LAAT UW GEGEVENS ACHTER EN WIJ ZULLEN CONTACT MET U OPNEMEN

Haartransplantatie in Istanbul, Turkije

Veelgestelde Vragen

De behandeling waarbij mensen hun natuurlijke haar kunnen herwinnen door technologische mogelijkheden, wordt haartransplantatie genoemd. Het meest voorkomende type behandeling voor haarverlies is haartransplantatie. Haartransplantatie is een gevoelige en complexe behandelingsmethode. Bij deze methode wordt gezond haar afkomstig uit het donorgebied, zoals het gebied in de nek verplaatst naar het probleemgebied waar geen haar meer is. Na een haartransplantatie kan er gedeeltelijk haarverlies ontstaan in het nieuwe gebied. Dit is een tijdelijk proces, na een tijdje zal het worden vervangen door nieuw en gezond haar.

De FUE Saffier methode is een geavanceerde en meer technologische staat van de FUE-methode. Tijdens dit proces worden de haarkanaaltjes geopend met saffier stenen, een zeer waardevolle mijn. Hierdoor worden kleinere microkanalen geopend in het donorgebied. Op deze manier treedt minder korstvorming op en is het genezingsproces na de behandeling aanzienlijk korter.

Bij de Follicular Unit Extraction (FUE) methode worden haareilanden over de hoofdhuid met ronde insnijdingen verwijderd door middel van gereedschappen van 1 mm en kleinere diameter. Met deze methode wordt de haartransplantatie in een kortere tijd uitgevoerd dan voorheen, omdat er geen rechte insnijdingen worden gemaakt. Met de oude methode werd alleen het haar achter de twee oren gebruikt als het donorgebied, maar bij deze methode worden ook haarwortels verwijderd uit het gebied op het oor. Zo kan een groter aantal haren in één sessie worden gebruikt. Bovendien wordt er niet gehecht op het donorgebied nadat de haartjes zijn verwijderd. Hierdoor vindt de genezing erg snel plaats en zal esthetisch ongemak niet optreden. Het is mogelijk om binnen 5 dagen terug te keren naar het normale leven.

Turkije is een van de meest populaire landen op het gebied van haartransplantaties. Het gebruik van de nieuwste technologie en de toename van expertise op het gebied van haartransplantatie heeft tot dit resultaat geleid. Er bestaat geen gevaar voor een haartransplantatie behandeling bij de juiste chirurg, in de juiste kliniek en met de juiste methode. Operaties die in onhygiënische omstandigheden worden uitgevoerd door mensen die niet competent zijn, zullen echter zeer gevaarlijk zijn. Daarom moet de juiste chirurg, de juiste kliniek en de juiste methode worden gekozen om gevaren te elimineren.

Voor de haartransplantatie is het noodzakelijk om een analyse te laten uitvoeren. Of u voldoende donorhaar heeft op het donorgebied voor een optimaal resultaat zal na de analyse worden vastgesteld. Daarnaast wordt het aantal sessies haartransplantatie bepaald. Om deze redenen vereist de realisatie van deze fasen precisie. Ook mogen bloedverdunners zoals aspirine, coraspirine, alcohol en vitamine E niet worden gebruikt vanaf een week voor de operatie. Het is ook belangrijk om op de dag van de behandeling niet te roken en met een volle maag naar de kliniek te komen.

Er zijn veel factoren die de haartransplantatie prijzen beïnvloeden. Haartransplantatie kosten variëren van kliniek tot kliniek. Andere factoren die de prijs beïnvloeden, zijn onder meer de gebruikte methode en de individuele kenmerken van de persoon. Om deze redenen is het niet mogelijk om de prijs te schatten zonder de persoon te zien die haartransplantatie zal ondergaan en zonder de nodige analyse uit te voeren. Voor meer informatie over de kosten van een haartransplantatie, kunt u contact met ons opnemen.

Sommige van de haarzakjes die uit het donorgebied zijn verwijderd kunnen later weer terug groeien, maar de haartransplantatie word zodanig uitgevoerd dat u geen kale plekken of littekens krijgt. In gevallen waarbij haarzakjes in de nek onvoldoende zijn, kunnen haarzakjes uit de rug en borst worden verwijderd. Haarzakjes op deze gebieden kunnen niet meer groeien.

Na een haartransplantatie kunnen sommige patiënten last krijgen van bijwerkingen, zoals
oedeem, bloeding, asymmetrie, korstvorming, jeuk, gevoelloosheid en haaruitval op de
plaats van de transplantatie. Maar volgens wetenschappelijke onderzoeken of gepubliceerde
academische artikelen is er geen merkbaar verband tussen haartransplantatie en kanker.
Alle wetenschappelijke studies geven aan dat kanker wordt veroorzaakt door een langdurig
onevenwichtig en ongezond voedingspatroon, evenals door enkele genetische oorzaken.
Bovendien behoren ook omgevings- en psychologische problemen tot de oorzaken van
kanker, het is dus niet mogelijk om te zeggen dat haartransplantatie kanker kan
veroorzaken.

De prijs is inclusief:

– Een haartransplantatie in een volwaardig ziekenhuis met de FUE Saffier techniek (onbeperkt aantal grafts)
– Heen en terug vliegtickets
– Twee hotel overnachtingen inclusief ontbijt (5 sterren)
– V.I.P- transfer (Alle transfers luchthaven-hotel, hotel-ziekenhuis, hotel-luchthaven)
– Medicijnen pakket
– Cosmetica pakket
– PRP behandeling
– 24/7 medisch advies
– Garantiecertificaat (levenslang garantie)
– Persoonlijke begeleiding in het Nederlands tijdens het gehele proces
– Bloedonderzoek

Tegenwoordig levert een haartransplantatie meestal succesvolle resultaten op, maar er is ook een mogelijkheid tot falen. Ontoereikende faciliteiten en mogelijkheden in de kliniek en het gebrek aan ervaring van de chirurg zijn de belangrijkste redenen voor het falen.

Met de nieuwste technologische methoden is er getuige van dat haargroei na haartransplantatie een natuurlijk uiterlijk heeft. Het belangrijkste om hierover te zeggen is dat een gekwalificeerde arts moet opereren. Als aan deze voorwaarden wordt voldaan, is het haar dat na 6 maanden groeit te natuurlijk om van anderen te onderscheiden.

De kosten van haartransplantatie zijn een van de belangrijkste nadelen. Het haartransplantatie proces duurt lang en de behoefte om gedurende deze periode serieus geduld te tonen, is ook een belangrijk probleem. Hoewel de duur van de nieuwe methoden is verkort, kan het ongemakkelijk zijn om ten minste 10 dagen hersteltijd te hebben.

Vooral in de afgelopen 20 jaar hebben technologische ontwikkelingen het gemakkelijk gemaakt om een volledig natuurlijke uitstraling te krijgen na een haartransplantatie. Het belangrijkste aspect dat de natuurlijkheid beïnvloedt, is de haarlijn. Als de beslissing waar met de haarlijn moet worden begonnen goed samen met de arts is genomen, is het mogelijk om een natuurlijk uiterlijk te krijgen.

In tegenstelling tot wat wordt gevreesd, is een haartransplantatie een pijnloze methode. Een plaatselijke verdoving voorkomt de pijn. In de eerste uren na de behandeling kan er pijn optreden, maar dit kan worden voorkomen met zeer eenvoudige pijnstillers.

Turkije is een van de landen met de meeste voorkeur voor haartransplantatie operaties. De omzet van haartransplantatie uitgevoerd in Turkije overschreed 1 miljard dollar. Een van de redenen hiervoor is dat de prijzen in Turkije zeer geschikt zijn in vergelijking met de prijzen van andere landen. Een andere belangrijke reden is dat het aantal chirurgen dat gespecialiseerd is in haartransplantatie in Turkije is toegenomen en dat de gebruikte apparatuur de nieuwste technologische producten zijn.

Als ReHair Istanbul maken we de nodige plannen voor alle comfort van onze gasten. We verwelkomen ze in een luxe hotel en begeleiden ze in het Nederlands. Transfers tussen de luchthaven, het ziekenhuis en het hotel worden uitgevoerd met VIP-voertuigen met de aan u toegewezen chauffeurs.

Als de juiste technieken worden toegepast op de juiste persoon, is het niet mogelijk om opnieuw haarverlies te ervaren in het getransplanteerde gebied. Na een haartransplantatie met de oude methode werd wel haaruitval gezien, maar met de FUE-methode is dit probleem opgelost. Kortom, als de behandeling correct word uitgevoerd, zal er geen haaruitval plaatsvinden.

ReHair Istanbul voert de operaties uit in een volwaardig ziekenhuis met het JCI (Joint Commission International) certificaat, die is uitgerust met ultramoderne technologische hulpmiddelen voor haartransplantatie operaties. In dit ziekenhuis, waar allerlei faciliteiten worden voorbereid, zijn deskundige en ervaren artsen werkzaam.

Na een haartransplantatie kunnen ongewenste bijwerkingen en sommige complicaties optreden als de verkeerde toepassing is uitgevoerd en de zorg regels niet worden gevolgd. Deze effecten kunnen zowel in het donorgebied zijn als in de gebieden waar haartransplantatie is uitgevoerd. Door langdurige bloedingen en beschadiging van gezond haar, kan haaruitval ontstaan.

De toename van het belang dat mannen, evenals vrouwen, hechten aan hun persoonlijke verzorging en de ontwikkeling van technologie, verhoogt het aantal haartransplantatie methoden elke dag. De methode die gebruikt wordt ligt aan de persoonlijke verschillen zoals haardichtheid, huidkarakteristieken en structuur van het donorgebied. Mensen die haarverlies ervaren moeten zonder tijd te verliezen een specialist raadplegen. Nieuwe methoden die pijnloos, naaldloos en zonder littekens kunnen worden uitgevoerd, zijn erg populair. De meest gebruikte haartransplantatie methoden zijn echter FUE, FUE Saffier en DHI.

Met de snelle ontwikkeling van technologie neemt het slagingspercentage bij haartransplantatie operaties toe. Er zijn echter enkele factoren die het succes beïnvloeden. Vóór de haartransplantatie moeten persoonlijke analyses correct worden uitgevoerd en de juiste analyse van de haarstructuur is hiervan de eerste. Na de haartransplantatie moeten de door de specialist aanbevolen instructies worden gevolgd en moet aandacht worden besteed aan hygiëne. Een haartransplantatie is een procedure waarbij een gespecialiseerde arts, competente klinische en hygiënische omstandigheden het succes van haartransplantatie beïnvloeden. Na een succesvolle haartransplantatie operatie wordt het haar gevraagd om een natuurlijk uiterlijk te krijgen. Als aan alle bovenstaande voorwaarden is voldaan zal een haartransplantatie succesvol uitpakken.

Haar dat groeit na een haartransplantatie zal niet met de tijd uitvallen. Dit komt omdat de getransplanteerde haartjes uit het donorgebied tussen de twee oren worden genomen. Haarzakjes uit dit gebied hebben geen genetische afscheidingseigenschappen en zijn het meest resistent tegen haaruitval. Deze haarzakjes zijn immuun tegen het hormoon DHT, daarom is er na een haartransplantatie geen verlies door genetische oorzaken die kaalheid veroorzaken.

Haartransplantatie is een proces dat vanaf het begin tot het einde serieus moet worden uitgevoerd. Zoals eerder vermeld, moeten chirurgen die gespecialiseerd zijn in hun werk de voorkeur hebben en moet klinische selectie worden overwogen. Deze aspecten mogen niet worden genegeerd vóór een haartransplantatie. Bovendien is een haartransplantatie een speciale behandeling die bij iedereen verschillende procedures vereist. Daarom moet ieders haar en donorgebied geanalyseerd worden vóór een haartransplantatie. Als deze regels worden gevolgd, zal de meest geschikte methode voor een succesvolle haartransplantatie eenvoudig worden gekozen.

Een van de belangrijkste bijwerkingen van een haartransplantatie is shock haaruitval op plaatsen waar gezonde haarzakjes zich bevinden. Dit kan zowel in het donorgebied optreden als in het gebied waar haartransplantatie is uitgevoerd. Tijdelijke shock haaruitval kan worden gezien binnen 1 tot 3 maanden na een haartransplantatie, daarna krijgt het haar binnen enkele weken zijn gezonde uiterlijk terug.

Haartransplantatie is een uiterst veilige methode als het wordt uitgevoerd onder toezicht
van een gespecialiseerde arts, in een betrouwbare kliniek, in steriele omstandigheden en
met de ondersteuning van een ervaren team. Haartransplantaties zijn momenteel erg
populair en dit heeft de investeringen in deze branche vergroot. Tegelijkertijd zijn er nieuwe
circulaires gepubliceerd door het ministerie van Volksgezondheid in Turkije. Hierdoor is een
haartransplantatie alleen toegestaan in een ziekenhuis of polikliniek met een vergunning.
Bedrijven die niet voldoen aan de chirurgische sterilisatievoorwaarden en niet over
voldoende apparatuur en deskundige ondersteuning beschikken, kunnen voor onaangename
verrassingen zorgen. Om deze redenen moet u uw klinische keuze zorgvuldiger maken als u
een gezond, kostbaar en natuurlijk resultaat wil.

Haar is het belangrijkste accessoire van een persoon. Haaruitval is daarentegen een
probleem dat het uiterlijk verstoort en een persoon psychologisch kan storen. Veel mensen
die hun haar verliezen, zeggen dat niet alleen hun zelfrespect afneemt, maar ook hun
zelfvertrouwen afneemt. Een haartransplantatie is hiervoor een oplossing, maar aan deze
operatie wordt zowel tijd als geld besteed. Na een bepaalde uitgave en na 1 jaar tijd wordt
het uiteindelijke resultaat bereikt en kunt u genieten van uw nieuwe look. Vanuit deze
oogpunt is het zeker de moeite waard om een haartransplantatie te ondergaan.

Na een haartransplantatie kunnen kleine problemen optreden zoals littekens, infectie of
gevoelloosheid op de hoofd, hierdoor zal niemand overlijden. Ernstige infecties,
hartaanvallen en infectieziekten zoals hepatitis zijn belangrijke oorzaken. Dus geen
haartransplantatie, maar een verkeerde keuze van kliniek en arts kan tot een fataal leiden.
Klinieken waar niet aan de juiste voorwaarden worden voldaan, onervaren artsen en
bedrijven die zich meer op geld dan op gezondheid richten, zijn de belangrijkste bron van
deze problemen. Om deze redenen moet de juiste klinische keuze worden gemaakt;
medische tests (hart-, hoge bloeddruk-, suiker-, hyperthyreoïdie- en anemie-rapporten)
moeten worden uitgevoerd voordat een haartransplantatie wordt uitgevoerd.

Mensen die voor hun 30ste een haartransplantatie ondergaan, kunnen hun huidige haar
blijven verliezen. Ook zullen sommige mensen die na de leeftijd van 30 een haartransplantatie hebben ondergaan, hun haar wat dichter willen hebben. In deze gevallen
kan een tweede haartransplantatie worden uitgevoerd.

Recente ontwikkelingen maken ongeschoren haartransplantaties mogelijk, vooral voor
mensen met lang haar. Haartransplantatie zonder scheren is een methode die wordt
toegepast zonder de voorkant, zijkant en bovenkant van het haar te scheren. Bij toepassing
van deze methode wordt enkel het donorgebied aan de achterkant van het hoofd
geschoren. De reden waarom mensen met lang haar er over het algemeen de voorkeur aan
geven, is dat het geschoren deel van buitenaf niet wordt opgemerkt bij lang haar. Om deze
reden is ongeschoren haartransplantatie door vrouwen de meest geprefereerde methode
geworden.

Een haartransplantatie kan worden uitgevoerd op kale gebieden en gebieden met dun haar.
Het belangrijkste doel van een haartransplantatie is het verhogen van de haardichtheid.
Zowel mannen als vrouwen geven dan ook de voorkeur aan een haartransplantatie.

Voor een succesvolle haartransplantatie zijn twee factoren belangrijk: de eerste is de
dichtheid van het haar en de andere is het natuurlijke uiterlijk van het haar. Een succesvolle
haartransplantatie is te bereiken met een haarlijn dat er egaal en natuurlijk uitziet.
Door rekening te houden met de aanbevelingen van een gespecialiseerde arts, moet ervoor
worden gezorgd dat de grenzen van het gezicht worden nageleefd en moet de haarlijn
worden gecorrigeerd door aandacht te besteden aan esthetische regels. Kortom, de
harmonieuze beweging van arts en patiënt vergroot de kans op slagen van de operatie.

Haartransplantaties vereisen een operatieduur van 2 tot 10 uur, afhankelijk van het type
techniek en de kenmerken van het haar van de persoon. Er is echter ongeveer 1 jaar nodig
voor het uiteindelijke resultaat. Om deze periode niet langer te laten duren, moeten de
nodige tests met precisie worden uitgevoerd vóór de operatie. Wat nog belangrijker is, is dat
in het postoperatieve proces maximale aandacht moet worden besteed aan de
aanbevelingen van de behandelende arts. Haarverzorging en andere aanbevelingen moeten
stap voor stap worden toegepast. Als deze aanbevelingen worden opgevolgd, zal de kans op
succes van de haartransplantatie toenemen.

Hierover is onmogelijk iets definitiefs te zeggen. Omdat de gezondheidstoestand, fysieke
kenmerken en structuur van het haar van elk individu variëren. Op basis hiervan kan voor
elke persoon een andere methode worden voorgesteld. Er is dus geen beste methode, er is
een methode die het beste bij de persoon past. Om deze redenen moet vóór de operatie de
gespecialiseerde arts een persoonlijke analyse uitvoeren.

Deze vraag komt veel voor. De meeste mensen zijn namelijk bang van de pijn, maar tijdens
een haartransplantatie wordt lokale anesthesie uitgevoerd waardoor de patiënt geen pijn
voelt. Er wordt niet gesneden of gehecht in de huid. Hierdoor is de genezing ook erg snel.
Een haartransplantatie is niet mogelijk zonder operatie.

Turkije heeft de afgelopen jaren de aandacht getrokken met zijn investeringen op het gebied
van haartransplantatie. Haartransplantatiechirurgie wordt uitgevoerd in veel
gezondheidsklinieken, groot en klein. Maar er zijn enkele factoren waar patiënten op
moeten letten. Het is belangrijk om een officiële kliniek te vinden met een certificaat van het
Turkse ministerie van Volksgezondheid. Daarnaast moeten ook de technische kwaliteiten
van de apparatuur in de kliniek, de hygiënische omstandigheden in de kliniek en de BHV-
voorzieningen nauwkeurig worden onderzocht. Ten slotte moet u een kliniek met een
gespecialiseerde arts en een ervaren haartransplantatieteam kiezen.

Na een haartransplantatie duurt het even voordat het haar weer begint te groeien.
Gedurende deze tijd is het erg belangrijk om geduldig te zijn en goed voor uw haar te zorgen.
Na een levende haarfollikeltransplantatie begint het geïmplanteerde haar na de eerste
maand uit te vallen. Na ongeveer 3 maanden begint het haar weer te groeien. Als de nodige
zorg zorgvuldig wordt gedaan, blijft het haar langzaam groeien. De haargroei versnelt vanaf
de zesde maand en het krijgt zijn natuurlijke uitstraling vanaf de twaalfde maand.

Na een haartransplantatie groeien sommige haren sneller naarmate het haar begint te
groeien. In dit geval ontstaat de noodzaak om het haar te scheren. De geïmplanteerde haren
mogen 1 jaar lang niet geschoren worden met een scheermes of tondeuse, deze haren mag
u alleen knippen met een schaar. Het donorgebied mag u uitsluitend in overleg met uw arts
na 3 maanden eventueel scheren.

In sommige gevallen is het niet mogelijk om een haartransplantatie uit te voeren. Een
haartransplantatie is niet geschikt voor personen onder de

Als er een particuliere ziektekostenverzekering is afgesloten vóór de haartransplantatie,
kunnen de gemaakte kosten worden vergoed door de verzekering. De enige voorwaarde
hiervoor is dat de operatie wordt uitgevoerd in een gecontracteerde kliniek. In de afgelopen
jaren zijn de meeste ziektekostenverzekeringen begonnen met het dekken van
haartransplantaties. Er wordt echter gesuggereerd dat onbedoeld haarverlies en verplichte
operaties zoals huid- en gezichtstransplantaties vereist zijn.

Omdat onze kliniek met het maximale aantal grafts werkt, is er over het algemeen geen een
tweede haartransplantatie niet nodig. Bij mensen die vóór de leeftijd van 30 een
haartransplantatie hebben gehad kan haarverlies doorgaan. Mensen die niet genoeg
donorhaar hebben, hebben meestal ook een 2 e haartransplantatie nodig. Tijdens de analyse
voor de haartransplantatie, word dit aangegeven.

De Direct Hair Implantation (DHI) methode is een andere variant van de FUE-techniek. In dit proces is het verwijderen van de donorharen hetzelfde als bij de FUE-techniek. Het verschil met de FUE-techniek is tijdens de transplantatie fase. BİJ de DHI-methode wordt een pen genaamd Choi Implanter gebruikt tijdens het implanteren van de donorharen. Het meest populaire aspect van de DHI-methode is dat het niet nodig is het ontvangstgebied te scheren. Daardoor is het een procedure waaraan niet alleen mannen, maar ook vrouwen de voorkeur geven.

Turkije is een land dat sinds het begin van het coronavirus bekend staat om zijn
indrukwekkende maatregelen. Het mondkapje was de eerste maatregel die in ons land tegen
het Coronavirus werd genomen. Bijna vanaf het moment dat het virus voor het eerst werd
gezien, werd het dragen van een mondkapje verplicht in alle open en gesloten ruimtes.
Laten we het daarnaast ook hebben over maatregelen voor mensen die naar Turkije gaan
voor een haartransplantatie: Alle haartransplantatiepatiënten moeten 72 uur voor aankomst
in Turkije een negatieve Covid PCR testuitslag laten zien. Het hotel waar u zal verblijven
heeft een "certificaat voor veilig toerisme" gekregen van het Turkse Ministerie van Toerisme.
Vaccinatie voor alle gezondheidswerkers (inclusief haartransplantatiespecialisten) in Turkije
begon op 14 januari. De tweede vaccinatiedosis werd gelanceerd op 11 februari. Het team
van ReHair Istanbul was ook betrokken bij het vaccinatieproces. Ook ondergaan al onze
medewerkers met bepaalde tussenpozen COVID-tests. Onze transfervoertuigen worden voor
en na elke reis gedesinfecteerd. Door al deze maatregelen kunt u veilig naar Turkije reizen,
zonder uw dromen uit te stellen. Verwelkom een nieuw begin bij ReHair Istanbul.

WAAROM REHAIR ISTANBUL ?

ReHair Istanbul is een van de bekendste haartransplantatie centra in Turkije dankzij zijn ervaring in de sector, betaalbaarheidsbeleid en professionele benaderingen. De kliniek maakt gebruik van de nieuwste technologische methoden, met name de FUE Saffier techniek. De reputatie van ReHair Istanbul, dat haartransplantaties uitvoert met deze methoden, heeft ook de grenzen van het land overschreden. ReHair Istanbul, dat al meer dan 12 jaar in Turkije dient, heeft meer dan 24.500 haartransplantaties uitgevoerd met een succespercentage van 98% en vanaf 2016 is ReHair Istanbul begonnen met het leveren van diensten aan Nederland en België.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Istanbul, een van de populairste steden van Europa. Wij zijn geen bemiddelaar of tussenpersoon, ReHair Istanbul is een professionele kliniek met een eigen operatieteam en gespecialiseerde artsen.

Wij hebben een vast tarief voor een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts. De prijzen worden niet bepaald door het aantal grafts.

ReHair Istanbul is een kliniek waar patiënten niet alleen in de besluitvormingsfase, maar ook na het nemen van beslissingen ondersteuning kunnen krijgen. De consulenten van ReHair Istanbul zijn 24/7 bereikbaar, waardoor de patiënten snel antwoord kunnen krijgen op elke vraag die ze hebben.

Voor ReHair Istanbul gaat klanttevredenheid voor financieel gewin, ook na de operatie staat het personeel u te allen tijde bij.

ReHair Istanbul hangt nauw samen met de resultaten van de haartransplantatie van de patiënten. Na de operatie worden onze patiënten gevraagd om foto’s uit hun land te sturen na een periode van 3-6-9-12 maanden. Op deze manier worden de genezingsprocessen van onze patiënten en de huidige staat van hun haar gecontroleerd. De noodzakelijke instructies en aanbevelingen worden op deze manier door gespecialiseerde artsen verstrekt.

Onze patiënten die besluiten om een haartransplantatie te ondergaan bij ReHair Istanbul krijgen alle comfort vanaf dat ze voet aan wal zetten in Turkije. Ze krijgen begeleiding in hun eigen taal, om het gevoel te geven dat ze in hun eigen land zijn.

Deze service begint vanaf de besluitvormingsfase en gaat door totdat het haargroei proces is voltooid. De tolk- en adviesbehoeften die na de haartransplantatie nodig zijn worden via telefoongesprekken of WhatsApp-gesprekken verstrekt.

ReHair Istanbul biedt een VIP haartransplantatie arrangement voor elke patiënt.

ONZE PLUSPUNTEN

INCLUSIEF VLIEGTICKET

Het gehele proces wordt van A tot Z door ons geregeld, u hoeft alleen een gewenste datum door te geven.

ONBEPERKT AANTAL GRAFTS

Wij bieden u een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts.

VASTE PRIJS

Wij hebben een vast tarief voor een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts. De prijzen worden niet bepaald door het aantal grafts.

VIP SERVICE

Wij bieden een VIP haartransplantatie arrangement voor elke patiënt. Er wordt slechts 1 patiënt op een behandeldag geholpen, zodat de patiënt alle aandacht krijgt.

HAARTRANSPLANTATIE PROCESS

Planning van het donorgebied en de haarlijn

Aan de hand van een analyse wordt er eerst bepaald hoeveel grafts er nodig zijn om het gewenste gebied te bedekken. Vervolgens tekent onze specialist in overleg met u een haarlijn ontwerp.

Het donorgebied scheren & lokale anesthesie

Bij ReHair is de lokale anesthesie vrijwel pijnloos, onze techniek zorgt voor een zeer comfortabele ervaring tijdens dit proces. Op de dag van de operatie wordt uw donorgebied geschoren om vervolgens daaruit de grafts te kunnen verwijderen.

Het verwijderen van de grafts uit het donorgebied

Na de lokale anesthesie worden de grafts met een micromotor uit uw donorgebied verwijderd. Dit proces is belangrijk, omdat de grafts na verwijdering op een speciale manier bewaard moeten worden.

Het openen van de kanaaltjes op het ontvangstgebied en het implanteren van de haartjes

Dit is een zeer belangrijk proces, want dit bepaalt de uiteindelijke richting en dichtheid van de haartjes.

ONZE TEVREDEN KLANTEN

AANGESLOTEN BIJ BELANGRIJKSTE KEURMERKEN

JCI Quality Approval
ISO 9001
ISO 9001 Quality Assurance
TÜV ve SÜD

De eerste stap voor uw nieuwe haren

Laat uw gegevens achter via het formulier en onze consulente zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Copyrights © 2020. All Rights Reserved.

+31 611 26 40 58[email protected]