WAT IS DE FUE HAARTRANSPLANTATIE METHODE?

Blog Single

Tegenwoordig zijn haartransplantaties een noodzaak geworden. Door haartransplantatie kan verlies van zelfvertrouwen door haaruitval en stress en psychische problemen veroorzaakt door esthetische problemen eenvoudig worden voorkomen. We kunnen zeggen dat de slagingspercentages zijn gestegen tot 100% dankzij haartransplantaties die al vele jaren worden toegepast. De FUE-methode is één van de meest bekende en geprefereerde methoden onder haartransplantatiemethoden. De FUE-methode (Follicular Unit Extraction) is erg populair vanwege zowel de prijs als de succespercentages. Bij deze methode wordt meestal het nekgebied gekozen als donorgebied voor het verwijderen van haarzakjes. Transplantaten die één voor één uit het geselecteerde gebied worden genomen met behulp van een micromotor, worden door gespecialiseerde artsen naar het gewenste gebied getransplanteerd. Niet als groep, maar één voor één op dezelfde manier. Om deze reden leidt haarfollikeltransplantatie met FUE tot langere sessies in vergelijking met andere methoden. Hiervoor zijn er ervaren zorgteam en volledig uitgeruste klinische omstandigheden voor nodig.

Wat is de FUE CT methode?

De FUE CT en de normale FUE techniek verschillen niet veel van elkaar. Beide worden uitgevoerd met de FUE-methode. Bij CT worden er extra vitamines toegevoegd en verandert niets aan de techniek of de haarwortels. Bij de normale FUE Techniek worden de extra vitamines toegediend bij de PRP behandeling, dit is een vitamine boost voor het huidige en nieuwe haar.

Belang van een gezond donorgebied

Tijdens haartransplantatie beïnvloeden veel factoren het succes van de operatie. De eerste hiervan is een gezond donorgebied. Dit omdat er tijdens haartransplantatie de gezonde grafts in het donorgebied getransplanteerd worden naar andere gebieden met minder haar. De gezondheid van het getransplanteerde haar is direct gerelateerd aan het gezonde donorgebied. Dankzij de gezonde grafts die uit het gezonde gebied worden genomen, is het mogelijk dat het haar in kortere tijd weer gezond wordt. Gezondere haartransplantaten betekenen een sneller herstel. De kwalificatie en ervaring van de chirurgen die de haartransplantatie uitvoeren zijn echter erg belangrijk. Haartransplantaties vereisen snelheid, zorgvuldig werk en ervaring. Klinieken die aan hygiënische voorwaarden voldoen, zijn uitgerust met ultramoderne apparaten. Deskundige chirurge zullen het succes van haartransplantaties vergroten. Het slagingspercentage van haartransplantaties voor mensen met een gezond donorgebied neemt toe in de haartransplantatiesector. Hier worden gepersonaliseerde onderzoeken en methoden toegepast. Om het onderwerp van het gezonde donorgebied beter te begrijpen, is het noodzakelijk om informatie te hebben over grafts en haarzakjes. Als u meer wilt weten over dit onderwerp kunt u dit artikel lezen: ALLES OVER HAAR- EN HAARGRAFTING

Is de FUE CT nieuw of gewoon een stooerdere uitdrukking voor de bekende FUE Sapphire-methode?

De FUE CT haartransplantatie methode is hetzelfde als de FUE en FUE Sapphire methoden. Bij al deze methoden worden de haarzakjes één voor één verzameld en naar het te transplanteren gebied geplaatst. In de tussentijd is het belangrijk om snel te zijn en de haren in leven te houden. De FUE Sapphire methode is een mooie methode waarbij iets meer geavanceerde technologie wordt gebruikt in vergelijking met de FUE-methode. Tijdens de operatie worden tips gebruikt die fijner en gedetailleerder werken mogelijk maken. Zo nam het slagingspercentage toe in situaties die gevoeliger werk vereisten, en werd het mogelijk om meer haar te transplanteren. De FUE CT-haartransplantatie wordt op dezelfde manier toegepast als deze methoden. Deze methode brengt geen innovatie met zich mee maar werd gelanceerd als een nieuwe uitvinding en werd er een marketingstrategie bepaald. We kunnen dus gemakkelijk zeggen dat de FUE CT niet iets nieuws is. Het is gewoon een stoerdere uitdrukking voor de bekende FUE Sapphire-methode.

Waarom zou de voorkeur moeten geven bij een FUE Sapphire haartransplantatie Rehair Istanbul?

Haartransplantatie heeft een directe invloed op de fysieke en mentale gezondheid van mensen. Door het kiezen van de verkeerde kliniek en dokter met de gedachte "Ik wil het proberen, wat kan er hoogstens gebeuren" kan trieste resultaten voor opleveren. Denk maar aan het tijd- en geldverlies dat wordt veroorzaakt door het mislukken van haartransplantaties, die 1 jaar nodig hebben voor een volledig herstel. Een verslechtering van uw esthetische uitstraling kan echter ook psychologische depressie veroorzaken. Daarom is de klinische selectie erg belangrijk voor het succes van haartransplantatie. FUE Sapphire-haartransplantatie is een nieuwe haartransplantatiemethode en vereist een gedetailleerde studie en zeer ervaren en deskundig medisch team. Het is echter van groot belang dat de klinische omgeving hygiënisch en geschikt is voor operaties en moet alle benodigde technische apparatuur aanwezig zijn. Het succes van elke methode hangt af van de geschiktheid van de omstandigheden, de competentie van de kliniek op dit gebied en de kennis en vaardigheden van het gezondheidspersoneel dat de toepassing zal uitvoeren. Haartransplantatiespecialisten en klinische faciliteiten die bij Rehair Istanbul werken vergroten het succes van haartransplantaties. Experts van Rehair Istanbul hebben in de loop der jaren duizenden operaties uitgevoerd. Ze hebben de best mogelijke resultaten bereikt voor hun gewaardeerde klanten terwijl ze hun eigen ervaring en vaardigheden hebben ontwikkeld. Daarom kunt u bij ons terecht voor al uw haartransplantatie wensen en verzoeken, met name voor FUE en FUE Sapphire haartransplantatie. We zijn vereerd en blij u te mogen verwelkomen in de beste haartransplantatiekliniek van Turkije, Rehair Istanbul. Lees het artikel op de link om informatie te krijgen over de mogelijkheden van gezondheidstoerisme in Rehair Istanbul en Turkije: DE POSITIE VAN TURKIJE IN HET GEZONDHEIDSTOERISME WERELD.