Skip to content

Haartransplantatie Voor en Na

Veelgestelde Vragen

Haartransplantatie chirurgie kan natuurlijk en ongezond haar herstellen. Deze methode, die de afgelopen jaren op veel mensen is toegepast, geeft over het algemeen zeer positieve resultaten. Als gevolg hiervan is het aantal klinieken dat claimt haartransplantaties te hebben gedaan ook toegenomen. Om goede resultaten te bereiken, moet u daarom goed nadenken voordat u tot een besluit komt over een haartransplantatie. Het is belangrijk om te kijken naar de kliniek, haar prestaties en haar geschiedenis. Ook zijn de ervarings- en expertiseniveaus van de artsen die in de kliniek werken erg belangrijk. Daarnaast is het om vóór de haartransplantatie de opmerkingen van tevreden klanten te bekijken. Wij fotograferen altijd patiënten vóór de haartransplantatie. Later worden ook de herstelprocessen van de patiënten na de operatie gefotografeerd, hierdoor kunnen we de vooruitgang volgen en uiteindelijk het eindresultaat vergelijken. Rehair Istanbul is een kliniek die met de meest ervaren specialisten in Turkije is gevestigd en werkt aan haartransplantatie. De foto’s van de patiënten die voor en na de operatie haartransplantaties zijn gemaakt, worden gedeeld via de website van Rehair Istanbul. We delen de foto’s op onze website zeker niet zonder de toestemming van de patiënten. We reflecteren op de genezing van het haar met dezelfde foto’s, zodat u kunt zien welke fases u te wachten staan. Kies Rehair Istanbul en ervaar ons verschil.
Haartransplantaties zijn bewerkingen op maat. Om deze reden kunnen verschillende methoden van haartransplantatie op elk individu worden toegepast. Na een haaranalyse wordt vóór de operatie bepaald welke methode zal worden toegepast. Tijdens deze haaranalyses wordt de breedte berekend van het probleemgebied. Het probleemgebied en het donorgebied worden met precisie bepaald. Informatie over alle analyses en controles die vóór de haartransplantatie zullen worden uitgevoerd vindt u in andere artikelen op onze website.De verkregen gegevens na een haaranalyse variëren van persoon tot persoon. Vooral genetische kenmerken verschillen erg en deze beïnvloeden het eindresultaat. Het is in strijd met de natuurlijke levensloop om te beweren dat u op dezelfde data dezelfde resultaten krijgt als de mensen op de foto. Het zou zowel te ambitieus als onnodig zijn om zoiets te zeggen.Het feit dat we zeggen, “u kunt niet dezelfde resultaten krijgen als de mensen op de foto,” moet niet verkeerd worden begrepen. Omdat er niets duidelijks kan worden gezegd over de daaropvolgende processen, kan alleen een vooruitziende blik worden gemaakt. We vertrouwen op onze diepgewortelde geschiedenis en onze artsen die gespecialiseerd zijn in haartransplantatie. Met onze expertteams maken we voor elk individu een behandelplan op maat en daarmee vergroten we het aantal tevreden klanten elke dag.
Het proces na haartransplantaties varieert van persoon tot persoon. De mensen op de foto’s zijn willekeurige patiënten die net als u naar onze kliniek zijn komen voor een haartransplantatie en van wie de foto’s zijn genomen. De foto’s die u tijdens hun genezingsproces ziet, zijn vergelijkbaar met die van u. Op dezelfde datums is het echter niet mogelijk om dezelfde resultaten te zien. Misschien zult u sneller het gewenste resultaat bereiken dan die op de foto’s. Het is dus niet mogelijk om het ontwikkelingsproces te voorspellen. Een van de factoren die het genezingsproces na haartransplantatie beïnvloeden, is de haarverzorging. Als Rehair Istanbul zorgen we ervoor dat al onze patiënten minstens 2 dagen onze gasten in Istanbul zijn, omdat we de tweede dag na de haartransplantatie de eerste controle & wassing inplannen. We bieden onze patiënten gedetailleerde informatie over de daaropvolgende zorgprocessen. Als onze patiënten alles volgens onze instructies in de volgende processen uitvoeren, kan het proces om gezond haar te krijgen nog meer worden versneld. Hiervoor willen we echter dat u regelmatig een foto stuurt via WhatsApp, op deze manier hebben we de mogelijkheid om de vooruitgang te volgen. We beweren echter altijd dat Rehair Istanbul een van de toonaangevende klinieken in Turkije is voor haartransplantaties. We kunnen de meest geschikte haartransplantatie voor u toepassen op een manier die voor u het gezondste resultaat oplevert. We zullen ervoor zorgen dat u uw natuurlijke en gezonde haar zo snel mogelijk bereikt. Met speciale oplossingen helpen we u uw esthetische uiterlijk te verbeteren en uw zelfvertrouwen te herwinnen. Neem contact met ons op als u Rehair Istanbul wilt ontmoeten, wiens succes zich heeft bewezen en wiens reputatie zich over de hele wereld heeft verspreid. U zult zien dat uw gezonde haren en esthetische uiterlijk in zeer korte tijd terugkomen.

Haartransplantatie Voor - Na Resultaten in Istanbul, Turkije

ONZE TEVREDEN KLANTEN

CONTACT US

MAANDAG T/M ZATERDAG
09:00 – 18:00