LAAT UW GEGEVENS ACHTER EN WIJ ZULLEN CONTACT MET U OPNEMEN

Fue Saffier Haartransplantatie in Istanbul, Turkije

Veelgestelde Vragen

FUE (Follicular Unit Extraction) is een haartransplantatiemethode ontwikkeld in de vroege jaren 2000. Bij deze methode worden de haarwortels in het donorgebied één voor één verzameld met speciale getipte micromotoren onder lokale anesthesie. Daarna worden de gezonde haarwortels verplaatst naar de kale gebieden op het hoofd, rekening houdend met de natuurlijke haar uitvoerhoek en richtingen. Deze methode wordt toegepast zonder toevlucht te nemen tot snijwonden of steken. Zeer kleine schaafwonden kunnen optreden waar de wortels worden genomen. Deze schaafwonden genezen binnen drie tot vijf dagen en er zullen geen littekens ontstaan in het donorgebied.

Het haar dat met de FUE-methode is getransplanteerd zal aan het einde van de eerste maand uitvallen. Dit is een normaal proces en na 2-3 maanden zal het haar weer beginnen te groeien. Over het algemeen groeit nieuw haar permanent binnen 5 maanden en na 1 jaar kan het worden geschoren.

Tegenwoordig worden natuurlijke resultaten verkregen volgens de FUE-methode, die op een heel gebruikelijke manier wordt toegepast. Een zeer geavanceerde versie van de FUE-methode, is de FUE Saffier methode die toegepast wordt met behulp van een saffieren gereedschap. Met Saffieren tips kunnen veel kleinere kanalen worden geopend en is het genezingsproces veel korter geworden. Met deze methode wordt weefseltrauma bijna nooit ervaren en treedt er geen probleem in de bloedbaan op. Het is momenteel een van de meest hygiënische en antibacteriële methoden die bekend zijn.

Er zijn enkele voordelen bij haartransplantatie met FUE-techniek, vooral om het esthetische uiterlijk niet te verstoren. Het belangrijkste voordeel is dat er geen weefsel uit het donorgebied wordt genomen en er geen sneden of littekens worden gevormd. Op deze manier kunnen de wachttijden tussen sessies worden verkort en de hersteltijden sterk worden verkort. Na de operatie zijn er geen problemen zoals pijn of verlies van weefsel.

Het haar van de patiënt moet voor de haartransplantatie gemillimeterd worden. Dit kan een groot probleem zijn voor degenen die graag hun lange haren willen behouden. Bovendien duurt de FUE-methode langer dan andere methoden, omdat de haarwortels een voor een worden verwijderd. Als het probleemgebied te groot is, zijn extra sessies nodig. Al deze kunnen worden genoemd als de nadelen van de FUE-techniek.

Wij hebben een vast tarief voor het all-inclusief haartransplantatie arrangement, de kosten zijn €2.850,-inclusief: Inclusief vliegticket – Een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts- Inclusief vliegticket – Pijnloze verdoving d.m.v. de spraytechniek – Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt (5 sterren) – V.I.P- transfer (Alle transfers luchthaven-hotel, hotel-ziekenhuis, hotel-luchthaven) – Medicijnen pakket- Cosmetica pakket – PRP-behandeling- 24/7 medisch advies- Garantie certificaat (levenslang garantie)- Persoonlijke begeleiding in het Nederlands tijdens het gehele proces

Van deze twee methoden is bekend dat ze de nieuwste technologische faciliteiten gebruiken. Welke van deze twee methoden de voorkeur verdient, moet worden bepaald op basis van het advies van experts in plaats van patiënten. De DHI-techniek wordt bijvoorbeeld aanbevolen voor mensen met een hoog risico op bloedingen. Om deze redenen moeten de nodige voorafgaande analyses en onderzoeken voor haartransplantatie in detail worden uitgevoerd. Het is heel belangrijk dat patiënten het advies van artsen opvolgen in plaats van hun eigen gedachten.

De FUE Saffier methode is een van de meest recent ontwikkelde haartransplantatie methoden en is een geavanceerde versie van de standaard FUE-methode. Toen de resultaten van de twee methoden werden onderzocht bij verschillende patiënten, werd waargenomen dat de FUE Saffier methode zeer belangrijke voordelen had. 15% snellere haargroei en 30% meer haargroei zijn voorbeelden van deze voordelen. Bovendien treedt er geen weefselverlies op en is de vorming van oedeem minder. Dit zorgt voor sneller herstel en een natuurlijk uiterlijk. Onze aanbeveling zou dus de FUE Saffier methode zijn.

Wanneer de FUE Saffier methode en de DHI methode worden vergeleken in termen van kosten, is te zien dat de DHI methode veel duurder is. Omdat de DHI methode preciezere bewerkingen vereist, duurt deze ook langer dan andere methoden. Bovendien, vanwege het feit dat de haarzakjes uit het donorgebied snel moeten worden getransplanteerd in DHI methode, kunnen er problemen ontstaan in de richting en de hoek van het haar. Onze aanbeveling zou om deze redenen de FUE Saffier methode zijn.

Als u een haartransplantatie met DHI-methode zult ondergaan, moet u weten dat deze procedure langere periodes en meer kosten vereist dan andere methoden. Voor de operatie moet de haaranalyse op de juiste manier worden uitgevoerd en moet de arts zorgdragen voor de haartransplantatieplanning.

De FUE-methode kan worden toegepast op iedereen die over de juiste omstandigheden voor haartransplantatie beschikt. Het is een methode die kan worden toegepast op mensen met een hoge esthetische zorg en die de hersteltijd na haartransplantatie willen verkorten.

– Een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts- Pijnloze verdoving d.m.v. de spraytechniek – Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt (5 sterren) – V.I.P- transfer (Alle transfers luchthaven-hotel, hotel-ziekenhuis, hotel-luchthaven) – Medicijnen pakket- Cosmetica pakket – PRP-behandeling- 24/7 medisch advies- Garantie certificaat (levenslang garantie)- Persoonlijke begeleiding in het Nederlands tijdens het gehele proces

Turkije is een van de belangrijkste centra ter wereld geworden op het gebied van haartransplantatie volgens de FUE-methode. Dit komt omdat de operatieprijzen bijna de helft van de prijs zijn vergeleken met andere landen en er zeer succesvolle haartransplantaties worden gedaan. Naarmate het aantal operaties toeneemt, neemt de reputatie van haartransplantaties in Turkije met de dag toe. Istanbul is de grootste provincie in Turkije. Istanbul, een van de meest toeristische steden ter wereld, geeft de mogelijkheid om allerlei activiteiten te doen voor gasten van alle leeftijden. Historische locaties, uniek uitzicht op zee en de Bosporus, prachtige uren om alleen met de natuur door te brengen, aantrekkelijke Turkse gerechten en nog veel meer. Daarnaast blijft Istanbul een aantrekkelijk centrum voor gezondheidstoerisme.

De FUE-methode is de laatste tijd een van de meest geprefereerde methoden voor haartransplantatie. Mensen die haartransplantaties willen hebben, moeten beslissen welke methode moet worden toegepast na een analyse van gespecialiseerde artsen. De haaranalyse en fysieke en mentale toestand van de patiënt zullen door artsen worden onderzocht en de meest geschikte methode zal worden bepaald. Het is mogelijk om een vergelijking te maken door artikelen over haartransplantatiemethoden op onze site te onderzoeken.Neem contact met ons op voor meer informatie.

WAAROM REHAIR ISTANBUL ?

ReHair Istanbul is een van de bekendste haartransplantatie centra in Turkije dankzij zijn ervaring in de sector, betaalbaarheidsbeleid en professionele benaderingen. De kliniek maakt gebruik van de nieuwste technologische methoden, met name de FUE Saffier techniek. De reputatie van ReHair Istanbul, dat haartransplantaties uitvoert met deze methoden, heeft ook de grenzen van het land overschreden. ReHair, dat al meer dan 12 jaar in Turkije dient, heeft meer dan 24.500 haartransplantaties uitgevoerd met een succespercentage van 98% en vanaf 2016 is ReHair Istanbul begonnen met het leveren van diensten aan Nederland en België. ReHair Istanbul heeft zijn hoofdkantoor in Istanbul, een van de populairste steden van Europa. Onze kliniek is geen bemiddelaar of tussenpersoon, ReHair Istanbul is een professionele kliniek met een eigen operatieteam en gespecialiseerde artsen.

ReHair Istanbul heeft een vast tarief voor een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts. De prijzen worden niet bepaald door het aantal grafts.

ReHair Istanbul is een kliniek waar patiënten niet alleen in de besluitvormingsfase, maar ook na het nemen van beslissingen ondersteuning kunnen krijgen. De consulenten van ReHair Istanbul zijn 24/7 bereikbaar, waardoor de patiënten snel antwoord kunnen krijgen op elke vraag die ze hebben.

Voor ReHair Istanbul gaat klanttevredenheid voor financieel gewin, ook na de operatie staat het personeel u te allen tijde bij.

ReHair Istanbul hangt nauw samen met de resultaten van de haartransplantatie van zijn patiënten. Na de operatie worden onze patiënten gevraagd om foto’s uit hun land te sturen na een periode van 3-6-9-12 maanden. Op deze manier worden de genezingsprocessen van onze patiënten en de huidige staat van hun haar gecontroleerd. De noodzakelijke instructies en aanbevelingen worden op deze manier door gespecialiseerde artsen verstrekt.

Onze patiënten die besluiten om een haartransplantatie te ondergaan bij ReHair Istanbul krijgen alle comfort vanaf dat ze voet aan wal zetten in Turkije. Ze krijgen begeleiding in hun eigen taal, om het gevoel te geven dat ze in hun eigen land zijn.

Deze service begint vanaf de besluitvormingsfase en gaat door totdat het haargroei proces is voltooid. De tolk- en adviesbehoeften die na de haartransplantatie nodig zijn worden via telefoongesprekken of WhatsApp-gesprekken verstrekt.

ReHair Istanbul biedt een VIP haartransplantatie arrangement voor elke patiënt, er wordt slechts 1 patiënt op een behandeldag geholpen zodat de patiënt alle aandacht krijgt.

ONZE PLUSPUNTEN

INCLUSIEF VLIEGTICKET

Het gehele proces wordt van A tot Z door ons geregeld, u hoeft alleen een gewenste datum door te geven.

ONBEPERKT AANTAL GRAFTS

Wij bieden u een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts.

VASTE PRIJS

Wij hebben een vast tarief voor een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts. De prijzen worden niet bepaald door het aantal grafts.

VIP SERVICE

Wij bieden een VIP haartransplantatie arrangement voor elke patiënt. Er wordt slechts 1 patiënt op een behandeldag geholpen, zodat de patiënt alle aandacht krijgt.

HAARTRANSPLANTATIE PROCESS

Planning van het donorgebied en de haarlijn

Aan de hand van een analyse wordt er eerst bepaald hoeveel grafts er nodig zijn om het gewenste gebied te bedekken. Vervolgens tekent onze specialist in overleg met u een haarlijn ontwerp.

Het donorgebied scheren & lokale anesthesie

Bij ReHair is de lokale anesthesie vrijwel pijnloos, onze techniek zorgt voor een zeer comfortabele ervaring tijdens dit proces. Op de dag van de operatie wordt uw donorgebied geschoren om vervolgens daaruit de grafts te kunnen verwijderen.

Het verwijderen van de grafts uit het donorgebied

Na de lokale anesthesie worden de grafts met een micromotor uit uw donorgebied verwijderd. Dit proces is belangrijk, omdat de grafts na verwijdering op een speciale manier bewaard moeten worden.

Het openen van de kanaaltjes op het ontvangstgebied en het implanteren van de haartjes

Dit is een zeer belangrijk proces, want dit bepaalt de uiteindelijke richting en dichtheid van de haartjes.

ONZE TEVREDEN KLANTEN

AANGESLOTEN BIJ BELANGRIJKSTE KEURMERKEN

JCI Quality Approval
ISO 9001
ISO 9001 Quality Assurance
TÜV ve SÜD

De eerste stap voor uw nieuwe haren

Laat uw gegevens achter via het formulier en onze consulente zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Copyrights © 2020. All Rights Reserved.

+31 611 26 40 58[email protected]