Skip to content

Rehair Istanbul - Haartransplantatie Reviews

Veelgestelde Vragen

Wolfs

5/5

Op het moment van schrijven is mijn haartransplantatie vier weken geleden uitgevoerd. Ik doe hieronder verslag van mijn bevindingen in een poging recht te doen aan het werk van Rehair en anderen die een haartransplantatie overwegen te voorzien van mijn persoonlijke ervaring. Voorafgaand aan de transplantatie werd ik snel en helder geïnformeerd door Melissa van Rehair. De communicatie verliep grotendeels via Whatsapp en gedeeltelijk per e-mail. De kosten, alsmede het dagprogramma waren vooraf duidelijk. Het aantal te transplanteren grafts kon vooraf alleen bij benadering worden gegeven op basis van ingestuurde foto’s. Op de dag van vertrek werd mijn vlucht door Melissa gemonitord en zij onderhield telefonisch contact op de luchthaven waar de transfer naar het hotel was geregeld. De taxi-chauffeurs spreken geen Engels en weten ook niet altijd meteen wat de bedoeling is. Gelukkig kon Melissa dit ook meteen oplossen en een dik half uur later kon ik bij het hotel inchecken. Het hotel is van alle gemakken voorzien. De kamers zijn ruim, het personeel is behulpzaam en het ontbijt is uitgebreid en smakelijk. De volgende dag stipt om 08:00u werd ik door Melissa opgehaald op de dag van de behandeling. Eerst werd een intakegesprek gevoerd met Melissa waarin zij een schriftelijke en te ondertekenen verklaring aanbood waarin ik toestemming gaf voor de ingreep. Daarnaast vulden we een vragenlijst in met betrekking tot allergieën en eventuele aandoeningen die van belang konden zijn tijdens de operatie. Ook werden foto’s genomen van alle kanten van het hoofd. Voorts maakte ik kennis met de behandelend arts en vervolgens werd de haarlijn in overleg gepland en met zwarte stift aangebracht. De handelingen daarna bestaan uit het scheren van het resterende haar, het (voor)verdoven van het donorgebied, het wegnemen van de grafts uit het donorgebied, het verdoven van het ontvangstgebied, het voorbereiden van het ontvangstgebied door middel van het ‘prikken’ van gaatjes en het inplanten van de grafts. Er was een team van assistenten aanwezig dat een aantal van bovenstaande handelingen (mee)hielp uitvoeren. Zij spraken allen zeer gebrekkig Engels, maar Melissa was op gezette tijden in de buurt om te vertalen indien nodig. Al bij al duurde de door mij hierboven beschreven handelingen ongeveer acht uur. De pijn was er soms wel (als een specifiek plekje niet helemaal verdoofd was bijvoorbeeld), maar extra verdoving bood dan vrijwel direct soelaas.

De volgende dag werd ik wederom stipt opgehaald voor de nabehandeling. Men wast het donorgebied en spuit een vloeistof op het ontvangstgebied (ik weet niet of dat de prp-behandeling was, dat ben ik vergeten te vragen). Melissa geeft vervolgens een uitleg over de in te nemen medicatie en deed een aanbod (tegen meerprijs) voor een uitgebreide set met verzorgingsproducten, zoals shampoo, vitaminen en sprays in aanvulling op de inbegrepen shampoo, medicatie en lotion. Ik kon dezelfde dag nog het vliegtuig naar Nederland nemen. Na de behandeling vroeg Melissa met enige regelmaat naar hoe het met mij ging. De eerste dagen na de operatie ben ik heel erg voorzichtig geweest; zo ben ik bijvoorbeeld één week binnen gebleven en heb nachtenlang enkel met het speciale kussentje geslapen, waardoor je niet op je zij of buik kunt rollen.

In de tweede week kwamen de korstjes in het donorgebied los, maar op mijn ontvangstgebied bleven ze hardnekkig zitten. Na 14 dagen gaf Melissa aan dat er nog te veel korstjes op het ontvangstgebied zaten en deze heb ik vervolgens nagenoeg allemaal kunnen losweken met olijfolie in de volgende 24 uur. Ik vermoed dat ik te voorzichtig ben geweest in het masserend wassen dat vanaf dag 10 na de ingreep is toegestaan, waardoor de korstjes bleven zitten en als een soort ‘tweede huid’ gaan aanvoelen. Vanaf de 21ste dag na de operatie vielen er eerst enkele haartjes uit en de hoeveelheid uitvallende haartjes neemt met de dag toe. Hoewel je bent geïnformeerd over deze fase (de zogenoemde ‘shock loss’) en er dus een rationele verklaring voorhanden is, blijft dit toch een confronterend en beangstigend moment tijdens het wassen van de hoofdhuid. Ik kan niet wachten totdat de haren duurzaam gaan groeien. Op dit moment ben ik meer dan tevreden over de ingreep, de begeleiding, de kosten, de service en het voorlopige resultaat. Het slikken van de medicijnen is al afgebouwd en loopt binnen enkele dagen ten einde. Ik kan nu natuurlijk nog niets zeggen over (a) de kwaliteit en de aard van de verdere nazorg door Rehair en (b) het uiteindelijke definitieve resultaat. Rest mij te zeggen dat ik verheugd ben deze spannende stap te hebben genomen. De reacties uit mijn omgeving zijn louter positief geweest.

@Melissa: bedankt voor de Turkse thee!

Drs. Jan de Wit

5/5

Hairtransplant by Rehair Istanbul

Haartransplantatie door Rehair Istanbul, januari 2020 Natuurlijk kan ik -als psycholoog- mijn kaalheid op 67 jaar uitstekend relativeren. Desalniettemin matchte mijn spiegelbeeld niet met hoe (jong) ik mij voel.Je kunt het zo laten of je kunt er wat aan doen. Dat laatste was mijn besluit. Na lang zoeken en vergelijken kreeg ik Whatsapp contact met REHAIR ISTANBUL. Zij beloofden een ‘onbeperkt aantal grafts voor een vaste prijs’. Dat leek te mooi om waar te zijn, maar het was waar! Ik had contact met twee Nederlands-Turkse jonge dames die (uiteraard) beide talen prima spreken en zo in de kliniek als tolk konden dienen (Engels wordt in Istanbul niet erg beheerst). Ze hebben me uitstekend geholpen met de voorbereiding en tips, zelfs met een vliegticket en OV-kaart voor Istanbul. Ik had vooraf namelijk twee extra dagen geboekt om de stad te verkennen. De moeite waard! Tip van mij: download de app MOOVIT, voor het openbaar vervoer! Transfer van vliegveld naar 5-sterren hotel en naar kliniek en terug en twee nachten in het luxe hotel met ontbijt zijn inbegrepen! Na twee dagen in Istanbul werd ik ’s morgens met een particuliere chauffeur opgehaald bij het 5-sterren hotel. De ontvangst in de kliniek was uiterst vriendelijk. Geroutineerd personeel en ook al verstond ik ze niet, het was zeer gemoedelijk en de hostess vertolkte de belangrijkste informatie.De behandeling was zeer hygiënisch, de lokale verdoving werkte uitstekend, ik viel zelfs in slaap! Het is te vergelijken met het zetten van een kleine tattoo.Bij mij konden wel 4000 grafts ‘geoogst’ worden! En dat allemaal voor hetzelfde bedrag, kom daar maar eens voor bij een ander instituut! De nabehandeling was goed en met een flink verband om het achterhoofd werd ik weer in het hotel afgeleverd. De volgende ochtend weer opgehaald voor een ’washing’ en verder instructies voor thuis. Inbegrepen: een flacon speciale shampoo en een lotion; het separaat verkrijgbare pakket verzorgingsmiddelen is aan te raden.Na de washing weer met particuliere chauffeur naar het vliegveld gebracht.Thuisgekomen hield de nazorg niet op: ik kon nog alle vragen stellen en deze werden -zoals gebruikelijk- per omgaande beantwoord. Nu na 2 weken zie ik in het ‘implantgebied’ gebied nieuwe haartjes groeien. Deze zullen binnenkort uitvallen, maar het is zeer bemoedigend! Al met al is mijn ervaring met Rehair Istanbul UITMUNTEND en verdienen zij een DIKKE TIEN!

Joost

5/5

Ik raad Rehair Istanbul iedereen aan!

Op 23 december 2019 ben ik bij Rehair Istanbul geweest, dat is nu 7 weken geleden. Ik heb bewust iets langer gewacht met het schrijven van de review omdat ikzelf erg benieuwd was hoe het na een aantal weken zou zijn. Na 7 weken ben ik nog steeds ontzettend tevreden.

Zoals iedereen ben ook ik netjes opgehaald van het vliegveld en naar het hotel gebracht. Het hotel was goed. De volgende dag werd ik om 7.30 uur opgehaald in het hotel door Melissa. Alles wordt vooraf goed en duidelijk uigelegd.
Ze hebben bij mij 4300 grafts verplaatst en buiten de verdoving was dit geheel pijnloos. De verdovingsspuiten zijn wel pijnlijk maar dit is gelukkig maar 2 keer tijdens de behandeling en duurt niet lang, De eerste keer natruurlijk meteen in het begin in het donorgebied en daarna -nadat alle haarzakjes/grafts eruit gehaald zijn- in het transplantatie gebied. Melissa staat ook tijdens de behandeling voor je klaar om tekst en uitleg te geven en je vragen te beantwoorden. Na de behandeling werd ik weer teruggebracht naar het hotel. In het hotel kun je prima eten. Het is erg goedkoop en je kunt het zelfs op je kamer laten brengen als je niet naar het restaurant wil of kunt gaan.

Op de dag van vertrek kreeg ik een heel duidelijk schema voor de nabehandeling en werd ik ‘reisklaar’ gemaakt. Zonder zweetband en verband kon ik weer naar Nederland.

De eerste 5 dagen is slapen geen pretje omdat je op een speciaal kussentje (dat je krijgt) moet slapen. Maar vanaf dag 6 gaat slapen stukken beter. De eerste 2 weken moet je echt rust houden en geen lichamelijk werk doen, want als je dat wel doet, bestaat de kans dat je hoofd gaat opzwellen. Dat heb ik ook ervaren. Ook je hoofd stoten moet je echt vermijden. De wasprocedure is heel duidelijk, je krijgt hier ook een instructievideo van. Het vergt alleen wat extra tijd. Na 10 dagen mag je licht masserend wassen en gaan alle kostjes eraf. Je hebt dan eigenlijk een kort gemillimeterd kapsel. Vanuit Rehair doen ze na 2 weken een controle op afstand. Ze kijken dan of het er allemaal goed uitziet.

Na 2 weken ben ik weer aan het werk gegaan (kantoorbaan) en eigenlijk viel het niet eens echt op. In de loop van de weken die volgde, zijn de (meeste) geimplanteerde haren geheel volgens planning uit gaan vallen. Dat proces loopt door tot ongeveer 3 maanden. Dan zouden alle geimplanteerde haren weer moeten gaan groeien.
Tot nu toe ben ik-ondanks dat het uitvalt- erg blij met het resultaat en ben ik erg benieuwd hoe het er over een half jaar uit zal zien.
Ik raad het iedereen aan om naar Rehai Istanbul te gaan. Ze staan altijd voor je klaar, Melissa heeft al mijn vragen voor, tijdens en na de behandeling binnen no time beantwoord, Ook nu, als ik nog vragen heb, worden die binnen een paar minuten beatnwoord. Dat is erg fijn. Een goede prijs voor een fantastische kwaliteit!

– Joost

Jasper Noorden

5/5

Weer thuis na een behandeling met het top team van Rehair Istanbul.
Vanaf het begin tot het eind een heldere en fijne begeleiding gehad.
Alles was tot in de puntjes geregeld vanaf de communicatie vooraf tot de hele verloop van de reis, het fijn dat er de hele dag een nederlands sprekende begeleiding bij is.
De behandeling is me zeer meegevallen en vond dat de dag zo om was.
Al met al een hele tevreden klant en ik zou ReHair Istanbuls iedereen aanraden die een haartransplantatie overweegt.

Stefan Gronloheim

5/5

Ik ben ontzettend tevreden over Rehair Istanbul!!

Ik ben zeer tevreden over Rehair Istanbul.
Als je als Nederlander besluit om een haartransplantatie te willen doen in een ander land dan kom je al heel gauw tegen obstakels zoals waar moet je dat doen, zullen ze wel goed zijn krijg je alle informatie die je zou willen wensen want ook ik ben de Turkse taal niet machtig. Nou die service en feedback word heel makkelijk opgelost door Lotte van Rehair Istanbul. Zij kan jou whatsappen vanuit Turkije en ze kan jou alle vragen beantwoorden in het Nederlands en ook tijdens je reis naar Istanbul voor de behandeling! Ze is ontzettend aardig en ze reageet altijd erg snel als je vragen hebt dan helpt ze je ook met een ticket als dat nodig is. Dankzij haar goede service heb ik binnen 1 dag mijn ticket en behandeldatum kunnen realiseren. Had zelf niet gedacht dat ik dit zo snel geregeld zou kunnen hebben. En de artsen zijn ontzettend bekwaam in hun werk en ontzettend aardig! Voor mij is Rehair helemaal top en zou het iedereen kunnen aanraden!!! Dikke duim omhoog voor “Rehair Istanbul!

Aaron van Houtert

5/5

Perfect geregeld van begin tot eind

Perfect geregeld van begin tot eind, professionele aanpak, behandelen je persoonlijk en zijn heel sociaal.
Ze ontnemen je alle zorgen en beantwoorden al je vragen.

Rob Hoefman

5/5

Rehair Istanbul is een echte aanrader!

ReHair Istanbul is een echte aanrader! Recent een behandeling ondergaan en dit is heel goed bevallen. Vooraf werd ik goed geïnformeerd over de behandeling, maar ook over praktische zaken zoals het regelen van een vliegticket. Eenmaal aangekomen op de luchthaven kwam een taxi mij al ophalen om naar het hotel te brengen. Dit hotel was een erg prettig hotel om te verblijven en te herstellen. De transfers van en naar het ziekenhuis zijn ook goed geregeld. Wanneer daar behoefte naar was stond de persoonlijk begeleidster altijd klaar en kon mij via whats app op afstand begeleiden in het Nederlands. De dag van de operatie is vlekkeloos verlopen. Het behandelend team gaat professioneel met je om en zijn erg nauwkeurig. De persoonlijk begeleider is zelf ook aanwezig bij de ingreep. Tussendoor kwam zij langs om na te gaan of ik nog vragen had.
De nazorg verloopt erg prettig. Voor de nazorg thuis word je goed geïnstrueerd en je krijg duidelijke instructies mee. Kort om, ReHair Istanbul is een echte aanrader om je haartransplantatie te realiseren.

Gerard Spel

5/5

Van begin tot eind, top.

Je wordt vanaf het begin al goed geholpen via whats app of bellen. (Wat je zelf wilt). Het hotel, de transfers, de behandeling enz is allemaal goed geregeld!
Zelfs nu ik al 8 maanden terug ben kan ik allerlei vragen stellen en is er nog wederzijds contact.
De behandeling gaat ook pijnloos, alleen de verdoving doet eventjes pijn. (Niet heel erg).
Als je inhammen hebt of kaal wordt zou ik aanraden om hier heen te gaan !

Gino Luyten

5/5

Haartransplantatie

Eerst en vooral was ik aan het twijfelen maar ik ben zoo blij dat ik deze stap gezet heb ! De comunicatie was echt heel goed je krijgt binne het uur antwoord ookal is het weekand Alles is perfect geregeld dus ik had geen zorgen het enige dat je zelf moet regele is het vliegtuig ticket Toen ik daar aankwam werd er contact met me gehouden en werd ik opgehaald 1 tip als je op internet wil vraag de wiffi anders lopen je kosten hoog op en verder over dit avontuur op de dag zelf is het wel spannend want je weet niet wat er allemaal gaat gebeuren ! Kzal zeggen het enige dat pijn doe was het begin van de verdoving voor de rest valt alles zeer goed mee eerst hale ze de goeie haartjes eruit en die worden dan gesorteert en proper gemaakt dan is er een pouze en Dan krijg je daar eten daarna beginne ze de haartjes te planten en dat duurde het langst … alles in totaal een 8 uurtjes denk ik . Nadien word je na u hotel terug gebracht en heb je wel een bepaalde druk Op je hoofd van het inplanten en vocht dat vrijkomt en dat vocht gaat na 4 dage helemaal weg ook tege die druk krijg je een pijnstiller en die werkt perfeckt . De laatste dag is er een controle en wasse en dan brengen ze je weer naar de luchthaven , en dan kan je thuis gaan ruste ???? En wat ze geplant hadden die haartjes vallen uit en dan denk je oei maar dit is normaal , daarna beginnen de haartjes te groeien en kheb nu al veel haar , meer dan ikzelf verwacht had . Dus mijn mening ze hebben dat daar echt goed gedaan ????Alvast dankuwel

Joost van Heesch

5/5

Mijn ervaring met Rehair Istanbul maart 2020

Ik ben begin maart van dit jaar naar Istanbul gegaan voor een behandeling bij Rehair. Alles was vooraf perfect geregeld door Melisa. Op al mijn vragen vooraf kwam bijvoorbeeld heel snel een duidelijk antwoord en dat gaf een heel goed gevoel vooraf. Vanaf mijn moment van aankomst tot en met de dag van vertrek is de begeleiding perfect geweest. Een heel fijn hotel bijvoorbeeld. De behandeling in de kliniek is heel goed verlopen. Eerlijk gezegd viel de verdoving mij wel tegen, maar daarna voelde ik niets meer. Dus geen klagen. Ik ben nu twee maanden verder en ben nu in de fase dat het getransplanteerde haar bijna allemaal is uitgevallen. Zoals vooraf duidelijk vermeld, overigens. Wel is al duidelijk te zien dat het weer aan het groeien is en normaal gesproken wordt het een heel mooi resultaat. Er zijn maar liefst 4750 grafts getransplanteerd. Dat is een heel mooi resultaat. Eerlijk gezegd ben ik nu best onzeker over het eindresultaat straks. Maar als ik kijk naar wat de resultaten bij andere mensen zijn die door Rehair zijn behandeld, heb ik alle vertrouwen in een mooi eindresultaat over een aantal maanden. Ik ben heel tevreden over het complete plaatje bij Rehair in Istanbul. Speciale dank aan Melisa nogmaals!! Ik kan het iedereen aanraden. Reis; top. Transfers; top. Hotel; top. Kliniek; top. Begeleiding; top. Resultaat; ik verwacht echt heel goed. Onzeker of gewoon de wens om niet meer kaal te zijn? Rehair Istanbul biedt jou alle mogelijkheden.

Eric Gerritsen

5/5

Haarimplantatie Rehair 3 februari

3 februari 2020 ben ik bij Rehair Istanbul geweest voor een behandeling. Het voortraject verliep heel soepel. Na het achterlaten van mijn gegevens op de website, nam men de volgende dag contact op. Het beoordelen van de ingezonden foto’s ging ook snel en een afspraak was dan ook snel gemaakt. Ik kon 2 weken later al terecht. Men was ook behulpzaam bij het kiezen van de vlucht.
Na aankomst op de luchthaven werd ik opgevangen en naar mijn hotel gebracht (dit verliep wel enigszins chaotisch) Het hotel is luxe en het personeel is bijzonder vriendelijk. Ontbijt is inbegrepen maar het diner zijn voor eigen kosten. De prijzen hiervoor zijn voor Nederlandse begrippen erg laag.
De volgende dag werd ik opgehaald en naar de kliniek gebracht. Eerst foto’s maken en bespreken van de behandeling. De uitleg was in Nederlands en was duidelijk.
De behandeling zelf duurde bij mij ongeveer 5 uur, 2500 grafts. Het enige pijnlijke was de verdoving, maar dit duurt maar kort. Daarna word je weer keurig bij het hotel afgezet.
De volgende ochtend bij het opstaan schrok ik van het met vocht en bloed doorgelopen verband. Wat overigens normaal schijnt te zijn. Men heeft mij direct ’s ochtends (ipv ’s middags 14.00) opgehaald om alles schoon te maken. Zo was ik weer gerustgesteld.
’s Avonds zou ik weer terug naar Nederland vliegen. Echter, door een ongeluk op de luchthaven werd deze gesloten. Na een appje naar Rehair heeft men direct een hotel voor mij geregeld. De volgende ochtend kon ik alsnog terug naar Nederland vliegen.
Over het geheel genomen, kan ik zeggen dat alle contact met Rehair zeer soepel verloopt. Vragen via whatsapp worden snel beantwoord, ook na de behandeling. Ik heb de behandeling in Istanbul als zeer prettig ervaren. Het contact met iedereen is vriendelijk en men is altijd bereid je te helpen.
Het is nu twee weken na de behandeling, de haren beginnen weer te groeien en de meeste korstjes zijn verdwenen. Je ziet er nu al bijna niets meer van dat ik deze behandeling heb ondergaan. Het is nog wel even geduld hebben voor het eindresultaat maar dat zie ik met vertrouwen tegemoet.

Ismail

5/5

Geslaagd en een mooie boss haar !!!

Beste Rehair Istanbul

Het is nu 9 maanden verder en ik heb een mooie boss haar wat een wonder !
Ik kan eindelijk vol trots me haren aan iedereen showen zonder inhammen

Dankzij Rehair Istanbul jullie zijn top
Lage prijzen hoge kwaliteit O???

Insta : ismail_jacko foto,s

Gerrie Driessen

5/5

Super ervaring gehad bij rehair de eerste dag aangekomen op het vliegveld staat Melisa waar ik contact mee heb gehad via de telefoon netjes te wachten een zeer vriendelijke jongedame die je door het gehele proces uitstekend helpt zowel met de transfers naar het hotel dan weer naar de kliniek en weer terug echt een geweldige meid Ik heb een super goede ervaring gehad met rehair ook het hotel is gewoon helemaal top het ontbijt eten in het hotel alles tip top in orde de behandeling ging ook heel goed het was een lange dag maar dan is er ook heel wat gedaan bij mij het medisch personeel daar mag ook echt over gezegd worden dat het een topteam is alles goed uitgelegd ook met wederom Lotte erbij die er toch maar weer constant bij is om je vragen te beantwoorden is mijn haartransplantatie echt super goed verlopen ik zou dit ook echt aanbevelen niet alleen voor het medische gedeelte wat al zeer positief is maar ook voor de begeleiding zo fijn en zo behulpzaam dit maak je zelden mee we hebben ook echt een leuk weekend gehad Lotte en de rest van het rehair team super bedankt voor deze ervaring en jullie hulp een Update hoe het allemaal verloopt zal er nog komen maar bij deze geen 5 maar 10 sterren van mij

Joey Klare

5/5

Zeer tevreden

In december 2019 heb ik een behandeling ondergaan bij Rehair istanbul. Alles was tip top geregeld. Ik werd opgehaald vanaf het vliegveld en met een busje naar mijn hotel toegebracht. De volgende ochtend werd ik opgehaald door een een busje welke mij naar de kliniek bracht. Hier werd duidelijk aan mij uitgelegd wat de procedures zijn. Tijdens de behandeling heb ik helemaal niks gevoeld. Ook de verdoving valt reuze mee.

Na de behandeling werd ik weer met een busje naar mijn hotel teruggebracht. De contactpersoon bleef altijd bereikbaar voor vragen. Napijn heb ik vrijwel niet gehad.

Ik ben nu 5 maanden verder en ik ben nu al tevreden met het resultaat en dit zal alleen nog maar beter worden, want na 12 maanden is het eindresultaat er.

Ik zou iedereen aanraden op zijn behandeling bij Rehair istanbul te doen

John Knijpinga

5/5

Mijn ervaring met Rehair was echt super en raad het iedereen aan om daar je haar te laten doen. Ik ben één van de moeilijkste personen als het gaat om dit soort beslissingen. Maar nu had ik 2 referenties die bij Rehair waren geweest en super tevreden waren. Dus ik de daad bij het woord gevoegd en contact gezocht met Melisa van Rehair waar ik direct een duidelijk antwoord van kreeg en heel behulpzaam was. Ook toen ik vroeg of mijn beste vriend bij mij op de hotel kamer mocht verblijven, dit was geen enkel probleem. Dat mocht kosteloos, dat noem ik nog eens service. Toen zijn we 5 maart naar Istanbul gevlogen waar ik heel netjes ben opgepikt en afgezet bij het hotel. Hotel was ook echt super netjes. De volgende dag werd ik om 7:30 op gehaald en om 8:30 werd er gestart met de behandeling. De kliniek was tip top geregeld en de artsen waren ook weer super behulpzaam. Vond het wel een lange zit maar nu achteraf gezien was dat het zeker waard. De laatste dag werd ik keurig opgehaald voor de laatste washing en verdere uitleg over het verdere verzorgen van je haar. Ik heb mij echt een vip gevoeld bij Rehair, en wil ze daar echt voor bedanken. Ik zal jullie zeker aanbevelen  Mijn broertje wil nu ook in september.

Sjoerd Wiegerinck

5/5

Top!

Afgelopen weekend de transplantatie laten uitvoeren bij ReHair in Istanbul.

Alles was top geregeld, van het contact via WhatsApp tot het ophalen vanaf het vliegveld naar het hotel en weer terug! De informatie die ik kreeg van Melissa was duidelijk en concreet.

De dag van de transplantatie was spannend, maar ik werd door het team al snel gerust gesteld en dat hielp enorm. Ze zijn begonnen met het kaal scheren en het aftekenen van de haargrens, door het goede inzicht van het team konden ze me een haargrens aanraden waar ik zelf ook tevreden mee was!

Het moment van de verdoving was opzich zelf wat minder prettig, maar echt pijn doet het ook niet. Vanaf daarna is alles geheel gevoelloos en een behoorlijke lange zit (maar dat is het waard)!!

Na de transplantatie naar het hotel gegaan en lekker rustig aan gedaan, even wat gegeten en een goeie nachtrust gehad! Soms was het wat gevoelig maar dat was met paracetamol goed te onderdrukken.

De dag na de transplantatie heerlijk rustig aan gedaan in het hotel en rond 2 uur opgehaald door Melissa voor de tweede behandeling, wassen en controle. Ook dit was lichtelijk gevoelig maar geen pijn! Daarna nog veel uitleg gehad over het cosmetica pakket en de medicatie door Melissa. Erg prettig dat je thuis ook goed weet wat je moet doen!

Voor nu is de nazorg erg belangrijk en kan ik eigenlijk al niet wachten om te zien hoe het er over een jaar uitziet!!

Al met al dik tevreden met de behandeling en de communicatie! Top geregeld!

Stephan Stephan

5/5

Rehair Istanbul is zeker een aanrader ????

Ik heb 22 oktober een haartransplantatie ondergaan bij rehair in Istanbul.. mijn verwachtingen zijn overtroffen hoe rehair werkt en zoveel service bied. Ik ben heel goed begeleid door Melissa die me heel erg op mijn gemak stelde en me heel duidelijk aangaf wat me tijdens de dag te wachten stond.
Ik werd heel gemoedelijk ontvangen door het team en de arts die mij die dag gingen behandelen je kon zien dat het team heel veel ervaring heeft want ze zijn erg op elkaar ingespeeld.. zo begon de een met de voorbereidingen voor het scheren van mijn hoofd. Daarna stond de volgende klaar om bloed te prikken en het infuus aan te sluiten en me een mooie operatie jas aan te doen.
Vervolgens kon ik gaan liggen en werd doormiddel van een spraytechniek mijn hoofd al lichtelijk verdoofd wel iets gevoelig maar niet heel erg pijnlijk. Daarna werd mijn hoofd verdoofd met spuitjes die je amper voelt.. dan even 10 min wachten en kon het beginnen. Het is best wel een lange zit maar het is zeker de moeite waard en geheel pijnloos ????
Toen het achter de rug was werd ik naar het hotel gebracht een super hotel waar ik lekker kon rusten de volgende dag werd ik weer opgehaald om naar de kliniek te gaan voor het wassen en het verzorgen van mijn hoofd.
Daarna werd ik naar het vliegveld gebracht.
En het resultaat laat nog even op zich wachten maar hoe het er tot nu toe uitziet ???? Dus rehair is zeker een aanrader voor iedereen

F.J. Faber

5/5

Super service !

Uirstekende service ! Alles is top geregeld van A tor Z. Ik ben zelf verpleegkundige en kan beamen dat alles netjes in zijn werking gaat super personeel, extreem aardig, geweldige Nederlandse begeleiding, super de luxe hotel waar het heel fijn en rustig is. Brandschone kamer met geweldig ontbijt.
De intake voor de behandeling is goed, duidelijke afspraken en uitleg, heel netjes te werk.
Het is een lange zit, Maar dan heb je wel wat, alleen maar winners hier. Enormtevereden over de gang van zaken en de start. Ik heb afgelopen weekend geweest, het is nu maandag avond en alles gaat super goed. Nu nog een paar maandjes wachten tot het gaat er is en dan zien wij of het eindresultaat ook zo geweldig is. Tot heden 5 sterren !! Zeker aan te raden.

CONTACT US

MAANDAG T/M ZATERDAG
09:00 – 18:00

ONZE PLUSPUNTEN

INCLUSIEF VLIEGTICKET

Het gehele proces wordt van A tot Z door ons geregeld, u hoeft alleen een gewenste datum door te geven.

ONBEPERKT AANTAL GRAFTS

Wij bieden u een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts.

NAZORG IN NEDERLAND

Na de haartransplantatie kunt u voor de nazorg op onze locatie in Nederland terecht.

VIP SERVICE

Wij bieden een VIP haartransplantatie arrangement voor elke patiënt. Er wordt slechts 1 patiënt op een behandeldag geholpen, zodat de patiënt alle aandacht krijgt.