Skip to content

Haartransplantatie in Turkije

Bent u op zoek naar een haartransplantatie kliniek in Turkije? Rehair Istanbul biedt u de beste Haartransplantatie in Turkije.

Wat is de beste haartransplantatie kliniek in Turkije?

Turkije staat bekend om de meest betaalbare prijzen voor haartransplantatie in Europa. Dankzij de nieuwste technologieën kan een hoogopgeleide en ervaren kliniek als ReHair Istanbul u in slechts in één dag natuurlijk ogende resultaten bezorgen.

Turkije staat in de schijnwerpers als het gaat om haartransplantaties. Reiskosten, operatieprijzen, postoperatieve zorg en hightech apparatuur zijn slechts enkele van de vele goede redenen die Turkije populair maken.

Haartransplantatie Turkije

Haartransplantatie Turkije all-inclusive

Rehair Istanbul - Haartransplantatie Review

Rehair is n fijne kliniek om jouw haar weer lekker up to date te maken.
Goede begeleiding en vooral ook mooie natuurlijke resultaten voor een zeer nette prijs.
Iedereen twijfelt, de behandeling is goed te doen, gewoon de knoop doorhakken en gaan!

Robert Segers

Goed georganiseerd proces met Nederlandse begeleiding. Wensen, verwachtingen en behoeften worden goed uitgevraagd en toegepast. Ervaren artsen die weten wat ze doen.
Nu bijna een week geleden en de nazorg is erg goed. Er wordt vrijwel direct gereageerd op vragen.

John

Alles tot in de puntjes verzorgd, intake gesprek in Nederland ,aankomst luchthaven Istanbul ,transfer ,hotel ,de kliniek en transplantatie zelf ,en superfijn dat er een vriendelijke Nederlandse tolk bij was ,de hele dag ,en ook bij de nazorg ! Dikke pluim voor alle medewerkers van Rehairistanbul 👍🫶

Trynke Hoekstra

Alles tot in de puntjes verzorgd, intake gesprek in Nederland ,aankomst luchthaven Istanbul ,transfer ,hotel ,de kliniek en transplantatie zelf ,en superfijn dat er een vriendelijke Nederlandse tolk bij was ,de hele dag ,en ook bij de nazorg ! Dikke pluim voor alle medewerkers van Rehairistanbul 👍

Linda

Ik heb in september 2022 een haartransplantatie gehad in deze kliniek. Alles was van top tot teen perfect geregeld. Het hotel lag op een mooie en centrale locatie. Het is nu 5 maanden geleden en alles gaat goed. Ik kan ze bereiken wanneer ik maar wil en dit is erg belangrijk voor mij. Aarzel niet, ik raad het ten zeerste aan.

Robben Ools

8 maanden geleden was mijn haartransplantatie bij ReHair Istanbul. Het is de allerbeste keus die ik ooit heb gemaakt. Geen moment spijt van gehad.

Ik heb vol haar gekregen, daarnaast natuurlijk ook meer zelfvertrouwen met het nieuwe haar.

De communicatie na 8 maanden is nog steeds top. Mijn dank is groot, ReHair Istanbul. De beste in deze sector. 😉

Burak

Toch de stap genomen om haartransplantatie te doen.
Uiteindelijk bij rehair uit gekomen,en geen haar op me hoofd die daar spijt van heeft.
Alles tot in de puntjes geregeld.
Vlucht transfer hotel behandeling en begeleiding (özlem) allemaal perfect verlopen.
Ik kan rehair Istanbul aan iedereen aanbevelen die nog twijfels heeft.

R ruiter

In 2020 heb ik in corona tijd mijn haartransplantatie bij Rehair Istanbul gedaan. Dat was 1 van de beste beslissingen in mijn leven geweest en jammer dat ik het niet eerder had gedaan. De jaren dat je er over denkt om het te doen zijn verloren jaren. Want ik had al veel eerder een mooiere bos haar kunnen hebben als ik niet langer gewacht had. Rehair Istanbul en dan met name Melissa hebben mij echt goed begeleid zonder opdringerig over te komen. Alles gaat duidelijk en heel relexed, het is immers niet zomaar een ingreep in een vreemd land ver van huis. De haartransplantatie voor mij nu 2.5 jaar geleden is mij goed bevallen en het resultaat is nog steeds fantastisch. Sinds eind 2022 doe ik ook af en toe de PRP behandelingen in Nederland via Rehair. Ook dit is een prettige en snelle behandeling om je getransplanteerde haar up tot date te houden en de groei er lekker in te houden. Al met al ben ik een heel tevreden klant van Rehair Istanbul. Ik raad ze dan ook iedereen aan. Inmiddels zijn 3 vrienden van mij ook al geweest en ook zij zijn zeer tevreden en blij met het snelle resultaat.

Michael Horst

In eerste instantie was ik wat pessimistisch toen ik zag dat hier (bijna) alleen maar reviews stonden met een uitstekend als beoordeling. Maar wel heel prettig als dit dan in de praktijk daadwerkelijk blijkt te kloppen:

  • Goede communicatie met Rehair (via Whatsapp)
  • Alles is goed geregeld in Istanbul: Chauffeur, hotel.
  • Professionele kliniek waar de behandeling plaatsvindt; Nederlandse begeleiding.

Ik kan dan ook geen minpunten vinden vanuit de organisatie zelf en voeg bij deze ook een uitstekend toe aan de al lange lijst.

Johan

Rehair wat een top bedrijf ozlem was mijn contact persoon super behulpzaam alles loopt zo soepel van vlucht hotel transfer de clinic is schoon top artsen jammer dat ik niet eerder ben gegaan van a tot z was alles top
Zou het zo weer doen pijnloos heerlijk gewoon thx rehair ❤️

Stylizimo Sas

Whatsapp

NEEM CONTACT OP

MAANDAG T/M ZATERDAG
09:00 – 18:00

Haartransplantatie in Turkije
Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van haartransplantatie in Turkije?

Haartransplantatie kosten zijn afhankelijk van de methode en de grootte van het transplantatie gebied. Haartransplantatie kosten zijn meestal goedkoper dan in andere landen in Turkije. De gemiddelde kosten liggen tussen $ 2000 en $ 5000, inclusief hotel- en
transfer pakketten.

Wat is de beste haartransplantatie kliniek in Turkije?

ReHair Istanbul staat bekend als de beste haartransplantatie kliniek van Turkije. High-tech apparatuur, bekwaam medisch team en andere diensten van ReHair Istanbul zorgen voor een eersteklas operatie met blijvende resultaten voor duizenden patiënten over de hele wereld.

Waarom kiest iedereen voor Turkije voor all-inclusive haartransplantatie?

Turkije staat in de schijnwerpers als het gaat om haartransplantaties. Reiskosten, operatieprijzen, postoperatieve zorg en hightech apparatuur zijn slechts enkele van de vele goede redenen die Turkije populair maken.

Wat is de populairste haartransplantatie methode in Turkije?

DHI en FUE haartransplantatie technieken staan bekend als de meest populaire haartransplantatie methodes in Turkije. Beide kunnen op één dag worden gedaan met minimaal litteken, en patiënten kunnen hun dagelijkse leven direct na de operatie hervatten.

ReHair Istanbul - Tevreden Klanten

ONZE PLUSPUNTEN

INCLUSIEF VLIEGTICKET

Het gehele proces wordt van A tot Z door ons geregeld, u hoeft alleen een gewenste datum door te geven.

ONBEPERKT AANTAL GRAFTS

Wij bieden u een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts.

NAZORG IN NEDERLAND

Na de haartransplantatie kunt u voor de nazorg op onze locatie in Nederland terecht.

VIP SERVICE

Wij bieden een VIP haartransplantatie arrangement voor elke patiënt. Er wordt slechts 1 patiënt op een behandeldag geholpen, zodat de patiënt alle aandacht krijgt.

Haartransplantatie Proces

Stap 1

Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. Of stuur direct een WhatsApp bericht.

Stap 2

Voor een persoonlijke analyse vragen wij u om een aantal foto's van uw haar te sturen, graag door iemand anders laten fotograferen; voor-boven-zij & achter aanzicht. Na de analyse kunnen wij u gericht informeren over de mogelijkheden en de kosten van een haartransplantatie. Of maak een afspraak voor een intake gesprek in Nederland.

Stap 3

Voor het reserveren van een behandeldatum vragen wij een aanbetaling, vervolgens word uw VIP haartransplantatie arrangement (inclusief reis en verblijf) van A tot Z door ons georganiseerd.

Stap 4

Vanaf het moment dat u voet aan wal zet in Istanbul word u door het team van ReHair Istanbul opgevangen. U hoeft geen Turks of Engels te spreken, u word in het Nederlands begeleidt.

Hoelang duurt een haartransplantatie?

Haartransplantaties vereisen een operatieduur van 2 tot 10 uur, afhankelijk van het type techniek en de kenmerken van het haar van de persoon. Er is echter ongeveer 1 jaar nodig voor het uiteindelijke resultaat. Om deze periode niet langer te laten duren, moeten de nodige tests met precisie worden uitgevoerd vóór de operatie. Wat nog belangrijker is, is dat in het postoperatieve proces maximale aandacht moet worden besteed aan de aanbevelingen van de behandelende arts. Haarverzorging en andere aanbevelingen moeten stap voor stap worden toegepast. Als deze aanbevelingen worden opgevolgd, zal de kans op succes van de haartransplantatie toenemen.

Na een haartransplantatie duurt het even voordat het haar weer begint te groeien. Gedurende deze tijd is het erg belangrijk om geduldig te zijn en goed voor uw haar te zorgen. Na een levende haarfollikeltransplantatie begint het geïmplanteerde haar na de eerste maand uit te vallen. Na ongeveer 3 maanden begint het haar weer te groeien. Als de nodige zorg zorgvuldig wordt gedaan, blijft het haar langzaam groeien. De haargroei versnelt vanaf de zesde maand en het krijgt zijn natuurlijke uitstraling vanaf de twaalfde maand.

Ziet het resultaat er natuurlijk uit?

Vooral in de afgelopen 20 jaar hebben technologische ontwikkelingen het gemakkelijk gemaakt om een volledig natuurlijke uitstraling te krijgen na een haartransplantatie. Het belangrijkste aspect dat de natuurlijkheid beïnvloedt, is de haarlijn. Als de beslissing waar met de haarlijn moet worden begonnen goed samen met de arts is genomen, is het mogelijk om een natuurlijk uiterlijk te krijgen.

Hoe ervaren is Turkije in haartransplantaties?

Turkije is een van de landen met de meeste voorkeur voor haartransplantatie operaties. De omzet van haartransplantatie uitgevoerd in Turkije overschreed 1 miljard dollar. Een van de redenen hiervoor is dat de prijzen in Turkije zeer geschikt zijn in vergelijking met de prijzen van andere landen. Een andere belangrijke reden is dat het aantal chirurgen dat gespecialiseerd is in haartransplantatie in Turkije is toegenomen en dat de gebruikte apparatuur de nieuwste technologische producten zijn.

Welk ziekenhuis wordt gebruikt voor de operatie en hoe ervaren is het personeel?

ReHair Istanbul voert de operaties uit in een volwaardig ziekenhuis met het JCI (Joint Commission International) certificaat, die is uitgerust met ultramoderne technologische hulpmiddelen voor haartransplantatie operaties. In dit ziekenhuis, waar allerlei faciliteiten worden voorbereid, zijn deskundige en ervaren artsen werkzaam.

Is het resultaat van een haartransplantatie permanent?

Haar dat groeit na een haartransplantatie zal niet met de tijd uitvallen. Dit komt omdat de getransplanteerde haartjes uit het donorgebied tussen de twee oren worden genomen. Haarzakjes uit dit gebied hebben geen genetische afscheidingseigenschappen en zijn het meest resistent tegen haaruitval. Deze haarzakjes zijn immuun tegen het hormoon DHT, daarom is er na een haartransplantatie geen verlies door genetische oorzaken die kaalheid veroorzaken.

Welke haartransplantatiemethode is de beste?

Hierover is onmogelijk iets definitiefs te zeggen. Omdat de gezondheidstoestand, fysieke kenmerken en structuur van het haar van elk individu variëren. Op basis hiervan kan voor elke persoon een andere methode worden voorgesteld. Er is dus geen beste methode, er is een methode die het beste bij de persoon past. Om deze redenen moet vóór de operatie de gespecialiseerde arts een persoonlijke analyse uitvoeren.
Turkije heeft de afgelopen jaren de aandacht getrokken met zijn investeringen op het gebied van haartransplantatie. Haartransplantatiechirurgie wordt uitgevoerd in veel gezondheidsklinieken, groot en klein. Maar er zijn enkele factoren waar patiënten op moeten letten. Het is belangrijk om een officiële kliniek te vinden met een certificaat van het Turkse ministerie van Volksgezondheid. Daarnaast moeten ook de technische kwaliteiten van de apparatuur in de kliniek, de hygiënische omstandigheden in de kliniek en de BHV- voorzieningen nauwkeurig worden onderzocht. Ten slotte moet u een kliniek met een gespecialiseerde arts en een ervaren haartransplantatieteam kiezen.

Welke haartransplantatiekliniek in Turkije moet u kiezen?

Turkije heeft de afgelopen jaren de aandacht getrokken met zijn investeringen op het gebied van haartransplantatie. Haartransplantatiechirurgie wordt uitgevoerd in veel gezondheidsklinieken, groot en klein. Maar er zijn enkele factoren waar patiënten op moeten letten. Het is belangrijk om een officiële kliniek te vinden met een certificaat van het Turkse ministerie van Volksgezondheid. Daarnaast moeten ook de technische kwaliteiten van de apparatuur in de kliniek, de hygiënische omstandigheden in de kliniek en de BHV- voorzieningen nauwkeurig worden onderzocht. Ten slotte moet u een kliniek met een gespecialiseerde arts en een ervaren haartransplantatieteam kiezen.

Welke coronamaatregelen worden genomen door haartransplantatieklinieken in Turkije?

Turkije is een land dat sinds het begin van het coronavirus bekend staat om zijn indrukwekkende maatregelen. Het mondkapje was de eerste maatregel die in ons land tegen het Coronavirus werd genomen. Bijna vanaf het moment dat het virus voor het eerst werd gezien, werd het dragen van een mondkapje verplicht in alle open en gesloten ruimtes. Laten we het daarnaast ook hebben over maatregelen voor mensen die naar Turkije gaan voor een haartransplantatie: Alle haartransplantatiepatiënten moeten 72 uur voor aankomst in Turkije een negatieve Covid PCR testuitslag laten zien. Het hotel waar u zal verblijven heeft een “certificaat voor veilig toerisme” gekregen van het Turkse Ministerie van Toerisme. Vaccinatie voor alle gezondheidswerkers (inclusief haartransplantatiespecialisten) in Turkije begon op 14 januari. De tweede vaccinatiedosis werd gelanceerd op 11 februari. Het team van ReHair Istanbul was ook betrokken bij het vaccinatieproces. Ook ondergaan al onze medewerkers met bepaalde tussenpozen COVID-tests. Onze transfervoertuigen worden voor en na elke reis gedesinfecteerd. Door al deze maatregelen kunt u veilig naar Turkije reizen, zonder uw dromen uit te stellen. Verwelkom een nieuw begin bij ReHair Istanbul.