Skip to content

Weetjes over de DHI-haartransplantatie methode

aWat is de DHI-haartransplantatie methode?

DHI-haartransplantatie methode is een van de meest geprefereerde behandeling in de afgelopen jaren, ook bekend als pen techniek of directe haartransplantatie. De DHI is geen haartransplantatie techniek, maar een vorm van toepassing. Hoewel de DHI-methode een nieuwe toepassing is, wordt vaak de voorkeur gegeven aan deze methode vanwege de voordelen ervan.

DHI is een toepassing waarbij kwalitatieve haarzakjes uit het donorgebied met behulp van speciale pennen naar het probleemgebied worden verplaatst.

Met een medisch apparaat dat op een pen lijkt wordt er een kanaal geopend en de graft wordt geïmplanteerd in één keer. De DHI-haartransplantatie procedure wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en begint met het losmaken van de grafts met behulp van een bepaald apparaat waar ze individueel verzamelen. De grafts die ook een stuk weefsel hebben, worden in het probleemgebied geplaatst nadat ze zijn gescheiden door een speciale medische pen.

click details url:  https://rehairistanbul.com/dhi-haartransplantatie-in-turkije/ 

Voordelen van de DHI-techniek

  • Het belangrijkste voordeel van deze techniek is de dichtheid van de haartjes. Er kunnen ongeveer 40 tot 60 grafts geplaatst worden per vierkante centimeter. Deze dichtheid zorgt voor een vol resultaat op het kalende gebied.
  • Het biedt een natuurlijk resultaat, vooral wanneer het wordt toegepast op de haarlijn waarbij transplanteren in verschillende hoeken mogelijk is. Zo kunnen de haartjes in de natuurlijke groeihoek van het haar worden geplaatst.
  • Dankzij de fijne pen wordt het risico op eventuele littekenvorming geminimaliseerd.
  • De DHI-methode moet heel precies uitgevoerd worden, daardoor wordt het uitgevoerd door zeer gespecialiseerd personeel.
  • Met de DHI-pen is een hoek en richting van het haarzakje bepalen en uitvoeren comfortabeler.
  • DHI biedt de mogelijkheid om direct in het gewenste gebied te implanteren zonder de huidige haartjes te beschadigen, dit is een voordeel voor mensen waarbij de haaruitval nog niet geheel is gestopt.
  • Tijdens het haartransplantatie proces worden gaten geboord in de breedte van het haarzakje; aldus wordt de behandeling met de minste schade voltooid.

Een natuurlijk resultaat met de DHI-methode.

Er zijn enkele factoren die een natuurlijk resultaat beïnvloeden. Opdat de patiënt een haartransplantatie zou kunnen krijgen zoals hij/zij zich had voorgesteld, moet hij/zij kennis hebben van de belangrijke factoren die de natuurlijkheid beïnvloeden. De natuurlijkheid is voornamelijk te wijten aan de beste voorbereiding van de haarlijn. Hiervoor zijn er enkele punten waar de arts en de patiënt afzonderlijk op moeten letten.

Een ander belangrijke factor is het implanteren van de haartjes in de juiste hoeken. De arts bepaalt de hoeken en diepten van de haarzakjes gemakkelijker met een enkele beweging. Dit versnelt de hersteltijd voor natuurlijk uitziend haar.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *