Skip to content

10 locaties te bezoeken in Turkije tijdens de Winter

Turkije is een van de landen die de vier seizoenen meemaken. Ook al komt het zomerseizoen bij de vakantie ter sprake, de wintervakantie is net zo populair als de zomervakantie. Mensen hebben een idee over bekende plaatsen zoals Uludağ, Kartalkaya en Kartepe. Echter, veel andere plaatsen in Turkije kunnen leuk zijn om te bezoeken tijdens de wintervakantie.

Contents

Uludağ-Bursa

Uludağ is een van de populairste plaatsten om te bezoeken in de winter. Uludağ, dat de beste service heeft in het land met zijn skicentrum, is een plek die tijdens de wintervakantie de voorkeur verdient. Uludag, een van de belangrijkste plaatsen om te bezoeken in Bursa, ligt op 1 uur rijden van het stadscentrum. Voor degenen die van Istanbul naar Uludag willen, varieert deze afstand tussen 2 en 2-30 uur. Uludağ is het ontmoetingspunt van skiliefhebbers en het kan druk zijn, vooral omdat wintervakanties de voorkeur hebben. Als u een vakantie in de winter plant, moet u zeker Uludağ in uw lijst opnemen.

Abant-Bolu

Het Bolu meer, een van de belangrijkste plaatsen om te bezoeken in Bolu, is niet alleen een plek om te bezoeken in de winter. Het is de voorkeur voor alle seizoenen. Maar als je vraagt wat het beste seizoen is om Abant te bezoeken, dan is het antwoord op onze vraag natuurlijk het winterseizoen. Abant, waar je je hart zult verliezen met het unieke uitzicht dat het biedt, zal je ook met gemoedsrust vullen. Wij raden u aan Abant toe te voegen aan uw lijst, dat dicht bij Istanbul, Ankara, Eskişehir, Bursa en vele andere plaatsen ligt om te bezoeken in de winter.

Cappadocië

Cappadocië, die duizenden lokale en buitenlandse toeristen verwelkomt gedurende het hele jaar, is een van de toplocaties onder de plaatsen met een unieke schoonheid in de winter. Miljoenen jaren van natuurlijke veranderingen, voegt een geheel andere sfeer aan de regio toe. Als u een aangename wintervakantie wilt hebben, raden wij u aan om fee schoorstenen in de sneeuw te zien!

Şirince

Şirince, een van de mooiste dorpen van Izmir, krijgt een andere sfeer in de winter, ook al trekt het in alle seizoenen aandacht. Het schilderachtige landschap met de sneeuw die op de historische huizen valt is zeker indrukwekkend voor degenen die houden van de winter! U kunt de beroemde vruchtenwijnen proeven en genieten van de rust tijdens een aangename wintervakantie in Şirince.

Palandöken

Palandöken, is een van de meest favoriete locaties voor de wintersport en heeft zeer speciale en aangename ski-faciliteiten. Deze locatie die gedurende zes maanden van het jaar met sneeuw bedekt is, is ideaal voor diegenen die een aangename wintervakantie willen hebben. Als u graag wil sporten en ontspannen, raden wij u aan om Palandöken te bezoeken.

Kartepe

Kocaeli-Kartepe, een van de favoriete centra van mensen die Istanbul wonen, heeft een van de belangrijkste skigebieden. Het skigebied is met zijn verschillende moeilijkheidsgraden ideaal voor professionele of beginnende skiërs. Als u niet wilt skiën, kunt u genieten van vis en een fantastische natuur in Maşukiye aan de voet van de berg.

Kaz berg

Kaz berg, dat bijna het ademgebied van Turkije is, biedt een onvergetelijke ervaring verweven met de natuur. Met zijn weelderige bossen, dorpen, watervallen, vijvers en tientallen schoonheid, doet de berg een beroep op natuurliefhebbers en voegt schoonheid toe aan zijn schoonheid in de winter. Bovendien is de Kaz berg een geweldige huwelijksreis route voor degenen die gaan trouwen in de winter.

Kartalkaya

Bolu-Kartalkaya, een van de bestemmingen die het hart van het wintertoerisme heeft, is de thuisbasis van een skigebied dat gezien moet worden op de top van het Köroğlu gebergte. Het skigebied, dat vaak wordt bezocht door lokale toeristen en buitenlandse toeristen, staat bekend om zijn internationale normen. Om deze reden is de regio zeer geschikt voor land, skiën en accommodatie.

Sapanca

Sapanca, een van de populaire adressen is een route waar je kunt integreren met de natuur. U kunt een uniek weekendje weg plannen met vrienden, familie of echtgenoot in de wijk waar u kunt gaan voor een prachtige wandeling rond het Sapanca meer, gezellig bij de open haard kunt zitten en kunt genieten van uitgebreid ontbijt.

Rize

Voor een winterreis die goed is voor je ziel, kunt u een route naar de Zwarte Zee plannen. Omdat groen een opvallende schoonheid heeft, is Rize klaar om je te omhelzen. U kunt de meest gedenkwaardige ervaring tot nu toe ervaren door te rusten in de groene omgeving en getuige te zijn van de mooiste winterlandschappen. De laatste tijd is de bungalow accommodatie erg populair geworden in Rize.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *