Skip to content

De Transplantatieprocedure voor lichaamshaar

Bij de traditionele haartransplantatieprocedure wordt het haar van de achterkant van het hoofd en de nek van de patiënt als donortransplantaat gebruikt. In sommige gevallen zijn er echter niet genoeg grafts die veilig uit deze regio kunnen worden genomen. In deze gevallen kunnen extra grafts uit de baard en borst gedeelte van de patiënten worden genomen. Deze manier van haartransplantatie wordt lichaamshaartransplantatie genoemd. Dankzij de Body Hair Transplantation Procedure (Transplantatieprocedure voor lichaamshaar) is het totale aantal getransplanteerde grafts toegenomen.

Meer grafts betekent meer gezonde haarzakjes. Dit betekent tegelijkertijd dat we een groter gebied kunnen behandelen dat is aangetast door haaruitval. Het is ook een belangrijke indicator dat implantatie met een hogere dichtheid zal worden geproduceerd. Het belangrijkste is dat de procedure voor lichaamshaartransplantatie de kortste manier is voor mensen die aan overmatig haarverlies lijden om in kortere tijd hun oude en gezonde uiterlijk kunnen bereiken. De procedure voor lichaamshaartransplantatie begint met online tests die u door de kliniekautoriteiten worden gegeven nadat u voor Rehair Istanbul hebt gekozen. Daarna wordt de voor u geschikte haartransplantatie methode bepaald en wordt uw planning gemaak om naar Turkije te komen.

Contents

Aankomst in het ziekenhuis

Nadat u geland bent op de luchthaven, wordt u verwelkomd door de medewerkers van Rehair Istanbul. U wordt eerst naar uw hotel gebracht en vervolgens met VIP-service richting onze kliniek. Bij aankomst in het ziekenhuis ontmoet u ons ziekenhuispersoneel en het deskundige team dat uw haartransplantatie zal uitvoeren. Met uw aankomst in het ziekenhuis betekent dit dat er zeer weinig tijd over is voor haartransplantatie procedures. Alle informatie over de operatie krijgt u uitgebreid door gespecialiseerde artsen.

Voorbereiding op de operatie

Nadat u de kliniek heeft bereikt begint de voorbereiding op het operatieproces nadat u het zorgteam heeft ontmoet. Voorafgaand aan de operatie wordt u geïnformeerd over de operatie en de punten waar u op moet letten. U mag geen bloedverdunners gebruiken en als u dat toch doet, moet u een week voor de operatie stoppen met de inname. Schadelijke gewoonten zoals roken en alcohol kunnen het verloop van de operatie nadelig beïnvloeden. Om deze reden raden wij u aan geen sigaretten en alcohol te consumeren. Bovendien moet u enkele dagen van tevoren cafeïne houdende dranken vermijden zoals thee en koffie, te vette, suikerhoudende en zoute voedingsmiddelen.

Voor- operatie

In dit stadium worden de laatste voorbereidingen gedaan voor een lichaamshaartransplantatie. In dit proces, wat we ook de laatste controles voor de operatie noemen, moet u uw arts informeren als u buitengewone mentale en fysieke veranderingen ervaart. Lichaamshaartransplantatie wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en het is onwaarschijnlijk dat u pijn zult voelen tijdens de operatie. Aan de andere kant moet aandacht worden besteed aan de waarschuwingen van artsen en klinisch personeel. Anders kan de transplantatie van lichaamshaar mislukken als gevolg van infectie of andere problemen.

De haartransplantatie

Lichaamshaartransplantatie wordt gedaan door de grafts van de nek- of baardsectie naar het gewenste gebied te transplanteren. Tijdens de transplantatie moeten de artsen maximale aandacht besteden en snel en zorgvuldig handelen. Als er niet op gelet wordt, kan een verkeerd getransplanteerde haarfollikel zich mogelijk niet vasthouden aan het nieuwe gebied. In het ergste geval kan het in een verkeerde hoek vorderen en het esthetische uiterlijk van de persoon bederven. De reden waarom het haartransplantatieteam snel moet handelen is dat de haarzakjes levend getransplanteerd moeten worden.

Het aanpassingsproces van levende en gezonde transplantaten zal veel sneller gaan. Vanuit het oogpunt van de patiënt kan het transplantatieproces tussen de 3 en 8 uur duren. In de tussentijd is het noodzakelijk om geduldig te zijn en onnodige houdingen en gedragingen te vermijden. Door de plaatselijke verdoving zult u geen pijn ervaren tijdens de transplantatie.

Wat te vermijden na de operatie

De periode na de operatie moet bekend staan als een periode die voor veel mensen het succes van de haartransplantatie bepaalt. Tijdens dit proces moet alles zorgvuldig worden toegepast wat de arts zegt en door de kliniek aan u wordt overgebracht. Overmatige fysieke belastingactiviteiten zoals sporten moeten worden vermeden. Na de operatie mag u geen activiteiten doen waardoor u gaat zweten en mag u niet naar buiten gaan bij extreem zonnig of koud en winderig weer.

Eén van de belangrijke postoperatieve waarschuwingen is om een kussen in uw nek te leggen terwijl u ligt of probeert te slapen in een hoek van 45 graden. Kliniekbeambten zullen u na de haartransplantatie informeren over enkele haarverzorgingsinstructies. Ondertussen leert u hoe u uw haar moet verzorgen en welke lotions of crèmes u kunt gebruiken. U dient zich terug te houden van het gebruik van iets anders dan de voor u toegestane producten.

Terug naar huis

Alle processen die u tegenkomt bij uw komst naar ons land voor een haartransplantatie of bij het uit huis gaan wordt door ons georganiseerd. Bij Rehair Istanbul hebben we zeer veel ervaring in haartransplantaties en gezondheidstoerisme. Dankzij deze ervaring vertellen we u één voor één alle procedures van voor en na het verlaten van het huis.

Ook stellen wij onze alternatieve plannen op voor eventuele problemen die u of het proces zullen storen. Naast deze diensten die u tegen redelijke prijzen binnen een pakket worden aangeboden heeft u geen extra kosten. U zult niet tegen onaangename verrassingen en prijzen botsen,dat zal niet gebeuren bij Rehair Istanbul.

Wat u moet doen na het operatieproces?

Haartransplantaties zijn kleine chirurgische ingrepen. Daarom is het mogelijk om zwelling of lichte bloedingen op de huid te zien. Er is een risico op infectie door wonden, bloedingen of blaren die kunnen optreden in het operatiegebied. Om deze reden moet de zorg na haartransplantatie serieus en volledig worden uitgevoerd.

In het kort, na het operatieproces moet u zich volledig houden aan wat de gespecialiseerde artsen en kliniekvertegenwoordigers zeggen. Op deze manier zal het mogelijk zijn om veel sneller uw esthetische en natuurlijke uitstraling te bereiken.

Herstel controle

Na uw haartransplantatie wordt u direct uit ons ziekenhuis gestuurd. Het hangt van uw keuze af of u wilt terugkeren naar uw land of u een tijdje in Turkije wilt blijven. Als u in Turkije blijft, kunnen wij u naar onze kliniek brengen en de herstelcontroleprocedures persoonlijk uitvoeren. Veel van onze patiënten willen direct na de haartransplantatie terugkeren naar hun land.

Medewerkers van Rehair Istanbul beschrijven de postoperatieve processen en leggen de aanpak van de patiënten in detail uit. We volgen de herstelcontroleprocessen van onze patiënten die zijn teruggekeerd naar hun land, met behulp van online interviews. Met toepassingen zoals Whatsapp wordt de postoperatieve toestand van het behandelde haar van onze patiënten frequent en routinematig gevolgd. In spoedeisende en ongebruikelijke situaties voeren onze artsen ook aanvullende controles uit. Onze patiënten kunnen ook een spoedafspraak maken met de ziekenhuisautoriteiten wanneer ze afwijkingen ervaren.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *