Skip to content

Welke haartransplantatie methode moet ik kiezen? DHI of FUE?

Het beste geschenk van nieuwe technologieën aan de haartransplantatie-industrie is de FUE-methode. Het wordt door veel autoriteiten beschreven als de beste haartransplantatie methode. De belangrijkste reden hiervoor is dat het pijnloos is en ook geen blijvende indruk achterlaat op mensen die een haartransplantatie hebben ondergaan. Bovendien krijgt het nieuwe haar snel weer een natuurlijke uitstraling.

Hierdoor heeft de afgelopen jaren bijna iedereen een haartransplantatie ondergaan met behulp van de FUE-techniek. Dus de echte vraag zou moeten zijn: Welke van de FUE-methode zal de juiste beslissing zijn om te kiezen?

Aan het begin van de meest bekende FUE-haartransplantatie methoden komt de FUE SAFFIER methode. Andere FUE-methoden zijn de Robotic Method, Organic Method, Gold FUE Method, Stem Cell Supported Method, PRP Supported Method, en Mesotherapy Supported Method. Gedetailleerde informatie over deze methoden kunt u vinden door onze website te bekijken of onze haartransplantatie specialisten te raadplegen. In dit artikel vertellen we u vooral over de verschillen tussen FUE- en DHI-methoden. Op deze manier wordt het voor u nog gemakkelijker om de juiste beslissing te nemen bij het ondergaan van een haartransplantatie.

Waar moet u op letten voordat u een haartransplantatie techniek kiest?

Naarmate de technologie is verbeterd, is er een enorme toename in haartransplantatie procedures. Bijna elke kliniek geeft informatie over veel verschillende methoden voor mensen die er gebruik van maken. Deze informatie, die verwarrend is, bemoeilijkt de besluitvorming ernstig. Er zijn echter 2 basismethoden die worden gebruikt bij haartransplantaties van vroeger tot nu.

De eerste hiervan staat bekend als FUT (Follicular Unit Transplantation) en de andere is FUE (Follicular Unit Extraction). De FUT-methode is een oude methode die bekend staat met het achterlaten van permanente sporen in het donorgebied. Ook heeft het haar dat eruit komt een krullend uiterlijk, verre van natuurlijkheid. Hierdoor heeft de FUT-methode de afgelopen jaren niet veel voorkeur gekregen.

De FUE-methode is daarentegen een technologische, pijnlozere en snellere methode. Met FUE is het mogelijk om in korte tijd een natuurlijke uitstraling te krijgen. Om deze reden moeten de verschillen tussen haartransplantatie methoden goed bekend zijn bij mensen die een transplantatie zullen ondergaan. Daarnaast moeten de kwaliteiten van de kliniek waar u een haartransplantatie overweegt, de ervaring van de arts waarmee u te maken krijgt en de kenmerken van de apparatuur in de kliniek worden onderzocht.

FUE vs. DHI

De DHI-haartransplantatiemethode wordt beschouwd als een van de FUE-methoden.

Voor een FUE-haartransplantatie krijgt de patiënt lokale anesthesie. Eerst worden de haarwortels met een micromotor verwijderd. Vervolgens worden er kanaaltjes op het probleemgebied geopend en tot slot worden de haartjes één voor één in de kanaaltjes geïmplanteerd.

Met de DHI-methode worden de haarwortels direct in het probleemgebied geïmplanteerd, zonder kanaaltjes te openen. Het belangrijkste verschil bij deze methode, is dat er geen gat of kanaal hoeft te worden geopend in het gebied waar de haartransplantatie zal worden uitgevoerd. Dankzij de pennen die tijdens de DHI-methode worden gebruikt, is het niet nodig om een kanaal in de hoofdhuid te openen. Daarom wordt het ook wel de penmethode genoemd, omdat elke haarwortel afzonderlijk in pennen moet worden geplaatst, moeten tijdens de operatie minimaal 2 experts samenwerken.

De prijs van deze methode is iets hoger dan de haartransplantatie operaties die worden uitgevoerd met de FUE-methode. Als u echter de opmerkingen leest van mensen die een haartransplantatie hebben ondergaan, zult u de voordelen van de DHI-methode kunnen begrijpen. Om deze redenen moet u serieus onderzoek doen om te beslissen of u de DHI-methode of de FUE-methode kiest. Vervolgens kunt u uw arts raadplegen over de methode die het beste bij u past.

Voordelen van FUE ten opzichte van DHI

Als u twijfelt tussen de FUE-techniek en de DHI-techniek, is het handig om de voordelen van beide methoden te kennen. De FUE-methode kan worden toegepast op grotere probleemgebieden en er kunnen ongeveer 4500/5000 haarwortels in één sessie worden verplaatst. De DHI-methode vereist preciezer werk en er kan ongeveer 3000 haarwortels worden verplaatst. Hierdoor is de FUE-methode een zeer gemakkelijke en succesvolle haartransplantatie-operatie in termen van kosten.

Nadelen van FUE ten opzichte van DHI

Het belangrijkste nadeel van de FUE-methode ten opzichte van de DHI-methode is de noodzaak om het haar te scheren. Voor operaties met de FUE-methode moet het haar worden ingekort tot ongeveer 3 cm lang. Bij de DHI-methode hoeft het haar niet te worden geschoren. Hierdoor is DHI de meest populaire methode voor mannen en vrouwen met lang haar.

Voor alle patiënten met een hoog bloedingsrisico is DHI een gezondere oplossing. Verder is de DHI-methode een redelijk ideale keuze voor degenen die een klein probleemgebied hebben en een hoge dichtheid willen.

Verandert de methode met betrekking tot de persoon?

Haartransplantaties zijn een belangrijke operatie die zou moeten variëren afhankelijk van de persoon en de situatie. Factoren zoals werk omstandigheden, klimaat, evenals individuele en fysieke kenmerken van mensen zijn zeer effectief bij het kiezen van een haartransplantatiemethode. Daarom moeten patiënten die een haartransplantatie wille ondergaan, hun onderzoek doen, maar ze moeten samen met de arts beslissen welk type techniek het beste bij hun past.

Mensen met kaalheid in een groot deel van hun haar zouden bijvoorbeeld de voorkeur moeten geven aan de FUE-methode.

Alleen handelen volgens de wensen en eisen van de persoon die een haartransplantatie zal ondergaan, levert echter enkele problemen op, omdat het belangrijk is dat artsen ook een actieve rol spelen bij de beslissing welke haartransplantatie geschikt is. In een goede haartransplantatie kliniek wordt zorgvuldig gekeken naar de fysiologische en psychologische kenmerken van de mensen die een haartransplantatie ondergaan.

Zijn er prijsverschillen tussen de twee methoden?

FUE en DHI behoren tot de methoden voor haartransplantatie, die, zelfs als ze vergelijkbaar zijn, sterk variëren in termen van toepassingsmethoden, duur en gebruikte chirurgische instrumenten. Hierdoor is er een prijsverschil tussen deze twee methoden. De FUE-methode groefmethode is een chirurgische ingreep die moeiteloos en snel is. Er is echter een veel nauwkeurigere studie vereist met de chirurgische pennen die tijdens de DHI-methode worden gebruikt. Ook moeten de twee chirurgen samenwerken en snel handelen. Om deze redenen is haartransplantatie met de DHI-methode iets duurder.

De prijs is voor iedereen belangrijk, maar de meest geschikte beslissing moet worden genomen in overleg met uw arts, niet alleen. Zorg daarom voor de nodige consulten en onderzoeken vóór de haartransplantatie. Kies samen met uw arts de methode die het beste bij u past. Kom niet voor onaangename verrassingen te staan ​​…

Waarom zou u ReHair Istanbul moeten kiezen voor uw operatie?

Een van de eerste vragen die bij iedereen opkomt bij de besluitvorming van een haartransplantatie is: welke kliniek? Ervaringen, positieve beoordelingen, referenties, een redelijke prijs en een goede reputatie van de kliniek zijn enkele van de redenen voor een voorkeur. Ook zijn de kwalificaties van de specialisten die verantwoordelijk zijn voor uw behandeling en de fysieke omstandigheden in de kliniek zijn een van de factoren waar u rekening mee moet houden. Als u overweegt om een haartransplantatie in Turkije te ondergaan, kunt u bij ReHair Istanbul alle bovenstaande voorwaarden vinden.

Onze kliniek Rehair Istanbul, die al jaren gespecialiseerd is in haartransplantatie, zet een stap voorwaarts. Chirurgische instrumenten en de nieuwste modellen van apparatuur die in de kliniek worden gebruikt, worden voortdurend vernieuwd met het oog op uw comfort en gezondheid. De hygiënische omstandigheden en maatregelen die nodig zijn om de gezondheid van de patiënt in noodgevallen te beschermen, worden op elk moment bijgewerkt. Ook worden alle noodzakelijke maatregelen voor uw comfort vanaf uw aankomst in Turkije tot in het kleinste detail overwogen.

Zowel voor als na de haartransplantatie operatie heeft u voor uw vragen en problemen de ondersteuning van een specialist. Na de operatie kunt u desgewenst direct terugkeren naar uw land. Alle nodige aanbevelingen en controles kunnen voor u worden gedaan via online communicatiekanalen. U kunt dus zowel tijd als geld besparen bij ReHair Istanbul.

Alles over permanentie van haartransplantatie met de FUE & DHI-technieken

Hoe voelt u uzelf wanneer uw haar uitvalt? Droomt u ervan om weer goed en gezond haar te krijgen? Wat dacht u van een haartransplantatie om uw oude look terug te krijgen? Overigens is het een permanente oplossing, te mooi om waar te zijn, toch? In dit artikel vertellen we u of haartransplantatie een permanente behandeling is. We zullen proberen alle vragen die u in gedachten heeft te beantwoorden. Mocht u na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. ReHair Istanbul staat u graag te woord.

Is haartransplantatie permanent?

Haartransplantatie is een methode die al vele jaren met groot succes wordt uitgevoerd. Dankzij de ontwikkeling van technologie en toegenomen praktijkervaring van artsen, zijn ook de slagingspercentages van haartransplantatie toegenomen. Haartransplantatie is de afgelopen jaren permanent gemaakt met onderzoek en ontwikkelde technieken. Het is te zien dat haar uit gebieden waar de haarzakjes sterk zijn, blijft groeien waar ze zijn getransplanteerd. Als voorbeeld kunnen we zeggen dat sterke haarwortels uit het nekgedeelte worden gehaald, maar haar dat afkomstig is van plaatsen zoals de borst, is moeilijker genetisch permanent te zijn.

Hoe lang gaat getransplanteerd haar mee?

Na een succesvolle haartransplantatie en haargroei zullen de nieuwe haartjes levenslang blijvend zijn. Om deze reden moet haartransplantatie worden uitgevoerd door ervaren mensen. Bovendien moet de juiste nazorg worden uitgevoerd.

Is het mogelijk om een haartransplantatie nog een keer te laten doen?

In sommige gevallen kan na haartransplantatie opnieuw haaruitval optreden. Een gebrek aan de juiste techniek en een verkeerde selectie van donorplaatsen kunnen hiervan de oorzaak zijn. In dit geval kan, na goedkeuring van gespecialiseerde artsen, haartransplantatie opnieuw worden uitgevoerd. Dit kan ongeveer 1 jaar na de eerste haartransplantatie.

Hoe vaak kunnen we een haartransplantatie ondergaan?

Als uw haar en genetische structuur gunstig zijn, kunt u zoveel haartransplantaties ondergaan als u wilt. Als u geen gezondheidsbelemmeringen heeft voor haartransplantatie en uw arts dit aanbeveelt, kan deze procedure worden uitgevoerd voor de gezondheid van uw haar.

Wat zijn de factoren die haartransplantatie niet permanent maken?

Het belangrijkste aspect dat voorkomt dat de haartransplantatie permanent is, is de verkeerde selectie van het donorgebied. Het nekgebied is het gebied waar de haarzakjes het meest kwalitatief en levendig zijn. Het is belangrijk om het te transplanteren haar uit dit gebied te verwijderen. Als iemands haar in de nek onvoldoende is, kan een haarzakje ook worden getransplanteerd vanuit andere delen van het lichaam, bijvoorbeeld de borst. Maar terwijl de kans dat het haar uit de nekstreek permanent zal zijn 95% is, is het slagingspercentage voor andere regio’s genetisch lager. Daarnaast zijn voeding, onderhoud, de gebruikte producten en het gebruik van supplementen ook enkele van de belangrijke factoren voor het succes van een haartransplantatie.

Wat moet er gebeuren om een haartransplantatie permanent te maken?

Voor het succes van haartransplantatie moet allereerst de juiste keuze van de haartransplantatie kliniek worden gemaakt. Daarna moet de meest geschikte methode voor u worden gekozen en moet aan alles wat de arts zegt, worden voldaan. Vooral tijdens het proces van een jaar na haartransplantatie, moet u precies doen wat uw arts zegt. Permanente haartransplantatie wordt geboden als u aandacht besteedt aan de problemen die we hieronder later zullen bespreken.

Dieet

Een goede en evenwichtige voeding is een van de meest fundamentele factoren voor de menselijke gezondheid. Mensen die een haartransplantatie hebben ondergaan, moeten voedsel consumeren dat het lichaam niet belast, afhankelijk van het advies van artsen. Het eten van overmatig vet, suiker en junkfood zal zowel uw gezondheid als de haarkwaliteit verminderen.

Onderhoud

Haarverzorging na haartransplantatie is een van de belangrijkste factoren voor de permanentie van haartransplantatie. U moet alle informatie van uw gespecialiseerde artsen krijgen, zoals de kwaliteit van de gebruikte cosmetische producten, wanneer en welke zorg u moet doen en de duur van de haarverzorging.

De gebruikte producten

Na haartransplantatie moet u gevoelig zijn voor de keuze van alle producten die u voor uw haar gebruikt. Cosmetische producten met chemische inhoud hebben een negatieve invloed op de gezondheid van uw haar. Kies daarom de haarproducten die door uw arts worden aanbevolen.

Supplementen

Vitaminen en supplementen kunnen een belangrijke bijdrage hebben na een haartransplantatie.  Vooral vitamine B12 en zink worden heel vaak aanbevolen. Maar het is belangrijk dat u niet de verkeerde productkeuze maakt zonder het advies en de goedkeuring van de arts, zeker niet bij het gebruik van supplementen.

Verandert de permanentie van haartransplantatie volgens de techniek?

Naarmate haartechnieken zich ontwikkelen, nemen ook de slagingspercentages bij haartransplantatie toe. De permanentie van haartransplantatie is ook aanzienlijk toegenomen dankzij het succes van haartransplantatie. FUE- ​​en DHI-methoden die de afgelopen jaren zijn ontwikkeld, maken het mogelijk om in korte tijd gezonder en natuurlijker uitziend haar te hebben.

FUE Haartransplantatie Permanent

Afhankelijk van de kwaliteit van het haar in het donorgebied, is de haartransplantatie permanentie zeer goed. FUE-haartransplantatie kan de voorkeur hebben, omdat de haarwortels individueel worden verzameld.

DHI Haartransplantatie Permanent

Bij deze methode worden haarwortels direct uit het donorgebied gehaald en zeer nauwkeurig in het te transplanteren gebied geplant. Vanuit het oogpunt van DHI-haartransplantatie permanent is het opmerkelijk dat het de nieuwste technologische methode is.

Varieert de permanentie van haartransplantatie per geslacht?

De permanentie van haartransplantatie verandert niet afhankelijk van het geslacht. De kliniek waar de haartransplantatie wordt uitgevoerd, de ervaring van de arts, de naleving van de instructies na de haartransplantatie en de selectie van het donorgebied behoren tot de meest effectieve factoren voor de permanentie van een haartransplantatie.

Permanente haartransplantatie bij vrouwen

Het haar van vrouwen valt uit door genetische, hormonale en omgevingsfactoren. Haartransplantaties voor vrouwen onder normale omstandigheden zijn ook permanent. Het te vaak gebruiken van haarverzorgingsproducten die chemicaliën bevatten, kan de gezondheid van het haar negatief beïnvloeden.

Permanente haartransplantatie bij mannen

De permanentie van het getransplanteerde haar bij mannen is erg hoog. Vooral mannen die de voorkeur hebben gegeven aan de DHI- of FUE-methode zullen naar verwachting een succesvol resultaat krijgen bij haartransplantatie.

Is de permanentie van haartransplantatie afhankelijk van het type en de hoeveelheid haartjes?

Haartransplantatie is erg belangrijk en noodzakelijk in termen van permanentie. Levende wortels blijven groeien in het gebied waar ze zijn getransplanteerd. Borsthaar heeft echter een genetisch zwakkere structuur. Hierdoor is er een kans op haaruitval.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *