LAAT UW GEGEVENS ACHTER EN WIJ ZULLEN CONTACT MET U OPNEMEN

Haartransplantatie Recencies en Aanbevelingen in Istanbul, Turkije

Ervaringen

GETUIGENISSEN

Op het moment van schrijven is mijn haartransplantatie vier weken geleden uitgevoerd. Ik doe hieronder verslag van mijn bevindingen in een poging recht te doen aan het werk van Rehair en anderen die een haartransplantatie overwegen te voorzien van mijn persoonlijke ervaring. Voorafgaand aan de transplantatie werd ik snel en helder geïnformeerd door Melissa van Rehair. De communicatie verliep grotendeels via Whatsapp en gedeeltelijk per e-mail. De kosten, alsmede het dagprogramma waren vooraf duidelijk. Het aantal te transplanteren grafts kon vooraf alleen bij benadering worden gegeven op basis van ingestuurde foto's. Op de dag van vertrek werd mijn vlucht door Melissa gemonitord en zij onderhield telefonisch contact op de luchthaven waar de transfer naar het hotel was geregeld. De taxi-chauffeurs spreken geen Engels en weten ook niet altijd meteen wat de bedoeling is. Gelukkig kon Melissa dit ook meteen oplossen en een dik half uur later kon ik bij het hotel inchecken. Het hotel is van alle gemakken voorzien. De kamers zijn ruim, het personeel is behulpzaam en het ontbijt is uitgebreid en smakelijk. De volgende dag stipt om 08:00u werd ik door Melissa opgehaald op de dag van de behandeling. Eerst werd een intakegesprek gevoerd met Melissa waarin zij een schriftelijke en te ondertekenen verklaring aanbood waarin ik toestemming gaf voor de ingreep. Daarnaast vulden we een vragenlijst in met betrekking tot allergieën en eventuele aandoeningen die van belang konden zijn tijdens de operatie. Ook werden foto's genomen van alle kanten van het hoofd. Voorts maakte ik kennis met de behandelend arts en vervolgens werd de haarlijn in overleg gepland en met zwarte stift aangebracht. De handelingen daarna bestaan uit het scheren van het resterende haar, het (voor)verdoven van het donorgebied, het wegnemen van de grafts uit het donorgebied, het verdoven van het ontvangstgebied, het voorbereiden van het ontvangstgebied door middel van het 'prikken' van gaatjes en het inplanten van de grafts. Er was een team van assistenten aanwezig dat een aantal van bovenstaande handelingen (mee)hielp uitvoeren. Zij spraken allen zeer gebrekkig Engels, maar Melissa was op gezette tijden in de buurt om te vertalen indien nodig. Al bij al duurde de door mij hierboven beschreven handelingen ongeveer acht uur. De pijn was er soms wel (als een specifiek plekje niet helemaal verdoofd was bijvoorbeeld), maar extra verdoving bood dan vrijwel direct soelaas.

De volgende dag werd ik wederom stipt opgehaald voor de nabehandeling. Men wast het donorgebied en spuit een vloeistof op het ontvangstgebied (ik weet niet of dat de prp-behandeling was, dat ben ik vergeten te vragen). Melissa geeft vervolgens een uitleg over de in te nemen medicatie en deed een aanbod (tegen meerprijs) voor een uitgebreide set met verzorgingsproducten, zoals shampoo, vitaminen en sprays in aanvulling op de inbegrepen shampoo, medicatie en lotion. Ik kon dezelfde dag nog het vliegtuig naar Nederland nemen. Na de behandeling vroeg Melissa met enige regelmaat naar hoe het met mij ging. De eerste dagen na de operatie ben ik heel erg voorzichtig geweest; zo ben ik bijvoorbeeld één week binnen gebleven en heb nachtenlang enkel met het speciale kussentje geslapen, waardoor je niet op je zij of buik kunt rollen.

In de tweede week kwamen de korstjes in het donorgebied los, maar op mijn ontvangstgebied bleven ze hardnekkig zitten. Na 14 dagen gaf Melissa aan dat er nog te veel korstjes op het ontvangstgebied zaten en deze heb ik vervolgens nagenoeg allemaal kunnen losweken met olijfolie in de volgende 24 uur. Ik vermoed dat ik te voorzichtig ben geweest in het masserend wassen dat vanaf dag 10 na de ingreep is toegestaan, waardoor de korstjes bleven zitten en als een soort 'tweede huid' gaan aanvoelen. Vanaf de 21ste dag na de operatie vielen er eerst enkele haartjes uit en de hoeveelheid uitvallende haartjes neemt met de dag toe. Hoewel je bent geïnformeerd over deze fase (de zogenoemde 'shock loss') en er dus een rationele verklaring voorhanden is, blijft dit toch een confronterend en beangstigend moment tijdens het wassen van de hoofdhuid. Ik kan niet wachten totdat de haren duurzaam gaan groeien. Op dit moment ben ik meer dan tevreden over de ingreep, de begeleiding, de kosten, de service en het voorlopige resultaat. Het slikken van de medicijnen is al afgebouwd en loopt binnen enkele dagen ten einde. Ik kan nu natuurlijk nog niets zeggen over (a) de kwaliteit en de aard van de verdere nazorg door Rehair en (b) het uiteindelijke definitieve resultaat. Rest mij te zeggen dat ik verheugd ben deze spannende stap te hebben genomen. De reacties uit mijn omgeving zijn louter positief geweest.

@Melissa: bedankt voor de Turkse thee! 

- Wolfs

Ik werd door het volledige traject geloodst door Meslissa. De volledige coördinatie werd gedaan via Whatssapp wat best handig is. Ongeacht het uur kreeg ik steevast een antwoord binnen het uur.

Het arrangement is echt een totaalpakket. Kwaliteit en service 100%.

- Wilfried

Beste Melissa en team van ReHair.

Ik wil langs deze weg mijn fantastische ervaring delen die ik bij de Rehair kliniek heb beleefd.
De opvang op de luchthaven en het verdere traject was heel goed geregeld, alles klopte zoals van te voren was besproken.
De behandeling viel erg mee doordat je zo goed werd opgevangen het was heel prettig dat in het Nederlands mijn vragen kon stellen.
Wanneer ik vragen heb krijg direct duidelijk antwoord op de ap ook nu na de behandeling word ik nog goed begeleid.
Ik kan me geen betere kliniek voorstellen dan deze zelfs het hotel was luxe en perfect!

- Thomas Eckhart

Hairtransplant by Rehair Istanbul

Haartransplantatie door Rehair Istanbul, januari 2020 Natuurlijk kan ik -als psycholoog- mijn kaalheid op 67 jaar uitstekend relativeren. Desalniettemin matchte mijn spiegelbeeld niet met hoe (jong) ik mij voel.Je kunt het zo laten of je kunt er wat aan doen. Dat laatste was mijn besluit. Na lang zoeken en vergelijken kreeg ik Whatsapp contact met REHAIR ISTANBUL. Zij beloofden een ‘onbeperkt aantal grafts voor een vaste prijs’. Dat leek te mooi om waar te zijn, maar het was waar! Ik had contact met twee Nederlands-Turkse jonge dames die (uiteraard) beide talen prima spreken en zo in de kliniek als tolk konden dienen (Engels wordt in Istanbul niet erg beheerst). Ze hebben me uitstekend geholpen met de voorbereiding en tips, zelfs met een vliegticket en OV-kaart voor Istanbul. Ik had vooraf namelijk twee extra dagen geboekt om de stad te verkennen. De moeite waard! Tip van mij: download de app MOOVIT, voor het openbaar vervoer! Transfer van vliegveld naar 5-sterren hotel en naar kliniek en terug en twee nachten in het luxe hotel met ontbijt zijn inbegrepen! Na twee dagen in Istanbul werd ik ’s morgens met een particuliere chauffeur opgehaald bij het 5-sterren hotel. De ontvangst in de kliniek was uiterst vriendelijk. Geroutineerd personeel en ook al verstond ik ze niet, het was zeer gemoedelijk en de hostess vertolkte de belangrijkste informatie.De behandeling was zeer hygiënisch, de lokale verdoving werkte uitstekend, ik viel zelfs in slaap! Het is te vergelijken met het zetten van een kleine tattoo.Bij mij konden wel 4000 grafts ‘geoogst’ worden! En dat allemaal voor hetzelfde bedrag, kom daar maar eens voor bij een ander instituut! De nabehandeling was goed en met een flink verband om het achterhoofd werd ik weer in het hotel afgeleverd. De volgende ochtend weer opgehaald voor een ’washing’ en verder instructies voor thuis. Inbegrepen: een flacon speciale shampoo en een lotion; het separaat verkrijgbare pakket verzorgingsmiddelen is aan te raden.Na de washing weer met particuliere chauffeur naar het vliegveld gebracht.Thuisgekomen hield de nazorg niet op: ik kon nog alle vragen stellen en deze werden -zoals gebruikelijk- per omgaande beantwoord. Nu na 2 weken zie ik in het ‘implantgebied’ gebied nieuwe haartjes groeien. Deze zullen binnenkort uitvallen, maar het is zeer bemoedigend! Al met al is mijn ervaring met Rehair Istanbul UITMUNTEND en verdienen zij een DIKKE TIEN!

- Drs. Jan de Wit

Haarimplantatie Rehair 3 februari

3 februari 2020 ben ik bij Rehair Istanbul geweest voor een behandeling. Het voortraject verliep heel soepel. Na het achterlaten van mijn gegevens op de website, nam men de volgende dag contact op. Het beoordelen van de ingezonden foto’s ging ook snel en een afspraak was dan ook snel gemaakt. Ik kon 2 weken later al terecht. Men was ook behulpzaam bij het kiezen van de vlucht. Na aankomst op de luchthaven werd ik opgevangen en naar mijn hotel gebracht (dit verliep wel enigszins chaotisch) Het hotel is luxe en het personeel is bijzonder vriendelijk. Ontbijt is inbegrepen maar het diner zijn voor eigen kosten. De prijzen hiervoor zijn voor Nederlandse begrippen erg laag. De volgende dag werd ik opgehaald en naar de kliniek gebracht. Eerst foto’s maken en bespreken van de behandeling. De uitleg was in Nederlands en was duidelijk.De behandeling zelf duurde bij mij ongeveer 5 uur, 2500 grafts. Het enige pijnlijke was de verdoving, maar dit duurt maar kort. Daarna word je weer keurig bij het hotel afgezet. De volgende ochtend bij het opstaan schrok ik van het met vocht en bloed doorgelopen verband. Wat overigens normaal schijnt te zijn. Men heeft mij direct ’s ochtends (ipv ’s middags 14.00) opgehaald om alles schoon te maken. Zo was ik weer gerustgesteld. ’s Avonds zou ik weer terug naar Nederland vliegen. Echter, door een ongeluk op de luchthaven werd deze gesloten. Na een appje naar Rehair heeft men direct een hotel voor mij geregeld. De volgende ochtend kon ik alsnog terug naar Nederland vliegen. 
Over het geheel genomen, kan ik zeggen dat alle contact met Rehair zeer soepel verloopt. Vragen via whatsapp worden snel beantwoord, ook na de behandeling. Ik heb de behandeling in Istanbul als zeer prettig ervaren. Het contact met iedereen is vriendelijk en men is altijd bereid je te helpen.
Het is nu twee weken na de behandeling, de haren beginnen weer te groeien en de meeste korstjes zijn verdwenen. Je ziet er nu al bijna niets meer van dat ik deze behandeling heb ondergaan. Het is nog wel even geduld hebben voor het eindresultaat maar dat zie ik met vertrouwen tegemoet.

- Eric Gerritsen

Echt een goede klinkiek. Zeer fijn persoonlijk contact gehad. Personeel is deskundig en werkt hygienisch tijdens de behandeling. De dingen die worden beloofd worden allen nagekomen.Verder herstelde alles vlot na de operatie. Het hotel waar je verblijfd is zeer netjes. Personeel spreekt in het hotel alleen slecht engels. Ontbijt was ook perfect. Al met al een zeer goede ervaring.

- Jermaine Hmans

Mijn ervaring met Rehair was echt super en raad het iedereen aan om daar je haar te laten doen. Ik ben één van de moeilijkste personen als het gaat om dit soort beslissingen. Maar nu had ik 2 referenties die bij Rehair waren geweest en super tevreden waren. Dus ik de daad bij het woord gevoegd en contact gezocht met Melisa van Rehair waar ik direct een duidelijk antwoord van kreeg en heel behulpzaam was. Ook toen ik vroeg of mijn beste vriend bij mij op de hotel kamer mocht verblijven, dit was geen enkel probleem. Dat mocht kosteloos, dat noem ik nog eens service. Toen zijn we 5 maart naar Istanbul gevlogen waar ik heel netjes ben opgepikt en afgezet bij het hotel. Hotel was ook echt super netjes. De volgende dag werd ik om 7:30 op gehaald en om 8:30 werd er gestart met de behandeling. De kliniek was tip top geregeld en de artsen waren ook weer super behulpzaam. Vond het wel een lange zit maar nu achteraf gezien was dat het zeker waard. De laatste dag werd ik keurig opgehaald voor de laatste washing en verdere uitleg over het verdere verzorgen van je haar. Ik heb mij echt een vip gevoeld bij Rehair, en wil ze daar echt voor bedanken. Ik zal jullie zeker aanbevelen  Mijn broertje wil nu ook in september.

- John Knijpinga

Ik raad Rehair Istanbul iedereen aan!

Op 23 december 2019 ben ik bij Rehair Istanbul geweest, dat is nu 7 weken geleden. Ik heb bewust iets langer gewacht met het schrijven van de review omdat ikzelf erg benieuwd was hoe het na een aantal weken zou zijn. Na 7 weken ben ik nog steeds ontzettend tevreden.

Zoals iedereen ben ook ik netjes opgehaald van het vliegveld en naar het hotel gebracht. Het hotel was goed. De volgende dag werd ik om 7.30 uur opgehaald in het hotel door Melissa. Alles wordt vooraf goed en duidelijk uigelegd.
Ze hebben bij mij 4300 grafts verplaatst en buiten de verdoving was dit geheel pijnloos. De verdovingsspuiten zijn wel pijnlijk maar dit is gelukkig maar 2 keer tijdens de behandeling en duurt niet lang, De eerste keer natruurlijk meteen in het begin in het donorgebied en daarna -nadat alle haarzakjes/grafts eruit gehaald zijn- in het transplantatie gebied. Melissa staat ook tijdens de behandeling voor je klaar om tekst en uitleg te geven en je vragen te beantwoorden. Na de behandeling werd ik weer teruggebracht naar het hotel. In het hotel kun je prima eten. Het is erg goedkoop en je kunt het zelfs op je kamer laten brengen als je niet naar het restaurant wil of kunt gaan.

Op de dag van vertrek kreeg ik een heel duidelijk schema voor de nabehandeling en werd ik 'reisklaar' gemaakt. Zonder zweetband en verband kon ik weer naar Nederland.

De eerste 5 dagen is slapen geen pretje omdat je op een speciaal kussentje (dat je krijgt) moet slapen. Maar vanaf dag 6 gaat slapen stukken beter. De eerste 2 weken moet je echt rust houden en geen lichamelijk werk doen, want als je dat wel doet, bestaat de kans dat je hoofd gaat opzwellen. Dat heb ik ook ervaren. Ook je hoofd stoten moet je echt vermijden. De wasprocedure is heel duidelijk, je krijgt hier ook een instructievideo van. Het vergt alleen wat extra tijd. Na 10 dagen mag je licht masserend wassen en gaan alle kostjes eraf. Je hebt dan eigenlijk een kort gemillimeterd kapsel. Vanuit Rehair doen ze na 2 weken een controle op afstand. Ze kijken dan of het er allemaal goed uitziet.

Na 2 weken ben ik weer aan het werk gegaan (kantoorbaan) en eigenlijk viel het niet eens echt op. In de loop van de weken die volgde, zijn de (meeste) geimplanteerde haren geheel volgens planning uit gaan vallen. Dat proces loopt door tot ongeveer 3 maanden. Dan zouden alle geimplanteerde haren weer moeten gaan groeien.
Tot nu toe ben ik-ondanks dat het uitvalt- erg blij met het resultaat en ben ik erg benieuwd hoe het er over een half jaar uit zal zien.
Ik raad het iedereen aan om naar Rehai Istanbul te gaan. Ze staan altijd voor je klaar, Melissa heeft al mijn vragen voor, tijdens en na de behandeling binnen no time beantwoord, Ook nu, als ik nog vragen heb, worden die binnen een paar minuten beatnwoord. Dat is erg fijn. Een goede prijs voor een fantastische kwaliteit!

- Joost

ONZE PLUSPUNTEN

VIP SERVICE

Wij bieden een VIP haartransplantatie arrangement voor elke patiënt. Er wordt slechts 1 patiënt op een behandeldag geholpen, zodat de patiënt alle aandacht krijgt.

ONBEPERKT AANTAL GRAFTS

Wij bieden u een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts.

VASTE PRIJS

Wij hebben een vast tarief voor een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts. De prijzen worden niet bepaald door het aantal grafts.

INCLUSIEF VLIEGTICKET

Het gehele proces wordt van A tot Z door ons geregeld, u hoeft alleen een gewenste datum door te geven.

De eerste stap voor uw nieuwe haren

Laat uw gegevens achter via het formulier en onze consulente zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Copyrights © 2020. All Rights Reserved.

+31 611 26 40 58info@rehairistanbul.com