LAAT UW GEGEVENS ACHTER EN WIJ ZULLEN CONTACT MET U OPNEMEN

All Inclusief VIP Haartransplantatie Arrangement met Onbeperkt Aantal Grafts en Nieuwste Techniek 1.850 Euro

DJ Michael Mendoza heeft ook voor ReHair Istanbul gekozen. Een haartransplantatie met onbeperkt aantal grafts met de nieuwste FUE Saffier techniek. Pijnloze verdoving d.m.v. de spray techniek. Geen verborgen kosten of wijzigingen. Laat uw gegevens achter voor meer informatie over het all inclusief haartransplantatie pakket en voor een persoonlijke analyse. Ons professionele team zal z.s.m. contact met u opnemen.

OVER ONS

DESKUNDIG TEAM

Het haartransplantatieproces wordt met alle bijbehorende aspecten speciaal voor u geregeld. Wij vertrouwen u toe aan onze gespecialiseerde artsen en medewerkers.

NIEUWSTE TECHNIEK

Wij bieden u de hoogste kwaliteit van dienstverlening in onze hygiënische ziekenhuisomgeving met de beste apparatuur en de nieuwste technieken.

HAARTRANSPLANTATIE MET DE FUE-TECHNIEK

Met de nieuwste FUE-techniek helpen wij u op een pijnloze en comfortabele manier aan nieuw en gezond haar.

KOSTELOOS ANALYSE

Uw haar word allereerst door onze gespecialiseerde arts geanalyseerd om u gericht te kunnen informeren over de mogelijkheden.

REDELIJKE PRIJS

Wij bieden u een betaalbare haartransplantatie met de hoogste denkbare kwaliteit.

GRATIS VITAMINEN BOOST

Na de haartransplantatie krijgt u nog een vitamine boost dat de huidige en de nieuwe haartjes optimaal voedt. 

LEVENSLANG GARANTIE

Na een haartransplantatie ondersteunen wij uw tevredenheid door uw gezondheid een garantiecertificaat te verlenen. Wij geven u levenslang garantie.

24/7 ONDERSTEUNING

Voor medisch advies en ondersteuning kunt u ons ervaren personeel ten alle tijde gemakkelijk bereiken.

De meest betrouwbare resultaten met de juiste behandeling.

Na een persoonlijke analyse door onze gespecialiseerde arts en deskundig team word de meest geschikte behandeling uitgevoerd. Wij bieden een haartransplantatie van hoge kwaliteit met de nieuwste techniek en apparatuur. Met de juiste behandeling na een persoonlijke analyse, helpen wij u aan een geheel nieuwe look.

12+

JAAR ERVARING

24.500+

SUCCESVOLLE OPERATIES

VIP SERVICE

ACCOMMODATIE IN LUXE HOTELS

Wij bieden u gedurende uw behandelingsperiode een verblijf in een luxe hotel voor een comfortabel behandelingsproces.

VIP TRANSFER

Tijdens uw verblijf zult u door een speciaal voor u geregeld voertuig met een privé- chauffeur vervoerd worden.

PROFESSIONELE BEGELEIDING IN UW EIGEN TAAL

Wij bieden u professionele assistentie tijdens uw verblijf. Uw assistent zult u van de voorbereidingsfase tot aan het eind van de procedure begeleiden.

HAARVERZORGINGSPAKKET

Na de operatie krijgt u alle medicatie en cosmetica die u nodig heeft van ons mee naar huis.

CONTROLE NA DE OPERATIE

Na de operatie bieden wij u nazorg in ons kantoor in Nederland.

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Wij garanderen u 100% tevredenheid, ook na de behandeling kunt u ons ervaren personeel ten alle tijde gemakkelijk bereiken voor medisch advies en ondersteuning.

ONS TEAM

GETUIGENISSEN

Bekijk enkele van onze klantbeoordelingen
John Doe

Duidelijk en deskundig team. Enorm goede zorg en begeleiding en zeer te spreken over het resultaat. Ga niet voor minder want je moet er nog een leven lang mee lopen 🙂

Rodney
John Doe

Ik heb Rehair Istanbul ervaren als een extreem professioneel bedrijf. De service is top, efficiënt en tot in de puntjes correct uitgevoerd en doordacht. Alle medewerkers doen er alles aan om de transplantatie helemaal naar wens te verlopen. Al met al een zeer geslaagde ervaring en zou het een ieder adviseren om te doen.

Musa
John Doe

Geweldige en deskundige mensen, vanaf het begin tot eind perfect begeleid en zelfs na de behandeling nog altijd een perfecte service. Het eindresultaat is dan ook exact hoe ik gehoopt had dat het zou worden, hoewel mijn haar nog in volle groei is, zie ik na een aantal weken de perfectie waar ik naar streefde. Deze kliniek is een echte aanrader!

Allesio
John Doe

Ik ben ontzettend tevreden over Rehair Istanbul!!
Ik ben zeer tevreden over Rehair Istanbul.
Als je als Nederlander besluit om een haartransplantatie te willen doen in een ander land dan kom je al heel gauw tegen obstakels zoals waar moet je dat doen, zullen ze wel goed zijn krijg je alle informatie die je zou willen wensen want ook ik ben de Turkse taal niet machtig. Nou die service en feedback word heel makkelijk opgelost door Lotte van Rehair Istanbul. Zij kan jou whatsappen vanuit Turkije en ze kan jou alle vragen beantwoorden in het Nederlands en ook tijdens je reis naar Istanbul voor de behandeling! Ze is ontzettend aardig en ze reageet altijd erg snel als je vragen hebt dan helpt ze je ook met een ticket als dat nodig is. Dankzij haar goede service heb ik binnen 1 dag mijn ticket en behandeldatum kunnen realiseren. Had zelf niet gedacht dat ik dit zo snel geregeld zou kunnen hebben. En de artsen zijn ontzettend bekwaam in hun werk en ontzettend aardig! Voor mij is Rehair helemaal top en zou het iedereen kunnen aanraden!!! Dikke duim omhoog voor “Rehair Istanbul!

Stefan Gronloh
John Doe

Super service !
Uirstekende service ! Alles is top geregeld van A tor Z. Ik ben zelf verpleegkundige en kan beamen dat alles netjes in zijn werking gaat super personeel, extreem aardig, geweldige Nederlandse begeleiding, super de luxe hotel waar het heel fijn en rustig is. Brandschone kamer met geweldig ontbijt.
De intake voor de behandeling is goed, duidelijke afspraken en uitleg, heel netjes te werk.
Het is een lange zit, Maar dan heb je wel wat, alleen maar winners hier. Enormtevereden over de gang van zaken en de start. Ik heb afgelopen weekend geweest, het is nu maandag avond en alles gaat super goed. Nu nog een paar maandjes wachten tot het gaat er is en dan zien wij of het eindresultaat ook zo geweldig is. Tot heden 5 sterren !! Zeker aan te raden.

F.J. Faber
John Doe

Go for Rehair!
Een week geleden heb ik mijn haartransplantatie laten doen door Rehair. Ik was al in Istanbul voor vakantie en helemaal ongepland heb ik besloten om Rahair te benaderen met de vraag of het op korte termijn mogelijk was, omdat ik nog maar een paar dagen in Istanbul was. En het was allemaal mogelijk op zeer korte termijn heeft melissa de afspraak gemaakt voor de haarstransplantatie en alles was gepland binnen een paar dagen. Voordat dat ik wist zat ik bij de arts en waren ze bezig met mijn haren. Omdat het totaal ongepland was en ik eigenlijk op vakantie was met mijn vrouw en twee kinderen moesten zij ook mee op de dag van de behandeling. Ook dat was mogelijk, mijn vrouw kreeg zelfs wen aparte kamer, zodat mijn kleine kon slapen. Dit allemaal dankzij de service die Melissa heeft geboden. Wij werden netjes opgehaald en afgezet bij ons hotel. Omdat ik al in Istanbul was kreeg ik ook nog eens korting. Na de behandeling kreeg ik voldoende begeleiding en advies van Melissa. Ik raad iedereen Rehair aan als je een haartransplantatie wil laten doen! Wacht niet langer!

Khurram Toheed
John Doe

Dik 5 sterren verdiend voor Re-hair Istanbul!
Vanaf het eerste contact moment via de website had ik direct een goed gevoel bij deze kliniek. Er wordt adequaat gereageerd op berichten en vragen. Zeer heldere communicatie. Lotte zit er boven op en zorgt ervoor dat het gehele traject goed en duidelijk verloopt.
Voor mij was het als vrouw zeer lastig om een geschikte kliniek te vinden aangezien ik lang kroes krullend haar heb.
Eenmaal aangekomen in Istanbul werden wij opgehaald door de chauffeur en gebracht naar een mooi hotel in een rustige buurt in Istanbul. Lotte kwam mij bij het hotel ophalen en wij reden naar de kliniek toe waar de behandeling ging beginnen. De verdoving was niet heel fijn, maar gelukkig waren Lotte en de dokter er om mij hier doorheen te begeleiden. Verder was iedereen in de kliniek heel aardig en behulpzaam. De volgende dag moest ik terug naar de kliniek om het donor en geïmplanteerde gebied te wassen. De vrouwelijke dokter was zo lief om hierna mijn haar te vlechten en in model te brengen, wat een service! De volgende dag werden wij door de chauffeur terug gebracht naar het vliegveld. Eenmaal in Nederland houdt Lotte contact om het herstel te monitoren.
Bedankt Lotte en alle medewerkers van Re-Hair!

Enthousiaste Cursist
John Doe

Super ervaring gehad bij rehair de eerste dag aangekomen op het vliegveld staat Lotte waar ik contact mee heb gehad via de telefoon netjes te wachten een zeer vriendelijke jongedame die je door het gehele proces uitstekend helpt zowel met de transfers naar het hotel dan weer naar de kliniek en weer terug echt een geweldige meid Ik heb een super goede ervaring gehad met rehair ook het hotel is gewoon helemaal top het ontbijt eten in het hotel alles tip top in orde de behandeling ging ook heel goed het was een lange dag maar dan is er ook heel wat gedaan bij mij het medisch personeel daar mag ook echt over gezegd worden dat het een topteam is alles goed uitgelegd ook met wederom Lotte erbij die er toch maar weer constant bij is om je vragen te beantwoorden is mijn haartransplantatie echt super goed verlopen ik zou dit ook echt aanbevelen niet alleen voor het medische gedeelte wat al zeer positief is maar ook voor de begeleiding zo fijn en zo behulpzaam dit maak je zelden mee we hebben ook echt een leuk weekend gehad Lotte en de rest van het rehair team super bedankt voor deze ervaring en jullie hulp een Update hoe het allemaal verloopt zal er nog komen maar bij deze geen 5 maar 10 sterren van mij 👍🏼👍🏼

Gerrie Driessen
John Doe

Top bedrijf!
Beste lezers,

Via deze weg zal ik mijn ervaring delen over rehair Istanbul.
Ik heb zojuist de behandeling voltooid en ben zeer tevreden over de wijze waarop dit is uitgevoerd.
Vanaf het moment van aankomst ben ik opgevangen door mijn contactpersoon en ben ik naar me hotel gebracht waar ik de afgelopen 2 nachten heb geslapen.
Ik heb daar heerlijk kunnen ontbijten en kunnen uitrusten voordat ik de operatie onderging.
Bij de operatie werd er zorgvuldig op me gelet en werd er continue gevraagd en opgelet hoe het met me ging.
De hygiëne was helemaal in orde, vriendelijk en zorgzaam personeel en de behandeling was zo goed als pijnloos.
Het enige wat je even zo kunnen voelen is de verdoving injecties maar dat is uiteraard onvermijdelijk maar zeker wel vol te houden.
Al met al ben ik zeer tevreden over hoe het is verlopen en zou ik dit bedrijf aan iedereen kunnen aanbevelen.
Kleine tip: wacht niet te lang met je besluit,
Een dag langer gewacht is een dag langer zonder je gewenste haarlijn 😃.

Dave
John Doe

zeer goede begeleiding , ook op voorhand , zeer vriendelijk personeel en bekwame vakmensen , ik ben er op 3 maart behandeld voor mijn inhammen , het resultaat ziet er heel goed uit , en op alle vragen krijg je onmiddelijk antwoord , ik ben zeker heel tevreden.

Peter Vrijsen

De eerste stap voor uw nieuwe haren

Laat uw gegevens achter via het formulier en onze consulente zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

COMMENTS

Trustpilot