LAAT UW GEGEVENS ACHTER EN WIJ ZULLEN CONTACT MET U OPNEMEN

DHI Haartransplantatie in Istanbul, Turkije

Veelgestelde Vragen

DHI (Directe haarimplantatie) is een soort operatie waarbij de gezonde haarzakjes uit het donorgebied worden geplaatst in het probleemgebied met behulp van speciaal materiaal. Bij deze methode moeten de haarzakjes worden losgemaakt met behulp van een speciaal hulpmiddel om vervolgens met behulp van speciale pennen in het transplantatiegebied te worden geplaatst. In dit geval moeten de haarzakjes één voor één worden verzameld onder lokale anesthesie. Het belangrijkste verschil tussen de DHI techniek en andere technieken is dat de wortels die met chirurgische pennen worden verwijderd, direct in het probleemgebied worden geplaatst zonder eerst kanalen te openen. Deze procedure wordt een directe haartransplantatie genoemd, omdat de procedure in één keer kan worden uitgevoerd, wat normaal twee fasen vereist.

Bij DHI-haartransplantatie wordt het verwijderen van de haarwortels en verplaatsen naar het probleemgebied tegelijkertijd uitgevoerd en daarom kunnen de grafts in een kortere tijd worden geïmplanteerd. Zowel tijdens als na de operatie is het verlies van haarzakjes erg klein en omdat er niet gesneden wordt in de huid, treden geen weefselschade en bloedingen op. Door deze redenen is de hersteltijd korter. De DHI techniek, die zonder pijn en litteken kan worden uitgevoerd, geeft goede resultaten indien toegepast door de juiste arts. In tegenstelling tot andere technieken kan het worden uitgevoerd zonder het haar geheel te scheren. Hierdoor heeft het de voorkeur van vrouwen en mannen die van lang haar houden.

DHI Haartransplantatie is een operatie die meer expertise vereist in tegenstelling tot andere technieken. Verder duurt de behandeling langer dan bij andere technieken en is daarom duurder.

De pen dat nodig is voor de DHI techniek is een erg duur apparaat. Tijdens de DHI haartransplantatie moeten de haarzakjes uit het donorgebied echter snel in het probleemgebied worden geplaatst, daarom is een groot team nodig. Als u meer wilt weten over de prijzen, kunt u contact opnemen met Rehair Istanbul.

Bij het vergelijken van FUE- en DHI-technieken moet rekening worden gehouden met persoonlijke verschillen tussen patiënten. Haarstructuur en grootte van het probleemgebied helpen bepalen welke techniek het meest geschikt is. Hoewel DHI wordt aanbevolen voor mensen met lang haar die hun haar niet willen inkorten, wordt de FUE-methode aanbevolen voor mensen met grote probleemgebieden. De FUE-methode is echter voordelig wanneer de evaluatie wordt uitgevoerd in termen van hersteltijden, prijs en natuurlijk uiterlijk. Tijdens deze vergelijking is het vooral handig om een voorbeeld te geven met betrekking tot de behandeltijden. Een FUE haartransplantatie operatie met 3000 grafts kan bijvoorbeeld binnen 1 dag, maximaal 6 uur worden voltooid. Wanneer dezelfde operatie echter wordt uitgevoerd met DHI methode, duurt het ongeveer 12 uur. De FUE Saffier methode, een geavanceerde versie van de FUE-methode, is onze eerste aanbeveling voor u dankzij de positieve resultaten die het oplevert.

De DHI methode is een nieuwe techniek en over een ernstige bijwerking is nog niet te spreken. Het is wel bekend dat alle operaties bepaalde risico’s met zich meebrengen, zoals infectie, overmatig bloeden, permanente wonden of te laat genezen. Lokale anesthesie tijdens haartransplantatie en onbewust gebruik van geneesmiddelen tegen pijn na de operatie zonder overleg met de expert kunnen ernstige bijwerkingen veroorzaken. Een interactie met verschillende medicijnen kan een andere ziekte veroorzaken of een orgaan beschadigen. Om deze redenen moet het proces worden verbeterd door de aanbevelingen van de deskundige arts op te volgen. Om gedetailleerde informatie over dit onderwerp te krijgen, kunt u contact opnemen met ReHair Istanbul.

Raadpleeg een gespecialiseerde arts voordat u een haartransplantatie met DHI techniek laat uitvoeren en kies een uitgeruste kliniek. Volg de adviezen en waarschuwingen van uw arts zorgvuldig op. Als u de prijsinformatie en hersteltijden en het natuurlijke uiterlijk van de DHI grondig onderzoekt, zult u later niet worden teleurgesteld. Daarom is het belangrijk om in nauw contact te staan met uw specialist voordat u een haartransplantatie met DHI kiest.

Haartransplantatie met de DHI techniek moet de voorkeur hebben van degenen wier lichaam na analyse geschikt wordt geacht voor deze techniek. Langharige mannen en vrouwen die niet willen dat hun haar wordt gekort, kunnen voor deze techniek kiezen met toestemming van de arts. Aangezien meer dan een bepaald aantal grafts niet in 1 keer kunnen worden verzameld is het niet geschikt voor mensen met grote probleemgebieden.

De prijs is inclusief:

– Een haartransplantatie in een volwaardig ziekenhuis met de DHI techniek (onbeperkt aantal grafts)
– Heen en terug vliegtickets
– Twee hotel overnachtingen inclusief ontbijt (5 sterren)
– V.I.P- transfer (Alle transfers luchthaven-hotel, hotel-ziekenhuis, hotel-luchthaven)
– Medicijnen pakket
– Cosmetica pakket
– PRP behandeling
– 24/7 medisch advies
– Garantiecertificaat (levenslang garantie)
– Persoonlijke begeleiding in het Nederlands tijdens het gehele proces
– Bloedonderzoek
– PCR Covid tests voor de heen en terugreis

Het gehele proces wordt van A tot Z door ons geregeld, u hoeft alleen een gewenste datum door te geven.

Istanbul, met zijn prachtige natuurlijke schoonheid en historische textuur, staat altijd bovenaan de lijst van plaatsen die door mensen over de hele wereld moeten worden gezien. Istanbul, dat twee continenten combineert, is een metropool die bekend staat als het centrum van sport, kunst en entertainment. Turkije daarentegen is een land dat bezocht moet worden vanwege zijn kosmopolitische structuur en zijn respect voor elke cultuur en zijn gastvrije bevolking. Haartransplantaties, vooral op het gebied van gezondheid die een grote ontwikkeling in Turkije vertonen, zijn in dit opzicht het populairste geworden. Naast deze, zal een zeer redelijk prijsvoordeel worden toegevoegd aan het antwoord op deze vraag.

Haartransplantatie met de DHI-techniek is een minder ingrijpende chirurgische procedure. Ongeacht het type operatie zal het risico op complicaties echter worden verminderd dankzij de voorbereidingen die eerder zullen worden getroffen. Mensen die een haartransplantatie ondergaan, moeten vóór de operatie zeker weten dat hun algehele gezondheid in goede staat is. In dit verband moeten de nodige bloedtesten worden uitgevoerd en moeten de instructies van de arts tot op de letter worden opgevolgd. Roken en alcohol drinken moet twee weken voor de operatie worden gestopt. Er mogen geen medicijnen of vitamines worden gebruikt die het bloed verdunnen.

WAAROM REHAIR ISTANBUL ?

ReHair Istanbul is een van de bekendste haartransplantatie centra in Turkije dankzij zijn ervaring in de sector, betaalbaarheidsbeleid en professionele benaderingen. De kliniek maakt gebruik van de nieuwste technologische methoden, met name de FUE Saffier techniek. De reputatie van ReHair Istanbul, dat haartransplantaties uitvoert met deze methoden, heeft ook de grenzen van het land overschreden. ReHair Istanbul, dat al meer dan 12 jaar in Turkije dient, heeft meer dan 24.500 haartransplantaties uitgevoerd met een succespercentage van 98% en vanaf 2016 is ReHair Istanbul begonnen met het leveren van diensten aan Nederland en België.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Istanbul, een van de populairste steden van Europa. Wij zijn geen bemiddelaar of tussenpersoon, ReHair Istanbul is een professionele kliniek met een eigen operatieteam en gespecialiseerde artsen.

Wij hebben een vast tarief voor een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts. De prijzen worden niet bepaald door het aantal grafts.

ReHair Istanbul is een kliniek waar patiënten niet alleen in de besluitvormingsfase, maar ook na het nemen van beslissingen ondersteuning kunnen krijgen. De consulenten van ReHair Istanbul zijn 24/7 bereikbaar, waardoor de patiënten snel antwoord kunnen krijgen op elke vraag die ze hebben.

Voor ReHair Istanbul gaat klanttevredenheid voor financieel gewin, ook na de operatie staat het personeel u te allen tijde bij.

ReHair Istanbul hangt nauw samen met de resultaten van de haartransplantatie van de patiënten. Na de operatie worden onze patiënten gevraagd om foto’s uit hun land te sturen na een periode van 3-6-9-12 maanden. Op deze manier worden de genezingsprocessen van onze patiënten en de huidige staat van hun haar gecontroleerd. De noodzakelijke instructies en aanbevelingen worden op deze manier door gespecialiseerde artsen verstrekt.

Onze patiënten die besluiten om een haartransplantatie te ondergaan bij ReHair Istanbul krijgen alle comfort vanaf dat ze voet aan wal zetten in Turkije. Ze krijgen begeleiding in hun eigen taal, om het gevoel te geven dat ze in hun eigen land zijn.

Deze service begint vanaf de besluitvormingsfase en gaat door totdat het haargroei proces is voltooid. De tolk- en adviesbehoeften die na de haartransplantatie nodig zijn worden via telefoongesprekken of WhatsApp-gesprekken verstrekt.

ReHair Istanbul biedt een VIP haartransplantatie arrangement voor elke patiënt.

ONZE PLUSPUNTEN

INCLUSIEF VLIEGTICKET

Het gehele proces wordt van A tot Z door ons geregeld, u hoeft alleen een gewenste datum door te geven.

ONBEPERKT AANTAL GRAFTS

Wij bieden u een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts.

VASTE PRIJS

Wij hebben een vast tarief voor een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts. De prijzen worden niet bepaald door het aantal grafts.

VIP SERVICE

Wij bieden een VIP haartransplantatie arrangement voor elke patiënt. Er wordt slechts 1 patiënt op een behandeldag geholpen, zodat de patiënt alle aandacht krijgt.

HAARTRANSPLANTATIE PROCESS

Planning van het donorgebied en de haarlijn

Aan de hand van een analyse wordt er eerst bepaald hoeveel grafts er nodig zijn om het gewenste gebied te bedekken. Vervolgens tekent onze specialist in overleg met u een haarlijn ontwerp.

Het donorgebied scheren & lokale anesthesie

Bij ReHair is de lokale anesthesie vrijwel pijnloos, onze techniek zorgt voor een zeer comfortabele ervaring tijdens dit proces. Op de dag van de operatie wordt uw donorgebied geschoren om vervolgens daaruit de grafts te kunnen verwijderen.

Het verwijderen van de grafts uit het donorgebied

Na de lokale anesthesie worden de grafts met een micromotor uit uw donorgebied verwijderd. Dit proces is belangrijk, omdat de grafts na verwijdering op een speciale manier bewaard moeten worden.

Het openen van de kanaaltjes op het ontvangstgebied en het implanteren van de haartjes

Dit is een zeer belangrijk proces, want dit bepaalt de uiteindelijke richting en dichtheid van de haartjes.

ONZE TEVREDEN KLANTEN

AANGESLOTEN BIJ BELANGRIJKSTE KEURMERKEN

JCI Quality Approval
ISO 9001
ISO 9001 Quality Assurance
TÜV ve SÜD

De eerste stap voor uw nieuwe haren

Laat uw gegevens achter via het formulier en onze consulente zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Copyrights © 2020. All Rights Reserved.

+31 611 26 40 58[email protected]