Skip to content

Weetjes over de FUE-haartransplantatie techniek

FUE Haartransplantatie is een haartransplantatie methode die is gestart na 2002 en die is gebaseerd op het verzamelen van haarzakjes uit het donorgebied zonder een litteken te vormen. Tijdens het transplantatie proces wordt met behulp van een speciale micromotor de haarzakjes een voor een verwijderd en verzameld. Vervolgens worden deze geplaatst in het kalende gebied.

Nadat de haartransplantatie-experts FUE-haartransplantatie hebben geaccepteerd, is er een aanzienlijke toename van haartransplantatie operaties geweest.

De FUE-techniek die veel comfortabeler en gezonder is dan de vorige methoden, vereist geen hechtingen in het donorgebied, daarom wordt er geen permanent litteken gevormd. Bovendien heeft de FUE-techniek ervoor gezorgd dat verschillende delen van het lichaam kunnen worden gebruikt als donorgebied.

Voordelen van een haartransplantatie met de FUE-techniek.

  • FUE Haartransplantatie is de meest toegepaste haartransplantatie methode ter wereld.
  • Gezonde en sterke haarzakjes worden individueel geselecteerd uit het donorgebied.
  • Het donorgebied geneest sneller met FUE-methode en deze methode vormt geen littekens.
  • Dankzij de FUE-methode kunnen haarwortels uit verschillende delen van het lichaam worden gebruikt.
  • Met FUE-haartransplantatie kunnen haarzakjes één voor één worden verzameld.
  • FUE-haartransplantatie methode beschadigt de omliggende haarzakjes niet.

FUE-techniek kan worden toegepast in combinatie met de DHI-techniek, de zogenaamde pentechniek die we de afgelopen jaren vrij vaak hebben gehoord.

Afhankelijk van de dikte en de structuur van het haar, worden de haarzakjes samen met de folliculaire eenheid verwijderd door veel kleinere holtes rond de haarzakjes te creëren waardoor het donorgebied snel kan genezen. Tegenwoordig zijn veel haartransplantatiemethoden (robot, DHI, Micromotor, enz.) die onder verschillende namen worden voorgesteld, gebaseerd op de FUE-methode als het belangrijkste toepassingsprincipe.

De FUE-methode is een methode om haarzakjes te verzamelen. Tegenwoordig is de toepassing voor robot haartransplantatie, waarover we vaak horen, een proces waarmee de haarzakjes kunnen worden verkregen met behulp van een geautomatiseerde robot volgens de FUE-methode.

De FUE-methode werd in de eerste jaren uitgevoerd met een apparaat dat handmatige punch wordt genoemd en in de afgelopen jaren wordt het uitgevoerd met behulp van een medisch apparaat dat micromotor wordt genoemd. Daarom kan in sommige bronnen dezelfde methode verschijnen als “micromotor FUE”.

Research voordat u een besluit neemt.

Het wordt aanbevolen om haartransplantatie en haartransplantatiemethoden te onderzoeken voordat u tot een besluit komt. De FUE-methode is een standaard en probleemloze methode die over de hele wereld bekend is, daarom kunt u uw vragen ook aan uw arts stellen.

Voor de haartransplantatie krijgt de patiënt een bloedtest. Als verschillende aandoeningen zoals lokale diabetes, bloeddruk, hepatitis of HIV worden gedetecteerd bij de patiënt, wordt door de arts bepaald of de haartransplantatie doorgaat op basis van het type ziekte. Bij ziektes zoals hepatitis of HIV kan de haartransplantatie geannuleerd worden door de arts.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *