Skip to content

All Inclusief VIP Haartransplantatie Arrangement met Onbeperkt Aantal Grafts en Vliegticket.

Een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts met de nieuwste technieken. Pijnloze verdoving d.m.v. de spray techniek. Geen verborgen kosten of wijzigingen.

OVER ONS

Rehair Istanbul is een gerenommeerd bedrijf in Turkije dat al meer dan 12 jaar actief is op het gebied van haartransplantatie. Zijn reputatie, samen met zijn professionele werkcultuur en hoge klanttevredenheid, heeft de grenzen overschreden. Sinds 2016 ook actief in Nederland en België. Rehair Istanbul heeft tot nu toe meer dan 24.500 succesvolle haartransplantaties uitgevoerd (maart 2020).

Rehair Istanbul heeft een eigen operatieteam. Het is een internationale haartransplantatie kliniek die werkt met de Nederlandse cultuur. Patiënt gezondheid en patiënten rechten staan voorop bij Rehair Istanbul, dat volledig patiënt gericht werkt. De chirurgen en personeel fungeren altijd als oplossingsgericht.

Rehair Istanbul biedt VIP haartransplantatie arrangementen, dankzij zijn operationele kracht en deskundige team. Voor ons is elke patiënt speciaal en verdient speciale aandacht, daarom wordt slechts 1 patiënt op dezelfde dag geopereerd. Ons belangrijkste doel hier is om ons volledig op één patiënt te concentreren en 100% tevredenheid te garanderen.

ReHair Istanbul heeft een vast tarief voor een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts en pijnloze anesthesie. Kortom, ReHair Istanbul houdt rekening met zowel uw gezondheid als uw portemonnee. Onze andere onderscheidende kenmerken zult u merken vanaf het moment dat u ons kiest. Vanaf uw aankomst tot vertrek zult u vervoerd worden met VIP voertuigen, u zult verblijven in een luxueuze hotel en begeleiding ontvangen in uw eigen taal. U kunt er zeker van zijn dat u zich bij onze tevreden klanten aansluit door voor ReHair Istanbul te kiezen.

DESKUNDIG TEAM

Het haartransplantatie proces wordt met alle bijbehorende aspecten speciaal voor u geregeld. Wij vertrouwen u toe aan onze gespecialiseerde artsen en medewerkers.

NAZORG IN NEDERLAND

Na de haartransplantatie word de nazorg op onze locatie in Nederland uitgevoerd.

HAARTRANSPLANTATIE MET DE NIEUWSTE TECHNIEK

Met de nieuwste techniek helpen wij u op een pijnloze en comfortabele manier aan nieuw en gezond haar.

KOSTELOOS ANALYSE

Uw haar word allereerst door onze gespecialiseerde arts geanalyseerd om u gericht te kunnen informeren over de mogelijkheden.

REDELIJKE PRIJS

Wij bieden u een betaalbare haartransplantatie met de hoogste denkbare kwaliteit.

VOLWAARDIG ZIEKENHUIS

Onze operaties worden uitgevoerd in een ziekenhuis met het Joint Commission International (JCI) –model. Wij bieden hoge kwaliteit en betrouwbare service in ons ziekenhuis, dat internationale normen dient.

LEVENSLANG GARANTIE

Na een haartransplantatie ondersteunen wij uw tevredenheid door uw gezondheid een garantiecertificaat te verlenen. Wij geven u levenslang garantie.

24/7 ONDERSTEUNING

Voor medisch advies en ondersteuning kunt u ons ervaren personeel te allen tijde gemakkelijk bereiken.