Skip to content

Wenkbrauwtransplantatie in Istanbul, Turkije

Wat is een Wenkbrauwtransplantatie? Hoeveel kost een Wenkbrauwtransplantatie?
Ontvang gedetailleerde informatie over Wenkbrauwtransplantatie, Wenkbrauwtransplantatie voor en na en Rehair Istanbul All Inclusief Wenkbrauwtransplantatie pakket.

Wenkbrauwtransplantatie

Het belangrijkste voordeel dat wenkbrauwtransplantatie biedt aan patiënten is dat ze de natuurlijke en esthetische uitstraling krijgen die ze willen. Op deze manier is het mogelijk om van de vertrouwensproblemen af te komen die kunnen optreden door het ontbreken van wenkbrauwen. De duur van een wenkbrauwtransplantatie is erg kort, zoals 1-2 uur. Het is niet nodig om na de operatie in het ziekenhuis te blijven en het is mogelijk om onmiddellijk terug te keren naar het normale leven. Het feit dat volledig herstel binnen maximaal 10 dagen wordt bereikt, is ook een van de belangrijke voordelen van wenkbrauwtransplantatie.

Het verzorgingsproces na wenkbrauwtransplantatie is een zeer belangrijk en gevoelig proces dat moet worden gevolgd door de instructies van de arts. Als deze instructies niet worden opgevolgd, kan er een risico op infectie zijn of kan de groei van de gezonde wenkbrauwen worden vertraagd. Een van de nadelen is ook dat het verboden is om tot 48 uur na de wenkbrauwtransplantatie te douchen. Het grootste nadeel van wenkbrauwtransplantatie treedt echter op tijdens procedures die worden uitgevoerd door artsen die hier geen ervaring mee hebben. Onnodig groot ontworpen, in verschillende richtingen en rechte hoeken ten opzichte van de wenkbrauwen is een serieus probleem.

Wat u moet weten voordat u kiest voor een wenkbrauwtransplantatie?

Vóór een wenkbrauwtransplantatie is het noodzakelijk om de juiste beslissing te nemen bij het kiezen van een specialist en arts die u op de beste manier de operatie zullen uitvoeren. Om deze reden moet u de juiste informatie krijgen en bedrijfsklinieken kiezen met goede referenties. Als u de voorkeur geeft aan plaatsen die niet over voldoende technische apparatuur beschikken, niet voldoen aan hygiënische regels en tekortkomingen hebben op het gebied van gespecialiseerde artsen, dan kan de operatie negatief uitpakken. De FUE-methode is de laatste tijd een van de meest geprefereerde methoden voor haartransplantatie. Mensen die haartransplantaties willen hebben, moeten beslissen welke methode moet worden toegepast na een analyse van gespecialiseerde artsen. De haaranalyse en fysieke en mentale toestand van de patiënt zullen door artsen worden onderzocht en de meest geschikte methode zal worden bepaald. Het is mogelijk om een vergelijking te maken door artikelen over haartransplantatiemethoden op onze site te onderzoeken.Neem contact met ons op voor meer informatie.
Wenkbrauwtransplantatie in Istanbul, Turkije

Veelgestelde Vragen

Het eerste waargenomen deel van een persoon is het gezicht in het algemeen. Dankzij de uitdrukking en de esthetiek van het gezicht wordt de eerste indruk bereikt en neemt de kwaliteit van de communicatie toe. Vanwege sommige problemen, verwondingen of gebeurtenissen zoals stress en ziekte is het echter mogelijk om enkele ledematen in het gezicht te beschadigen. Het verlies van wenkbrauwen verstoort het beeld en voor veel mensen is het erg belangrijk dat de wenkbrauwen een mooie vorm hebben. Ongeacht het probleem dat ze hebben, mensen die problemen hebben met hun wenkbrauwen en volle wenkbrauwen willen hebben, kunnen nu hun wens laten vervullen. Dit is mogelijk met een eenvoudige operatie die in zeer korte tijd kan worden uitgevoerd met de wenkbrauwtransplantatiemethode. De onvolkomenheden in de wenkbrauw werden opgelost door permanente make-up toe te passen of met een potlood te tekenen. Tegenwoordig worden deze technieken niet meer verkozen en krijgen de nieuwste technologische ontwikkelingen met de FUE-methode de voorkeur. Op deze manier is wenkbrauwtransplantatie ons leven binnengekomen als een veel effectievere en permanente oplossing en wordt het steeds gebruikelijker.Wenkbrauwtransplantatie is een operatie die meer complex en gevoelig werk vereist dan een haar- of baardtransplantatie. De eerste reden hiervoor is dat het probleemgebied smal is. De tweede en belangrijkste reden is dat de vorm van de wenkbrauwharen op een spectrum lijkt. Met andere woorden, het is heel belangrijk om voorzichtig te zijn tijdens wenkbrauwtransplantatie, omdat de aspecten van wenkbrauwhaar heel anders zijn. De haren uit het donorgebied moeten worden getransplanteerd volgens de richting van de wenkbrauwen. Anders zal het uiterlijk van de wenkbrauwen niet natuurlijk uitpakken, wat resulteert in een ongewenst beeld.
Wenkbrauwtransplantatie is een chirurgische operatie die met precisie moet worden uitgevoerd vanwege de verschillen in de structuur en hoeken van de wenkbrauwharen. Deze operatie mag niet worden gestart zonder de hoek en richting van de haartjes op de wenkbrauw te bepalen en ervoor te plannen. Lokale anesthesie wordt uitgevoerd bij wenkbrauwtransplantatie en de patiënt wordt op een minimaal niveau door de operatie getroffen. Het meest efficiënte donorgebied voor wenkbrauwtransplantatie zijn de haarwortels in de nek. De laatste jaren kunnen ook andere delen van het lichaam, met name de oksels en armen, voor dit doel worden gebruikt. Ongeveer 500 grafts kan voldoende zijn om een natuurlijk ogende wenkbrauw te creëren, uitgevoerd met behulp van de FUE-methode. De hoeveelheid van varieert persoon tot persoon en kan variëren tussen 100 en 700. Een belangrijk detail bij het verkrijgen van een natuurlijk beeld is de strakke plaatsing van de haren. Het is mogelijk om een natuurlijk uiterlijk te hebben binnen ongeveer 1 maand na de wenkbrauwtransplantatie-operaties die met zorg zijn uitgevoerd door deskundige artsen. Na 1 maand is het meestal niet mogelijk om te zien of de persoon een transplantatie heeft gehad.
Mannen en vrouwen van alle leeftijden die problemen hebben met hun wenkbrauwen kunnen de voorkeur geven aan een wenkbrauwtransplantatie. Vanwege het feit dat het natuurlijke uiterlijk in zeer korte periodes kan worden bereikt en de hersteltijd kort is, is het een moeiteloze operatie voor degenen die het wensen. Om deze reden is het niet nodig om zelfvertrouwen te verliezen vanwege esthetische problemen in de wenkbrauwen. Degenen die bang zijn om te worden verdoofd met een injectienaald tijdens de lokale anesthesiemethode die tijdens wenkbrauwtransplantatie wordt toegepast kunnen kiezen voor de sedatiemethode.
Als gevolg van de snelle hersteltijd van een wenkbrauwtransplantatie en de snelle vooruitgang van de technologie, worden geen nadelige bijwerkingen met betrekking tot wenkbrauwtransplantatie waargenomen. Over het algemeen is het kiezen van gekwalificeerde specialisten voor goede resultaten een effectieve stap om bijwerkingen te voorkomen. Er moet echter worden opgemerkt dat wenkbrauwtransplantatie een eenvoudige chirurgische ingreep is, daarom kunnen sommige complicaties optreden. Kleinschalige littekens, kortstondige bloedingen en korsten die kunnen optreden als gevolg van wonden zijn enkele van deze. De ergste bijwerking is dat de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien als de wenkbrauwtransplantatie niet goed wordt uitgevoerd.
Ondanks dat de operatie 1-2 uur duurt, moet het met precisie worden uitgevoerd door gespecialiseerde artsen. Anders kunnen onbedoelde gevolgen zich voordoen. Wenkbrauw transplantatie prijzen kunnen om deze redenen verschillen. Als u hebt besloten een wenkbrauwtransplantatie te ondergaan, moet u allereerst een persoonlijke analyse laten uitvoeren door de arts, daarna kunnen zij een prijsopgave opstellen.
Onze wenkbrauwtransplantaties komen in grote aantallen voor en we organiseren alles speciaal voor onze gasten uit het buitenland. Ontvangst op de luchthaven, VIP-voertuigen en transfers tussen de luchthaven – hotel – ziekenhuis zijn inbegrepen in onze wenkbrauwtransplantatiepakketten. In de tussentijd is het ook mogelijk om te genieten van comfortabele accommodatie in luxe hotels en om tolkondersteuning te gebruiken wanneer u het nodig hebt. Na de operatie krijgt u advies en krijgt u alle nodige cosmetische producten voor uw verzorging.
Istanbul en Turkije staan bekend om hun investeringen en geweldige ontwikkelingen op het gebied van gezondheid. Vooral na de ontwikkelingen in de afgelopen 20 jaar zijn er in Istanbul allerlei soorten gezondheids-, cultuur-, sport- en amusementsfaciliteiten opgezet voor buitenlandse gasten. U kunt Istanbul kiezen als u van uw esthetische zorgen af wilt en wil dat uw wenkbrauwen er in korte tijd geweldig uitzien. Tegelijkertijd kunt u profiteren van alle schoonheden van Istanbul, de meest populaire stad van Europa.

ONZE PLUSPUNTEN

INCLUSIEF VLIEGTICKET

Het gehele proces wordt van A tot Z door ons geregeld, u hoeft alleen een gewenste datum door te geven.

ONBEPERKT AANTAL GRAFTS

Wij bieden u een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts.

NAZORG IN NEDERLAND

Na de haartransplantatie kunt u voor de nazorg op onze locatie in Nederland terecht.

VIP SERVICE

Wij bieden een VIP haartransplantatie arrangement voor elke patiënt. Er wordt slechts 1 patiënt op een behandeldag geholpen, zodat de patiënt alle aandacht krijgt.

HAARTRANSPLANTATIE PROCES

Stap 1

Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. Of stuur direct een WhatsApp bericht.

Stap 2

Voor een persoonlijke analyse vragen wij u om een aantal foto's van uw haar te sturen, graag door iemand anders laten fotograferen; voor-boven-zij & achter aanzicht. Na de analyse kunnen wij u gericht informeren over de mogelijkheden en de kosten van een haartransplantatie. Of maak een afspraak voor een intake gesprek in Nederland.

Stap 3

Voor het reserveren van een behandeldatum vragen wij een aanbetaling, vervolgens word uw VIP haartransplantatie arrangement (inclusief reis en verblijf) van A tot Z door ons georganiseerd.

Stap 4

Vanaf het moment dat u voet aan wal zet in Istanbul word u door het team van ReHair Istanbul opgevangen. U hoeft geen Turks of Engels te spreken, u word in het Nederlands begeleidt.

Whatsapp

NEEM CONTACT OP

MAANDAG T/M ZATERDAG
09:00 – 18:00

ReHair Istanbul - Tevreden Klanten