Skip to content

Speciale Eten&Drinken Gids Voor Degene Die Istanbul Zullen Bezoeken

Elke wijk van Istanbul is beroemd om een andere smaak. Deze prachtige stad verwelkomt jaarlijks miljoenen toeristen en biedt hen ook unieke geneugten. Hier zijn de meest speciale smaken om te proberen voor degenen die voor de eerste keer Istanbul zullen verkennen!

Contents

Broodje vis

Voor iemand die voor het eerst naar Istanbul komt, is het eten van een broodje vis tegen de historische sfeer van Eminönü een geweldige ervaring. Een broodje vis is een van de onmisbare straat delicatessen van Istanbul. Als u Istanbul bezoekt, adviseren we u niet terug te keren zonder deze prachtige smaak te proeven terwijl u een mooi uitzicht heeft over de stad.

Kumpir

Kumpir is een van de meest populaire en meest heerlijke straat delicatessen. De basis ingrediënten van kumpir zijn aardappelen, boter en cheddar kaas. Bovendien kunt u alles toevoegen wat u wilt. De eerste buurt die in u opkomt als u het over kumpir hebt, is Ortaköy, want er zijn tal van kumpir makers in de regio en ze zijn allemaal heel succesvol. Verlaat de stad niet totdat u genoeg heeft van de kumpir.

Sultanahmet gehaktbal

De Sultanahmet gehaktbal is een van de populaire lekkernijen van de Turkse keuken. Iedereen die deze historische smaak heeft geproefd verlangt ernaar om het weer te eten. Deze beroemde gehaktbal is een van de smaken die het waard is om naar Istanbul te gaan.

Kanlıca Yoghurt

Kanlıca yoghurt, een van de traditionele Istanbul smaken en bekend sinds 1893 als een smaak die is doorgegeven van generatie op generatie. Kanlıca yoghurt is gemaakt van geiten -, schapen-en koemelkmix. Daarom smaakt het heerlijk, geniet van deze smaak als u naar Istanbul komt.

Gedroogde Bonen

Gedroogde bonen zijn een van de beroemde smaken van Suleymaniye. Er zijn veel gedroogde bonen in de buurt. De favoriete smaak van de Ottomaanse keuken, gedroogde bonen, heeft vele eeuwen meegemaakt en heeft het overleefd tot op de dag van vandaag. Als u van plan bent om naar Istanbul te komen en echt heerlijke gedroogde bonen wilt eten, adviseren wij u om langs te gaan bij Suleymaniye.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *