Skip to content

NeoGraft-haartransplantatie versus FUE

In dit artikel zullen we het hebben over de laatste innovatie en zelfs een baanbrekende methode in haartransplantatie operaties. Deze methode, ook wel NeoGraft Haartransplantatie genoemd, heeft de afgelopen jaren de aandacht van veel mensen getrokken. Het is een van de meest toegepaste technieken in haartransplantatie klinieken geworden. Het is echter begonnen met het onderzoeken van de verschillen tussen NeoGraft Haartransplantatie en andere haartransplantatie methoden. We kwamen veel vragen tegen, vooral over de verschillen tussen de FUE-methode en NeoGraft Haartransplantatie. In dit artikel hebben we besloten om informatie over NeoGraft Haartransplantatie met u te delen. Daarna zullen we proberen de verschillen tussen NeoGraft Haartransplantatie en FUE te onderzoeken.

Contents

Hoe is het herstel bij de NeoGraft techniek?

De twee meest bekende en meest geprefereerde technieken in haartransplantatie operaties zijn bekend als folliculaire unit transplantatie (FUT) en folliculaire unit excisie (FUE). Met de steun van jarenlange ervaring en technologie zorgen beide methoden voor natuurlijk uitziend haar. Ze hebben ook het potentieel om zeer esthetische resultaten te produceren. NeoGraft-haarrestauratie is een semi-automatische versie van de FUE-methode. Het grootste voordeel van een semi-automatische methode is dat het enkele mogelijke menselijke fouten elimineert die kunnen optreden tijdens een chirurgische ingreep. Het wordt momenteel aangeprezen als een van de modernste haartransplantatietechnieken. Ook wordt door veel experts gemeld dat het effectiever is dan FUE-haartransplantatie en andere technieken.

Hoeveel kost een NeoGraft haartransplantatie?

Haartransplantatie prijzen kunnen verschillen van persoon tot persoon en situatie tot situatie. Als u NeoGraft-haartransplantatie onderzoekt, begin uw onderzoek dan niet met NeoGraft-kosten. Overleg met uw specialist en overleg welke haartransplantatie methode voor u geschikt kan zijn. Als uw arts u daarna een NeoGraft-haartransplantatie heeft aanbevolen, heeft u voldoende informatie over de kosten van NeoGraft. Tijdens haartransplantaties die met NeoGraft worden uitgevoerd, wordt de gehele transplantatieprocedure uitgevoerd met een speciaal haartransplantatie apparaat. Hierdoor kan de prijs stijgen.

Hoe verloopt het herstel van NeoGraft?

Zelfs als de NeoGraft haartransplantatie operaties chirurgisch zijn, is er geen hechtlitteken. Tijdens deze procedure met de robot worden de haarzakjes uit het donorgebied niet beschadigd. Omdat de kwaliteitshaarzakjes zeer snel worden verzameld met behulp van een robot, wordt de operatietijd verkort. Het verkorten van de periode is erg belangrijk voor de vitaliteit van de haarzakjes. Dit verkort de hersteltijden aanzienlijk. De verzorging na de haartransplantatie en de kwaliteit van de te gebruiken materialen bij deze behandelingen zijn voor u erg belangrijk. Zelfs als de NeoGraft-methode de herstelprocessen na haartransplantatie verkort, kan dit proces helaas worden verlengd als de postoperatieve haarverzorging niet goed wordt uitgevoerd.

Wat zijn de voordelen van NeoGraft?

Het NeoGraft-systeem helpt menselijke fouten te minimaliseren. Wonden, pijn, trauma en kleine beschadigingen die kunnen optreden in de haarzakjes tijdens de traditionele FUE- en FUT-operaties kunnen met NeoGraft aanzienlijk worden verminderd. Door deze problemen op deze manier te verminderen, kan de overleving en overlevingskans van het getransplanteerde haar toenemen. Vergeleken met de FUT-haartransplantatie methode, die wordt uitgevoerd door een huidstrook van de hoofdhuid af te knippen, kan de kans op chirurgische complicaties en infectie die na de operatie kunnen optreden, worden teruggebracht tot zeer lage niveaus. Tijdens NeoGraft wordt de hoofdhuid niet belast, er zijn geen hechtingen nodig. Dankzij het gebruik van zeer gevoelige robots tijdens de operatie kunnen fouten die zenuwen of bloedvaten kunnen beschadigen worden geëlimineerd.

Wat zijn de bijwerkingen en voorzorgsmaatregelen van NeoGraft?

Als er tijdens de NeoGraft-haartransplantatie te veel uit het donorgebied wordt overgebracht, kan er een slecht beeld op uw hoofd verschijnen. In de tussentijd kan het verschijnen van zichtbaar haarverlies optreden. Sommige verkeerde berekeningen veroorzaken het uiterlijk dat de esthetiek verstoort, en in sommige gevallen kunnen de grafts worden beschadigd. Als er bovendien te veel follikels uit een gebied worden verwijderd tijdens een door een chirurg geplande haartransplantatie, zal het succespercentage van de NeoGraft-methode worden vertraagd. Als de follikels tijdens de haartransplantatie niet onder een geschikte hoek ten opzichte van uw haarlijn worden geïmplanteerd, kan het natuurlijke uiterlijk verloren gaan. Shockhaarverlies, zwelling, bloeding, ontstoken haarzakjes (folliculitis), gevoelloosheid van de hoofdhuid, ingegroeide haren en infecties, die na elke haartransplantatie kunnen worden waargenomen, kunnen optreden. Een ander nadeel dat in dit verband kan worden vermeld, heeft betrekking op de kosten van NeoGraft-haartransplantatie. De prijzen van NeoGraft haartransplantaties zijn in Turkije veel hoger dan bij andere haartransplantaties.

Hoe werkt NeoGraft-transplantatie?

Iemand die een haartransplantatie wil ondergaan, ondergaat na aanmelding bij de haarkliniek een serieus onderzoek door gespecialiseerde artsen. Na dit onderzoek wordt de meest geschikte haartransplantatiemethode voor de persoon bepaald. Als er een NeoGraft-haartransplantatie moet worden uitgevoerd, worden individuele haarlijnberekeningen gemaakt. Het donorgebied wordt bepaald. De allergische reacties van de patiënt worden onderzocht en er wordt een passend operatieplan opgesteld. Als de haarverzorging na de operatie goed is uitgevoerd en de instructies van de arts worden opgevolgd, is het mogelijk om in zeer korte tijd gezond en natuurlijk haar te bereiken.

Wie heeft een NeoGraft-procedure nodig?

De meest bekende en geprefereerde methoden in de haartransplantatie-industrie gedurende vele jaren zijn de FUT- en de FUE-haartransplantaties. Tijdens de FUE-haartransplantatie worden de haarzakjes één voor één verwijderd door de gespecialiseerde chirurg. Tijdens het uitvoeren van de FUE-haartransplantatie wordt het haar in de nek, waarvan bekend is dat het de sterkste haarzakjes heeft, als een strip verwijderd. Beide methoden duren langer dan NeoGraft-haartransplantaties. Er kunnen meer incisies, littekens, pijn, zwelling en verschillende problemen optreden. Het is mogelijk om deze problemen te overwinnen met een gespecialiseerde en ervaren arts. Bij gebruik van de NeoGraft-techniek worden haarzakjes met behulp van een robot voorzichtig verwijderd en in zeer korte tijd naar het betreffende gebied overgebracht. In tegenstelling tot de FUT-techniek ontstaan ​​na FUE- en NeoGraft-operaties geen lange en dunne littekens op de hoofdhuid. NeoGraft haartransplantatie is erg snel in vergelijking met andere traditionele methoden, maar is ook duurder in prijs. Kortom, NeoGraft is in sommige opzichten voordelig en in sommige opzichten nadelig. U en uw arts moeten beslissen welke haartransplantatiemethode u verkiest.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *