LEAVE YOUR CONTACT DETAILS AND WE WILL CONTACT YOU

All Inclusive Hair Transplant Package 1.850€

DJ Michael Mendoza has also chosen ReHair Istanbul. A hair transplant with unlimited number of grafts with the latest FUE Sapphire technique. Painless anesthesia with the spray technique. No hidden costs or changes. Leave your details for more information about the all-inclusive hair transplant package and for a personal analysis. Our professional team will contact you as soon as possible.

ABOUT US

EXPERT TEAM

The hair transplant process is arranged especially for you with all associated aspects. We entrust you to our specialized doctors and employees.

LATEST TECHNOLOGY

We offer you excellent quality of service in our hygienic hospital environment with the best equipment and the latest techniques.

HAIR TRANSPLANTATION WITH THE FUE TECHNIQUE

With the latest FUE we can help you in a painless and comfortable way to new and healthy hair.

FREE ANALYSIS

Your hair will first be analyzed by our specialized doctor to inform you about the possibilities.

FAIR PRICE

We offer you an affordable hair transplant of high quality.

FREE PRP TREATMENT

After the hair transplant you will have a PRP treatment. For this we take blood from you and in a special centrifuge your blood plasma will be separated from the other substances. Your blood plasma will be applied to your scalp, because it is full of growth factors and nutrients that immediately nourish your hair follicles. It greatly improves the health of the hair follicles and stimulates your hair growth.

LIFETIME GUARANTEE

After a hair transplant, we support your satisfaction by giving your health a guarantee certificate. We give you a lifetime warranty.

24/7 SUPPORT

For medical advice and support, you can easily reach our experienced staff at all times.

The most reliable results with the right treatment.

After a personal analysis by our specialized doctor and expert team, the most suitable treatment is performed. We offer a high-quality hair transplant with the latest technology and equipment. With the right treatment after a personal analysis, we help you with a completely new look.

12+

YEARS’ EXPERIENCE

24.500+

SUCCESSFUL OPERATIONS

VIP SERVICE

ACCOMMODATION IN LUXURY HOTELS

We offer you during your treatment period a stay in a luxury hotel for a comfortable treatment process.

VIP TRANSFER

During your stay you will be transported by a special vehicle with a private driver.

PROFESSIONAL GUIDANCE IN YOUR OWN LANGUAGE

We offer you professional assistance during your stay. Your assistant will guide you from the preparation phase to the end of the procedure.

HAIR CARE PACKAGE

After the operation you will receive all the medication and cosmetics you need from us.

CHECK-UP AFTER OPERATION

After the operation, we offer aftercare in our office in the Netherlands.

100% SATISFACTION GUARANTEE

We guarantee you 100% satisfaction, even after the operation you can easily reach our experienced staff for medical advice and support.

OUR TEAM

TESTIMONIALS

View some of our customer reviews
John Doe

Go for Rehair!
Een week geleden heb ik mijn haartransplantatie laten doen door Rehair. Ik was al in Istanbul voor vakantie en helemaal ongepland heb ik besloten om Rahair te benaderen met de vraag of het op korte termijn mogelijk was, omdat ik nog maar een paar dagen in Istanbul was. En het was allemaal mogelijk op zeer korte termijn heeft melissa de afspraak gemaakt voor de haarstransplantatie en alles was gepland binnen een paar dagen. Voordat dat ik wist zat ik bij de arts en waren ze bezig met mijn haren. Omdat het totaal ongepland was en ik eigenlijk op vakantie was met mijn vrouw en twee kinderen moesten zij ook mee op de dag van de behandeling. Ook dat was mogelijk, mijn vrouw kreeg zelfs wen aparte kamer, zodat mijn kleine kon slapen. Dit allemaal dankzij de service die Melissa heeft geboden. Wij werden netjes opgehaald en afgezet bij ons hotel. Omdat ik al in Istanbul was kreeg ik ook nog eens korting. Na de behandeling kreeg ik voldoende begeleiding en advies van Melissa. Ik raad iedereen Rehair aan als je een haartransplantatie wil laten doen! Wacht niet langer!

Khurram Toheed EN
John Doe

Dik 5 sterren verdiend voor Re-hair Istanbul!
Vanaf het eerste contact moment via de website had ik direct een goed gevoel bij deze kliniek. Er wordt adequaat gereageerd op berichten en vragen. Zeer heldere communicatie. Lotte zit er boven op en zorgt ervoor dat het gehele traject goed en duidelijk verloopt.
Voor mij was het als vrouw zeer lastig om een geschikte kliniek te vinden aangezien ik lang kroes krullend haar heb.
Eenmaal aangekomen in Istanbul werden wij opgehaald door de chauffeur en gebracht naar een mooi hotel in een rustige buurt in Istanbul. Lotte kwam mij bij het hotel ophalen en wij reden naar de kliniek toe waar de behandeling ging beginnen. De verdoving was niet heel fijn, maar gelukkig waren Lotte en de dokter er om mij hier doorheen te begeleiden. Verder was iedereen in de kliniek heel aardig en behulpzaam. De volgende dag moest ik terug naar de kliniek om het donor en geïmplanteerde gebied te wassen. De vrouwelijke dokter was zo lief om hierna mijn haar te vlechten en in model te brengen, wat een service! De volgende dag werden wij door de chauffeur terug gebracht naar het vliegveld. Eenmaal in Nederland houdt Lotte contact om het herstel te monitoren.
Bedankt Lotte en alle medewerkers van Re-Hair!

Enthousiaste Cursist en
John Doe

Super ervaring gehad bij rehair de eerste dag aangekomen op het vliegveld staat Lotte waar ik contact mee heb gehad via de telefoon netjes te wachten een zeer vriendelijke jongedame die je door het gehele proces uitstekend helpt zowel met de transfers naar het hotel dan weer naar de kliniek en weer terug echt een geweldige meid Ik heb een super goede ervaring gehad met rehair ook het hotel is gewoon helemaal top het ontbijt eten in het hotel alles tip top in orde de behandeling ging ook heel goed het was een lange dag maar dan is er ook heel wat gedaan bij mij het medisch personeel daar mag ook echt over gezegd worden dat het een topteam is alles goed uitgelegd ook met wederom Lotte erbij die er toch maar weer constant bij is om je vragen te beantwoorden is mijn haartransplantatie echt super goed verlopen ik zou dit ook echt aanbevelen niet alleen voor het medische gedeelte wat al zeer positief is maar ook voor de begeleiding zo fijn en zo behulpzaam dit maak je zelden mee we hebben ook echt een leuk weekend gehad Lotte en de rest van het rehair team super bedankt voor deze ervaring en jullie hulp een Update hoe het allemaal verloopt zal er nog komen maar bij deze geen 5 maar 10 sterren van mij 👍🏼👍🏼

GERRIE DRIESSEN

Gerrie Driessen en
John Doe

je kunt geen betere hebben alles top echt waar

Brent van Malsen
John Doe

Rehair haartransplantatie
Afspraak gemaakt bij rehair voor een haartransplantatie. Afspraak kon op korte termijn gemaakt worden.
Vanaf aankomst tot vertrek alles goed geregeld. Goede communicatie, zeer goede begeleiding!
Uitvoering van transplantatie en nazorg waren uitstekend!

Ahmed Liyo
John Doe

Mijn nieuwe look
Op 18 juni hebben we telefonisch contact gehad met Lotte,een zeer vriendelijke dame. Lotte is werkzaam bij Rehair en was de eerste aanspreekpunt in de contacten met Rehair. Na duidelijke uitleg,hebben we besloten naar Istanbul te reizen,en vertrokken we 20 juni. Op het vliegveld aangekomen zijn we door de chauffeur naar het mooie hotel gebracht,waar Lotte ons opwachte. De volgende ochtend ben ik met de behandeling gestart, als ik eerlijk ben was de verdoving best even pittig,maar daarna viel het allemaal mee. Ik ben gedurende het gehele traject goed begeleid,en was superblij dat Lotte nederlands spreekt,waardoor ik alles begreep. Na duidelijke uitleg over de vervolgstappen thuis,gingen wij weer naar huis, het is wel even geduld hebben voor het eindresultaat. Fijn is dat ik nu al een beeld heb hoe mijn haar wordt,en kan ik niet wachten om het leven in te gaan met het haar wat ik allang wilde. Indien je twijfels heb,neem contact op met Lotte,en ik weet zeker dat het goed komt.succes voor een ieder die de keus maakt voor een nieuwe verbeterde ik ..

Errol
John Doe

Mijn ervaringen

Na informatie te hebben ingewonnen over verschillende mogelijkheden van haarimplantatie ben ik uiteindelijk bij ReHair terechtgekomen.
Het eerste contact had ik met Lotte, een vriendelijke jongedame, die mij in het Nederlands te woord stond. Ze gaf me de nodige uitleg en ik boekte een reis, in het weekend, naar Istanbul.
In Istanbul werd ik afgehaald door Lotte zelf met een luxe taxi en naar mijn hotel gebracht.
Dit was vrijdagavond. Zaterdagochtend, na een stevig ontbijt in mijn hotel, werd ik door Lotte afgehaald om van het hotel naar de kliniek te gaan.
Aangekomen in de kliniek werd ik voorgesteld aan de verantwoordelijken voor mijn behandeling.
In de voormiddag werd het donorgebied behandeld, dan volgde een lunch in de kliniek. Na de lunch gebeurde het inplanten van de haren. Dit werd door 2 teamleden gedaan en dat ging ook goed.
De hele behandeling is praktisch pijnloos. De eerste verdoving is, zoals bij de tandarts, gevoelig maar daarna geheel pijnloos. De voorwaarde is natuurlijk wel dat je de regels voor de behandeling respecteert, geen alcohol en geen koffie en goed hebben gegeten i.v.m de verdoving.
Tijdens de behandeling kwam Lotte regelmatig vragen of alles oké was en of ik vragen had.
Na de behandeling kreeg ik de nodige medicatie mee en werd ik door Lotte naar mijn hotel gebracht en heeft ze voor mij ook een maaltijd in mijn hotelkamer laten afgeven. Dat was heerlijk, want na zo’n dag ben je toch behoorlijk moe.
Zondagmorgen werd ik na het ontbijt weer opgehaald om naar de kliniek te gaan om voor de eerste keer mijn haar te laten wassen. Na het wassen en de nodige uitleg kreeg ik de verzorgingsproducten mee en mocht ik weer naar huis.
Vanuit de kliniek werd ik dan rechtsreeks naar de luchthaven gebracht, omdat we dan de minste tijd verloren i.v.m. mijn vlucht.
Thuis heb ik de eerste 15 dagen mijn haar iedere dag volgens de richtlijnen van de kliniek behandeld en gewassen. Na de 15e dag ook foto’s gestuurd voor het resultaat. Het zag er allemaal goed uit!
Ik kan daarom ReHair van harte aanbevelen voor de manier van behandeling van hun cliënten.
Zeker, mede door de goede zorgen van mijn begeleidster Lotte is dit voor mij een positieve ervaring geworden
Later hoop ik u nog op de hoogte te brengen van vorderingen en het uiteindelijke resultaat!

W.L. van Berkum

Wim Van Berkum
John Doe

Mijn ervaring met Re hair istanbul is super positief. Om te beginnen is het makkelijk communiceren, voor vragen en tips zoals bij het boeken van de vliegtickets kan je watsapp gebruiken in het nederlands.
Verder word je nooit aan je lot overgelaten, en staat Lotte altijd voor je klaar die je overal in begeleidt. Het hotel was uitstekend, je kan er rustig op je gemak ontbijten en na de behandeling wordt er een avond maal naar je kamer gebracht, de transfers waren goed geregeld. Het team en de arts die de behandeling uitvoeren zijn naar mijn mening zeer zorgzaam, empatisch ingesteld en bekwaam. Overal wordt rekening mee gehouden zodat je niet voor verassingen komt te staan. Al met al was het een prettige ervaring en zal ik rehair istanbul aanbevelen aan iedereen.

Hakim
John Doe

Zeer goede begeleiding , ook op voorhand , zeer vriendelijk personeel en bekwame vakmensen , ik ben er op 3 maart behandeld voor mijn inhammen , het resultaat ziet er heel goed uit , en op alle vragen krijg je onmiddelijk antwoord , ik ben zeker heel tevreden.

Peter Vrijsen
John Doe

Top bedrijf!
Beste lezers,

Via deze weg zal ik mijn ervaring delen over rehair Istanbul.
Ik heb zojuist de behandeling voltooid en ben zeer tevreden over de wijze waarop dit is uitgevoerd.
Vanaf het moment van aankomst ben ik opgevangen door mijn contactpersoon en ben ik naar me hotel gebracht waar ik de afgelopen 2 nachten heb geslapen.
Ik heb daar heerlijk kunnen ontbijten en kunnen uitrusten voordat ik de operatie onderging.
Bij de operatie werd er zorgvuldig op me gelet en werd er continue gevraagd en opgelet hoe het met me ging.
De hygiëne was helemaal in orde, vriendelijk en zorgzaam personeel en de behandeling was zo goed als pijnloos.
Het enige wat je even zo kunnen voelen is de verdoving injecties maar dat is uiteraard onvermijdelijk maar zeker wel vol te houden.
Al met al ben ik zeer tevreden over hoe het is verlopen en zou ik dit bedrijf aan iedereen kunnen aanbevelen.
Kleine tip: wacht niet te lang met je besluit,
Een dag langer gewacht is een dag langer zonder je gewenste haarlijn 😃.

Dave

The first step for your new hair

Leave your details using the form and our consultant will contact you as soon as possible.

COMMENTS

Trustpilot