LAAT UW GEGEVENS ACHTER EN WIJ ZULLEN CONTACT MET U OPNEMEN

Wenkbrauwtransplantatie in Istanbul, Turkije

Veelgestelde Vragen

Het eerste waargenomen deel van een persoon is het gezicht in het algemeen. Dankzij de uitdrukking en de esthetiek van het gezicht wordt de eerste indruk bereikt en neemt de kwaliteit van de communicatie toe. Vanwege sommige problemen, verwondingen of gebeurtenissen zoals stress en ziekte is het echter mogelijk om enkele ledematen in het gezicht te beschadigen. Het verlies van wenkbrauwen verstoort het beeld en voor veel mensen is het erg belangrijk dat de wenkbrauwen een mooie vorm hebben. Ongeacht het probleem dat ze hebben, mensen die problemen hebben met hun wenkbrauwen en volle wenkbrauwen willen hebben, kunnen nu hun wens laten vervullen. Dit is mogelijk met een eenvoudige operatie die in zeer korte tijd kan worden uitgevoerd met de wenkbrauwtransplantatiemethode. De onvolkomenheden in de wenkbrauw werden opgelost door permanente make-up toe te passen of met een potlood te tekenen. Tegenwoordig worden deze technieken niet meer verkozen en krijgen de nieuwste technologische ontwikkelingen met de FUE-methode de voorkeur. Op deze manier is wenkbrauwtransplantatie ons leven binnengekomen als een veel effectievere en permanente oplossing en wordt het steeds gebruikelijker.Wenkbrauwtransplantatie is een operatie die meer complex en gevoelig werk vereist dan een haar- of baardtransplantatie. De eerste reden hiervoor is dat het probleemgebied smal is. De tweede en belangrijkste reden is dat de vorm van de wenkbrauwharen op een spectrum lijkt. Met andere woorden, het is heel belangrijk om voorzichtig te zijn tijdens wenkbrauwtransplantatie, omdat de aspecten van wenkbrauwhaar heel anders zijn. De haren uit het donorgebied moeten worden getransplanteerd volgens de richting van de wenkbrauwen. Anders zal het uiterlijk van de wenkbrauwen niet natuurlijk uitpakken, wat resulteert in een ongewenst beeld.

Wenkbrauwtransplantatie is een chirurgische operatie die met precisie moet worden uitgevoerd vanwege de verschillen in de structuur en hoeken van de wenkbrauwharen. Deze operatie mag niet worden gestart zonder de hoek en richting van de haartjes op de wenkbrauw te bepalen en ervoor te plannen. Lokale anesthesie wordt uitgevoerd bij wenkbrauwtransplantatie en de patiënt wordt op een minimaal niveau door de operatie getroffen. Het meest efficiënte donorgebied voor wenkbrauwtransplantatie zijn de haarwortels in de nek. De laatste jaren kunnen ook andere delen van het lichaam, met name de oksels en armen, voor dit doel worden gebruikt. Ongeveer 500 grafts kan voldoende zijn om een natuurlijk ogende wenkbrauw te creëren, uitgevoerd met behulp van de FUE-methode. De hoeveelheid van varieert persoon tot persoon en kan variëren tussen 100 en 700. Een belangrijk detail bij het verkrijgen van een natuurlijk beeld is de strakke plaatsing van de haren. Het is mogelijk om een natuurlijk uiterlijk te hebben binnen ongeveer 1 maand na de wenkbrauwtransplantatie-operaties die met zorg zijn uitgevoerd door deskundige artsen. Na 1 maand is het meestal niet mogelijk om te zien of de persoon een transplantatie heeft gehad.

Het belangrijkste voordeel dat wenkbrauwtransplantatie biedt aan patiënten is dat ze de natuurlijke en esthetische uitstraling krijgen die ze willen. Op deze manier is het mogelijk om van de vertrouwensproblemen af te komen die kunnen optreden door het ontbreken van wenkbrauwen. De duur van een wenkbrauwtransplantatie is erg kort, zoals 1-2 uur. Het is niet nodig om na de operatie in het ziekenhuis te blijven en het is mogelijk om onmiddellijk terug te keren naar het normale leven. Het feit dat volledig herstel binnen maximaal 10 dagen wordt bereikt, is ook een van de belangrijke voordelen van wenkbrauwtransplantatie.

Het verzorgingsproces na wenkbrauwtransplantatie is een zeer belangrijk en gevoelig proces dat moet worden gevolgd door de instructies van de arts. Als deze instructies niet worden opgevolgd, kan er een risico op infectie zijn of kan de groei van de gezonde wenkbrauwen worden vertraagd. Een van de nadelen is ook dat het verboden is om tot 48 uur na de wenkbrauwtransplantatie te douchen. Het grootste nadeel van wenkbrauwtransplantatie treedt echter op tijdens procedures die worden uitgevoerd door artsen die hier geen ervaring mee hebben. Onnodig groot ontworpen, in verschillende richtingen en rechte hoeken ten opzichte van de wenkbrauwen is een serieus probleem.

Mannen en vrouwen van alle leeftijden die problemen hebben met hun wenkbrauwen kunnen de voorkeur geven aan een wenkbrauwtransplantatie. Vanwege het feit dat het natuurlijke uiterlijk in zeer korte periodes kan worden bereikt en de hersteltijd kort is, is het een moeiteloze operatie voor degenen die het wensen. Om deze reden is het niet nodig om zelfvertrouwen te verliezen vanwege esthetische problemen in de wenkbrauwen. Degenen die bang zijn om te worden verdoofd met een injectienaald tijdens de lokale anesthesiemethode die tijdens wenkbrauwtransplantatie wordt toegepast kunnen kiezen voor de sedatiemethode.

Als gevolg van de snelle hersteltijd van een wenkbrauwtransplantatie en de snelle vooruitgang van de technologie, worden geen nadelige bijwerkingen met betrekking tot wenkbrauwtransplantatie waargenomen. Over het algemeen is het kiezen van gekwalificeerde specialisten voor goede resultaten een effectieve stap om bijwerkingen te voorkomen. Er moet echter worden opgemerkt dat wenkbrauwtransplantatie een eenvoudige chirurgische ingreep is, daarom kunnen sommige complicaties optreden. Kleinschalige littekens, kortstondige bloedingen en korsten die kunnen optreden als gevolg van wonden zijn enkele van deze. De ergste bijwerking is dat de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien als de wenkbrauwtransplantatie niet goed wordt uitgevoerd.

Ondanks dat de operatie 1-2 uur duurt, moet het met precisie worden uitgevoerd door gespecialiseerde artsen. Anders kunnen onbedoelde gevolgen zich voordoen. Wenkbrauw transplantatie prijzen kunnen om deze redenen verschillen. Als u hebt besloten een wenkbrauwtransplantatie te ondergaan, moet u allereerst een persoonlijke analyse laten uitvoeren door de arts, daarna kunnen zij een prijsopgave opstellen.

Onze wenkbrauwtransplantaties komen in grote aantallen voor en we organiseren alles speciaal voor onze gasten uit het buitenland. Ontvangst op de luchthaven, VIP-voertuigen en transfers tussen de luchthaven – hotel – ziekenhuis zijn inbegrepen in onze wenkbrauwtransplantatiepakketten. In de tussentijd is het ook mogelijk om te genieten van comfortabele accommodatie in luxe hotels en om tolkondersteuning te gebruiken wanneer u het nodig hebt. Na de operatie krijgt u advies en krijgt u alle nodige cosmetische producten voor uw verzorging.

Istanbul en Turkije staan bekend om hun investeringen en geweldige ontwikkelingen op het gebied van gezondheid. Vooral na de ontwikkelingen in de afgelopen 20 jaar zijn er in Istanbul allerlei soorten gezondheids-, cultuur-, sport- en amusementsfaciliteiten opgezet voor buitenlandse gasten. U kunt Istanbul kiezen als u van uw esthetische zorgen af wilt en wil dat uw wenkbrauwen er in korte tijd geweldig uitzien. Tegelijkertijd kunt u profiteren van alle schoonheden van Istanbul, de meest populaire stad van Europa.

Vóór een wenkbrauwtransplantatie is het noodzakelijk om de juiste beslissing te nemen bij het kiezen van een specialist en arts die u op de beste manier de operatie zullen uitvoeren. Om deze reden moet u de juiste informatie krijgen en bedrijfsklinieken kiezen met goede referenties. Als u de voorkeur geeft aan plaatsen die niet over voldoende technische apparatuur beschikken, niet voldoen aan hygiënische regels en tekortkomingen hebben op het gebied van gespecialiseerde artsen, dan kan de operatie negatief uitpakken. De FUE-methode is de laatste tijd een van de meest geprefereerde methoden voor haartransplantatie. Mensen die haartransplantaties willen hebben, moeten beslissen welke methode moet worden toegepast na een analyse van gespecialiseerde artsen. De haaranalyse en fysieke en mentale toestand van de patiënt zullen door artsen worden onderzocht en de meest geschikte methode zal worden bepaald. Het is mogelijk om een vergelijking te maken door artikelen over haartransplantatiemethoden op onze site te onderzoeken.Neem contact met ons op voor meer informatie.

WAAROM REHAIR ISTANBUL ?

ReHair Istanbul is een van de bekendste haartransplantatie centra in Turkije dankzij zijn ervaring in de sector, betaalbaarheidsbeleid en professionele benaderingen. De kliniek maakt gebruik van de nieuwste technologische methoden, met name de FUE Saffier techniek. De reputatie van ReHair Istanbul, dat haartransplantaties uitvoert met deze methoden, heeft ook de grenzen van het land overschreden. ReHair, dat al meer dan 12 jaar in Turkije dient, heeft meer dan 24.500 haartransplantaties uitgevoerd met een succespercentage van 98% en vanaf 2016 is ReHair Istanbul begonnen met het leveren van diensten aan Nederland en België. ReHair Istanbul heeft zijn hoofdkantoor in Istanbul, een van de populairste steden van Europa. Onze kliniek is geen bemiddelaar of tussenpersoon, ReHair Istanbul is een professionele kliniek met een eigen operatieteam en gespecialiseerde artsen.

ReHair Istanbul heeft een vast tarief voor een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts. De prijzen worden niet bepaald door het aantal grafts.

ReHair Istanbul is een kliniek waar patiënten niet alleen in de besluitvormingsfase, maar ook na het nemen van beslissingen ondersteuning kunnen krijgen. De consulenten van ReHair Istanbul zijn 24/7 bereikbaar, waardoor de patiënten snel antwoord kunnen krijgen op elke vraag die ze hebben.

Voor ReHair Istanbul gaat klanttevredenheid voor financieel gewin, ook na de operatie staat het personeel u te allen tijde bij.

ReHair Istanbul hangt nauw samen met de resultaten van de haartransplantatie van zijn patiënten. Na de operatie worden onze patiënten gevraagd om foto’s uit hun land te sturen na een periode van 3-6-9-12 maanden. Op deze manier worden de genezingsprocessen van onze patiënten en de huidige staat van hun haar gecontroleerd. De noodzakelijke instructies en aanbevelingen worden op deze manier door gespecialiseerde artsen verstrekt.

Onze patiënten die besluiten om een haartransplantatie te ondergaan bij ReHair Istanbul krijgen alle comfort vanaf dat ze voet aan wal zetten in Turkije. Ze krijgen begeleiding in hun eigen taal, om het gevoel te geven dat ze in hun eigen land zijn.

Deze service begint vanaf de besluitvormingsfase en gaat door totdat het haargroei proces is voltooid. De tolk- en adviesbehoeften die na de haartransplantatie nodig zijn worden via telefoongesprekken of WhatsApp-gesprekken verstrekt.

ReHair Istanbul biedt een VIP haartransplantatie arrangement voor elke patiënt, er wordt slechts 1 patiënt op een behandeldag geholpen zodat de patiënt alle aandacht krijgt.

ONZE PLUSPUNTEN

INCLUSIEF VLIEGTICKET

Het gehele proces wordt van A tot Z door ons geregeld, u hoeft alleen een gewenste datum door te geven.

ONBEPERKT AANTAL GRAFTS

Wij bieden u een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts.

VASTE PRIJS

Wij hebben een vast tarief voor een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts. De prijzen worden niet bepaald door het aantal grafts.

VIP SERVICE

Wij bieden een VIP haartransplantatie arrangement voor elke patiënt. Er wordt slechts 1 patiënt op een behandeldag geholpen, zodat de patiënt alle aandacht krijgt.

HAARTRANSPLANTATIE PROCESS

Planning van het donorgebied en de haarlijn

Aan de hand van een analyse wordt er eerst bepaald hoeveel grafts er nodig zijn om het gewenste gebied te bedekken. Vervolgens tekent onze specialist in overleg met u een haarlijn ontwerp.

Het donorgebied scheren & lokale anesthesie

Bij ReHair is de lokale anesthesie vrijwel pijnloos, onze techniek zorgt voor een zeer comfortabele ervaring tijdens dit proces. Op de dag van de operatie wordt uw donorgebied geschoren om vervolgens daaruit de grafts te kunnen verwijderen.

Het verwijderen van de grafts uit het donorgebied

Na de lokale anesthesie worden de grafts met een micromotor uit uw donorgebied verwijderd. Dit proces is belangrijk, omdat de grafts na verwijdering op een speciale manier bewaard moeten worden.

Het openen van de kanaaltjes op het ontvangstgebied en het implanteren van de haartjes

Dit is een zeer belangrijk proces, want dit bepaalt de uiteindelijke richting en dichtheid van de haartjes.

ONZE TEVREDEN KLANTEN

AANGESLOTEN BIJ BELANGRIJKSTE KEURMERKEN

JCI Quality Approval
ISO 9001
ISO 9001 Quality Assurance
TÜV ve SÜD

De eerste stap voor uw nieuwe haren

Laat uw gegevens achter via het formulier en onze consulente zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Copyrights © 2020. All Rights Reserved.

+31 611 26 40 58[email protected]