Skip to content

WAt is Haarverlies Door Polycystisch Ovariumsyndroom?

Polycysteus-ovariumsyndroom (PCOS) is één van de ernstige ziekten die vrouwen ervaren. Veel aandoeningen, vooral onvruchtbaarheid, kunnen bij vrouwen worden veroorzaakt door cysten die door het lichaam worden geproduceerd. PCOS is één van de oorzaken van ziekten tot kanker en produceert mannelijke hormonen, ook wel androgenen genoemd, in het vrouwelijk lichaam, waaronder hormonen zoals testosteron. Androgenen veroorzaken op jonge leeftijd de puberteit; ze kunnen haargroei veroorzaken in de oksels, in de liesstreek, op het gezicht, de nek, borst en buik, en onder de kin. PCOS veroorzaakt echter extra androgeenproductie, wat resulteert in virilisatie. PCOS, dat meestal de ontwikkeling van meer mannelijke kenmerken veroorzaakt, kan leiden tot dunner worden en verzwakken van het haar, vooral aan de voorkant van het hoofd, en vervolgens haaruitval. Dit probleem wordt ook wel mannelijke haaruitval genoemd, is het noodzakelijk om een ​​haartransplantatie te ondergaan. In dit artikel gaan we in op wat er gedaan kan worden tegen PCOS en haaruitval dat hierdoor wordt veroorzaakt.

Contents

Hoe PCOS-haaruitval te stoppen?

PCOS veroorzaakt overmatige haargroei op verschillende delen van het lichaam van sommige mensen. Bij blootstelling aan deze hormoonstoornis, die ook problemen zoals hirsutisme veroorzaakt, wordt het haar van sommige mensen eerst dunner, zwakker en uiteindelijk begint het uit te vallen. Om PCOS-haarverlies te stoppen, is het noodzakelijk om de hormonale balans te proberen herstellen. Het noodzakelijk om met sommige medicijnen hormoontherapie te starten om het verloren evenwicht terug te krijgen. Sommige orale anticonceptiepillen, hormoongeneesmiddelen zoals spironolacton, finasteride en minoxidil kunnen voldoende zijn voor de hormoonhuishouding. Voordat u dit type medicijn gebruikt, moet u eerst een arts raadplegen. Het gebruik van medicijnen zonder de controle van een arts kan onomkeerbare schade veroorzaken. Bovendien is het handig om onder toezicht van een arts te zijn omdat de effecten en bijwerkingen van medicijnen van persoon tot persoon kunnen verschillen.

Kunt uw haar terug groeien met PCOS?

Het is niet mogelijk voor iemand die wordt geconfronteerd met het probleem van PCOS om het haar te laten groeien zonder behandeling. Zoals we hierboven hebben vermeld kan het gebruik van sommige hormonale geneesmiddelen onder toezicht en advies van een arts de behandeling van PCOS en dus de hergroei van haar helpen. Bovendien is te zien dat de hormonale balans wordt hersteld na het aanleren van gewoontes zoals goede voeding en sporten. Gewichtsverlies samen met gezonde leefgewoonten leidt tot een fitter en gezonder lichaam. Dit helpt ook voor de haargroei. Sommige supplementen en vitamines worden ook aanbevolen voor het herstel van iemand met een PCOS-probleem. Het gebruik van zink, biotine, vitamine C en B-vitamines wordt door veel autoriteiten aanbevolen voor haargroei en versterking. In veel gevallen kan het haar zijn oude staat niet terugkrijgen en kan een haartransplantatie nodig zijn.

Mannelijke kaalheid bij PCOS-vrouwen.

Sommige vrouwen met PCOS kunnen overmatige haargroei ervaren in verschillende delen van hun lichaam. Bij sommige vrouwen is het PCOS-effect echter compleet anders. Het kan worden waargenomen dat vooral in de voorste delen van het haar, dunner en verzwakt wordt en er ongezond uitziet. Het haar valt na verloop van tijd uit en dunner of kaalheid treedt op aan de voorkant en de bovenste delen van het hoofd, dat zowel qua uiterlijk als kwaliteit achteruitgaat, Dit wordt mannelijke patroonkaalheid bij vrouwen genoemd. Om deze problemen op te lossen, is het noodzakelijk om een ​​haartransplantatie uit te voeren of hormoontherapie toe te passen onder toezicht van een gespecialiseerde arts.

Hoe kan ik mijn haar terugkrijgen en PCOS omkeren?

Vooral wanneer het zichtbare problemen en symptomen veroorzaakt kan PCOS een negatieve invloed hebben op de fysieke en mentale gezondheid van vrouwen. In dergelijke gevallen is het beste om onder toezicht van een arts te zijn ​​​​en te proberen dit probleem aan te pakken. Aangezien 33% van de vrouwen vrouwelijke kaalheid heeft, moet er rekening worden gehouden dat door PCOS veroorzaakte kaalheid ook een normaal proces is. Behandelingen die onder toezicht van een arts kunnen worden uitgevoerd, kunnen plaatselijke medicatie zoals Rogaine, langdurige controle zoals het gebruik van vitamines en supplementen of een dieet omvatten. De afgelopen jaren zijn haartransplantaties een zeer goed alternatief geweest voor wie in kortere tijd zijn oude gezonde uiterlijk wil terugkrijgen. Tijdens deze periode moet u proberen om stress te vermijden, regelmatig te sporten en voedsel met een hoge voedingswaarde te consumeren om de groei van uw haar versnellen.

Hoe haaruitval te behandelen tijdens PCOS?

Haartransplantaties zijn één van de meest effectieve oplossingen voor door PCOS veroorzaakte haaruitval of dunner wordende haar problemen. Voor haartransplantatie is een volwaardige klinische omgeving, bekwaam gezondheidspersoneel en gespecialiseerde artsen met voldoende ervaring in het veld vereist. Anders kan een haartransplantatiebehandeling u teleurstellen. Haartransplantatie vindt plaats na persoonlijk vooronderzoek. Om deze reden is het nuttig voor u om u aan te melden bij de Rehair Istanbul kliniek. Zo wordt bepaald welke haartransplantatiemethode voor u zal worden toegepast. Naast haartransplantatie kunnen er enkele aanvullende maatregelen nodig zijn om haaruitval bij PCOS te behandelen. Om haaruitval bij PCOS te behandelen, moet haarverzorging zeer gevoelig worden uitgevoerd. Voedingsstoffen met een hoge voedingswaarde verdienen de voorkeur die essentiële vitamines en mineralen voor het lichaam bevatten. Het gebruik van ijzer, zink, vitamine D, B-vitamines, verminderen van stress, sporten en het toepassen van hulpmethoden zoals acupunctuur kunnen ook worden overwogen.

Haaruitval behandeling voor Polycysteus-ovariumsyndroom

Het eerste wat u moet doen na polycysteus-ovariumsyndroom is uw arts raadplegen. Het is in uw voordeel als de specialist beslist welke behandeling van de cysten wordt toegepast. Vervolgens kan een haartransplantatie worden overwogen. Als u hierbij ondersteuning wilt krijgen, kunt u kiezen voor de Rehair Istanbul kliniek. Als u onze kliniek belt om de details door te nemen, wordt u voldoende geïnformeerd door onze deskundige medewerkers. Afhankelijk van de geschiktheid van uw haar en fysiologische structuur, wordt er bepaald welke haartransplantatiemethode wordt toegepast.

Wat te doen bij PCOS-haaruitval?

U hoeft zich geen zorgen te maken als u nadenkt over wat u moet doen tegen PCOS-haarverlies. Omdat deze vraag u dwarszit, zult u dagen vol stress doorbrengen waardoor uw genezingsproces langer zal duren. Onthoud dat de geneeskunde erg is gevorderd. Dankzij de vooruitgang van de medische wetenschap bestaat er bijna geen ongeneeslijke ziekte. Behandelingsmethoden die moeten worden toegepast tegen PCOS of PCOS-geïnduceerd haarverlies zijn eenvoudig en onbelangrijk. Het is mogelijk om in korte tijd weer terug te keren naar uw oude gezonde tijd. De hiervoor toe te passen behandelmethoden en de wijze van de haartransplantatie worden bepaald door de specialistisch arts. Om deze reden moet u zich zonder tijd te verspillen bij een ziekenhuis aanmelden en gedetailleerd onderzoek laten doen naar PCOS.

Komt u van buiten Turkije en wilt u hier blijven? Dan heet de beste haarkliniek van Istanbul Rehair Istanbul u van harte welkom. Ondanks de kwaliteit van uw toeristische en gezondheidservaringen in Turkije, kunnen zeer redelijke prijzen voor haartransplantatie u verrassen.

Meer informatie over PCOS-haaruitval en androgene alopecia

In dit artikel hebben we geprobeerd u informatie te geven over PCOS-haarverlies en androgene alopecia. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week Rehair Istanbul bellen of een bericht achterlaten op onze website. Ons deskundige team neemt zo snel mogelijk contact met u op.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *