LAAT UW GEGEVENS ACHTER EN WIJ ZULLEN CONTACT MET U OPNEMEN

Haartransplantatie Zonder Te Scheren

Veelgestelde Vragen

De laatste jaren neemt het aantal mensen met haartransplantaties snel toe. Opkomende technologische kansen verhogen het slagingspercentage van haartransplantaties en om sneller te herstellen naar normaal zicht is een teken dat dit aantal zal blijven toenemen. Er zijn enkele factoren die veel mensen verhinderen om een haartransplantatie te nemen. De processen die het comfort verstoren beïnvloeden ook de beslissing over haartransplantatie, zoals late genezing en de noodzaak om het haar te scheren. Om de noodzaak om het haar te scheren te elimineren, wat een van de problemen is die het natuurlijke uiterlijk en het comfort van het leven verhinderen, is in de laatste jaren ongeschoren haartransplantatie ontwikkeld en toegepast.De belangrijkste reden voor het scheren van het haar vóór een haartransplantatie is om het de artsen comfortabeler te maken. Met haar dat is ingekort tot 1 mm, kunnen artsen de haarwortels gemakkelijker zien en wordt de mobiliteit in het haartransplantatiegebied vergroot. Ongeschoren haartransplantatiemethode is erg lang qua duur, wat meer precisie vereist dan andere haartransplantatiemethoden.

Het is niet erg goed voor patiënten om te beslissen over een ongeschoren haartransplantatie. Afhankelijk van de vraag van de patiënt, zal de haaranalyse die vóór de operatie wordt uitgevoerd door artsen, de kans op succes van de operatie vergroten. Tijdens de haartransplantatieprocedure en tijdens het herstelproces na de operatie is het voor andere technieken relatief moeilijk om een hygiënische omgeving te bieden. Om deze reden is het passend om een gedetailleerde bloedanalyse uit te voeren voorafgaand aan de toepassing van ongeschoren haartransplantatie.Haartransplantatie kan op twee verschillende manieren worden gedaan. In de eerste procedure genaamd regionaal scheren, wordt een rechthoekig gebied geschoren in een zeer klein deel van het donorgebied. Voor de haarwortels die meestal uit de nek worden genomen, wordt een gebied van 5x10cm breed geschoren in dit gebied. Het is met name geschikt voor bewerkingen die worden uitgevoerd bij transplanteren van 1000-1500 grafts. Volledige ongeschoren haartransplantatie wordt toegepast voor mannen en vrouwen met haar langer dan 15 cm.

Er zijn enkele voordelen voor patiënten bij ongeschoren haartransplantatie, wat zeer riskant en lastig is voor artsen. Als een haartransplantatie ongeschoren wordt uitgevoerd, kan het natuurlijke uiterlijk worden gehandhaafd, zodat niet wordt opgemerkt dat een haartransplantatie is uitgevoerd. In het donorgebied treden geen beelden op die de esthetiek vervormen, en zelfs als ze dat wel doen, kunnen ze zeer snel worden gecamoufleerd. Na deze operatie is het mogelijk om normale dagelijkse activiteiten voort te zetten zonder enige vertraging.Mannen en vrouwen met lang haar zeggen dat hun grootste probleem wanneer ze een haartransplantatie willen hebben, is dat ze hun haar moeten knippen. Omdat als het haar wordt geknipt en ingekort, de terugkomsttijd jaren zal zijn. Dit probleem treedt niet op bij de toepassing van ongeschoren haartransplantatie. Het is een van de haartransplantatiemethoden waaraan in deze aspecten de voorkeur kan worden gegeven.

Hoewel er enkele voordelen zijn van ongeschoren haartransplantatie, worden sommige problemen die zich kunnen voordoen als nadelen gezien. Het vereist veel gevoeliger werk dan andere operaties en vanwege beperkingen op het gebied van werk, is de duur van haartransplantatie verlengd. Het belangrijkste nadeel is dat het ten minste de helft van de hoeveelheid tijdoverschot veroorzaakt in vergelijking met andere haartransplantaties. Deze toename in tijd vereist meer inspanning en geduld voor de medische teams die de operatie zullen uitvoeren, maar verhoogt ook het risico op fouten.Tijdens de operatie en in de dagen na de operatie is het erg moeilijk om het onderhoud uit te voeren in overeenstemming met de hygiënevoorschriften. Daarom is er een groter risico op infectie en complicaties. Bovendien is haarverlies dat kan worden ervaren bij volledige ongeschoren haartransplantatie een van de belangrijkste problemen die door deze methode worden veroorzaakt.

Mannen en vrouwen met een haar langer dan 10 tot 15 cm kunnen na goedkeuring van hun arts kiezen voor ongeschoren haartransplantatie. Mensen die dit type haartransplantatie prefereren, moeten echter weten dat ze geduld moeten hebben tijdens de langdurige operatie. Ze moeten er ook rekening mee houden dat als ze geen aandacht besteden aan hygiënische problemen, ze waarschijnlijk met verschillende complicaties te maken krijgen.

Na een haartransplantatie kunnen enkele ongewenste aandoeningen optreden. Zwellingen en bloedingen bijvoorbeeld. Bloedsomloopstoornissen en blauwe plekken rond de ogen zijn ook enkele van de bijwerkingen die kunnen worden ervaren. Het ervaren van gevoelloosheid in deze gebieden is ook een mogelijke bijwerking. Het ernstigste probleem dat na ongeschoren haartransplantatie wordt ondervonden, zijn echter de risico’s op infectie die kunnen worden gezien vanwege de lange haren.

Voor elke persoon die graag een haartransplantatie wil ondergaan, is de prijs van deze operatie het meest interessant. Het is echter niet mogelijk om een duidelijke prijs te vertellen zonder een haaranalyse voor de operatie in detail te hebben uitgevoerd. Haartransplantatie prijzen kunnen variëren afhankelijk van de breedte van het te bewerken gebied en het aantal te transplanteren haarzakjes. Daarom moet een gedetailleerde haaranalyse worden uitgevoerd voordat de prijs wordt bepaald.Bovendien is ongeschoren haartransplantatie een zeer bewerkelijke en langdurige operatie in vergelijking met andere haartransplantatiemethoden. Dit is de reden waarom de prijzen voor ongeschoren haartransplantaties iets duurder zijn.

Rehair Istanbul is een kliniek die geweldig werk heeft verricht in Turkije op het gebied van haartransplantatie. Dankzij zijn deskundige teams en bedrijfsorganisatie is het ook in trek bij verschillende landen in Europa en de wereld. De haartransplantatiepakketten van Rehair Istanbul zijn gepland om aan alle behoeften van alle gasten uit het buitenland te voldoen.Onze gasten uit het buitenland worden op de luchthaven verwelkomd met speciale VIP-voertuigen en worden voorzien om met hetzelfde voertuig te reizen voor al hun reizen tussen het hotel en het ziekenhuis. Accommodatie in de meest luxueuze hotels in Istanbul wordt u aangeboden binnen dit pakket. Een tolk zal u begeleiden om voor en na de operatie gedetailleerde informatie te raadplegen en te krijgen. Alle analyses en onderhoud worden uitgevoerd, u krijgt na de operatie de nodige informatie en de benodigde onderhoudsproducten worden gratis verstrekt. Na de operatie wordt een controle uitgevoerd en wordt het genezingsproces gevolgd.

Turkije is een land dat al eeuwen bekend staat als het ontmoetingspunt van beschavingen en heeft zijn charme met zijn natuurlijke en historische schoonheden nooit verloren. Istanbul daarentegen is een oude stad die altijd een van de populairste nederzettingen ter wereld is geweest. Recente ontwikkelingen in Turkije en vooral in de stad Istanbul op het gebied van gezondheidstoerisme zijn waargenomen. Met elk voorbijgaand jaar stijgt de omzet van het gezondheidstoerisme, terwijl haartransplantaties het belangrijkste aandeel in het gezondheidstoerisme vormen.Prijsvoordelen en overmaat aan gespecialiseerde chirurgen hebben ook het aandeel van succesvolle resultaten in operaties sterk verhoogd. Het aantal patiënten, vooral uit Europese landen, neemt voortdurend toe. Als u op zoek bent naar zowel een betaalbare prijs als een succesvolle haartransplantatie, moet uw voorkeur uitgaan naar Istanbul en Turkije.

Voordat u besluit om een ongeschoren haartransplantatie te ondergaan, moet u ervoor zorgen dat uw haaranalyse gedetailleerd wordt uitgevoerd. Volg altijd het advies van de arts en vermijd onnodig aandringen, zelfs als u denkt dat dit geschikt voor u is. Het is in uw belang om naar de mening van de specialist over deze kwesties te luisteren en deze toe te passen.Zoals we echter in ons artikel hebben vermeld, moet u de voor- en nadelen van ongeschoren haartransplantatie kennen. Raadpleeg altijd uw arts over wat u moet doen bij de voorbereiding op een ongeschoren haartransplantatie. Voor de operatie moet u stoppen met het drinken van alcohol en roken en geen bloedverdunners gebruiken. Als u duidelijke informatie over de prijzen hebt, is er geen obstakel voor een ongeschoren haartransplantatie. Om gedetailleerde informatie over een ongeschoren haartransplantatie te krijgen, kunt u de gespecialiseerde artsen ontmoeten die bij Rehair Istanbul werken. U kunt informatie krijgen over de faciliteiten en all-inclusief haartransplantatiepakketten op: https://rehairistanbul.com/en /

WAAROM REHAIR ISTANBUL ?

ReHair Istanbul is een van de bekendste haartransplantatie centra in Turkije dankzij zijn ervaring in de sector, betaalbaarheidsbeleid en professionele benaderingen. De kliniek maakt gebruik van de nieuwste technologische methoden, met name de FUE Saffier techniek. De reputatie van ReHair Istanbul, dat haartransplantaties uitvoert met deze methoden, heeft ook de grenzen van het land overschreden. ReHair, dat al meer dan 12 jaar in Turkije dient, heeft meer dan 24.500 haartransplantaties uitgevoerd met een succespercentage van 98% en vanaf 2016 is ReHair Istanbul begonnen met het leveren van diensten aan Nederland en België. ReHair Istanbul heeft zijn hoofdkantoor in Istanbul, een van de populairste steden van Europa. Onze kliniek is geen bemiddelaar of tussenpersoon, ReHair Istanbul is een professionele kliniek met een eigen operatieteam en gespecialiseerde artsen.

ReHair Istanbul heeft een vast tarief voor een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts. De prijzen worden niet bepaald door het aantal grafts.

ReHair Istanbul is een kliniek waar patiënten niet alleen in de besluitvormingsfase, maar ook na het nemen van beslissingen ondersteuning kunnen krijgen. De consulenten van ReHair Istanbul zijn 24/7 bereikbaar, waardoor de patiënten snel antwoord kunnen krijgen op elke vraag die ze hebben.

Voor ReHair Istanbul gaat klanttevredenheid voor financieel gewin, ook na de operatie staat het personeel u te allen tijde bij.

ReHair Istanbul hangt nauw samen met de resultaten van de haartransplantatie van zijn patiënten. Na de operatie worden onze patiënten gevraagd om foto’s uit hun land te sturen na een periode van 3-6-9-12 maanden. Op deze manier worden de genezingsprocessen van onze patiënten en de huidige staat van hun haar gecontroleerd. De noodzakelijke instructies en aanbevelingen worden op deze manier door gespecialiseerde artsen verstrekt.

Onze patiënten die besluiten om een haartransplantatie te ondergaan bij ReHair Istanbul krijgen alle comfort vanaf dat ze voet aan wal zetten in Turkije. Ze krijgen begeleiding in hun eigen taal, om het gevoel te geven dat ze in hun eigen land zijn.

Deze service begint vanaf de besluitvormingsfase en gaat door totdat het haargroei proces is voltooid. De tolk- en adviesbehoeften die na de haartransplantatie nodig zijn worden via telefoongesprekken of WhatsApp-gesprekken verstrekt.

ReHair Istanbul biedt een VIP haartransplantatie arrangement voor elke patiënt, er wordt slechts 1 patiënt op een behandeldag geholpen zodat de patiënt alle aandacht krijgt.Z

ONZE PLUSPUNTEN

INCLUSIEF VLIEGTICKET

Het gehele proces wordt van A tot Z door ons geregeld, u hoeft alleen een gewenste datum door te geven.

ONBEPERKT AANTAL GRAFTS

Wij bieden u een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts.

VASTE PRIJS

Wij hebben een vast tarief voor een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts. De prijzen worden niet bepaald door het aantal grafts.

VIP SERVICE

Wij bieden een VIP haartransplantatie arrangement voor elke patiënt. Er wordt slechts 1 patiënt op een behandeldag geholpen, zodat de patiënt alle aandacht krijgt.

HAARTRANSPLANTATIE PROCESS

Planning van het donorgebied en de haarlijn

Aan de hand van een analyse wordt er eerst bepaald hoeveel grafts er nodig zijn om het gewenste gebied te bedekken. Vervolgens tekent onze specialist in overleg met u een haarlijn ontwerp.

Het donorgebied scheren & lokale anesthesie

Bij ReHair is de lokale anesthesie vrijwel pijnloos, onze techniek zorgt voor een zeer comfortabele ervaring tijdens dit proces. Op de dag van de operatie wordt uw donorgebied geschoren om vervolgens daaruit de grafts te kunnen verwijderen.

Het verwijderen van de grafts uit het donorgebied

Na de lokale anesthesie worden de grafts met een micromotor uit uw donorgebied verwijderd. Dit proces is belangrijk, omdat de grafts na verwijdering op een speciale manier bewaard moeten worden.

Het openen van de kanaaltjes op het ontvangstgebied en het implanteren van de haartjes

Dit is een zeer belangrijk proces, want dit bepaalt de uiteindelijke richting en dichtheid van de haartjes.

ONZE TEVREDEN KLANTEN

AANGESLOTEN BIJ BELANGRIJKSTE KEURMERKEN

JCI Quality Approval
ISO 9001
ISO 9001 Quality Assurance
TÜV ve SÜD

De eerste stap voor uw nieuwe haren

Laat uw gegevens achter via het formulier en onze consulente zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Copyrights © 2020. All Rights Reserved.

+31 611 26 40 58[email protected]