Skip to content

Hoeveel grafts heb ik nodig voor volledige haardekking?

Naarmate de belangstelling voor haartransplantaties toeneemt, neemt ook de nieuwsgierigheid naar dit onderwerp toe. We proberen ook uw nieuwsgierigheid te bevredigen in onze artikelen. Wat is een haartransplantatie? De vraag werd 10-20 jaar geleden veel gesteld. Naarmate het belang dat aan esthetische uitstraling wordt gehecht echter toeneemt, begint het belang van haartransplantatie toe te nemen. Daarom is deze vraag niet gesteld. Maar toch kunnen we kort het volgende zeggen: Haartransplantatie is een chirurgische ingreep die wordt uitgevoerd om het oude haar terug te krijgen in geval van volledig verlies of dunner worden van het haar op het hoofd als gevolg van genetica, stress, ziekte, ongeval of onverwachte andere situaties. Na de haartransplantatie zal in ongeveer 1 jaar natuurlijk en gezond haar worden bereikt. Een van de vragen die we vaak tegenkomen, gaat over grafts. Dus hoeveel grafts zijn er nodig om gezond haar te krijgen? Laten we het in dit artikel hebben over dit onderwerp.

Contents

Wat is een haartransplantatie?

Een graft is een structuur die zowel huid als gezonde haarzakjes bevat. Veel mensen weten het verschil niet tussen een transplantaat en een haarzakje, maar het zijn twee verschillende dingen. Een graft bestaat uit minimaal 1, soms 4 haarzakjes. Hoe meer huidcellen er in het transplantaat zitten, hoe hoger het aantal haarzakjes. Er zijn in totaal 4 grafttypes: enkelvoudig, dubbel, drievoudig en viervoudig. Daarom wordt transplantaattransplantatie uitgevoerd tijdens haartransplantatie, niet tijdens haarfollikeltransplantatie. Dankzij de graft is het mogelijk om 4 haarzakjes tegelijk te transplanteren.

Hoeveel haar kan er uit het donorgebied worden gehaald?

Haartransplantaties omvatten enkele toepassingen die van persoon tot persoon verschillen. Omdat ieders haar en huidstructuur anders zijn, evenals de hoeveelheid haaruitval is anders. De behoefte aan 1000-2000 haarzakjes kan bijvoorbeeld voldoende zijn voor mensen die alleen regionaal dunner worden in het haargebied. In sommige gevallen kan het echter nodig zijn om 6000 – 8000 haarzakjes uit het donorgebied te transplanteren voor mensen bij wie het haar bijna volledig is verloren. De beslissing die hierin moet worden genomen, wordt bepaald door gespecialiseerde artsen, niet door de patiënt. Om deze reden is het erg belangrijk om voor de haartransplantatie naar een gespecialiseerde arts te gaan en te handelen volgens de instructies van de arts in een mooie kliniek.

Soorten haarverliespatronen

Het is normaal dat een persoon 50-100 haarlokken per dag verliest. In de tussentijd zal er nieuw haar worden gevormd, dus het levert voor niemand problemen op. Naarmate de haaruitval echter versnelt, betekent dit dat het patroon van haaruitval is ingevoerd. Andro-genetisch haarverlies is een patroon dat ook bekend staat als haarverlies bij mannen en vrouwen. Mannen hebben het probleem van verharen, vooral op hun hoofd, vanaf de adolescentie. Vrouwenhaar daarentegen valt als een dunner wordend uit over de hele hoofdhuid en wordt op deze manier opgemerkt. Bij haaruitval kunnen mannen kaal worden, terwijl het haar van vrouwen schaars wordt en haar vitaliteit verliest. Kaalheid kan zeer zelden worden gezien bij haarverlies bij vrouwen.

Niet-chirurgische behandeling van haarverlies

Haartransplantaties worden traditioneel lokaal uitgevoerd. Hierdoor kunnen in sommige gevallen plotselinge problemen, situaties waarin ingegrepen moet worden of besmettingsgevaar na de operatie optreden. Er is echter een niet-chirurgische behandeling van haarverlies gestart dankzij de diversiteit aan technologische apparaten en technieken die zich de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Deze procedure, waarvoor geen chirurgische ingreep nodig is, kan in kortere tijd worden uitgevoerd. Parallel hieraan kan worden gezegd dat het risico op infectie wordt verminderd en de hersteltijden worden verkort als zeer voordelige aspecten in termen van niet-chirurgische haaruitvalbehandeling.

Uw behoeften beoordelen!

Heeft u problemen met het identificeren van uw behoeften? Het is normaal om verward en besluiteloos te zijn over deze kwesties. Kom naar Rehair Istanbul. Ontmoet ’s werelds meest ervaren en deskundige artsen in het beste haarcentrum in Turkije en Istanbul. Laten we uw situatie in detail bekijken en samen bepalen wat uw behoeften zijn. Het is aan u om ze te evalueren en de uiteindelijke beslissing te nemen. Kom en zie ons verschil.

Hoeveel haartransplantaties heb ik nodig?

Voorafgaand aan een haartransplantatie vraagt ​​elke patiënt zich af hoeveel grafts er getransplanteerd zullen worden van het gezonde haargebied naar het uitgevallen haar. Als er weinig onderzoek wordt gedaan, zal het duidelijk zijn dat dit aantal van persoon tot persoon verschilt. De eerste reden hiervoor is het gebied van het haarverliesgebied. Voor kleinere oppervlakken zijn minder grafts nodig. Zelfs 10.000 grafts kunnen worden getransplanteerd voor mensen die hun haar volledig zijn kwijtgeraakt. De beste manier om deze verwarring te voorkomen, is door uw arts te raadplegen vóór de haartransplantatie. Na uw eerste onderzoek en controles wordt u op een gezondere manier geïnformeerd over het aantal grafts dat u nodig heeft.

Wat zijn de kosten van een haartransplantatie?

Het antwoord op deze vraag is hetzelfde als op de vorige vraag, want bij het bepalen van de haartransplantatie prijzen kunnen er van persoon tot persoon verschillende tarieven worden gevraagd. Dit komt door de verschillen in het aantal te transplanteren grafts. Een andere factor waardoor de kosten van een haartransplantatie variabel zijn, zijn de verschillen in de gebruikte haartransplantatie methoden. Meer klassieke haartransplantaties zoals FUT en FUE zijn goedkoper dan nieuwere methoden. Als u een goedkope haartransplantatie wilt ondergaan, maar deze service wilt bereiken via gekwalificeerde clinici, bel dan meteen Rehair Istanbul…

Waarom is het zo belangrijk om de Norwood-schaal te begrijpen?

De Norwood-schaal is een onderzoek van onschatbare waarde voor de classificatie van stadia van mannelijke kaalheid. Dankzij deze schaal kunnen de stadia van mannen die hun haar verliezen, worden ingedeeld in 7 verschillende schalen. Met de Norwood-schaal worden de stadia van haaruitval bepaald en helpt het ook om de voortgang van deze haaruitval te bepalen en te stoppen. Deze kennis helpt haartransplantatie artsen om een ​​nauwkeurige diagnose van mensen te stellen. Het belangrijkste is dat het kan bijdragen aan het bepalen van de meest geschikte haartransplantatiemethode en behandelingsopties voor elke patiënt.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *