Skip to content

De groei van gezondheidstoerisme in Turkije

Toerisme is één van de belangrijkste inkomstenbronnen van de economie. Alle landen concurreren met elkaar om meer inkomsten te genereren op het gebied van toerisme. Door de meedogenloze concurrentie nemen de kwaliteit en normen van het toerisme voortdurend toe. Daarnaast zien we expansie en diversificatie ook in de toeristische sector. Reizen die vroeger alleen werden gemaakt in de zomer en cultureel toerisme zijn nu in heel verschillende gebieden te zien. Zo is wintertoerisme voor landen een inkomsten concept geworden. De laatste jaren is er een andere sector bijgekomen in het kader van de toeristische sector: gezondheidstoerisme.

Momenteel concurreren bijna alle landen met elkaar om een groter aandeel uit gezondheidstoerisme te halen. De landen bleven in deze race achter die niet voldoende investeringen hadden op een belangrijk gebied als gezondheid, en niet over voldoende medisch onderwijs en gezondheidspersoneel beschikten. Turkije heeft echter een stap voorwaarts gemaakt op het gebied van gezondheidstoerisme dankzij zijn jarenlange investeringen op het gebied van gezondheid.

In dit artikel geven we u informatie over de groei van gezondheidstoerisme in Turkije. Dankzij de vergelijkingen die we zullen maken; zult u beter begrijpen waarom u voor gezondheidstoerisme voor Turkije of een ander land zou moeten kiezen.

Contents

Gezondheidstoerisme in de wereld

Over de hele wereld heeft het gezondheidstoerisme zich de afgelopen vijftien jaar zeer snel ontwikkeld en blijft zich ontwikkelen. Uit het onderzoek blijkt dat het aantal mensen dat naar andere landen gaat voor spoedeisende gezondheidszorg, chirurgie of behandeling meer dan 10 miljoen bedraagt. Op het gebied van gezondheidstoerisme vallen echter niet alleen operaties en behandelingen. Zoals u kunt zien in ons artikel met de titel GEZONDHEIDSTOERISME IN TURKIJE: KANSEN EN BEDREIGINGEN, worden ook thermaal toerisme, medische SPA en zwembadtoerisme, en zorgdiensten voor ouderen en gehandicapten beschouwd als gezondheidstoerisme. Als we hiermee rekening houden, komen we enorme aantallen tegen en wordt de omvang van het gezondheidstoerisme in de wereld onthuld.

Laten we een kijkje nemen naar de landen gaan die de meeste patiënten aantrekken in termen van gezondheidstoerisme en de landen met de meeste voorkeur in de wereld wat betreft het aantal patiënten. Naast zijn economische macht en vooruitgang in de geneeskunde, staat de Verenigde Staten op de eerste plaats in het wereld gezondheidstoerisme. Hoewel de behandelingskosten erg duur zijn kan de voorkeur van Amerika worden toegeschreven aan de ontwikkeling van technologie in de gezondheidsdiensten. Achter Verenigde Staten wordt respectievelijk door Duitsland, Thailand en India gevolgd. In deze landen zijn zowel de technologie als de gezondheidsdiensten zeer geavanceerd. Het land dat deze landen volgt is Turkije. Het lijkt zeker dat Turkije naar hogere posities zal stijgen naar aanleiding van de afgelopen jaren met zijn aanval tot de top 5 van landen behoort.

Gezondheidstoerisme in Turkije

Zoals we het hebben gezegd is Turkije één van ’s werelds toonaangevende landen op het gebied van gezondheidstoerisme. Het was niet verwonderlijk dat de natuurlijke en historische schoonheden van Turkije, het toerisme tot een van de belangrijkste bronnen van inkomsten van Turkije maken. De investeringen die de afgelopen jaren op het gebied van gezondheid zijn gedaan hebben de kwaliteit van zowel het zorgpersoneel als de zorginstellingen verhoogd. Innovaties op het gebied van gezondheidstechnologie begonnen Turkije echter veel sneller te beïnvloeden. Zo werd het gezondheidstoerisme in Turkije van groot belang en werd het een belangrijke sector. Momenteel is Turkije op weg om het meest geprefereerde land te worden voor gezondheidstoerisme onder Europese landen. Het is duidelijk dat zolang de investeringen in gezondheid doorgaan, het gezondheidstoerisme in Turkije de nummer één zal zijn in zowel Europa als de wereld. Omdat Turkije een land is dat belangrijke voordelen heeft zowel qua behandeling als op geneeskrachtige wateren, thermische voorzieningen, revalidatie van ouderen en gehandicapten.

Wat is de groeisnelheid van haartransplantatie in Turkije?

Dankzij de investeringen van Turkije op het gebied van gezondheid maakten van Turkije het leidende land op het gebied van gezondheidstoerisme. Haartransplantaties daarentegen dienen als een locomotief in de investeringen van Turkije op het gebied van gezondheid. Gezondheidsklinieken die met officiële toestemming van het ministerie van Volksgezondheid werden geopend, hielpen Turkije het meest geprefereerde land te worden op het gebied van haartransplantaties.

Het is te zien dat het slagingspercentage van patiënten die een haartransplantatie ondergaan in Turkije benadert met 100%. Dit omdat de beste klinische faciliteiten en laatste technologie beschikbaar zijn in zorginstellingen in Turkije. Dienovereenkomstig streven gekwalificeerde chirurgen en vriendelijke gezondheidspersoneel ernaar om patiënten te helpen hun gezondheid sneller terug te krijgen bij haartransplantaties. Wanneer deze belangrijke ondersteuningen worden samengebracht, krijgen binnen 12 tot 18 maanden alle patiënten hun gezonde haar terug na haartransplantatie in Turkije.

Invloed van gezondheidstoerisme op de Turkse economie!

De economie van Turkije is kwetsbaar geworden door de pandemie net als veel andere Europese landen. Het groeitempo op het gebied van gezondheidstoerisme blijft echter toenemen. Daarom heeft de Turkse economie opgelucht ademgehaald dankzij het gezondheidstoerisme. Men denkt dat het aanbieden van meer gespecialiseerde diensten in gebieden met een hoog potentieel, zoals gezondheidstoerisme, zorg voor ouderen en gehandicapten, thermisch en SPA-toerisme, en wellness in Turkije meer gezondheidstoeristen zal aantrekken en meer inkomsten zal genereren.

De planning is om in het jaar 2023 2 miljoen internationale patiënten in Turkije te behandelen voor de inkomsten uit gezondheidstoerisme, die in 2019 vóór de pandemie stegen tot 1,1 miljard dollar. Dit zal een toegevoegde waarde van 2,5 miljard dollar
opleveren en een belangrijke bijdrage leveren aan de Turkse economie.

Waarom heeft Turkije de voorkeur?

In the field of health tourism, there is a global market of 100 billion dollars. In this market, Turkey has more competitive advantages than ever before. You ask why? Because the global spread of COVID and other epidemic diseases caused people’s perspectives to change.
Previously, the first selection criteria of health tourists were affordable treatment costs and high service quality. In addition, the approach to the patient, the modern medical technology owned by the country, and the ease of access to health services were among the preference criteria.

Op het gebied van gezondheidstoerisme is er een wereldwijde markt van 100 miljard dollar. In deze markt heeft Turkije meer concurrentievoordelen dan ooit tevoren. Waarom? Omdat de wereldwijde verspreiding van COVID en andere epidemische ziekten ervoor zorgde dat de perspectieven van mensen veranderden. Voorheen waren de eerste selectiecriteria van gezondheidstoeristen betaalbare behandelingskosten en een hoge kwaliteit van de dienstverlening. De voorkeurscriteria van de patiënt was de moderne medische technologie van het land en de gemakkelijke toegang tot gezondheidsdiensten.

Waarom zou u voor Rehair Istanbul moeten kiezen?

De reputatie van Rehair Istanbul heeft de landsgrenzen overschreden en is een zeer zeldzame gezondheidskliniek in de provincie Istanbul in Turkije. Rehair Istanbul handelt al jaren met de visie de beste kliniek ter wereld te zijn op het gebied van haartransplantatie. In de kliniek werken haartransplantatiespecialisten en chirurgen, die de beste zijn in hun vakgebied. Bovendien wordt, samen met ander
gezondheidspersoneel en klinische functionarissen, gezondheidsdiensten verleend die veel hoger zijn dan de universele gezondheidsregels.

Als een toevoeging op het bovenstaande; Rehair Istanbul biedt VIP-service voor al haar patiënten. De aankomst- en retourtickets van de patiënt naar Turkije vanuit het buitenland, ontmoeting op de luchthaven in Turkije, tolkondersteuning, VIP-transferservices tussen het luchthavenhotel en de kliniek en alle procedures met betrekking tot de haartransplantatie worden gedekt door de pakketprijs. Op deze manier worden er geen extra vergoedingen gevraagd van de patiënten en wordt een maximale kwaliteit en een comfortabel proces gegarandeerd. Het succespercentage voor haartransplantatie van Rehair Istanbul ligt rond de 100%. Als u gedetailleerde informatie wilt over Rehair Istanbul kunt u ook de voor- en na-foto’s bekijken.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *