LAAT UW GEGEVENS ACHTER EN WIJ ZULLEN CONTACT MET U OPNEMEN

PRP Behandeling in Istanbul, Turkije

Veelgestelde Vragen

PRP (Platelet Rich Plasma) is een methode bereid uit eigen bloed en wordt tegenwoordig in veel medische gebieden gebruikt om ziekten te genezen, huid- en huidproblemen op te lossen en te reguleren. Bij deze methode wordt iemands eigen bloed gebruikt in plaats van chemische medicijnen. Het is met name nuttig bij zowel genetische problemen als celvertragingsproblemen veroorzaakt door de schadelijke effecten van de omgeving. Naast dermatologische problemen zoals haarverlies en huidziekten, is het een methode geworden voor pijnbehandeling en orthopedische problemen.Voordat de PRP-behandeling wordt toegepast, wordt een zeer kleine hoeveelheid bloed afgenomen van de patiënt. Vervolgens wordt dit bloed in een laboratoriumomgeving in hun plasma afgebroken. De bloedplaatjes in deze plasma’s zijn verantwoordelijk voor de stolling van het bloed. Vanwege zijn vermogen om groei te stimuleren, heeft het echter het vermogen om celregeneratie uit te voeren. Zodra het plasma dat rijk is aan bloedplaatjes terug in het lichaam wordt geïnjecteerd, begint de celregeneratie. Op deze manier wordt het genezen van wonden, het verminderen van scheuren, het zorgen voor een jeugdige uitstraling van de huid zonder drugs of vreemde stoffen aan het lichaam te geven, verschaft.Naast deze is het een van de methoden geworden die worden gebruikt bij de behandeling van haarverlies. Haarbehandeling met PRP wordt gemiddeld in sessies van 30 minuten toegepast. Na deze pijnloze applicatie treden er geen littekens op in het haar of de huid. Patiënten kunnen hun routine-leven voortzetten.

Hoe lang gaat het effect van een PRP-behandeling mee? Hoewel PRP een wonderbehandeling lijkt te zijn, is het eigenlijk te wijten aan het gebruik van een natuurlijk bestaand kenmerk uit het eigen bloed. De cel regenererende bloedplaatjes in het bloed uit het lichaam worden geïnjecteerd in het gewenste behandelingsgebied. Op deze manier wordt de natuurlijke wondgenezing van het lichaam geactiveerd. Deze methode werkt niet bij sommige mensen. De belangrijkste reden hiervoor zijn de PRP-behandelingen die niet onder toezicht van een gespecialiseerde arts staan en niet in een bevoegde kliniek worden uitgevoerd. Goedkopere en ongezonde PRP-kits kunnen hier worden toegepast, dit kan de kans op succes van PRP verkleinen.Een andere reden voor het falen is dat PRP regelmatig moet worden uitgevoerd om effectief te zijn. Het is niet juist om te denken dat PRP een eenmalige genoeg is. PRP is een proces die 1 of 2 keer per maand gedurende minimaal 2-3 maanden moet worden herhaald. In sommige toepassingen kunnen in totaal 4 sessies worden uitgevoerd met een tussenstop van 2 weken, afhankelijk van het advies van uw arts. In feite moet het 1 keer per jaar worden gedaan indien nodig of met extra toepassingen in geval van nood.Het effect varieert van persoon tot persoon, maar kan niet in één sessie worden voltooid. Het moet meestal eenmaal of 2 keer per maand worden toegepast en na een tijdje 1 of 2 keer per jaar herhalen.

Binnen een paar dagen onmiddellijk na de huidbehandeling met PRP, zal een verschil of merkbare helderheid op de huid worden gevoeld. Dit wordt permanent wanneer de behandeling een paar keer wordt uitgevoerd. Als u rimpels of diepe littekens wilt verwijderen zijn hiervoor meer sessies en tijd vereist. Daarom is het noodzakelijk om te handelen volgens wat de arts zegt.Het is niet juist om te denken dat de PRP-methode een zeer snel en blijvend voordeel zal opleveren, of te veronderstellen dat de gezondheid na een enkele sessie terugkomt. PRP is een behandeling die een lang proces vereist en door sessies moet worden verspreid. Na een behandeling van 2 maanden kunnen succesvolle resultaten worden verkregen of kan het nodig zijn om de behandelingen nog een tijd te herhalen.

Er worden geen vreemde stoffen of medicijnen aan het lichaam gegeven bij de behandeling van PRP. Het is belangrijk dat het zonder pijn kan worden aangebracht en dat het geen sporen achterlaat bij de patiënt. Op deze manier kunnen mensen hun routine leven voortzetten zonder hen te onderbreken. Een van de belangrijke voordelen van PRP is dat het droge en doffe beeld op de huid begint te verbeteren na de eerste sessie, vooral tijdens de huidbehandeling. Het feit dat PRP op veel medische gebieden kan worden toegepast, vooral bij lichaamspijnen, huidproblemen en orthopedische aandoeningen, valt ook op als een belangrijk voordeel.

Het belangrijkste nadeel van deze methode is dat het een zeer lang proces is en geduld vereist. De behandelingen moeten 3-4 maanden lang één of twee keer per maand worden uitgevoerd en vervolgens elk jaar worden herhaald. De opkomst van extra kosten in alle sessies is ook een van de grootste problemen.

Mensen van elke leeftijd of geslacht die de medische problemen die ze ervaren op een natuurlijke manier willen oplossen, kunnen de PRP-methode kiezen. Ons advies is echter om voorbereid te zijn op langdurige behandeling en geduldig te zijn.

PRP is een pijnloze en gemakkelijke methode en heeft geen bijwerkingen die heel duidelijk voelbaar zijn. De PRP-methode is volledig compatibel met het lichaam en veroorzaakt geen allergische reacties vanwege het feit dat het een natuurlijke methode is. Er kan echter een zeer kleine hoeveelheid blauwe plekken in het gebied waar het bloed wordt afgenomen, lichte roodheid of korte zwelling optreden in de gebieden waar de naald wordt ingebracht.

Het is niet mogelijk om een nettoprijs voor een PRP-behandeling te geven zonder de patiënt te zien. Het probleemgebied en het type PRP-behandeling zijn belangrijke factoren bij het bepalen van de prijs. De PRP-prijzen die gepland zijn om in de gezichtsregio te worden uitgevoerd, zijn bijvoorbeeld duurder dan de PRP-behandeling die op de hand of op de hoofdhuid wordt uitgevoerd. Bovendien is het aantal PRP-sessies dat door de arts moet worden aanbevolen, een van de factoren die prijsvariabiliteit bepaald. Neem contact op met Rehair Istanbul voor meer informatie over de meest geschikte PRP-behandelingsprijzen.

Rehair Istanbul heeft alles tot in de puntjes gepland voor patiënten uit het buitenland. Ontvangst op de luchthaven, reizen en transfer met VIP-voertuigen, accommodatie in de meest luxueuze hotels en gratis gebruik van alle diensten in onze kliniek zijn inbegrepen in dit pakket. Bovendien wordt de operatieperiode voorzien van een algemene gezondheidscontrole en een gratis levering van noodzakelijke verzorgingsproducten. Ons doel is dat u de gezondheidszorg krijgt die u verdient, zonder dat u te maken hebt met details.

Istanbul is de grootste provincie in Turkije en zelfs Europa. Naast het historische erfgoed is ook de natuurlijke schoonheid van groot belang. In deze aspecten is Istanbul een belangrijk aantrekkingscentrum geworden op het gebied van cultureel, sportief, artistiek en toerisme. Op het gebied van gezondheidstoerisme en PRP-behandeling staat de stad bekend om zijn moderne technologische klinieken met de meest gekwalificeerde chirurgen. Het kiezen van klinieken in Istanbul, die ook bekend staan om hun zeer betaalbare prijzen, zal eerst voordelig zijn voor uw gezondheid en daarna voor uw portemonnee.

U moet voorafgaand aan de behandeling in contact zijn met uw arts en kliniek. Vóór deze behandeling, waarvoor geen zeer gedetailleerde voorbereiding vereist is, moet u een duidelijke beslissing nemen en de behandeling starten door het advies van uw arts te volgen.

Voordat u begint met de PRP-behandeling, moet u heel goed weten dat dit een langdurige behandeling vereist. Er zijn enkele praktijken geweest die snelle veranderingen hebben gezien in een enkele sessie. PRP is echter over het algemeen een proces van een jaar. Deze methode, die voor veel behandelingen kan worden toegepast, wordt niet aanbevolen voor mensen die niet het nodige geduld kunnen tonen. Bovendien variëren de kosten voor sessies op de lange termijn. Daarom is het in uw belang om een voorspelling te krijgen over de prijzen.

WAAROM REHAIR ISTANBUL ?

ReHair Istanbul is een van de bekendste haartransplantatie centra in Turkije dankzij zijn ervaring in de sector, betaalbaarheidsbeleid en professionele benaderingen. De kliniek maakt gebruik van de nieuwste technologische methoden, met name de FUE Saffier techniek. De reputatie van ReHair Istanbul, dat haartransplantaties uitvoert met deze methoden, heeft ook de grenzen van het land overschreden. ReHair, dat al meer dan 12 jaar in Turkije dient, heeft meer dan 24.500 haartransplantaties uitgevoerd met een succespercentage van 98% en vanaf 2016 is ReHair Istanbul begonnen met het leveren van diensten aan Nederland en België. ReHair Istanbul heeft zijn hoofdkantoor in Istanbul, een van de populairste steden van Europa. Onze kliniek is geen bemiddelaar of tussenpersoon, ReHair Istanbul is een professionele kliniek met een eigen operatieteam en gespecialiseerde artsen.

ReHair Istanbul heeft een vast tarief voor een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts. De prijzen worden niet bepaald door het aantal grafts.

ReHair Istanbul is een kliniek waar patiënten niet alleen in de besluitvormingsfase, maar ook na het nemen van beslissingen ondersteuning kunnen krijgen. De consulenten van ReHair Istanbul zijn 24/7 bereikbaar, waardoor de patiënten snel antwoord kunnen krijgen op elke vraag die ze hebben.

Voor ReHair Istanbul gaat klanttevredenheid voor financieel gewin, ook na de operatie staat het personeel u te allen tijde bij.

ReHair Istanbul hangt nauw samen met de resultaten van de haartransplantatie van zijn patiënten. Na de operatie worden onze patiënten gevraagd om foto’s uit hun land te sturen na een periode van 3-6-9-12 maanden. Op deze manier worden de genezingsprocessen van onze patiënten en de huidige staat van hun haar gecontroleerd. De noodzakelijke instructies en aanbevelingen worden op deze manier door gespecialiseerde artsen verstrekt.

Onze patiënten die besluiten om een haartransplantatie te ondergaan bij ReHair Istanbul krijgen alle comfort vanaf dat ze voet aan wal zetten in Turkije. Ze krijgen begeleiding in hun eigen taal, om het gevoel te geven dat ze in hun eigen land zijn.

Deze service begint vanaf de besluitvormingsfase en gaat door totdat het haargroei proces is voltooid. De tolk- en adviesbehoeften die na de haartransplantatie nodig zijn worden via telefoongesprekken of WhatsApp-gesprekken verstrekt.

ReHair Istanbul biedt een VIP haartransplantatie arrangement voor elke patiënt, er wordt slechts 1 patiënt op een behandeldag geholpen zodat de patiënt alle aandacht krijgt.

ONZE PLUSPUNTEN

INCLUSIEF VLIEGTICKET

Het gehele proces wordt van A tot Z door ons geregeld, u hoeft alleen een gewenste datum door te geven.

ONBEPERKT AANTAL GRAFTS

Wij bieden u een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts.

VASTE PRIJS

Wij hebben een vast tarief voor een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts. De prijzen worden niet bepaald door het aantal grafts.

VIP SERVICE

Wij bieden een VIP haartransplantatie arrangement voor elke patiënt. Er wordt slechts 1 patiënt op een behandeldag geholpen, zodat de patiënt alle aandacht krijgt.

HAARTRANSPLANTATIE PROCESS

Planning van het donorgebied en de haarlijn

Aan de hand van een analyse wordt er eerst bepaald hoeveel grafts er nodig zijn om het gewenste gebied te bedekken. Vervolgens tekent onze specialist in overleg met u een haarlijn ontwerp.

Het donorgebied scheren & lokale anesthesie

Bij ReHair is de lokale anesthesie vrijwel pijnloos, onze techniek zorgt voor een zeer comfortabele ervaring tijdens dit proces. Op de dag van de operatie wordt uw donorgebied geschoren om vervolgens daaruit de grafts te kunnen verwijderen.

Het verwijderen van de grafts uit het donorgebied

Na de lokale anesthesie worden de grafts met een micromotor uit uw donorgebied verwijderd. Dit proces is belangrijk, omdat de grafts na verwijdering op een speciale manier bewaard moeten worden.

Het openen van de kanaaltjes op het ontvangstgebied en het implanteren van de haartjes

Dit is een zeer belangrijk proces, want dit bepaalt de uiteindelijke richting en dichtheid van de haartjes.

ONZE TEVREDEN KLANTEN

AANGESLOTEN BIJ BELANGRIJKSTE KEURMERKEN

JCI Quality Approval
ISO 9001
ISO 9001 Quality Assurance
TÜV ve SÜD

De eerste stap voor uw nieuwe haren

Laat uw gegevens achter via het formulier en onze consulente zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Copyrights © 2020. All Rights Reserved.

+31 611 26 40 58[email protected]