Skip to content

Volledige gids voor haartransplantatie in Turkije – 2022

Contents

Wat is haartransplantatie?

Haartransplantatie is een medische behandeling waarbij de haarzakjes van het ene deel van het lichaam (het donorgebied) worden verwijderd en naar een ander deel van het lichaam (het ontvangstgebied) worden getransplanteerd.

Wat is haaruitval?

Het kan uw hele lichaam aantasten of alleen het haar op uw hoofdhuid. Ondanks het feit dat haaruitval vaker voorkomt bij ouderen, kan het ook jongeren treffen. Haarverlies van 50 tot 100 haren per dag is normaal. Met zo’n 100.000 haren op je hoofd is het verlies nauwelijks waarneembaar. In de meeste gevallen vervangt nieuw haar het haar dat verloren is gegaan, maar dit is niet altijd het geval. Haarverlies kan in de loop van de tijd langzaam of in één keer optreden. Permanente of tijdelijke haaruitval is mogelijk. Het is moeilijk om bij te houden hoeveel haar er elke dag verloren gaat. Als je veel haar in de afvoer ziet na het wassen van je haar, is het mogelijk dat je meer haar verliest dan normaal. Er kunnen ook flarden van dunner wordend haar verschijnen.

Wat veroorzaakt uw haaruitval?

Haaruitval wordt meestal veroorzaakt door een combinatie van gebeurtenissen.

– Een erfelijke ziekte die optreedt bij het ouder worden is de meest voorkomende oorzaak van haaruitval. Androgene alopecia, vaak bekend als kaalheid bij mannen of kaalheid bij vrouwen, is een aandoening die zowel mannen als vrouwen treft. Bij mannen manifesteert het zich als een terugwijkende haarlijn en kale plekken, terwijl het bij vrouwen zich manifesteert als dunner wordend haar rond de kruin van het hoofd.

– Bepaalde geneesmiddelen, zoals geneesmiddelen die worden gebruikt voor de behandeling van kanker, artritis, depressie, hartproblemen, jicht en hoge bloeddruk, kunnen als bijwerking haaruitval veroorzaken.

– Na fysieke of mentale stress merken veel mensen enkele maanden later een algemene dunner wordend haar op. Haarverlies van deze aard is slechts tijdelijk.

– Kapsels die je haar strak trekken, zoals staartjes of cornrows, kunnen leiden tot tractie-alopecia, een soort haaruitval. Haaruitval kan ook worden veroorzaakt door haarbehandelingen met hete olie. Haarverlies kan permanent zijn als zich littekens ontwikkelen.

Waar moet u aan denken voor de operatie? Voorzorg!

Leeftijd

Voordat u een operatie ondergaat, is het van cruciaal belang om het patroon van haarverlies te bepalen. Als gevolg hiervan krijgen jonge mannen onder de 25 jaar vaak medische therapie, die doorgaans zeer effectief is.

Het tweede element dat wordt beïnvloed door de leeftijd van een patiënt, is hoe het ontwerp van de haartransplantatie wordt beïnvloed. Patiënten met patroonhaarverlies zullen de rest van hun leven niet-getransplanteerd haar blijven verliezen. Als het gaat om het plannen van een natuurlijke haartransplantatie, is dit een cruciaal punt om te overwegen.

De competentie en ervaring van uw haartransplantatie chirurg

Het ontwerp van een haartransplantatie is van cruciaal belang voor een haartransplantatie die onmerkbaar is. Een goed resultaat hangt af van het vermogen en de ervaring van uw chirurg in dit proces. Het vermogen van uw lichaam om te herstellen, de techniek die wordt gebruikt om de grafts terug te halen en de bekwaamheid van de chirurg zullen allemaal van invloed zijn op hoeveel littekens u na een haartransplantatie op het donorgebied zult hebben.

Waar moet u aan denken na de operatie? Nazorg!

Blijf uit de buurt van de zon.

Het vermijden van direct zonlicht is een van de meest kritische maatregelen na een haartransplantatie. Een patiënt moet zijn hoofdhuid 1-2 maanden bedekken tegen de zon na het ondergaan van een haartransplantatie. Te veel directe blootstelling aan de zon vernietigt niet alleen het oppervlak van de behandelde hoofdhuid, maar het kan ook de onderliggende lagen beschadigen.

Niet krabben

Krabben moet een maand worden vermeden om te voorkomen dat korsten worden verwijderd en het genezingsproces wordt vertraagd. U mag uw hoofdhuid zachtjes masseren in plaats van er met uw nagel aan te krabben.

Vermijd zweten

Gedurende een maand na de haartransplantatie moeten patiënten hevig zweten vermijden om beschadiging van de geïmplanteerde grafts te voorkomen. Als de patiënt in een warme omgeving woont, wordt aangeraden om de eerste 2-3 weken na de behandeling zoveel mogelijk binnenshuis door te brengen.

Normaal slapen

De eerste zeven dagen na de behandeling moet u met opgeheven hoofd slapen om de kans op zwelling te verkleinen. Sommige mensen hebben gewoon een paar dagen slaap nodig met opgeheven hoofd. Niet iedereen die deze operatie uitvoerde, kreeg echter zwelling. Er is geen reden waarom u niet normaal kunt slapen als u geen lichte druk rond uw voorhoofd voelt.Als je een bescheiden oedeem hebt, stellen we voor om je fauteuil voorlopig om te bouwen tot een geïmproviseerd bed. Hoewel het niet ideaal is, vinden sommige mensen dat slapen in hun fauteuils aanzienlijk prettiger is dan rusten op vier kussens. Houd een hoogte van 45 graden aan.

Kunnen patiënten na de operatie douchen?

Na een transplantatieproces kunnen patiënten meteen douchen, maar ze moeten hun hoofdhuid drooghouden. Ze kunnen de getransplanteerde gebieden na 48 uur voorzichtig wassen, maar ze moeten voorkomen dat douchewater de nieuwe transplantaten rechtstreeks beïnvloedt. Na een week mag er normaal gedoucht worden.

Wat gebeurt er na de operatie?

Na een haartransplantatie kan uw hoofdhuid oncomfortabel zijn en moet u mogelijk medicijnen gebruiken zoals pijnstillers, antibiotica om het risico op infectie te beperken en ontstekingsremmende medicijnen om zwelling te verminderen.

Na de operatie kunnen de meeste mensen binnen een paar dagen weer aan het werk.

Het getransplanteerde haar zal naar verwachting twee tot drie weken na de behandeling uitkomen. Dit zorgt voor de ontwikkeling van nieuw haar. 8 tot 12 maanden na de operatie zullen de meeste mensen wat frisse haargroei opmerken.

Wat zijn de soorten haartransplantatie methoden? Oogstmethoden

FUE Haartransplantatie Techniek

Individuele folliculaire eenheden bestaande uit 1 tot 4 haren worden verwijderd onder plaatselijke verdoving met Follicular Unit Extraction of FUE-oogst; deze microverwijdering omvat over het algemeen kleine stoten met een diameter van 0,6 mm tot 1,0 mm.

FUE kan worden gedaan in een enkele lange sessie of in een reeks kleinere sessies.

De duur van een FUE-operatie hangt af van de vaardigheid van de chirurg, het oogsttempo en de kenmerken van de patiënt. De operatie kan een paar uur duren.

Haartransplantatie Pijnloos

De FUE-procedure, die wordt beschouwd als een van de meest recente en meest gebruikte haartransplantatie behandelingen die natuurlijk ogende resultaten garandeert, heeft het succes nog meer bevorderd door gebruik te maken van unieke gadgets met saffierbladen.

Voordat haarzakjes uit het donorgebied worden geëxtraheerd en ontvangende gebieden worden gecreëerd voor transplantatie, wordt lokale verdoving toegediend aan de relevante gebieden.

Het kost meer inspanning voor het verdovingsmiddel om resultaten te genereren wanneer het verdovingsmiddel met naalden in de hoofdhuid wordt toegediend. Het is nu mogelijk om een ​​procedure voor het herpositioneren van het haar uit te voeren zonder naaldinjectoren, bijna pijnloos met behulp van geavanceerde esthetische technologieën. Deze buitengewone gadgets gebruiken spanning om de dynamische fixatie te verplaatsen en transporteren anesthesiedeskundigen naar de diepere lagen van de huid.

Welke FUE-haartransplantatie?

FUE Saffier versus Klassieke FUE

De opening van microkanalen onderscheidt FUE Saffier van de klassieke FUE methode. FUE Saffier wordt beschreven als de methode voor het maken van incisies in de ontvangende plaats met specifieke saffierbladen in plaats van stalen mesjes. Door kleinere microkanalen te creëren binnen de ontvangende plaats voor transplantatie, zijn de saffierbladenbedoeld om de ontwikkeling van korsten te verminderen en het genezingsproces te versnellen. FUE Saffier (Follicular Unit Extraction) wordt uitgevoerd met saffierbladen nadat de patiënt plaatselijke verdoving heeft gekregen. Haarzakjes worden één voor één uit het donorgebied geoogst met behulp van micromotor met afmetingen van 0,6 – 0,7 – 0,8. De geoogste haarzakjes worden getransplanteerd in de met de FUE-procedure gevormde incisies. Deze kanalen hebben een aanzienlijke invloed op de haardichtheid, hoek en richting, die allemaal belangrijke factoren zijn bij het bereiken van een realistisch uiterlijk.

Robot haartransplantatie

Camera’s en robotarmen worden gebruikt door robothaarherstelsystemen om de chirurg te helpen bij de FUE-techniek. NeoGraft was het eerste door de FDA goedgekeurde chirurgische robotapparaat voor haarherstel in 2009. In 2011 keurde de FDA het ARTAS-systeem goed voor het extraheren van folliculaire eenheden.

DHI-haartransplantatie

De DHI-techniek is een haartransplantatie procedure met aanzienlijke voordelen, aangezien de haarwortels kunnen worden getransplanteerd zonder dat er een kanaal hoeft te worden geopend. DHI bespaart tijd door tegelijkertijd het kanaal te openen en de wortel op de juiste locatie te plaatsen. Het is een benadering die geen littekens, een ingang of een verbinding nodig heeft. Doordat er bij haartransplantatie geen kanaalopening is, is de mate van bijwerkingen die bij de patiënt optreedt beperkt. DHI-haartransplantatie vereist meer aandacht dan andere technieken. De DHI-procedure maakt haartransplantatie mogelijk zonder het hoofd te scheren. Haarzakjes worden binnen 1-2 minuten na de extractie getransplanteerd, dus ze zijn slechts voor een zeer korte tijd buiten het lichaam. Als de patiënt niet-kalende plekken op zijn of haar hoofdhuid heeft, is het gemakkelijker om tussen haarlokken te transplanteren. Het is mogelijk om een ​​grotere haardikte te bereiken, vooral wanneer het te transplanteren gebied klein is.

Haartransplantatie met mesotherapie

Haar mesotherapie is een behandeling voor het voorkomen van kaalheid en het voeden van haarzakjes. Haarm esotherapie kan worden gebruikt om kaalheid te behandelen of om te helpen bij haartransplantatie. Met een injector worden de mineralen, eiwitten en voedingsstoffen die nodig zijn voor het haar onder de haarhuid geïnjecteerd. Wanneer de applicatie is voltooid, neemt de bloedstroom toe en wordt het effect op het haar in korte tijd waargenomen. Het helpt bij de voortdurende en verbeterde ontwikkeling van het haar.

Pijnloze anesthesie arrangement

Professionals gebruiken de nieuwste generatie saffierbladen om saffier FUE te geleiden. Bij het openen van microkanalen, in tegenstelling tot de traditionele FUE-procedure, gebruikt de Sapphire FUE-methode een mes dat is samengesteld uit echt saffiermetaal in plaats van een metalen spleet. Het is mogelijk om het aantal geïmplanteerde grafts te vergroten en een natuurlijker haaruitstraling te krijgen met de Sapphire FUE-procedure. In vergelijking met metalen spleettips kunnen saffiertips aanzienlijk smallere microkanalen openen. Smallere kanalen suggereren een grotere kans om hoofdhuidkanalen te openen. Dit is een fantastisch alternatief voor degenen die willen dat hun haar er natuurlijk en volumineus uitziet.

Het aantal grafts dat kan worden getransplanteerd, is ernstig beperkt vanwege de uitgangsoriëntatie van het haar en de te volgen hoek bij het openen van de kanalen. Sapphire FUE-haartransplantatie maakt gebruik van scherpe, gladde, dunne en professionele mesjes om een ​​echt en gezond alternatief te bieden.

Wanneer het kanaal geopend is, is er minder trilling. Dit komt door de taaiheid van het saffierblad. Dit vermindert de kans op weefselbeschadiging. Doordat de mate van oedeem na de operatie wordt verminderd, heeft de patiënt een prettiger leven. De saffierbladen worden gebruikt om kleine incisies te maken voor de transplantatie. Dit versnelt niet alleen het genezingsproces, maar houdt ook het huidoppervlak soepel.

Hoe wordt haartransplantatie uitgevoerd?

De chirurg begint met het reinigen van uw hoofdhuid en het injecteren van een verdovend middel in de achterkant van uw hoofd. De transplantatie wordt uitgevoerd met behulp van een de FUE methode. Het aantal en het soort grafts dat u krijgt, wordt bepaald door uw haartype, kwaliteit, kleur en de grootte van de regio waar de transplantatie wordt uitgevoerd. De arts zal vervolgens de haarzakjes één voor één verwijderen. Deze haarzakjes worden schoongemaakt en gesplitst. Vervolgend worden er kanaaltjes op het ontvangstgebied geopend en worden de haartjes één voor één geplaatst.

Welke landen doen deze operatie? Waarom moet Turkije worden geselecteerd voor haartransplantaties?

Turkije

Als u al een tijdje een haartransplantatie overweegt, is Turkije ongetwijfeld een van de beste plaatsen voor een haartransplantatie. Elk jaar gaan meer dan 20.000 mensen naar Turkije voor medische zorg die net zo goed of beter is dan wat ze thuis kunnen krijgen. Prijzen voor 2000 grafts met een FUE haartransplantatie operatie beginnen bij €1.950. Turkije is ook een populaire keuze onder patiënten, vanwege de luxe hotels en betaalbare behandelingspakketten. En wie wil er nu niet ontspannen en bijkomen in de oude en prachtige stad van Istanbul?

Turkije is goedkoop, betaalbaar en ervaren, maar ook comfortabel voor patiënten. U wordt bijvoorbeeld opgehaald van het vliegveld en naar uw hotel gereden met luxe busjes.

Dit is ook een reden waarom u voor ReHair Istanbul moet kiezen als uw haartransplantatie bedrijf in Turkije!

Valt het getransplanteerde haar uit? Kun je haar verliezen na de operatie?

Uw huid heeft tijd nodig om te herstellen nadat haarzakjes zijn getransplanteerd naar gebieden waar uw haar dunner wordt. De eerste drie maanden na de behandeling is het normaal dat een deel uw haar uitvalt. Genezing kan tussen de zes tot twaalf maanden duren. De verplaatsing van de haarzakjes is onomkeerbaar; er is geen manier om ze terug te brengen naar waar ze eerder waren. De getransplanteerde haarzakjes hebben, net als de rest van uw haarzakjes, een levensduur.

Wat zijn de risico’s van haartransplantatie?

Hoewel haartransplantatie meestal als veilig wordt beschouwd, zijn er mogelijke gevaren, zoals:

– Infectie

– Bloeden en littekens

Hoeveel kost haartransplantatie? Haartransplantatie prijzen!

Gemiddelde prijzen voor haartransplantaties per land (op basis van Amerikaanse dollar:)

– Canada: 17.500 USD

– Australië 13.751 USD

– Verenigde Staten van Amerika 14.610 USD

– Verenigd Koninkrijk 8.150 USD

– Duitsland 7.372 USD

-Thailand 5.758 USD

– Polen 5.246 USD

– Hongarije 3.650 USD

– India 3.350 USD

– Mexico 3.202 USD

– Turkije 2.676 USD

Succespercentage van haartransplantatie

Haartransplantatie met behulp van de meest up-to-date technologie zorgt voor een snelle hersteltijd. Als de persoon geen drugsverslaving heeft, geen ernstige medische problemen heeft en geen last heeft van haaruitval, is het slagingspercentage 99 procent voor degenen die alle instructies na de transplantatie volgen. Haargroei varieert tussen 30% en 35% bij mensen die de procedure drie maanden later hebben voltooid. Tegen het einde van de zesde maand is 60 tot 70 procent van het haar gegroeid. Wanneer een jaar is verstreken, wordt opgemerkt dat het haar tot de volledige lengte is gegroeid.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *