Skip to content

Haartransplantatie Processen Van Vrouwen

Haar is het belangrijkste schoonheidselement van mannen en vrouwen. Hoewel een man kaal en charismatisch kan zijn, is dit niet van toepassing bij vrouwen. Daarom willen vrouwen die gevoelig zijn voor hun haar, op verschillende manieren van haaruitvalproblemen afkomen. Haartransplantatie is een van deze methoden. De oude haartransplantatie technieken waren geen optie voor vrouwen, door de tijdelijke littekens en omdat het haar geheel geschoren moest worden. Tegenwoordig hoeft het haar niet meer geheel geschoren te worden.

Contents

Oorzaken van haarverlies bij vrouwen

Hormonale onregelmatigheid, ijzertekort, ondervoeding, onregelmatige menstruatie, cyste van de eierstokken, polycysteus-ovariumsyndroom, schildklieraandoeningen en bloedarmoede zijn meest voorkomende oorzaken van haarverlies bij vrouwen. Een van de belangrijkste punten voordat een haartransplantatiebeslissing wordt genomen, is een goede haaranalyse. Om te bepalen of uw haarverlies tijdelijk of permanent is, moet u verschillende tests doen, waaronder een bloedtest. Volgens de resultaten van deze tests zal het duidelijk zijn of uw haarverlies wordt veroorzaakt door een hormonale oorzaak.

Is haartransplantatie schadelijk voor vrouwen?

Er is geen verschil tussen haartransplantatie voor mannen en vrouwen. Met andere woorden, er is geen kwaad in haartransplantatie voor zowel vrouwen als voor mannen omdat de haarzakjes uit iemands eigen weefsel worden overgebracht naar een ander gebied. Met andere woorden, de donor is de persoon waarbij de haartransplantatie wordt uitgevoerd.

Artsen ondersteunen veel mensen om zonder stress door te gaan met het proces. Haartransplantatie bij vrouwen veroorzaakt geen slecht uiterlijk, omdat de huidige haren het donorgebied bedekken. Wanneer de haartransplantatie wordt uitgevoerd door professionele en ervaren artsen wordt er met elk detail rekening gehouden.

Voorzorgsmaatregelen voor een haartransplantatie bij vrouwen.

Als u hebt besloten om een haartransplantatie te ondergaan, moet u bloedverdunners en alcohol vermijden zoals door uw arts wordt aangegeven.

De arts bepaald vanuit welk gebied uw haartransplantatie begint en waar deze naartoe wordt geleid. De haarzakjes worden één voor één verwijderd en in het te transplanteren gebied geplaatst. Na de haartransplantatie moet u gemiddeld 6 maanden wachten op het resultaat.

Punten waar u rekening mee moet houden na een haartransplantatie bij vrouwen

Haarverzorging na haartransplantatie begint met het gebruik van speciale producten. Afhankelijk van de toestand van het haar worden deze producten 5 – 6 maanden gebruikt, nadien kunnen normale shampoos worden gebruikt. Het is echter belangrijk om gezonde shampoos te kiezen met een laag chemisch gehalte, anders groeit het haar niet gezond.

Het gebruik van speciale producten zijn erg nuttig tijdens dit proces. Uw arts zal u adviseren en aanbevelen welk product u moet gebruiken en welke producten u moet vermijden. Om deze reden is het belangrijk het proces door te brengen met behulp van deskundige ondersteuning.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *