LAAT UW GEGEVENS ACHTER EN WIJ ZULLEN CONTACT MET U OPNEMEN

All Inclusief Haartransplantatie Pakket 1.850€

DJ Michael Mendoza heeft ook voor ReHair Istanbul gekozen. Een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts met de nieuwste FUE Saffier techniek. Pijnloze verdoving d.m.v. de spray techniek. Geen verborgen kosten of wijzigingen. Laat uw gegevens achter voor meer informatie over het all inclusief haartransplantatie pakket en voor een persoonlijke analyse. Ons professionele team zal z.s.m. contact met u opnemen.

OVER ONS

DESKUNDIG TEAM

Het haartransplantatieproces wordt met alle bijbehorende aspecten speciaal voor u geregeld. Wij vertrouwen u toe aan onze gespecialiseerde artsen en medewerkers.

NIEUWSTE TECHNIEK

Wij bieden u de hoogste kwaliteit van dienstverlening in onze hygiënische ziekenhuisomgeving met de beste apparatuur en de nieuwste technieken.

HAARTRANSPLANTATIE MET DE FUE-TECHNIEK

Met de nieuwste FUE-techniek helpen wij u op een pijnloze en comfortabele manier aan nieuw en gezond haar.

KOSTELOOS ANALYSE

Uw haar word allereerst door onze gespecialiseerde arts geanalyseerd om u gericht te kunnen informeren over de mogelijkheden.

REDELIJKE PRIJS

Wij bieden u een betaalbare haartransplantatie met de hoogste denkbare kwaliteit.

GRATIS PRP BEHANDELING

Na de haartransplantatie krijgt u een PRP behandeling. Hiervoor nemen wij bloed bij u af en in een speciale centrifuge wordt uw bloedplasma gescheiden van de andere stoffen. Uw bloedplasma word vervolgens in uw hoofdhuid aangebracht, deze zit namelijk vol met groeifactoren en voedingsstoffen die uw haarzakjes meteen voeden waardoor de gezondheid van de haarzakjes sterk verbetert en uw haargroei wordt gestimuleerd.

LEVENSLANG GARANTIE

Na een haartransplantatie ondersteunen wij uw tevredenheid door uw gezondheid een garantiecertificaat te verlenen. Wij geven u levenslang garantie.

24/7 ONDERSTEUNING

Voor medisch advies en ondersteuning kunt u ons ervaren personeel ten alle tijde gemakkelijk bereiken.

De meest betrouwbare resultaten met de juiste behandeling.

Na een persoonlijke analyse door onze gespecialiseerde arts en deskundig team word de meest geschikte behandeling uitgevoerd. Wij bieden een haartransplantatie van hoge kwaliteit met de nieuwste techniek en apparatuur. Met de juiste behandeling na een persoonlijke analyse, helpen wij u aan een geheel nieuwe look.

12+

JAAR ERVARING

24.500+

SUCCESVOLLE OPERATIES

VIP SERVICE

ACCOMMODATIE IN LUXE HOTELS

Wij bieden u gedurende uw behandelingsperiode een verblijf in een luxe hotel voor een comfortabel behandelingsproces.

VIP TRANSFER

Tijdens uw verblijf zult u door een speciaal voor u geregeld voertuig met een privé- chauffeur vervoerd worden.

PROFESSIONELE BEGELEIDING IN UW EIGEN TAAL

Wij bieden u professionele assistentie tijdens uw verblijf. Uw assistent zult u van de voorbereidingsfase tot aan het eind van de procedure begeleiden.

HAARVERZORGINGSPAKKET

Na de operatie krijgt u alle medicatie en cosmetica die u nodig heeft van ons mee naar huis.

CONTROLE NA DE OPERATIE

Na de operatie bieden wij u nazorg in ons kantoor in Nederland.

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Wij garanderen u 100% tevredenheid, ook na de behandeling kunt u ons ervaren personeel ten alle tijde gemakkelijk bereiken voor medisch advies en ondersteuning.

ONS TEAM

GETUIGENISSEN

Bekijk enkele van onze klantbeoordelingen
John Doe

Go for Rehair!
Een week geleden heb ik mijn haartransplantatie laten doen door Rehair. Ik was al in Istanbul voor vakantie en helemaal ongepland heb ik besloten om Rahair te benaderen met de vraag of het op korte termijn mogelijk was, omdat ik nog maar een paar dagen in Istanbul was. En het was allemaal mogelijk op zeer korte termijn heeft melissa de afspraak gemaakt voor de haarstransplantatie en alles was gepland binnen een paar dagen. Voordat dat ik wist zat ik bij de arts en waren ze bezig met mijn haren. Omdat het totaal ongepland was en ik eigenlijk op vakantie was met mijn vrouw en twee kinderen moesten zij ook mee op de dag van de behandeling. Ook dat was mogelijk, mijn vrouw kreeg zelfs wen aparte kamer, zodat mijn kleine kon slapen. Dit allemaal dankzij de service die Melissa heeft geboden. Wij werden netjes opgehaald en afgezet bij ons hotel. Omdat ik al in Istanbul was kreeg ik ook nog eens korting. Na de behandeling kreeg ik voldoende begeleiding en advies van Melissa. Ik raad iedereen Rehair aan als je een haartransplantatie wil laten doen! Wacht niet langer!

Khurram Toheed
John Doe

Dik 5 sterren verdiend voor Re-hair Istanbul!
Vanaf het eerste contact moment via de website had ik direct een goed gevoel bij deze kliniek. Er wordt adequaat gereageerd op berichten en vragen. Zeer heldere communicatie. Lotte zit er boven op en zorgt ervoor dat het gehele traject goed en duidelijk verloopt.
Voor mij was het als vrouw zeer lastig om een geschikte kliniek te vinden aangezien ik lang kroes krullend haar heb.
Eenmaal aangekomen in Istanbul werden wij opgehaald door de chauffeur en gebracht naar een mooi hotel in een rustige buurt in Istanbul. Lotte kwam mij bij het hotel ophalen en wij reden naar de kliniek toe waar de behandeling ging beginnen. De verdoving was niet heel fijn, maar gelukkig waren Lotte en de dokter er om mij hier doorheen te begeleiden. Verder was iedereen in de kliniek heel aardig en behulpzaam. De volgende dag moest ik terug naar de kliniek om het donor en geïmplanteerde gebied te wassen. De vrouwelijke dokter was zo lief om hierna mijn haar te vlechten en in model te brengen, wat een service! De volgende dag werden wij door de chauffeur terug gebracht naar het vliegveld. Eenmaal in Nederland houdt Lotte contact om het herstel te monitoren.
Bedankt Lotte en alle medewerkers van Re-Hair!

Enthousiaste Cursist
John Doe

Super ervaring gehad bij rehair de eerste dag aangekomen op het vliegveld staat Lotte waar ik contact mee heb gehad via de telefoon netjes te wachten een zeer vriendelijke jongedame die je door het gehele proces uitstekend helpt zowel met de transfers naar het hotel dan weer naar de kliniek en weer terug echt een geweldige meid Ik heb een super goede ervaring gehad met rehair ook het hotel is gewoon helemaal top het ontbijt eten in het hotel alles tip top in orde de behandeling ging ook heel goed het was een lange dag maar dan is er ook heel wat gedaan bij mij het medisch personeel daar mag ook echt over gezegd worden dat het een topteam is alles goed uitgelegd ook met wederom Lotte erbij die er toch maar weer constant bij is om je vragen te beantwoorden is mijn haartransplantatie echt super goed verlopen ik zou dit ook echt aanbevelen niet alleen voor het medische gedeelte wat al zeer positief is maar ook voor de begeleiding zo fijn en zo behulpzaam dit maak je zelden mee we hebben ook echt een leuk weekend gehad Lotte en de rest van het rehair team super bedankt voor deze ervaring en jullie hulp een Update hoe het allemaal verloopt zal er nog komen maar bij deze geen 5 maar 10 sterren van mij 👍🏼👍🏼

Gerrie Driessen
John Doe

Top bedrijf!
Beste lezers,

Via deze weg zal ik mijn ervaring delen over rehair Istanbul.
Ik heb zojuist de behandeling voltooid en ben zeer tevreden over de wijze waarop dit is uitgevoerd.
Vanaf het moment van aankomst ben ik opgevangen door mijn contactpersoon en ben ik naar me hotel gebracht waar ik de afgelopen 2 nachten heb geslapen.
Ik heb daar heerlijk kunnen ontbijten en kunnen uitrusten voordat ik de operatie onderging.
Bij de operatie werd er zorgvuldig op me gelet en werd er continue gevraagd en opgelet hoe het met me ging.
De hygiëne was helemaal in orde, vriendelijk en zorgzaam personeel en de behandeling was zo goed als pijnloos.
Het enige wat je even zo kunnen voelen is de verdoving injecties maar dat is uiteraard onvermijdelijk maar zeker wel vol te houden.
Al met al ben ik zeer tevreden over hoe het is verlopen en zou ik dit bedrijf aan iedereen kunnen aanbevelen.
Kleine tip: wacht niet te lang met je besluit,
Een dag langer gewacht is een dag langer zonder je gewenste haarlijn 😃.

Dave
John Doe

zeer goede begeleiding , ook op voorhand , zeer vriendelijk personeel en bekwame vakmensen , ik ben er op 3 maart behandeld voor mijn inhammen , het resultaat ziet er heel goed uit , en op alle vragen krijg je onmiddelijk antwoord , ik ben zeker heel tevreden.

Peter Vrijsen
John Doe

Mijn ervaring met Re hair istanbul is super positief. Om te beginnen is het makkelijk communiceren, voor vragen en tips zoals bij het boeken van de vliegtickets kan je watsapp gebruiken in het nederlands.
Verder word je nooit aan je lot overgelaten, en staat Lotte altijd voor je klaar die je overal in begeleidt. Het hotel was uitstekend, je kan er rustig op je gemak ontbijten en na de behandeling wordt er een avond maal naar je kamer gebracht, de transfers waren goed geregeld. Het team en de arts die de behandeling uitvoeren zijn naar mijn mening zeer zorgzaam, empatisch ingesteld en bekwaam. Overal wordt rekening mee gehouden zodat je niet voor verassingen komt te staan. Al met al was het een prettige ervaring en zal ik rehair istanbul aanbevelen aan iedereen.

Hakim
John Doe

Mijn ervaringen

Na informatie te hebben ingewonnen over verschillende mogelijkheden van haarimplantatie ben ik uiteindelijk bij ReHair terechtgekomen.
Het eerste contact had ik met Lotte, een vriendelijke jongedame, die mij in het Nederlands te woord stond. Ze gaf me de nodige uitleg en ik boekte een reis, in het weekend, naar Istanbul.
In Istanbul werd ik afgehaald door Lotte zelf met een luxe taxi en naar mijn hotel gebracht.
Dit was vrijdagavond. Zaterdagochtend, na een stevig ontbijt in mijn hotel, werd ik door Lotte afgehaald om van het hotel naar de kliniek te gaan.
Aangekomen in de kliniek werd ik voorgesteld aan de verantwoordelijken voor mijn behandeling.
In de voormiddag werd het donorgebied behandeld, dan volgde een lunch in de kliniek. Na de lunch gebeurde het inplanten van de haren. Dit werd door 2 teamleden gedaan en dat ging ook goed.
De hele behandeling is praktisch pijnloos. De eerste verdoving is, zoals bij de tandarts, gevoelig maar daarna geheel pijnloos. De voorwaarde is natuurlijk wel dat je de regels voor de behandeling respecteert, geen alcohol en geen koffie en goed hebben gegeten i.v.m de verdoving.
Tijdens de behandeling kwam Lotte regelmatig vragen of alles oké was en of ik vragen had.
Na de behandeling kreeg ik de nodige medicatie mee en werd ik door Lotte naar mijn hotel gebracht en heeft ze voor mij ook een maaltijd in mijn hotelkamer laten afgeven. Dat was heerlijk, want na zo’n dag ben je toch behoorlijk moe.
Zondagmorgen werd ik na het ontbijt weer opgehaald om naar de kliniek te gaan om voor de eerste keer mijn haar te laten wassen. Na het wassen en de nodige uitleg kreeg ik de verzorgingsproducten mee en mocht ik weer naar huis.
Vanuit de kliniek werd ik dan rechtsreeks naar de luchthaven gebracht, omdat we dan de minste tijd verloren i.v.m. mijn vlucht.
Thuis heb ik de eerste 15 dagen mijn haar iedere dag volgens de richtlijnen van de kliniek behandeld en gewassen. Na de 15e dag ook foto’s gestuurd voor het resultaat. Het zag er allemaal goed uit!
Ik kan daarom ReHair van harte aanbevelen voor de manier van behandeling van hun cliënten.
Zeker, mede door de goede zorgen van mijn begeleidster Lotte is dit voor mij een positieve ervaring geworden
Later hoop ik u nog op de hoogte te brengen van vorderingen en het uiteindelijke resultaat!

W.L. van Berkum

Wim van Berkum
John Doe

Mijn nieuwe look
Op 18 juni hebben we telefonisch contact gehad met Lotte,een zeer vriendelijke dame. Lotte is werkzaam bij Rehair en was de eerste aanspreekpunt in de contacten met Rehair. Na duidelijke uitleg,hebben we besloten naar Istanbul te reizen,en vertrokken we 20 juni. Op het vliegveld aangekomen zijn we door de chauffeur naar het mooie hotel gebracht,waar Lotte ons opwachte. De volgende ochtend ben ik met de behandeling gestart, als ik eerlijk ben was de verdoving best even pittig,maar daarna viel het allemaal mee. Ik ben gedurende het gehele traject goed begeleid,en was superblij dat Lotte nederlands spreekt,waardoor ik alles begreep. Na duidelijke uitleg over de vervolgstappen thuis,gingen wij weer naar huis, het is wel even geduld hebben voor het eindresultaat. Fijn is dat ik nu al een beeld heb hoe mijn haar wordt,en kan ik niet wachten om het leven in te gaan met het haar wat ik allang wilde. Indien je twijfels heb,neem contact op met Lotte,en ik weet zeker dat het goed komt.succes voor een ieder die de keus maakt voor een nieuwe verbeterde ik ..

Errol
John Doe

Rehair haartransplantatie
Afspraak gemaakt bij rehair voor een haartransplantatie. Afspraak kon op korte termijn gemaakt worden.
Vanaf aankomst tot vertrek alles goed geregeld. Goede communicatie, zeer goede begeleiding!
Uitvoering van transplantatie en nazorg waren uitstekend!

Ahmed Liyo
John Doe

je kunt geen betere hebben alles top echt waar

Brent van Malsen

De eerste stap voor uw nieuwe haren

Laat uw gegevens achter via het formulier en onze consulente zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

COMMENTS

Trustpilot