Skip to content

Wat is een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts?

Haartransplantaties voor mensen met haaruitval of gedeeltelijke kaalheid liggen voor de hand, maar voor mensen met een groot probleemgebied in hun haar is dit een belangrijk onderwerp. In dit artikel geven we u informatie over een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts. Wat is het maximale aantal grafts dat met deze methode kan worden getransplanteerd? Wat zijn de kosten van een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts en de hersteltijden? Deze en soortgelijke vragen beantwoorden we in dit artikel. Als Rehair Istanbul staan wij u bij in al uw vragen over haartransplantatie.

Contents

Wat is een graft?

Een graft is een structuur huid die tijdens een haartransplantatie uit het donorgebied wordt gehaald en die haarwortels bevat. Haarzakjes met grafts zijn totaal verschillende dingen. In één graft kunnen tussen de 1 en 4 gezonde haarzakjes worden gevonden. Om het aantal haarzakjes in het transplantaat te begrijpen, is het noodzakelijk om de verhouding van de huid te onderzoeken. Tijdens een haartransplantatie wordt het haarzakje niet getransplanteerd; de getransplanteerde dingen zijn de grafts.

Hoeveel grafts kunnen er geplant worden bij onbeperkte haartransplantatie?

Een haartransplantatie is een procedure waarbij de haarzakjes één voor één worden verwijderd en getransplanteerd naar het juiste gebied. De transplantaten worden echter één voor één genomen en getransplanteerd naar het gebied waar de haartransplantatie zal worden uitgevoerd, waarbij de levensvatbaarheid van de wortels behouden blijft. Het aantal grafts dat getransplanteerd kan worden ligt aan de staat van het donorgebied. De grafts moeten zodanig verwijder worden zonder het donorgebied te beschadigen. De hoeveelheid verschilt dus per persoon.

Gebieden waaruit grafts kunnen worden gebruikt:

Tijdens een haartransplantatie kunnen grafts respectievelijk uit drie verschillende regio’s worden gebruikt.

  • Het kan worden afgenomen van het behaarde deel van het achterhoofd: dit is het meest geschikte gebied voor haartransplantatie. Het is het gebied waar de gezondste grafts worden gevonden. Daarnaast vind je hier ook het meest natuurlijke haar.
  • Het kan uit het baardgebied worden gehaald: als het behaarde gebied van de achterkant van het hoofd niet voldoende is, kan het baardgebied als donor worden gebruikt. Het kan een zwakker en niet-normaal beeld veroorzaken dan het nekgebied. Het kan ook de hersteltijd verlengen.
  • Het kan uit het borstgebied worden genomen: Als er tijdens een haartransplantatie niet genoeg grafts in het nek- en baardgebied zijn, kan het haar uit het borstgebied worden genomen. Het veroorzaakt een verlenging van de operatietijd en het genezingsproces.

Turkije haartransplantatie kosten per graft?

Als resultaat van de uitgevoerde evaluaties is het duidelijk dat de Turkse haartransplantatie kosten per graft erg goedkoop zijn. De belangrijkste reden hiervoor is de ervaring en expertise die is opgedaan als gevolg van investeringen in haartransplantatie in Turkije. De ervaring die in de loop der jaren is opgedaan, heeft het succes van haartransplantatie vergroot, maar zorgde ook voor prijsconcurrentie. Voor informatie over de Turkse haartransplantatie kosten per graft kunt u contact opnemen met ReHair Istanbul.

Wat zijn de prijzen van graft haartransplantatie?

De prijzen van graft haartransplantatie verschillen van persoon tot persoon. Omdat het gebied van kaalheid in het haar van elke persoon bepaalt hoeveel grafts moeten worden getransplanteerd. Het aantal getransplanteerde grafts verhoogt de operatietijd en de prijzen van graft haartransplantaties. Om deze reden is het niet mogelijk om prijsinformatie te geven zonder de patiënt te zien. Neem contact op voor de meest geschikte prijzen voor graft haartransplantatie.

Hoelang duurt een onbeperkte haartransplantatie?

De duur van het onbeperkte haartransplantatie proces is afhankelijk van het aantal te transplanteren grafts. Werktijden variëren van 6 tot 12 uur.

Hoe lang na haartransplantatie zijn grafts veilig?

Tijdens haartransplantatie moeten grafts uit het donorgebied zeer snel worden getransplanteerd. De belangrijkste reden hiervoor is dat gezonde en levensvatbare transplantaten weinig tijd hebben om hun levensvatbaarheid te behouden. In de perioden na haartransplantatie beginnen getransplanteerde grafts zich aan te passen aan de huid. Om de transplantaten veilig aan het lichaam aan te passen, is tussen de 4-8 weken tijd nodig. De volledige herstelperiode kan tot 1 jaar duren.

Doet een onbeperkte haartransplantatie pijn?

Onbeperkte haartransplantatie kan pijnlijk zijn in vergelijking met andere haartransplantatie methoden. Want als er bij onbeperkte haartransplantatie niet genoeg graft op de achterkant van de nek zit, kunnen baard- en borsthaar als donorgebied worden gebruikt. Dankzij technieken die de afgelopen jaren zijn ontwikkeld, is er ook een afname van de hoeveelheid pijn veroorzaakt door onbeperkte haartransplantaties.

Kan haartransplantatie worden uitgevoerd met onbeperkt aantal grafts?

Een haartransplantatie kan met onbeperkt aantal grafts uitgevoerd worden. Het eerste element dat de limiet voor het aantal grafts bepaalt, is de ruimtelijke grootte van het kalende gebied. Daarnaast kan het aantal gezonde haarzakjes in de nek, baard en borstkas dat kan worden geselecteerd als donorgebied ook van invloed zijn op het aantal grafts.

Grafts bij haartransplantatie met FUE-methode

De FUE-methode is een van de meest geprefereerde haartransplantatie methoden. Het aantal grafts kan oplopen tot 6000.

Wat is maximaal aantal grafts?

Het maximale aantal grafts is afhankelijk van het donorgebied. De kwaliteit van de grafts in het donorgebied van de betreffende patiënt en de grootte van het te transplanteren gebied zijn van belang voor een maximaal aantal grafts.

Wat moet de maximale frequentie van haartransplantatie zijn?

Mensen die een mislukte haartransplantatie hebben gehad, willen misschien nog een keer en snel een haartransplantatie ondergaan. Wij, als Rehair Istanbul, raden geen nieuwe haartransplantatie aan binnen 1 jaar na een haartransplantatie. Na een 1 jaar na de haartransplantatie kan duidelijk worden in hoeverre een 2e haartransplantatie mogelijk is. De meest geschikte methode voor de patiënt kan nauwkeuriger worden bepaald.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *