Skip to content

10 Redenen om voor een haartransplantatie in Turkije te kiezen

Turkije is momenteel het meest gewenste land voor haartransplantaties. Gezondheidstoerisme is een van de branches waardoor Turkije de afgelopen jaren op de voorgrond is getreden. Een haartransplantatie staat op de eerste rij. De succesvolle studies op het gebied van gezondheidstoerisme en de toegepaste eerlijke prijzen zijn ook effectief voor Turkije om de voorkeur te krijgen.

De eerste stad die in gedachten komt als het gaat om haartransplantaties in Turkije is Istanbul. Echter, de aanwezigheid van veel haartransplantatiecentra in het hele land brengt een toename van de concurrentie zich mee. Met de toename van de concurrentie, zijn de omstandigheden in haartransplantatiecentra verbeterd. Deze race tussen de gezondheidscentra heeft hen in staat gesteld om hun werk nauwgezet en met kwalitatieve service uit te voeren. Kom, laten we onderzoeken welke andere voordelen er zijn om voor een haartransplantatie in Turkije te kiezen.

  1. De operaties worden uitgevoerd in Europese normen, in de grootste en meest prestigieuze gezondheidsinstellingen ter wereld en in ziekenhuizen gecertificeerd door JCI (Joint Commission International).
  2. In Europa worden haartransplantaties met meer dan 1.000 grafts in 2 dagen uitgevoerd; in Turkije, wordt dit proces tot 6000 grafts maar liefst in 6-8 uur uitgevoerd door ervaren teams.
  3. De meeste klinieken bieden accommodatie in 5-sterren en luxe hotels.
  4. Van uw landing in Turkije tot terugkeer naar uw land worden alle transfers uitgevoerd door VIP-voertuigen.
  5. U krijgt levenslang garantie waarmee u bij een negatief geval een gratis herstelbehandeling kan krijgen.
  6. De behandeling wordt voor 3-4 keer goedkoper uitgevoerd dan in Europa.
  7. In Europa wordt de prijs gegeven op basis van het aantal grafts, terwijl in Turkije een prijs voor onbeperkt aantal grafts wordt gegeven.
  8. De meeste klinieken hebben een begeleider die uw taal spreekt en u tijdens het gehele proces zal assisteren.
  9. Er worden nieuwe methoden toegepast door deskundigen die de laatste technologische ontwikkelingen op de voet volgen.
  10. Naast al deze heeft Turkije een culturele en geografische rijkdom, historische en natuurlijke schoonheden, restaurants, cafés en winkelcentra die het behandelproces een aangename reis maakt voor de patiënten.

U kunt ook voor ReHair kiezen om een gezonde en volle haarbos terug te krijgen in hygiënische ziekenhuisomstandigheden. Daarnaast kunt u de fascinerende schoonheid van Istanbul verkennen en een mooie reis ervaren.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *