Skip to content

Vrouwen Haartransplantatie in Turkije

Haartransplantatie voor Vrouwen in Istanbul, Turkije

Veelgestelde Vragen

Haarverlies bij vrouwen wordt gezien als gevolg van genetische aanleg, verzwakking van het immuunsysteem, hormonale veranderingen, zwangerschap, onnodig drugsgebruik, menopauze en overmatige stress. In de afgelopen jaren is het percentage vrouwen met haarverlies met maximaal 25% – 30% toegenomen. In deze gevallen wordt geprobeerd het probleem aan te pakken door eerst medicijnen te gebruiken. In het bijzonder willen sommige vrouwen met een haarlengte van meer dan 15-20 cm niet dat hun haar wordt geschoren voor een haartransplantatie. In deze gevallen kunnen de gewenste resultaten worden bereikt met behulp van verschillende methoden. Natuurlijk vereist deze situatie meer zorgvuldig werk, maar het is mogelijk om de gezonde haartjes naar het probleemgebied te verplaatsen. De haartransplantatieprocedure voor vrouwen vereist meer zorgvuldigheid dan mannen, en is ook duurder. De kosten van de haartransplantatie kunnen variëren, afhankelijk van de haarkenmerken van de persoon en de breedte van het probleemgebied. Daarom is het niet juist om een prijs te zeggen zonder de patiënt te zien. Na een persoonlijke analyse kunnen we de geschikte haartransplantatiemethode adviseren. Als Rehair Istanbul kunnen we echter zeggen dat we aanzienlijk verschillen in prijs en services. Wij bieden een vaste prijs voor een onbeperkt aantal grafts. Met andere woorden, we bieden geen verschillende prijzen op basis van het aantal grafts dat uit het donorgebied moet worden genomen. Onze prijs wordt bepaald volgens de methode die moet worden toegepast samen met de haaranalyse die we op het begin hebben uitgevoerd. Haartransplantatiechirurgie is een procedure waarbij de haarzakjes uit het donorgebied worden verwijderd. We houden de prijs vast en besparen u last minute wijzigingen.
Rehair Istanbul, is een van de populairste haartransplantatieklinieken in Turkije. Haartransplantaties voor zowel mannen als vrouwen worden nog steeds met succes uitgevoerd door onze gespecialiseerde artsen. U kunt de tevredenheidsbeoordelingen van patiënten op onze website te lezen. We hebben ook een visuele pagina voor u gemaakt met informatie over welke omstandigheden zich voordoen vóór en na een haartransplantatie. Op deze pagina hebben we de resultaten van enkele van onze patiënten voor en na een haartransplantatie gedeeld. Zoals u op deze foto’s kunt zien, zijn er veel positieve veranderingen na de haartransplantatie. Door haarverlies wordt het vertrouwen van vrouwen die zich ongemakkelijk voelen voor de haartransplantatie na de operatie vervuld. We zullen blijven werken voor het geluk van vrouwen die zowel gezonder haar kunnen krijgen als het imago dat ze wensen.
Rehair Istanbul is al lang actief in de haartransplantatiesector. We ontvangen zeer goede feedbacks dankzij onze volledig uitgeruste klinische aandoeningen en onze artsen die gespecialiseerd zijn in haartransplantatie. We blijven dank ontvangen van mensen die naar onze kliniek komen, zowel uit binnen- als buitenland. We behandelen onze patiënten als gasten, waardoor ze de behandelingen als comfortabel ervaren. Een van de belangrijkste problemen bij haartransplantaties is behendigheid. De toename in behendigheid hangt af van hoeveel haartransplantaties de arts uitvoert. Onze artsen die in onze kliniek werken, zijn experts en ervaren in haartransplantatie operaties. Elk van de artsen waarmee we al jaren samenwerken, staan bekend om hun tientallen succesvolle operaties op het gebied van haartransplantatie. Bij Rehair Istanbul, een kliniek waar ervaring en vaardigheden samenkomen, is het mogelijk om een meer esthetische uitstraling te bereiken.
Haartransplantatie is een comfortabele operatie die de afgelopen jaren voor zowel mannen als vrouwen kan worden uitgevoerd. Tijdens het plannen van deze operatie ontstaan er enkele verschillen vanwege de fysieke structuren van mannen en vrouwen en de lengte van hun haar. Een haartransplantatie wordt uitgevoerd bij mensen met kort haar door het donorgebied te scheren. Dit proces is moeiteloos en kost minder tijd dan anderen. Mensen met lang haar, vooral vrouwen, willen echter niet dat hun haar wordt geschoren, dus worden nieuwere technieken genaamd FUE Saffier of DHI gebruikt.Sommige vrouwen kunnen haaruitval met een mannelijk patroon ervaren. Als gevolg van haarverlies bij vrouwen wordt totale kaalheid echter niet aangetroffen zoals bij mannen. Haarverlies bij vrouwen treedt op in een bepaald deel van het hoofd en heeft meestal geen invloed op andere plaatsen. Tijdens deze haartransplantaties worden haarwortels uit het donorgebied zorgvuldig geplant in het gebied waar het haarverlies optreedt. Op deze manier kunnen in korte tijd positieve resultaten worden verkregen en hoeft het haar niet geheel geschoren te worden.
De haartransplantatiepakketten van Rehair Istanbul zijn gepland om aan alle behoeften van alle gasten uit het buitenland te voldoen. Onze gasten uit het buitenland worden op de luchthaven verwelkomd met speciale VIP-voertuigen en worden voorzien om met hetzelfde voertuig te reizen voor al hun reizen tussen het hotel en het ziekenhuis. Accommodatie in de meest luxueuze hotels in Istanbul wordt u aangeboden binnen dit pakket. Een tolk zal u begeleiden om voor en na de operatie gedetailleerde informatie te raadplegen. Alle analyses en onderhoud worden uitgevoerd, u krijgt na de operatie de nodige informatie en de benodigde onderhoudsproducten worden gratis verstrekt. Na de operatie wordt een controle uitgevoerd en wordt het genezingsproces gevolgd.
Er zijn twee methoden voor haartransplantatie voor vrouwen. U kunt via onze website toegang krijgen tot gedetailleerde informatie over deze methoden, ook wel FUE-methode en DHI-methode genoemd. De FUE-methode is geschoren, terwijl DHI een ongeschoren bewerking is. In de FUE-methode worden vrouwen met lang haar zo geschoren dat het gebied tussen de twee oren gelijk is aan ongeveer 5-10 cm. Uw lange lokken zullen hier overheen vallen en daardoor niet opvallen. In de DHI-methode worden haarwortels één voor één verzameld uit het donorgebied en getransporteerd naar het transplantatiegebied. Deze bewerking duurt lang en vereist snel en nauwkeurig werk. Het is een duurdere operatie dan andere soorten haartransplantaties, omdat minstens 6 expertteams samenwerken.We gebruiken de FUE Saffier methode voor vrouwen. Bij deze methode scheren we het haar niet volledig. Omdat deze methode in onze kliniek met saffiertips wordt gedaan, is er geen risico op infectie en worden de hersteltijden verkort. Tijdens deze methode openen we alleen een venster in het donorgebied en voeren we het transplantatieproces op een comfortabele manier uit. De FUE Saffier methode is ook een goedkopere methode dan de DHI-methode.

Haartransplantaties die ongeschoren worden uitgevoerd, duren iets langer. Het is een iets duurdere operatie omdat het binnen 6-7 uur wordt voltooid met intensiever werk door meer gespecialiseerde teams. Vrouwen die denken dat hun haar vóór de operatie zal worden geschoren geven de voorkeur aan ongeschoren haartransplantatie. Echter wordt voor een FUE Saffier haartransplantatie alleen een heel klein venstertje geschoren die onder de lange lokken valt en niet zichtbaar zal zijn. Als we het vanuit deze hoeken bekijken, raden we de FUE Saffier methode aan.

ONZE PLUSPUNTEN

INCLUSIEF VLIEGTICKET

INCLUSIEF VLIEGTICKET

Het gehele proces wordt van A tot Z door ons geregeld, u hoeft alleen een gewenste datum door te geven.

ONBEPERKT AANTAL GRAFTS

ONBEPERKT AANTAL GRAFTS

Wij bieden u een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts.

VASTE PRIJS

NAZORG IN NEDERLAND

Na de haartransplantatie kunt u voor de nazorg op onze locatie in Nederland terecht.

VIP SERVICE

VIP SERVICE

Wij bieden een VIP haartransplantatie arrangement voor elke patiënt. Er wordt slechts 1 patiënt op een behandeldag geholpen, zodat de patiënt alle aandacht krijgt.

HAARTRANSPLANTATIE PROCES

Planning van het donorgebied en de haarlijn
Planning van het donorgebied en de haarlijn

Aan de hand van een analyse wordt er eerst bepaald hoeveel grafts er nodig zijn om het gewenste gebied te bedekken. Vervolgens tekent onze specialist in overleg met u een haarlijn ontwerp.

Het donorgebied scheren lokale anesthesie
Het donorgebied scheren & lokale anesthesie

Bij ReHair is de lokale anesthesie vrijwel pijnloos, onze techniek zorgt voor een zeer comfortabele ervaring tijdens dit proces. Op de dag van de operatie wordt uw donorgebied geschoren om vervolgens daaruit de grafts te kunnen verwijderen.

Het verwijderen van de grafts uit het donorgebied
Het verwijderen van de grafts uit het donorgebied

Na de lokale anesthesie worden de grafts met een micromotor uit uw donorgebied verwijderd. Dit proces is belangrijk, omdat de grafts na verwijdering op een speciale manier bewaard moeten worden.

implanteren
Het openen van de kanaaltjes op het ontvangstgebied en het implanteren van de haartjes

Dit is een zeer belangrijk proces, want dit bepaalt de uiteindelijke richting en dichtheid van de haartjes.

icon phone

Whatsapp

NEEM CONTACT OP

MAANDAG T/M ZATERDAG
09:00 – 18:00
bg floating oval

ReHair Istanbul - Tevreden Klanten

aeron voor aeron na
joost van heesch voor joost van heesch na
barry vloeijberghs voor barry vloeijberghs na
gino luyten voor gino luyten na
hans schippers voor hans schippers na
mario van voor mario van na