Skip to content

Bent U Geschikt Voor Een Haartransplantatie? Wat Zijn De Voorwaarden?

Tegenwoordig is een haartransplantatie bijna bij iedereen mogelijk, maar er zijn een aantal voorwaarden. Wie is geschikt voor een haartransplantatie? Laten we samen de voorwaarden en de belangrijkste punten doornemen…

Contents

Gezondheidstoestand en leeftijd

De belangrijkste factor is de gezondheidstoestand. Haartransplantatie operaties zijn microchirurgische operaties en voor zo’n operatie moet de algemene gezondheid van de persoon goed zijn. Bij hartkwalen, bloeddruk, diabetes, kanker, bloedarmoede, bepaalde huidziekten en infecties moet de desbetreffende arts eerst toestemming geven voor een haartransplantatie. De leeftijd van de persoon en of hij er psychisch klaar voor is, is ook erg belangrijk.

Het donorgebied

Een van de meest fundamentele voorwaarden voor een haartransplantatie is de kwaliteit van het donorgebied. Bij een haartransplantatie worden de gezonde haartjes vanuit het donorgebied van de persoon verplaatst naar het probleemgebied. Het donorgebied is het gebied op het achterhoofd tussen uw twee oren. Personen die geen voldoende haar op hun donorgebied hebben zijn niet geschikt voor een haartransplantatie. Door een analyse van de haartransplantatie arts wordt er beoordeeld of het donorgebied goed genoeg is.
Het donorgebied is de eerste keus, maar als de persoon niet genoeg haar heeft dan bestaat de kans dat er lichaamshaar gebruikt kan worden als donorhaar.

De hoeveelheid haaruitval

Het niveau van haaruitval is ook een punt om rekening mee te houden. Als de haaruitval pas is begonnen, dan kunt u beter wachten totdat het gevorderd is, anders bestaat de kans dat u een tweede behandeling nodig heeft. Wees wel op tijd, want als het kalende gebied heel groot is geworden dan kan een haartransplantatie geen goed resultaat geven.

Neem contact met ons op als u ook last heeft van haaruitval en een gratis persoonlijke analyse wil.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *