Skip to content

Snor Transplantatie

Men zegt ook wel: “een van de belangrijkste accessoires van een man is de snor” en dat is waarschijnlijk waar ook. Vooral in sommige samenlevingen wordt de snor gezien als een teken van kracht en uitstraling. Daarom neemt het aantal mannen met een snor snel toe. Bij sommige mannen wordt de groei van snor verhinderd door genetische redenen. Om dit te voorkomen en om goed uitziende snorren te hebben, wordt de praktijk van snortransplantatie uitgevoerd. ReHair Istanbul geeft zijn cliënten vanuit heel Europa een unieke snor met een mooie uitstraling. In dit artikel leest u meer over hun ervaringen.

Hoe wordt snortransplantatie gedaan?

Een speciaal onderzoek- en analyseproces moet worden bepaald en op basis daarvan wordt een proces ontworpen. (Snor implantatie wordt niet aanbevolen voor mannen jonger dan 24 jaar). Na snor- en huidanalyse moet ook een individuele donor- gebied analyse worden uitgevoerd. Vooral de nek kan worden beoordeeld als de bron van de haren die nodig zijn voor snortransplantatie. Ook armen, benen en in sommige gevallen baarden kunnen worden gebruikt als het donorgebied. Om pijn in dit gebied te voorkomen wordt lokale anesthesie uitgevoerd vòòr het planten van de snor. Met zorgvuldigheid en geavanceerde apparaten worden tussen de 300 en 500 haarzakjes uit het donorgebied verzameld en in het schaarse snorgebied geplaatst. Na deze zeer gevoelige operatie moet het gebied 3 dagen verbonden blijven.

Proces na snor transplantatie

In feite is het proces, net als een snor-transplantatie, belangrijk voor succes. Hoewel dit van persoon tot persoon verschilt is het belangrijk om deskundig advies op te volgen en uit te voeren. Het is normaal dat er sprake van zwelling kan ontstaan op de bovenlip. Indien dit ontstaat kan het nodig zijn om hiertegen antibiotica en pijnstillers te nuttigen. De eerste 3 dagen na de operatie wordt aanbevolen de lippen niet al te veel te bewegen. Ook moet men proberen niet te krabben aan het snorgebied en dit niet in contact met water te brengen. Na de derde dag moet het gebied van de operatie dat begint te vervellen worden verzacht met behulp van lotion en moet dit op een rustige en milde manier worden gewassen.

Na de eerste week zullen de problemen en irritaties minderen. Tegen het einde van de eerste maand kunnen er wat afzetten in de snor zijn, dit is normaal. Vanaf de eerste maand is al te zien dat de snor 1-2 cm groeit. Het is van belang dat de snorharen in het gebied elke dag met massagebewegingen worden gewassen. Het duurt 8-10 maanden om een ​​volledig gezonde en gladde snor te bereiken. Het is belangrijk om tijdens de snortransplantatie contact te houden met de specialist.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *