met VIP-voertuigen met de aan u toegewezen chauffeurs.

Haartransplantatie Turkije
Haartransplantatie Istanbul

haartransplantatie turkıje kosten 2023

Er zijn veel factoren die de haartransplantatie prijzen beïnvloeden. Haartransplantatie kosten variëren van kliniek tot kliniek. Andere factoren die de prijs beïnvloeden, zijn onder meer de gebruikte methode en de individuele kenmerken van de persoon.

Om deze redenen is het niet mogelijk om de prijs te schatten zonder de persoon te zien die haartransplantatie zal ondergaan en zonder de nodige analyse uit te voeren. Voor meer informatie over de kosten van een haartransplantatie, kunt u contact met ons opnemen.

Klik hier voor meer informatie over de prijzen van haartransplantatie 2023

Haartransplantatie Voorzorg

Turkije is een van de meest populaire landen op het gebied van haartransplantaties. Het gebruik van de nieuwste technologie en de toename van expertise op het gebied van haartransplantatie heeft tot dit resultaat geleid. Er bestaat geen gevaar voor een haartransplantatie behandeling bij de juiste chirurg, in de juiste kliniek en met de juiste methode. Operaties die in onhygiënische omstandigheden worden uitgevoerd door mensen die niet competent zijn, zullen echter zeer gevaarlijk zijn. Daarom moet de juiste chirurg, de juiste kliniek en de juiste methode worden gekozen om gevaren te elimineren.

Haartransplantatie is een proces dat vanaf het begin tot het einde serieus moet worden uitgevoerd. Zoals eerder vermeld, moeten chirurgen die gespecialiseerd zijn in hun werk de voorkeur hebben en moet klinische selectie worden overwogen. Deze aspecten mogen niet worden genegeerd vóór een haartransplantatie. Bovendien is een haartransplantatie een speciale behandeling die bij iedereen verschillende procedures vereist. Daarom moet ieders haar en donorgebied geanalyseerd worden vóór een haartransplantatie. Als deze regels worden gevolgd, zal de meest geschikte methode voor een succesvolle haartransplantatie eenvoudig worden gekozen.
Haartransplantaties vereisen een operatieduur van 2 tot 10 uur, afhankelijk van het type techniek en de kenmerken van het haar van de persoon. Er is echter ongeveer 1 jaar nodig voor het uiteindelijke resultaat. Om deze periode niet langer te laten duren, moeten de nodige tests met precisie worden uitgevoerd vóór de operatie. Wat nog belangrijker is, is dat in het postoperatieve proces maximale aandacht moet worden besteed aan de aanbevelingen van de behandelende arts. Haarverzorging en andere aanbevelingen moeten stap voor stap worden toegepast. Als deze aanbevelingen worden opgevolgd, zal de kans op succes van de haartransplantatie toenemen.
Voor de haartransplantatie is het noodzakelijk om een analyse te laten uitvoeren. Of u voldoende donorhaar heeft op het donorgebied voor een optimaal resultaat zal na de analyse worden vastgesteld. Daarnaast wordt het aantal sessies haartransplantatie bepaald. Om deze redenen vereist de realisatie van deze fasen precisie. Ook mogen bloedverdunners zoals aspirine, coraspirine, alcohol en vitamine E niet worden gebruikt vanaf een week voor de operatie. Het is ook belangrijk om op de dag van de behandeling niet te roken en met een volle maag naar de kliniek te komen.
Als er een particuliere ziektekostenverzekering is afgesloten vóór de haartransplantatie, kunnen de gemaakte kosten worden vergoed door de verzekering. De enige voorwaarde hiervoor is dat de operatie wordt uitgevoerd in een gecontracteerde kliniek. In de afgelopen jaren zijn de meeste ziektekostenverzekeringen begonnen met het dekken van haartransplantaties. Er wordt echter gesuggereerd dat onbedoeld haarverlies en verplichte operaties zoals huid- en gezichtstransplantaties vereist zijn.

Haartransplantatie Nazorg

Na een haartransplantatie duurt het even voordat het haar weer begint te groeien. Gedurende deze tijd is het erg belangrijk om geduldig te zijn en goed voor uw haar te zorgen. Na een levende haarfollikeltransplantatie begint het geïmplanteerde haar na de eerste maand uit te vallen. Na ongeveer 3 maanden begint het haar weer te groeien. Als de nodige zorg zorgvuldig wordt gedaan, blijft het haar langzaam groeien. De haargroei versnelt vanaf de zesde maand en het krijgt zijn natuurlijke uitstraling vanaf de twaalfde maand.
Na een haartransplantatie groeien sommige haren sneller naarmate het haar begint te groeien. In dit geval ontstaat de noodzaak om het haar te scheren. De geïmplanteerde haren mogen 1 jaar lang niet geschoren worden met een scheermes of tondeuse, deze haren mag u alleen knippen met een schaar. Het donorgebied mag u uitsluitend in overleg met uw arts na 3 maanden eventueel scheren.
Omdat onze kliniek met het maximale aantal grafts werkt, is er over het algemeen geen een tweede haartransplantatie niet nodig. Bij mensen die vóór de leeftijd van 30 een haartransplantatie hebben gehad kan haarverlies doorgaan. Mensen die niet genoeg donorhaar hebben, hebben meestal ook een 2 e haartransplantatie nodig. Tijdens de analyse voor de haartransplantatie, word dit aangegeven.
Met de nieuwste technologische methoden is er getuige van dat haargroei na haartransplantatie een natuurlijk uiterlijk heeft. Het belangrijkste om hierover te zeggen is dat een gekwalificeerde arts moet opereren. Als aan deze voorwaarden wordt voldaan, is het haar dat na 6 maanden groeit te natuurlijk om van anderen te onderscheiden.

Rehair Haartransplantatie in Turkije
Veelgestelde vragen

Haartransplantatie kosten zijn afhankelijk van de methode en de grootte van het transplantatie gebied. Haartransplantatie kosten zijn meestal goedkoper dan in andere landen in Turkije. De gemiddelde kosten liggen tussen $ 2000 en $ 5000, inclusief hotel- en
transfer pakketten.

ReHair Istanbul staat bekend als de beste haartransplantatie kliniek van Turkije. High-tech apparatuur, bekwaam medisch team en andere diensten van ReHair Istanbul zorgen voor een eersteklas operatie met blijvende resultaten voor duizenden patiënten over de hele wereld.

Turkije staat bekend om de meest betaalbare prijzen voor haartransplantatie in Europa. Dankzij de nieuwste technologieën kan een hoogopgeleide en ervaren kliniek als ReHair Istanbul u in slechts in één dag natuurlijk ogende resultaten bezorgen.

Turkije staat in de schijnwerpers als het gaat om haartransplantaties. Reiskosten, operatieprijzen, postoperatieve zorg en hightech apparatuur zijn slechts enkele van de vele goede redenen die Turkije populair maken.

All-inclusive haartransplantatie pakketten van ReHair Istanbul bevatten alles wat u nodig heeft van A tot Z. Een all-inclusive pakket is inclusief vliegtickets, VIP transfers en accommodatie, professionele begeleiding, transplantatie operatie en nazorg.

Een ervaren kliniek als ReHair Istanbul werkt met verschillende hightech methodes zoals DHI en FUE. U kunt er zeker van zijn dat u de beste opties voor uw eigen behoeften zult vinden.

DHI en FUE haartransplantatie technieken staan bekend als de meest populaire haartransplantatie methodes in Turkije. Beide kunnen op één dag worden gedaan met minimaal litteken, en patiënten kunnen hun dagelijkse leven direct na de operatie hervatten.

Haartransplantaties duren meestal enkele uren tot acht uur, afhankelijk van de methode en de hoeveelheid getransplanteerd haar. Gewoonlijk kunnen patiënten binnen een paar uur na de procedure terugkeren naar hun dagelijks leven.

Haartransplantatie in Istanbul, Turkije Proces

Stap 1

Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. Of stuur direct een WhatsApp bericht.

Stap 2

Voor een persoonlijke analyse vragen wij u om een aantal foto's van uw haar te sturen, graag door iemand anders laten fotograferen; voor-boven-zij & achter aanzicht. Na de analyse kunnen wij u gericht informeren over de mogelijkheden en de kosten van een haartransplantatie. Of maak een afspraak voor een intake gesprek in Nederland.

Stap 3

Voor het reserveren van een behandeldatum vragen wij een aanbetaling, vervolgens word uw VIP haartransplantatie arrangement (inclusief reis en verblijf) van A tot Z door ons georganiseerd.

Stap 4

Vanaf het moment dat u voet aan wal zet in Istanbul word u door het team van ReHair Istanbul opgevangen. U hoeft geen Turks of Engels te spreken, u word in het Nederlands begeleidt.

ReHair Istanbul - Tevreden Klanten

De behandeling waarbij mensen hun natuurlijke haar kunnen herwinnen door technologische mogelijkheden, wordt haartransplantatie genoemd. Het meest voorkomende type behandeling voor haarverlies is haartransplantatie. Haartransplantatie is een gevoelige en complexe behandelingsmethode. Bij deze methode wordt gezond haar afkomstig uit het donorgebied, zoals het gebied in de nek verplaatst naar het probleemgebied waar geen haar meer is. Na een haartransplantatie kan er gedeeltelijk haarverlies ontstaan in het nieuwe gebied. Dit is een tijdelijk proces, na een tijdje zal het worden vervangen door nieuw en gezond haar.
De FUE Saffier methode is een geavanceerde en meer technologische staat van de FUE-methode. Tijdens dit proces worden de haarkanaaltjes geopend met saffier stenen, een zeer waardevolle mijn. Hierdoor worden kleinere microkanalen geopend in het donorgebied. Op deze manier treedt minder korstvorming op en is het genezingsproces na de behandeling aanzienlijk korter.
Bij de Follicular Unit Extraction (FUE) methode worden haareilanden over de hoofdhuid met ronde insnijdingen verwijderd door middel van gereedschappen van 1 mm en kleinere diameter. Met deze methode wordt de haartransplantatie in een kortere tijd uitgevoerd dan voorheen, omdat er geen rechte insnijdingen worden gemaakt. Met de oude methode werd alleen het haar achter de twee oren gebruikt als het donorgebied, maar bij deze methode worden ook haarwortels verwijderd uit het gebied op het oor. Zo kan een groter aantal haren in één sessie worden gebruikt. Bovendien wordt er niet gehecht op het donorgebied nadat de haartjes zijn verwijderd. Hierdoor vindt de genezing erg snel plaats en zal esthetisch ongemak niet optreden. Het is mogelijk om binnen 5 dagen terug te keren naar het normale leven.
Sommige van de haarzakjes die uit het donorgebied zijn verwijderd kunnen later weer terug groeien, maar de haartransplantatie word zodanig uitgevoerd dat u geen kale plekken of littekens krijgt. In gevallen waarbij haarzakjes in de nek onvoldoende zijn, kunnen haarzakjes uit de rug en borst worden verwijderd. Haarzakjes op deze gebieden kunnen niet meer groeien.
Na een haartransplantatie kunnen sommige patiënten last krijgen van bijwerkingen, zoals oedeem, bloeding, asymmetrie, korstvorming, jeuk, gevoelloosheid en haaruitval op de plaats van de transplantatie. Maar volgens wetenschappelijke onderzoeken of gepubliceerde academische artikelen is er geen merkbaar verband tussen haartransplantatie en kanker. Alle wetenschappelijke studies geven aan dat kanker wordt veroorzaakt door een langdurig onevenwichtig en ongezond voedingspatroon, evenals door enkele genetische oorzaken. Bovendien behoren ook omgevings- en psychologische problemen tot de oorzaken van kanker, het is dus niet mogelijk om te zeggen dat haartransplantatie kanker kan veroorzaken.
Tegenwoordig levert een haartransplantatie meestal succesvolle resultaten op, maar er is ook een mogelijkheid tot falen. Ontoereikende faciliteiten en mogelijkheden in de kliniek en het gebrek aan ervaring van de chirurg zijn de belangrijkste redenen voor het falen.
De kosten van haartransplantatie zijn een van de belangrijkste nadelen. Het haartransplantatie proces duurt lang en de behoefte om gedurende deze periode serieus geduld te tonen, is ook een belangrijk probleem. Hoewel de duur van de nieuwe methoden is verkort, kan het ongemakkelijk zijn om ten minste 10 dagen hersteltijd te hebben.
Vooral in de afgelopen 20 jaar hebben technologische ontwikkelingen het gemakkelijk gemaakt om een volledig natuurlijke uitstraling te krijgen na een haartransplantatie. Het belangrijkste aspect dat de natuurlijkheid beïnvloedt, is de haarlijn. Als de beslissing waar met de haarlijn moet worden begonnen goed samen met de arts is genomen, is het mogelijk om een natuurlijk uiterlijk te krijgen.
In tegenstelling tot wat wordt gevreesd, is een haartransplantatie een pijnloze methode. Een plaatselijke verdoving voorkomt de pijn. In de eerste uren na de behandeling kan er pijn optreden, maar dit kan worden voorkomen met zeer eenvoudige pijnstillers.
Turkije is een van de landen met de meeste voorkeur voor haartransplantatie operaties. De omzet van haartransplantatie uitgevoerd in Turkije overschreed 1 miljard dollar. Een van de redenen hiervoor is dat de prijzen in Turkije zeer geschikt zijn in vergelijking met de prijzen van andere landen. Een andere belangrijke reden is dat het aantal chirurgen dat gespecialiseerd is in haartransplantatie in Turkije is toegenomen en dat de gebruikte apparatuur de nieuwste technologische producten zijn.
Als de juiste technieken worden toegepast op de juiste persoon, is het niet mogelijk om opnieuw haarverlies te ervaren in het getransplanteerde gebied. Na een haartransplantatie met de oude methode werd wel haaruitval gezien, maar met de FUE-methode is dit probleem opgelost. Kortom, als de behandeling correct word uitgevoerd, zal er geen haaruitval plaatsvinden.
ReHair Istanbul voert de operaties uit in een volwaardig ziekenhuis met het JCI (Joint Commission International) certificaat, die is uitgerust met ultramoderne technologische hulpmiddelen voor haartransplantatie operaties. In dit ziekenhuis, waar allerlei faciliteiten worden voorbereid, zijn deskundige en ervaren artsen werkzaam.
Na een haartransplantatie kunnen ongewenste bijwerkingen en sommige complicaties optreden als de verkeerde toepassing is uitgevoerd en de zorg regels niet worden gevolgd. Deze effecten kunnen zowel in het donorgebied zijn als in de gebieden waar haartransplantatie is uitgevoerd. Door langdurige bloedingen en beschadiging van gezond haar, kan haaruitval ontstaan.
De toename van het belang dat mannen, evenals vrouwen, hechten aan hun persoonlijke verzorging en de ontwikkeling van technologie, verhoogt het aantal haartransplantatie methoden elke dag. De methode die gebruikt wordt ligt aan de persoonlijke verschillen zoals haardichtheid, huidkarakteristieken en structuur van het donorgebied. Mensen die haarverlies ervaren moeten zonder tijd te verliezen een specialist raadplegen. Nieuwe methoden die pijnloos, naaldloos en zonder littekens kunnen worden uitgevoerd, zijn erg populair. De meest gebruikte haartransplantatie methoden zijn echter FUE, FUE Saffier en DHI.
Met de snelle ontwikkeling van technologie neemt het slagingspercentage bij haartransplantatie operaties toe. Er zijn echter enkele factoren die het succes beïnvloeden. Vóór de haartransplantatie moeten persoonlijke analyses correct worden uitgevoerd en de juiste analyse van de haarstructuur is hiervan de eerste. Na de haartransplantatie moeten de door de specialist aanbevolen instructies worden gevolgd en moet aandacht worden besteed aan hygiëne. Een haartransplantatie is een procedure waarbij een gespecialiseerde arts, competente klinische en hygiënische omstandigheden het succes van haartransplantatie beïnvloeden. Na een succesvolle haartransplantatie operatie wordt het haar gevraagd om een natuurlijk uiterlijk te krijgen. Als aan alle bovenstaande voorwaarden is voldaan zal een haartransplantatie succesvol uitpakken.
Haar dat groeit na een haartransplantatie zal niet met de tijd uitvallen. Dit komt omdat de getransplanteerde haartjes uit het donorgebied tussen de twee oren worden genomen. Haarzakjes uit dit gebied hebben geen genetische afscheidingseigenschappen en zijn het meest resistent tegen haaruitval. Deze haarzakjes zijn immuun tegen het hormoon DHT, daarom is er na een haartransplantatie geen verlies door genetische oorzaken die kaalheid veroorzaken.
Een van de belangrijkste bijwerkingen van een haartransplantatie is shock haaruitval op plaatsen waar gezonde haarzakjes zich bevinden. Dit kan zowel in het donorgebied optreden als in het gebied waar haartransplantatie is uitgevoerd. Tijdelijke shock haaruitval kan worden gezien binnen 1 tot 3 maanden na een haartransplantatie, daarna krijgt het haar binnen enkele weken zijn gezonde uiterlijk terug.
Haartransplantatie is een uiterst veilige methode als het wordt uitgevoerd onder toezicht van een gespecialiseerde arts, in een betrouwbare kliniek, in steriele omstandigheden en met de ondersteuning van een ervaren team. Haartransplantaties zijn momenteel erg populair en dit heeft de investeringen in deze branche vergroot. Tegelijkertijd zijn er nieuwe circulaires gepubliceerd door het ministerie van Volksgezondheid in Turkije. Hierdoor is een haartransplantatie alleen toegestaan in een ziekenhuis of polikliniek met een vergunning. Bedrijven die niet voldoen aan de chirurgische sterilisatievoorwaarden en niet over voldoende apparatuur en deskundige ondersteuning beschikken, kunnen voor onaangename verrassingen zorgen. Om deze redenen moet u uw klinische keuze zorgvuldiger maken als u een gezond, kostbaar en natuurlijk resultaat wil.
Haar is het belangrijkste accessoire van een persoon. Haaruitval is daarentegen een probleem dat het uiterlijk verstoort en een persoon psychologisch kan storen. Veel mensen die hun haar verliezen, zeggen dat niet alleen hun zelfrespect afneemt, maar ook hun zelfvertrouwen afneemt. Een haartransplantatie is hiervoor een oplossing, maar aan deze operatie wordt zowel tijd als geld besteed. Na een bepaalde uitgave en na 1 jaar tijd wordt het uiteindelijke resultaat bereikt en kunt u genieten van uw nieuwe look. Vanuit deze oogpunt is het zeker de moeite waard om een haartransplantatie te ondergaan.
Na een haartransplantatie kunnen kleine problemen optreden zoals littekens, infectie of gevoelloosheid op de hoofd, hierdoor zal niemand overlijden. Ernstige infecties, hartaanvallen en infectieziekten zoals hepatitis zijn belangrijke oorzaken. Dus geen haartransplantatie, maar een verkeerde keuze van kliniek en arts kan tot een fataal leiden. Klinieken waar niet aan de juiste voorwaarden worden voldaan, onervaren artsen en bedrijven die zich meer op geld dan op gezondheid richten, zijn de belangrijkste bron van deze problemen. Om deze redenen moet de juiste klinische keuze worden gemaakt; medische tests (hart-, hoge bloeddruk-, suiker-, hyperthyreoïdie- en anemie-rapporten) moeten worden uitgevoerd voordat een haartransplantatie wordt uitgevoerd.
Mensen die voor hun 30ste een haartransplantatie ondergaan, kunnen hun huidige haar blijven verliezen. Ook zullen sommige mensen die na de leeftijd van 30 een haartransplantatie hebben ondergaan, hun haar wat dichter willen hebben. In deze gevallen kan een tweede haartransplantatie worden uitgevoerd.
Recente ontwikkelingen maken ongeschoren haartransplantaties mogelijk, vooral voor mensen met lang haar. Haartransplantatie zonder scheren is een methode die wordt toegepast zonder de voorkant, zijkant en bovenkant van het haar te scheren. Bij toepassing van deze methode wordt enkel het donorgebied aan de achterkant van het hoofd geschoren. De reden waarom mensen met lang haar er over het algemeen de voorkeur aan geven, is dat het geschoren deel van buitenaf niet wordt opgemerkt bij lang haar. Om deze reden is ongeschoren haartransplantatie door vrouwen de meest geprefereerde methode geworden.
Een haartransplantatie kan worden uitgevoerd op kale gebieden en gebieden met dun haar. Het belangrijkste doel van een haartransplantatie is het verhogen van de haardichtheid. Zowel mannen als vrouwen geven dan ook de voorkeur aan een haartransplantatie.
Voor een succesvolle haartransplantatie zijn twee factoren belangrijk: de eerste is de dichtheid van het haar en de andere is het natuurlijke uiterlijk van het haar. Een succesvolle haartransplantatie is te bereiken met een haarlijn dat er egaal en natuurlijk uitziet. Door rekening te houden met de aanbevelingen van een gespecialiseerde arts, moet ervoor worden gezorgd dat de grenzen van het gezicht worden nageleefd en moet de haarlijn worden gecorrigeerd door aandacht te besteden aan esthetische regels. Kortom, de harmonieuze beweging van arts en patiënt vergroot de kans op slagen van de operatie.
Hierover is onmogelijk iets definitiefs te zeggen. Omdat de gezondheidstoestand, fysieke kenmerken en structuur van het haar van elk individu variëren. Op basis hiervan kan voor elke persoon een andere methode worden voorgesteld. Er is dus geen beste methode, er is een methode die het beste bij de persoon past. Om deze redenen moet vóór de operatie de gespecialiseerde arts een persoonlijke analyse uitvoeren.
Deze vraag komt veel voor. De meeste mensen zijn namelijk bang van de pijn, maar tijdens een haartransplantatie wordt lokale anesthesie uitgevoerd waardoor de patiënt geen pijn voelt. Er wordt niet gesneden of gehecht in de huid. Hierdoor is de genezing ook erg snel. Een haartransplantatie is niet mogelijk zonder operatie.
Turkije heeft de afgelopen jaren de aandacht getrokken met zijn investeringen op het gebied van haartransplantatie. Haartransplantatiechirurgie wordt uitgevoerd in veel gezondheidsklinieken, groot en klein. Maar er zijn enkele factoren waar patiënten op moeten letten. Het is belangrijk om een officiële kliniek te vinden met een certificaat van het Turkse ministerie van Volksgezondheid. Daarnaast moeten ook de technische kwaliteiten van de apparatuur in de kliniek, de hygiënische omstandigheden in de kliniek en de BHV- voorzieningen nauwkeurig worden onderzocht. Ten slotte moet u een kliniek met een gespecialiseerde arts en een ervaren haartransplantatieteam kiezen.
De Direct Hair Implantation (DHI) methode is een andere variant van de FUE-techniek. In dit proces is het verwijderen van de donorharen hetzelfde als bij de FUE-techniek. Het verschil met de FUE-techniek is tijdens de transplantatie fase. BİJ de DHI-methode wordt een pen genaamd Choi Implanter gebruikt tijdens het implanteren van de donorharen. Het meest populaire aspect van de DHI-methode is dat het niet nodig is het ontvangstgebied te scheren. Daardoor is het een procedure waaraan niet alleen mannen, maar ook vrouwen de voorkeur geven.
Turkije is een land dat sinds het begin van het coronavirus bekend staat om zijn indrukwekkende maatregelen. Het mondkapje was de eerste maatregel die in ons land tegen het Coronavirus werd genomen. Bijna vanaf het moment dat het virus voor het eerst werd gezien, werd het dragen van een mondkapje verplicht in alle open en gesloten ruimtes. Laten we het daarnaast ook hebben over maatregelen voor mensen die naar Turkije gaan voor een haartransplantatie: Alle haartransplantatiepatiënten moeten 72 uur voor aankomst in Turkije een negatieve Covid PCR testuitslag laten zien. Het hotel waar u zal verblijven heeft een “certificaat voor veilig toerisme” gekregen van het Turkse Ministerie van Toerisme. Vaccinatie voor alle gezondheidswerkers (inclusief haartransplantatiespecialisten) in Turkije begon op 14 januari. De tweede vaccinatiedosis werd gelanceerd op 11 februari. Het team van ReHair Istanbul was ook betrokken bij het vaccinatieproces. Ook ondergaan al onze medewerkers met bepaalde tussenpozen COVID-tests. Onze transfervoertuigen worden voor en na elke reis gedesinfecteerd. Door al deze maatregelen kunt u veilig naar Turkije reizen, zonder uw dromen uit te stellen. Verwelkom een nieuw begin bij ReHair Istanbul.

ONZE PLUSPUNTEN

INCLUSIEF VLIEGTICKET

Het gehele proces wordt van A tot Z door ons geregeld, u hoeft alleen een gewenste datum door te geven.

ONBEPERKT AANTAL GRAFTS

Wij bieden u een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts.

NAZORG IN NEDERLAND

Na de haartransplantatie kunt u voor de nazorg op onze locatie in Nederland terecht.

VIP SERVICE

Wij bieden een VIP haartransplantatie arrangement voor elke patiënt. Er wordt slechts 1 patiënt op een behandeldag geholpen, zodat de patiënt alle aandacht krijgt.

Whatsapp

NEEM CONTACT OP

MAANDAG T/M ZATERDAG
09:00 – 18:00