Skip to content

De 10 Beste Kebap Restaurants In Istanbul

Er zijn heel veel restaurants in Istanbul waar u heerlijke kebab en andere vleesgerechten kunt proeven. Istanbul heeft een rijke culinaire cultuur. In dit artikel hebben we de plaatsen in Istanbul onderzocht waar u de meest lekkere kebabs en vleessoorten kunt proeven. Kom, laten we samen op een smaak reis gaan.…

Contents

Adana Ocakbaşı

Adana Ocakbaşı, gelegen in het district Kurtuluş, geeft de gasten het gevoel dat ze in de stad Adana zijn. Deze plek verdient al jarenlang de lof, omdat de voorgerechten en het vlees heerlijk zijn, de koks heel gespecialiseerd en de prijzen goedkoop zijn. De favoriete gerechten van de meeste gasten zijn de çöp şiş en Adana Kebab. Adana Ocakbaşı, die zelfs doordeweeks erg druk is, is een van de plaatsen die bezoekers van Istanbul moeten ervaren.

Adres: Bozkurt Mahallesi, Ergenekon Caddesi, Baysungur Sokak, No 2/D, Şişli, İstanbul

Adana Dostlar Kebapçısı

De Kebab ’s van deze uitstekende plek, die al jaren dezelfde kwaliteit dient in Ataşehir, zijn vrij goed. Het voorgerecht is ook altijd vers en lekker. Vergeet niet nog een plek in uw maag vrij te houden voor het toetje Kadayif die ze serveren met zelfgemaakt ijs.

Adres: Barbaros Mahallesi, Halk Cadesi, Batı Ataşehir (Palladium AVM Karşısı)

Bağdat Ocakbaşı

Bağdat Ocakbaşı is een plaats in Güngören die haar gasten uitstekende kebabs tegen betaalbare prijzen serveert. Dankzij de lekkernijen is deze plaats elk uur van de dag druk met gasten.

Adres: Merkez Mahallesi, Tayfun Sokak, No: 8/10 Güngören / İstanbul

Kilisli Kebapçı Ali Usta

Kilisli Kebapçı Ali Usta; ligt in de Grote Bazaar. Het is een vrij knusse plaats en geliefd met zijn eenvoudige en pretentieuze ontwerp. De kok bereidt alles zelf bij de haard die u kunt zien bij de ingang. De favoriete gerechten van de gasten zijn de hete voorgerecht met komijn en Mardin Kebab. Vergeet niet nog een Künefe of Baklava met pinda’s als na gerecht te proeven.

Adres:Beyazıt Mahallesi, Tacirler Sokak, Kapalıçarşı Mercan Girişi, No: 2, Kapalıçarşı/İstanbul

Şeyhmuz Kebap Evi

Het Şeyhmuz Kebab huis dat tussen Çemberlitaş en Beyazıt zit heeft een zeer vriendelijke en warme sfeer en gerechten die het proeven waard zijn. Deze kebab huis serveert smaken uit de stad Mardin en het meest populaire gerecht is Şeyhmuz kebab.

Adres: Mollafenari, Atik Alipaşa Medresesi, Sokak 4/A, 34120 Fatih/İstanbul

Kebapçı Murat

Kebapçı Murat is een kebap restaurant dat is erin geslaagd om al jarenlang de aandacht van zijn vaste klanten te hebben. Dit komt door de smaak van de gerechten en de overvloedige traktaties. Dit restaurant staat bekend om de Kebab met pinda’s en de Beyti Kebab. Vergeet niet de zelfgemaakte ayran te drinken die in koperen bekers wordt geserveerd en als toetje de Irmik halva te eten.

Adres: Topkapı Caddesi, No: 19, 34093 Fatih/İstanbul

Sur Ocakbaşı

Sur Ocakbaşı is een uitstekende kebab restaurant die zowel het oog als de maag aanspreekt. Het heeft een ruime en klassieke decoratie. Ondanks, dat het altijd druk is zijn ze nooit te laat met serveren. De Büryan Kebab en de Saç Tava zijn de meest favoriete gerechten van deze plaats.

Adres: İtfaiye Caddesi, No:19 (Fatih Kadınlar Pazarı) Fatih/İstanbul

Öz Kilis

Öz Kilis is een klein eethuis die in Fatih ligt. Deze plaats is altijd vol en populair met zijn Turkse pizza, gemixte kebab en Kilis Tava.

Adres: Akşemseddin Mahallesi, Bedrettin Simavi Sokak, 5/A, 34080 Fatih/İstanbul

Emin Ustanın Yeri

De kebab’s die bereid zijn door de chef-kok en de eigenaar Emin Usta zijn zeker de moeite waard om het te proeven. De meest populaire gerechten van deze plaats zijn de Adana, Urfa en aubergine Kebab!

Adres: Hırka-i Şerif Mahallesi, Karabulut Sokak, No:4, 34091, Karagümrük, Fatih/İstanbul

Bursa Garaj Kebap

Bursa Garaj kebab blijft zijn kwaliteit sinds de eerste dag handhaven. De intieme sfeer en smaak maken deze plek een van de beste kebab restaurants in Istanbul. Vergeet niet om de heerlijke augurken en pompoen dessert te proberen naast de kebab!

Adres: Levent Mahallesi, Hanımeli Sokak, No:2, 34330 Beşiktaş/İstanbul

Voor meer informatie bezoek Rehair Istanbul

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *