Skip to content

8 Redenen om uw haartransplantatie te laten doen tijdens de corona periode

Infectieziekten, met name corona, hebben de afgelopen jaren ons leven helaas diep beïnvloed. Door corona hebben we onze levensgewoonten, smaak of zelfs onze plannen voor de toekomst moeten veranderen. Zozeer, afgezien van dringende gezondheidsproblemen, er zelfs een ernstige daling was in het bezoek naar het ziekenhuis. Met de introductie van normalisatie maatregelen begon het leven te normaliseren. Voor uitgestelde behoeften worden nu oplossingen gezocht. Een daarvan is de behoefte aan haartransplantatie. Een haartransplantatie is altijd een belangrijke behoefte. Want de haren van mensen blijven uitvallen, of er nu corona is of niet. Daarnaast is het hebben van een mooie en esthetische uitstraling het meest fundamentele recht van iedereen. In dit artikel gaan we het hebben over de redenen om een ​​haartransplantatie te ondergaan tijdens de corona periode. We zullen proberen uit te leggen waarom u haar moet transplanteren tijdens corona dagen in totaal 8 stappen.

 1. U heeft meer tijd

Corona heeft ons veel geleerd. De eerste hiervan is de noodzaak om aandacht te besteden aan onze gezondheid en het effectief gebruik van tijd. Een stressvrije levensstijl heeft een positief effect op onze gezondheid. Daarnaast draagt ​​goed timemanagement bij aan onze betere kwaliteit van leven. Een andere manier om tijd efficiënt te besteden, is door een afspraak te maken met een geautoriseerde haarkliniek naar behoeften, zoals haartransplantatie. Want in deze tijden kunnen afspraken sneller gemaakt worden en wordt er sneller gereageerd op uw wensen. Meer tijd stelt u ook in staat om beter voor u te worden gezorgd en effectievere oplossingen voor uw behoeften te bieden. Op deze manier is het mogelijk om in een kortere tijd en met een gezondere methode de esthetische uitstraling te krijgen die u wilt.

2. Mogelijk is het goedkoper

Tijdens de Corona-periodes blijven veel mensen noodzakelijk thuis zitten. Het aantal mensen dat een normaal leven leidt door zich aan bepaalde regels te houden, is echter niet klein. De haartransplantatie beslissing die u in dergelijke crisisperiodes neemt, kan voor u belangrijke voordelen bieden. Deze situatie, die we ook wel het omzetten van de crisis in een kans kunnen noemen, biedt u zowel tijd- als geldvoordelen. Omdat veel mensen hun haartransplantatie hebben uitgesteld naar een latere datum, bent u in zo’n geval sneller aan de beurt als u een afspraak maakt voor een haartransplantatie. U zult ook merken dat de prijzen van haartransplantaties waarschijnlijk aanzienlijk zijn gedaald door de dalende vraag. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met Rehair Istanbul voor informatie over de prijzen van haartransplantaties.

3. Minder concurrentie

Tijdens de corona periode is minder concurrentie dit is een van de belangrijkste voordelen van een haartransplantatie. Want tijdens deze periode sloten sommige klinieken tijdelijk hun deuren en stopten sommige zelfs helemaal met hun activiteiten. U zult zich realiseren dat deze klinieken falen op het gebied van haartransplantatie en niet de beste plaatsen zijn. De klinieken, waarvan de concurrentiekracht door het falen is verzwakt, zijn gesloten, maar haarklinieken zoals Rehair Istanbul met voldoende apparatuur en kwaliteit blijven bestaan. Daarom is er in corona dagen minder concurrentie maar hoge kwaliteit bij haartransplantaties.

4. Corona- proof reizen in Turkije!

Turkije is een van de landen die de maatregelen op dit gebied sinds het begin van Corona pandemie zeer serieus heeft doorgevoerd. In het hele land is het verplicht om mondkapjes te dragen en over het algemeen worden de regels betreft sociale afstand gevolgd. U kunt zien hoe de corona maatregelen worden uitgevoerd, zelfs op de luchthaven, vanaf het moment dat u Turkije arriveert. U zult getuige zijn van dat iedereen gevoelig is voor masker, afstand en hygiëneregels. Het dragen van een masker is een verplichte regel tijdens alle reizen. Verplichte PCR-testen zijn van toepassing op degenen die niet zijn gevaccineerd. Dankzij deze genomen maatregelen en de gevoelige benadering van de Turkse gemeenschap kunt u gerust zijn over corona-proof reizen in Turkije.

5. Ziekenhuizen zijn gesteriliseerd en schoon!

Coronamaatregelen worden nog steeds serieus doorgevoerd in Turkije. Ziekenhuizen lopen voorop op de plaatsen waar deze maatregelen het meest perfect worden uitgevoerd. In alle ziekenhuizen is het verplicht om mondkapjes te dragen. Het aantal mensen dat zich in afgesloten ruimtes kan bevinden is echter beperkt. De gevoeligheid die in de tijden voor de corona getoond werd over hygiëne en schoonmaakregels is in de dagen met corona gemaximaliseerd In het kader van de hygiënenormen worden alle ruimtes regelmatig gereinigd en gesteriliseerd. Kortom, we kunnen stellen dat alle ziekenhuizen gesteriliseerd en schoon zijn.

6. Laat uw lichaam beter genezen thuis.

Haartransplantaties worden onder steriele omstandigheden uitgevoerd in haarklinieken. Na deze operaties is er echter geen ernstig probleem dat ervoor zorgt dat u opgenomen moet worden in het ziekenhuis. U kunt ons ziekenhuis direct na de operatie verlaten als u toestemming heeft van uw arts. Het is mogelijk om naar huis te gaan na het ontvangen van haarverzorgingsinstructies van de arts en het kliniekpersoneel. Het is dus mogelijk om te genezen in het comfort van uw huis en onder de nauwe controle van Rehair Istanbul-artsen. Raadpleeg na het ondergaan van de haartransplantatie uw arts en laat uw lichaam thuis beter genezen!

7. Postoperatieve zorg is thuis nog gemakkelijker!

Na de operatie heeft u enkele aanvullende maatregelen nodig in het genezingsproces van uw haar. Het kan zijn dat u uw haar niet op harde oppervlakken moet wrijven, niet in een hoek van 45 graden mag slapen of een nekbrace moet gebruiken.

Haarverzorging is net zo belangrijk als de slaaphouding. Uw artsen zullen u hierover uitgebreid informeren. Door deze behandelingen thuis uit te voeren, kunt u een veel rustiger genezingsproces ingaan. Omdat veel van onze patiënten ons bellen om postoperatieve zorg thuis nog gemakkelijker te maken, leren we u de meest geschikte haarverzorgingstechnieken in uw thuissituatie.

8. Heb minder te maken met trafficjam in Istanbul

Het verkeer in Istanbul is over de hele wereld bekend als legendarisch. Vooral tijdens de spitsuren kan het verkeer ondraaglijk worden. Door de corona is het verkeer in Istanbul echter met bijna de helft afgenomen. U mag de hele dag reizen tussen het ziekenhuis en het hotel zonder verkeersproblemen. Terwijl u met VIP-voertuigen reist, kunt u zowel de natuurlijke schoonheid van Istanbul bezoeken als uw gewenste bestemming in een kortere tijd bereiken.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *