LAAT UW GEGEVENS ACHTER EN WIJ ZULLEN CONTACT MET U OPNEMEN

Haartransplantatie Kliniek in Istanbul, Turkije

Veelgestelde Vragen

De behandeling waarbij mensen die hun haar verliezen hun natuurlijke haar kunnen herwinnen door technologische mogelijkheden, wordt haartransplantatie genoemd. Het meest voorkomende type behandeling voor haarverlies is haartransplantatie. Haartransplantatie is een gevoelige en complexe behandelingsmethode. Bij deze methode wordt gezond haar afkomstig uit het donorgebied, zoals het gebied in de nek verplaatst naar het probleemgebied waar geen haar meer is. Na haartransplantatie kan er gedeeltelijk haarverlies ontstaan in het nieuwe gebied. Dit is een tijdelijk proces, na een tijdje zal het worden vervangen door nieuw en gezond haar.

De toename van het belang dat mannen, evenals vrouwen, hechten aan hun persoonlijke verzorging en de ontwikkeling van technologie, verhoogt het aantal haartransplantatie methoden elke dag. De methode die gebruikt wordt ligt aan de persoonlijke verschillen zoals haardichtheid, huidkarakteristieken en structuur van het donorgebied. Mensen die haarverlies ervaren moeten zonder tijd te verliezen een specialist raadplegen. Nieuwe methoden die pijnloos, naaldloos en zonder littekens kunnen worden uitgevoerd, zijn erg populair. De meest gebruikte haartransplantatie methoden zijn echter FUE, FUE Saffier en DHI.

Bij de Follicular Unit Extraction (FUE) methode worden haareilanden over de hoofdhuid met ronde insnijdingen verwijderd door middel van gereedschappen van 1 mm en kleinere diameter. Met deze methode wordt de haartransplantatie in een kortere tijd uitgevoerd dan voorheen, omdat er geen rechte insnijdingen worden gemaakt. Met de oude methode werd alleen het haar achter de twee oren gebruikt als het donorgebied, maar bij deze methode worden ook haarwortels verwijderd uit het gebied op het oor. Zo kan een groter aantal haren in één sessie worden gebruikt. Bovendien wordt er niet gehecht op het donorgebied nadat de haartjes zijn verwijderd. Hierdoor vindt de genezing erg snel plaats en zal esthetisch ongemak niet optreden. Het is mogelijk om binnen 10 dagen terug te keren naar het normale leven.

De FUE Saffier methode is een geavanceerde en meer technologische staat van de FUE-methode. Tijdens dit proces worden de haarkanaaltjes geopend met saffier stenen, een zeer waardevolle mijn. Hierdoor worden kleinere microkanalen geopend in het donorgebied. Op deze manier treedt minder korstvorming op en is het genezingsproces na de behandeling aanzienlijk korter.

De Direct Hair Implantation (DHI) methode is een andere variant van de FUE-techniek. In dit proces is het verwijderen van de donorharen hetzelfde als bij de FUE-techniek. Het verschil met de FUE-techniek is tijdens de transplantatie fase. In de DHI-methode wordt een pen genaamd Choi Implanter gebruikt tijdens het implanteren van de donorharen. Het meest populaire aspect van de DHI-methode is dat het niet nodig is het gebied te scheren waar haartransplantatie wordt uitgevoerd. Vanwege deze functie is het een procedure waaraan niet alleen mannen, maar ook vrouwen de voorkeur geven.

Met de snelle ontwikkeling van technologie neemt het slagingspercentage bij haartransplantatie operaties toe. Er zijn echter enkele factoren die het succes van deze bewerking beïnvloeden. Vóór de haartransplantatie moeten persoonlijke analyses correct worden uitgevoerd en de juiste analyse van de haarstructuur is hiervan de eerste. Na de haartransplantatie moeten de door de specialist aanbevolen instructies worden gevolgd en moet aandacht worden besteed aan hygiëne. Een haartransplantatie is een procedure waarbij een gespecialiseerde arts, competente klinische en hygiënische omstandigheden het succes van haartransplantatie beïnvloeden. Na een succesvolle haartransplantatie operatie wordt het haar gevraagd om een natuurlijk uiterlijk te krijgen. Als aan alle bovenstaande voorwaarden is voldaan en de haarlijn is bepaald, zal een haartransplantatie succesvol uitpakken.

Haar dat groeit na een haartransplantatie zal niet met de tijd uitvallen. Dit komt omdat de getransplanteerde haartjes uit het donorgebied tussen de twee oren worden genomen. Haarzakjes uit dit gebied hebben geen genetische afscheidingseigenschappen en zijn het meest resistent tegen haaruitval. Deze haarzakjes zijn immuun tegen het hormoon DHT, daarom is er na een haartransplantatie geen verlies door genetische oorzaken die kaalheid veroorzaken.

Turkije is een van de meest populaire landen op het gebied van haartransplantatie. Het gebruik van de nieuwste technologie en de toename van expertise op het gebied van haartransplantatie heeft tot dit resultaat geleid. Er bestaat geen gevaar voor een haartransplantatie behandeling bij de juiste chirurg, in de juiste klinieken en met de juiste methoden. Operaties die in onhygiënische omstandigheden worden uitgevoerd door mensen die niet competent zijn, zullen echter zeer gevaarlijk zijn. Daarom moet de juiste chirurg, de juiste kliniek en de juiste methode worden gekozen om gevaren te elimineren.

Haartransplantatie is een proces dat vanaf het begin tot het einde serieus moet worden uitgevoerd. Zoals eerder vermeld, moeten chirurgen die gespecialiseerd zijn in hun werk de voorkeur hebben en moet klinische selectie worden overwogen. Deze aspecten mogen niet worden genegeerd vóór een haartransplantatie. Bovendien is een haartransplantatie een speciale behandeling die bij iedereen verschillende procedures vereist. Daarom moet ieders haar en donorgebied geanalyseerd worden vóór een haartransplantatie. Als deze regels worden gevolgd, zal de meest geschikte methode voor een succesvolle haartransplantatie eenvoudig worden gekozen.

Er zijn veel factoren die de haartransplantatie prijzen beïnvloeden. Haartransplantatie kosten variëren van kliniek tot kliniek. Andere factoren die de prijs beïnvloeden, zijn onder meer de gebruikte methode en de individuele kenmerken van de persoon. Om deze redenen is het niet mogelijk om de prijs te schatten zonder de persoon te zien die haartransplantatie zal ondergaan en zonder de nodige analyse uit te voeren. Informatie over haartransplantatie prijzen kunt u bereiken door ons te bellen.

Het pakket bevat pijnloze verdoving door middel van de spray techniek, twee hotel overnachtingen, VIP-transfer (alle transfers luchthaven-hotel, hotel-ziekenhuis, hotel-luchthaven), medicijnen pakket, cosmetica pakket, PRP-behandeling en 24/7 medisch advies.

Tegenwoordig levert een haartransplantatie meestal succesvolle resultaten op, maar er is ook een mogelijkheid tot falen. Ontoereikende faciliteiten en mogelijkheden in de kliniek en het gebrek aan ervaring van de chirurg zijn de belangrijkste redenen voor het falen.

De kosten van haartransplantatie zijn een van de belangrijkste nadelen. Het haartransplantatie proces duurt lang en de behoefte om gedurende deze periode serieus geduld te tonen, is ook een belangrijk probleem. Hoewel de duur van de nieuwe methoden is verkort, kan het ongemakkelijk zijn om ten minste 10 dagen hersteltijd te hebben.

Vooral in de afgelopen 20 jaar hebben technologische ontwikkelingen het gemakkelijk gemaakt om een volledig natuurlijke uitstraling te krijgen na een haartransplantatie. Het belangrijkste aspect dat de natuurlijkheid beïnvloedt, is de haarlijn. Als de beslissing waar met de haarlijn moet worden begonnen goed samen met de arts is genomen, is het mogelijk om sneller een natuurlijk uiterlijk te krijgen.

In tegenstelling tot wat wordt gevreesd, is een haartransplantatie een pijnloze methode. Een plaatselijke verdoving voorkomt de pijn. In de eerste uren na de behandeling kan er pijn optreden, maar dit kan worden voorkomen met zeer eenvoudige pijnstillers.

Turkije is een van de landen met de meeste voorkeur voor haartransplantatie operaties. De omzet van haartransplantatie uitgevoerd in Turkije overschreed 1 miljard dollar. Een van de redenen hiervoor is dat de prijzen in Turkije zeer geschikt zijn in vergelijking met de prijzen van andere landen. Een andere belangrijke reden is dat het aantal chirurgen dat gespecialiseerd is in haartransplantatie in Turkije is toegenomen en dat de gebruikte apparatuur de nieuwste technologische producten zijn.

Als ReHair Istanbul maken we de nodige plannen voor alle comfort van onze gasten. We verwelkomen ze in een luxe hotel en we wijzen speciale tolken voor hen toe. Transfers tussen de luchthaven, het ziekenhuis en het hotel worden uitgevoerd met VIP-voertuigen en de aan u toegewezen chauffeurs.

Als de juiste technieken worden toegepast op de juiste persoon, is het niet mogelijk om opnieuw haarverlies te ervaren in het getransplanteerde gebied. Na een haartransplantatie met de oude methode werd wel haaruitval gezien, maar met de FUE-methode is dit probleem opgelost. Kortom, als de behandelingen correct worden uitgevoerd, zal er geen haaruitval plaatsvinden.

ReHair Istanbul gebruikt een kliniek die is uitgerust met ultramoderne technologische hulpmiddelen voor haartransplantatie operaties. In deze kliniek, waar allerlei faciliteiten worden voorbereid, zijn deskundige en ervaren artsen werkzaam. Dankzij het feit dat onze kliniek een van de beroemdste gezondheidscentra in Turkije is, neemt ons aantal tevreden gasten elke dag toe.

Na een haartransplantatie kunnen ongewenste bijwerkingen en sommige complicaties optreden als de verkeerde toepassing is uitgevoerd en de zorg regels niet worden gevolgd. Deze effecten kunnen zowel in het donorgebied zijn als in de gebieden waar haartransplantatie is uitgevoerd. Haaruitval wordt veroorzaakt door gevoelloosheid van de hoofdhuid, lage maar langdurige bloedingen en beschadiging van gezond haar.

Sommige van de haarzakjes die uit het donorgebied zijn verwijderd, kunnen later weer terugroeien. In gevallen waarbij haarzakjes in de nek onvoldoende zijn, kunnen haarzakjes uit de rug en borst worden verwijderd. Haarzakjes op deze gebieden kunnen niet meer groeien.

Voor de haartransplantatie is het noodzakelijk om een pre-analyse te laten uitvoeren. Of je voldoende donorhaar hebt op het donorgebied voor een optimaal resultaat zal na de analyse worden vastgesteld. Daarnaast wordt daarna het aantal sessies haartransplantatie bepaald. Om deze redenen vereist de realisatie van deze fasen precisie. Ook mogen bloedverdunners zoals aspirine, coraspirine, alcohol en vitamine E niet worden gebruikt vanaf een week voor de operatie. Het is ook belangrijk om op de dag van de behandeling niet te roken en met een volle maag naar de kliniek te komen.

Met de nieuwste technologische methoden is er getuige van dat haargroei na haartransplantatie een natuurlijk uiterlijk heeft. Het belangrijkste om hierover te zeggen is dat een gekwalificeerde arts moet opereren. Als aan deze voorwaarden wordt voldaan, is het haar dat na 6 maanden groeit te natuurlijk om van anderen te onderscheiden.

Een van de belangrijkste bijwerkingen van een haartransplantatie is shock haaruitval op plaatsen waar gezonde haarzakjes zich bevinden. Dit kan zowel in het donorgebied optreden als in het gebied waar haartransplantatie is uitgevoerd. Tijdelijke shock haaruitval kan worden gezien binnen 1 tot 3 maanden na een haartransplantatie, daarna krijgt het haar binnen enkele weken zijn gezonde uiterlijk terug.

WAAROM REHAIR ISTANBUL ?

ReHair Istanbul is een van de bekendste haartransplantatie centra in Turkije dankzij zijn ervaring in de sector, betaalbaarheidsbeleid en professionele benaderingen. De kliniek maakt gebruik van de nieuwste technologische methoden, met name de FUE Saffier techniek. De reputatie van ReHair Istanbul, dat haartransplantaties uitvoert met deze methoden, heeft ook de grenzen van het land overschreden. ReHair, dat al meer dan 12 jaar in Turkije dient, heeft meer dan 24.500 haartransplantaties uitgevoerd met een succespercentage van 98% en vanaf 2016 is ReHair Istanbul begonnen met het leveren van diensten aan Nederland en België. ReHair Istanbul heeft zijn hoofdkantoor in Istanbul, een van de populairste steden van Europa. Onze kliniek is geen bemiddelaar of tussenpersoon, ReHair Istanbul is een professionele kliniek met een eigen operatieteam en gespecialiseerde artsen.

ReHair Istanbul heeft een vast tarief voor een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts. De prijzen worden niet bepaald door het aantal grafts. 

ReHair Istanbul is een kliniek waar patiënten niet alleen in de besluitvormingsfase, maar ook na het nemen van beslissingen ondersteuning kunnen krijgen. De consulenten van ReHair Istanbul zijn 24/7 bereikbaar, waardoor de patiënten snel antwoord kunnen krijgen op elke vraag die ze hebben.

Voor ReHair Istanbul gaat klanttevredenheid voor financieel gewin, ook na de operatie staat het personeel u te allen tijde bij.

ReHair Istanbul hangt nauw samen met de resultaten van de haartransplantatie van zijn patiënten. Na de operatie worden onze patiënten gevraagd om foto's uit hun land te sturen na een periode van 3-6-9-12 maanden. Op deze manier worden de genezingsprocessen van onze patiënten en de huidige staat van hun haar gecontroleerd. De noodzakelijke instructies en aanbevelingen worden op deze manier door gespecialiseerde artsen verstrekt.

Onze patiënten die besluiten om een haartransplantatie te ondergaan bij ReHair Istanbul krijgen alle comfort vanaf dat ze voet aan wal zetten in Turkije. Ze krijgen begeleiding in hun eigen taal, om het gevoel te geven dat ze in hun eigen land zijn.

Deze service begint vanaf de besluitvormingsfase en gaat door totdat het haargroei proces is voltooid. De tolk- en adviesbehoeften die na de haartransplantatie nodig zijn worden via telefoongesprekken of WhatsApp-gesprekken verstrekt.

ReHair Istanbul biedt een VIP haartransplantatie arrangement voor elke patiënt, er wordt slechts 1 patiënt op een behandeldag geholpen zodat de patiënt alle aandacht krijgt.

ONZE PLUSPUNTEN

INCLUSIEF VLIEGTICKET

Het gehele proces wordt van A tot Z door ons geregeld, u hoeft alleen een gewenste datum door te geven.

ONBEPERKT AANTAL GRAFTS

Wij bieden u een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts.

Vaste prijs

Wij hebben een vast tarief voor een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts. De prijzen worden niet bepaald door het aantal grafts.

VIP Service

Wij bieden een VIP haartransplantatie arrangement voor elke patiënt. Er wordt slechts 1 patiënt op een behandeldag geholpen, zodat de patiënt alle aandacht krijgt.

HAARTRANSPLANTATIE PROCESS

Planning van het donorgebied en de haarlijn

Aan de hand van een analyse wordt er eerst bepaald hoeveel grafts er nodig zijn om het gewenste gebied te bedekken. Vervolgens tekent onze specialist in overleg met u een haarlijn ontwerp.

Het donorgebied scheren & lokale anesthesie

Bij ReHair is de lokale anesthesie vrijwel pijnloos, onze techniek zorgt voor een zeer comfortabele ervaring tijdens dit proces. Op de dag van de operatie wordt uw donorgebied geschoren om vervolgens daaruit de grafts te kunnen verwijderen.

Het verwijderen van de grafts uit het donorgebied

Na de lokale anesthesie worden de grafts met een micromotor uit uw donorgebied verwijderd. Dit proces is belangrijk, omdat de grafts na verwijdering op een speciale manier bewaard moeten worden.

Het openen van de kanaaltjes op het ontvangstgebied en het implanteren van de haartjes

Dit is een zeer belangrijk proces, want dit bepaalt de uiteindelijke richting en dichtheid van de haartjes.
ONZE TEVREDEN KLANTEN

De eerste stap voor uw nieuwe haren

Laat uw gegevens achter via het formulier en onze consulente zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Copyrights © 2020. All Rights Reserved.

+31 611 26 40 58info@rehairistanbul.com